Ξανα-χαρίζεται τιγρογατούλα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Είναι ήδη εντυπωσιακότατη, πόσο ακόμα να μας εντυπωσιάσει; :hehe:
Ειλικρινά, απορώ πώς και δεν έχουν κάνει ακόμα ουρά οι υποψήφιοι για να τη διεκδικήσουν, είναι πολύ όμορφο κι έξυπνο μούτρο! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κάνουμε και κόλπα, για να σας εντυπωσιάσουμε. :happy:

mjuw51.jpg

Παναγιά μου!Τι πλάσμα είναι αυτό καλέ;:jumpy::jumpy::jumpy:
Θέλω ΤΩ ΡΑ να το χουφτώσω!:eek:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Aπό τα πιο όμορφα τιγρογατάκια!!! είναι υπέροχη, καλοφροντισμένη, τα δε χρώματά της είναι πάρα πολύ ωραία....και τα μάτια της σμαράγδια!!! εύχομαι ειλικρινά να βρει κάποιον να τη φροντίσει τόσο όμορφα όπως εσύ!!

Καλημέρα!
Το μπεμπάκι μας στειρώθηκε χθες, οπότε πλέον δίνεται αποπαρασιτωμένο εσωτερικά και εξωτερικά, με όλα της τα εμβόλια και στειρωμένο. :happy:
Το μόνο που ζητάμε πλέον από εσάς είναι μπόλικη αγάπη και χάδια για την μικρή μας πριγκίπισσα. Και φυσικά δίνεται μόνο για μέσα στο σπίτι. Aυλές, κήπους, μπαλκόνια, χωράφια και λοιπά, δεν το συζητάμε καν. :)
Ούτε σαν έσχατη λύση. Θα μείνει μαζί μας όσο καιρό χρειαστεί μέχρι να βρούμε κάποιον που θα την αγαπάει όσο εμείς!:flowers:
33ojuxl.jpg

Κοριτσάκι μου καλό....μεγάλωσε, ομόρφυνε!!! στολίδι τα ματάκια της....και τα χρώματά της υπέροχα!!! να βρει ένα καλό σπιτάκι να την αγαπούν!!!

Ψιτ! Εδώ είμαστε ακόμα. Έχουν περάσει 2 εβδομάδες από τότε που στειρωθήκαμε, έχουμε τελειώσει με την αντιβίωση, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε ακόμα για το κοριτσάκι μας. Είναι ακόμα ο ίδιος και ζουζουνιάρικος χαρακτήρας που ήταν, λατρεύει τις αγκαλιές και είναι παιχνιδιάρα σε τραγικό βαθμό. Και πειραχτήρι φυσικά. :P

Μπήκαμε και στο πλυντήριο καθότι θέλαμε να πλύνουμε την γούνα μας. Αμ πως. Κορίτσι για σπίτι η μπέμπα. :P
v8d8y0.jpg

Η μικρή μας πριγκίπισσα ψάχνει το σπιτάκι της, την μαμά της ή τον μπαμπά της εδώ και 4 μήνες.
Δεν είχαμε κανένα ενδιαφέρον ακόμα. Τουλάχιστον όχι κάποιο σοβαρό ενδιαφέρον.
Αλλά που θα πάει, όλο και κάποιου την καρδούλα θα κλέψει! :happy:

P201013_11.46.jpg

Συνημμένα

• P201013_11.46.jpg
    P201013_11.46.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 106
  • P201013_11.46.jpg
    P201013_11.46.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 106
Μα είναι τόσο κούκλα, είναι μια θεά! Κάθε τόσο την βλέπω και λιώνω... Είναι από τα πιο όμορφα τιγράκια που έχω δει. Λες και της έχουν βάλει παραπάνω contrast.

Μικρή τιγρογατούλα σίγουρα θα βρεθεί ένα καλό σπιτάκι και για σένα!Απορώ πως άργησε τόσο...

ειναι πανεμορφη... ειλικρινα απορω που δεν εχει ενδιαφερθει κανεις ακομα!!!! ευχομαι ειλικρινα οτι καλυτερο για τη μικρουλα!!!

Εδώ είμαστε ακόμα. Μεγαλώωωνουμε! :D
Αλλά κανείς δεν μας έχει ζητήσει το πατούσι ακόμα!:P

2w7mgco.jpg

Μα αν ειναι δυνατον!!Καλα..τετοιο πατουσι και να μην το ζηταει κανεις;:eek:
Δωσε τωρα ενα φιλακι στο υπεροχο αυτι πατουσι!:D

Σταυρούλα μου, ξέρω μια κοπέλα που ασχολείται πολύ με τα ζωάκια στην Ρόδο, θες να σου στείλω στο fb το προφίλ της, να επικοινωνήσεις μαζί της, μήπως μπορεί να σε βοηθήσει με την προώθηση της πανέμορφης μικρής?

Σταυρούλα μου, ξέρω μια κοπέλα που ασχολείται πολύ με τα ζωάκια στην Ρόδο, θες να σου στείλω στο fb το προφίλ της, να επικοινωνήσεις μαζί της, μήπως μπορεί να σε βοηθήσει με την προώθηση της πανέμορφης μικρής?

Ναι φυσικά! Εάν μπορείς! :D

Εδώ είμαστε ακόμα εμείς! Μην μας ξεχνάτε! :)
30lcpoi.jpg

Τα μανταλάκια που είναι; :hehe:laugh:
Κούκλα είναι! :)

Ξεχνιέσαι εσύ μωρό μου; Άντε, ακόμη να σε ερωτευτούν παράφορα;;

Αν και είχαμε κάποιο ενδιαφέρον για την μικρή αυτες τις εβδομάδες, τελικά ακόμη συνεχίζουμε να ψάχνουμε ένα σπιτάκι στο οποίο θα μας αγαπάνε. :)

P221113_17.21.jpg P221113_17.26_[01].jpg

Συνημμένα

• P221113_17.21.jpg
    P221113_17.21.jpg
    916,3 KB · Εμφανίσεις: 47
  • P221113_17.26_[01].jpg
    P221113_17.26_[01].jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 57
  • P221113_17.21.jpg
    P221113_17.21.jpg
    916,3 KB · Εμφανίσεις: 47
  • P221113_17.26_[01].jpg
    P221113_17.26_[01].jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 57
αχ κοπελα μου με την κοιλιτσα την ομορφη...............κανεις?τι στο καλο ?
βρε Σταυρουλα μηπως για καποιο λογο συμβαινει:whistle::whistle:
οπως και να εχει καλη τυχη με καλο σπιτικο συντομα...........

:hehe:
Δεν μπορώ να την κρατήσω, δυστυχώς, αλλιώς θα το είχα ήδη κάνει.
Απλά δεν βγαίνω οικονομικά με τίποτα με 3 γάτες. Ήδη ζορίζομαι αρκετά. :P
Αλλά όλο και κάτι θα βρεθεί, δεν μπορεί! :flowers:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back