Ξεπορτίσματα γάτου!

Ωχ, τώρα το πρόσεξα στην υπογραφή της!
Είναι πράγματι υπέροχος, φαίνεται σχεδόν βελούδινος!!
Πρέπει να είναι σπάνιο χρώμα :)
Eιναι απλα υποχωρητικο το γονιδιο που το φερει,οποτε πρεπει να το εχουν και οι δυο γονεις και αν το παρει το μικρο,οποτε στη φυση ειναι λιγοτερο συνηθισμενο απο οτι το μαυρο,ή το πορτοκαλι π.χ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστουμε,περαστε απο το λογιστηριο για την επιταγουλα που λεγαμε...:P:lol:και θα μεταφερω τη φιλοφρονηση σας στην A/M.

ετσιιιιιιιι:cool:
φιλοφρονηση για την Α/Μ -check!
επιταγουλα στη τσεπη- ckeck!
χλυδατα χριστουγεννα- ckeck!
:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eιναι απλα υποχωρητικο το γονιδιο που το φερει,οποτε πρεπει να το εχουν και οι δυο γονεις και αν το παρει το μικρο,οποτε στη φυση ειναι λιγοτερο συνηθισμενο απο οτι το μαυρο,ή το πορτοκαλι π.χ.

Κάτι σαν το... ξανθό στους ανθρώπους δηλαδή :D
Kατανοητόν, ευχαριστω!

* Και αν είπα βλακεία, ναι είμαι ξανθια.. :lol:

Α για τους ανθρωπους δεν ξερω,εγω με την εκτροφη γατων ασχολουμαι,αμα αρχισω να εκτρεφω ξανθιες θα το ψαξω!:P:lol:
Εβελυν μιλας σαν τον Προβατο!

ποιος καλε ειναι ο Προβατος??:redface:

Καλημέρα σε όλους!

Επισκεφθείτε αν θέλετε την γκαλερί του Σεβάχ εδώ!

:up:

Τον ειδαμε και τον σχολιασαμε ηδη.:whistle::whistle::whistle:

Eυχαριστώ πολύ! :D

Τι όμορφος ασημένιος γατούλης είναι αυτός!!!:D:D:D

Ευχαριστούμε πολύ natalouko!
Εμ όχι παίζουμε! :)

Παιδιά, πάντως απορώ, ποιος σκ***τόψυχος του πήγε η καρδιά να παρατήσει αυτό το κουκλί στην μέση του δρόμου.. Οταν τον βρήκα ήταν ήδη τρομερά εξοικιωμένο με τους ανθρώπους χαρίζοντας γατο φιλάκια σε όλη την οικογένεια! Χαίρομαι πολύ που τα κατάφερε και έιναι υγιής..
Εχει ψυχή πολεμιστή!

Ευχαριστούμε πολύ natalouko!
Εμ όχι παίζουμε! :)

Παιδιά, πάντως απορώ, ποιος σκ***τόψυχος του πήγε η καρδιά να παρατήσει αυτό το κουκλί στην μέση του δρόμου.. Οταν τον βρήκα ήταν ήδη τρομερά εξοικιωμένο με τους ανθρώπους χαρίζοντας γατο φιλάκια σε όλη την οικογένεια! Χαίρομαι πολύ που τα κατάφερε και έιναι υγιής..
Εχει ψυχή πολεμιστή!

Και πολύ τυχερός που βρήκε τόσο καλή γατομαμά!!!:D:D:D

Να σαι καλά louko (χαιδευτικό.. χεχε!) για τα καλά σου λόγια, μου δίνεις δύναμη,
μιας και οι πιο πολλοί στον περιγυρό μου, με πειράζουν για την αδυναμία που του έχω :lol: :lol:

Λατρεύω τα κουκλιά σου με το αγιοβασιλιάτικο καπελάκι!
Τρέλλα :lol:

Να σαι καλά louko (χαιδευτικό.. χεχε!) για τα καλά σου λόγια, μου δίνεις δύναμη,
μιας και οι πιο πολλοί στον περιγυρό μου, με πειράζουν για την αδυναμία που του έχω :lol: :lol:

