Sweetness Overdose! Eίναι υπέροχα!
Μπράβο στην σιαμέζα, σε καλό