Λατρεύω τα κουκλιά σου με το αγιοβασιλιάτικο καπελάκι!
Τρέλλα :lol:
Σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια!!:):):)Αν και για να τις βγάλω αυτές τις φώτος παιδεύτηκα αφάνταστα!!!:happy::happy::happy:

Να μην ακούς κανένα και να κάνεις αυτό που αισθάνεσαι!!!:P:P:P
Και εγώ έχω αδυναμία στα γατόνια μου και μιλάω συνέχεια γι αυτά!!!:):):)Όποιον τον ενοχλεί να κλείσει τα αυτιά του!!!:lol::lol:

Σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια!!:):):)Αν και για να τις βγάλω αυτές τις φώτος παιδεύτηκα αφάνταστα!!!:happy::happy::happy:

Να μην ακούς κανένα και να κάνεις αυτό που αισθάνεσαι!!!:P:P:P
Και εγώ έχω αδυναμία στα γατόνια μου και μιλάω συνέχεια γι αυτά!!!:):):)Όποιον τον ενοχλεί να κλείσει τα αυτιά του!!!:lol::lol:

Καλά είμαι σίγουρη ότι είναι δύσκολη δουλειά - όταν έχεις μια καλή πόζα τότε θα θυμηθούν να ξυστούν ή να κοιτάξουν αλλού.. θέλει πολύ υπομονή πράγματι και μπράβο σου, γιατί το αποτέλεσμα σου είναι πολύ καλό :)

Εχεις πάντως δίκιο. το μόνο φυσικό είναι να είμαστε όπως αισθανόμαστε,
και όποιος ενοχλείται.. να φύγει, να πάει αλλού :up:

Καλά είμαι σίγουρη ότι είναι δύσκολη δουλειά - όταν έχεις μια καλή πόζα τότε θα θυμηθούν να ξυστούν ή να κοιτάξουν αλλού.. θέλει πολύ υπομονή πράγματι και μπράβο σου, γιατί το αποτέλεσμα σου είναι πολύ καλό :)

Εχεις πάντως δίκιο. το μόνο φυσικό είναι να είμαστε όπως αισθανόμαστε,
και όποιος ενοχλείται.. να φύγει, να πάει αλλού :up:

:up::up::lol::lol::lol::lol:

Kαλημέρα
και καλή εβδομάδα σε όλους!

Το λοιπόν έχουμε εξελίξεις :hmm:
Ο μικρός μου μάλλον...δεν είναι πια μωρό.. χμ. Δηλαδή τελευταίες 2- 3 μέρες, ξεκίνησε να ραντίζει όπου βρει. Φυσικά ήταν αναμενόμενο! (Ούτε το κρεβάτι μου δεν γλύτωσε :lol: )

Σκέφτομαι παρόλη την οικονομική στενότητα ή οποία έχει ενταθεί λόγω των επικείμενων εορτών :P να του κάνω στείρωση άμεσα και όχι απο Γενάρη όπως υπολόγιζα. Το γατί μάλλον υποφέρει, φανταστείτε χθες που ήμουν σπίτι όλη μέρα και μπορούσα να τον παρακολουθώ, έκλαιγε ασταμάτητα. Και όταν λέμε κλάμα, εννοούμε γοερό!! :confused: Εχω να κοιμηθώ 2 μέρες :|

Παράλληλα μια άλλη ιδέα μου πέρασε απο το μυαλό.
Μπορεί να ναι χαζή ιδέα, αλλά η γνώμη σας μετράει πολύ!
Σκεφτόμουν το λοιπόν αν θα ήταν καλή ιδέα να υιοθετήσω ένα κοριτσάκι.
Σκέφτομαι τι είναι ηθικά σωστό.. Τώρα ας πούμε ο δικός μου, πέρα απο τις ορμές του, τον παρακολουθώ και μόλις δει γατί αρχίζει τα κλάματα..ίσως αν είχε παρέα μέσα στο σπίτι του, λίγη συντροφία απο την δική του.. ράτσα ήταν πιο ευτυχισμένος; Αν υποθετικά τα είχα μαζί αστείρωτα, θα είχα μεγάλο πρόβλημα. Κανονικά θα έπρεπε να βοηθώ τα αδέσποτα και όχι να δημιουργώ και άλλα :cool: Έψαξα και στο φόρουμ για αντισύλληψη, αλλά απ' τα λίγα που είδα δεν είναι λύση και είναι μάλλον επικίνδυνο για τη θηλυκή.

Αν όμως είναι και τα δύο στειρωμένα;
Εχει κανείς παρεμφερή εμπειρία, πιστεύετε ότι θα ήταν για το καλύτερο;

* Εγώ προς το παρόν προετοιμάζω για παν ενδεχόμενο τον..γατομπαμπά - και σύμβιό μου. Τουλάχιστον όταν του το είπα δεν με έβρισε :up: :up:
Είμαι κάπως μπερδεμένη γιατί δεν θέλω να τα κάνω χειρότερα :redface:
Είναι λεπτές ισορροπίες τελικά..

Σας ευχαριστώ απο καρδιάς
να χετε μια όμορφη μέρα :)

Και που να δεις οιστρο θηλυκου...:(
Και τα δυο στειρωμενα ειναι πολυ καλη ιδεα.Δεν ειναι μονο ο κινδυνος ζευγαρωματος,ειναι και ο κινδυνος για πυομητρα της θηλυκης αν ειναι αστειρωτη.Οι ορμονικες ενεσεις ειναι σιγουρο οτι οδηγουν σε καρκινο,και συο στειρωμενα ζωα συμβιωνουν πολυ καλυτερα απο οτι δυο αστειρωτα,οποτε θα ειναι και καλυτερη η καθημερινοτητα τους.Εγω το μετανιωσα που δεν πηρα νωριτερα παρεουλα για το Σειριο,ειναι πολυ πιο χαρουμενος και κοινωνικος απο τοτε που πηραμε τη Μόιρα.

Και που να δεις οιστρο θηλυκου...:(
Και τα δυο στειρωμενα ειναι πολυ καλη ιδεα.Δεν ειναι μονο ο κινδυνος ζευγαρωματος,ειναι και ο κινδυνος για πυομητρα της θηλυκης αν ειναι αστειρωτη.Οι ορμονικες ενεσεις ειναι σιγουρο οτι οδηγουν σε καρκινο,και συο στειρωμενα ζωα συμβιωνουν πολυ καλυτερα απο οτι δυο αστειρωτα,οποτε θα ειναι και καλυτερη η καθημερινοτητα τους.Εγω το μετανιωσα που δεν πηρα νωριτερα παρεουλα για το Σειριο,ειναι πολυ πιο χαρουμενος και κοινωνικος απο τοτε που πηραμε τη Μόιρα.

Xχεχε.. η αλήθεια είναι ότι με θηλυκό δεν 'εχω βιώσει πολλά πράγματα ;)
Φαντάζομαι θα έχει και αυτό τις... δυσκολίες του. Σίγουρα είναι τραγικό να υποφέρουν σε τέτοιο επίπεδο. Φαντάζομαι κι εγώ πως αν είναι στειρωμένα και τα δύο - ιδίως ο Σεβάχ που είναι πιο κάφρος/ αρσενικό :P θα τα πάνε καλά.
Αλήθεια ο Σείριος σου πως το πήρε στην αρχή; Εκανε ζήλειες; :hmm::)

O Σειριος δεν ειναι αυτο που λεμε συντροφικο γατι.;):lol:Εκανε κονξες στην αρχη,αλλα η Μόιρα ως σιαμεζα που σεβεται τον εαυτο της του ειχε γινει κολλιτσιδα.Τι φαπες ετρωγε,τι χου,αυτη εκει,ακαθεκτη.Απο τη στιγμη που τη δεχτηκε παντως εγιναν αχωριστοι,εμπαινε στη φωλια της γεννας και πηγαινε και ο Σειριος μαζι της,και δεν της κανει αγριαδες,ακομα κι απο το φαγητο του παραμεριζει για να φαει εκεινη.Αποδεικτικο:
https://www.youtube.com/watch?v=jYlGOGLPdXc

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back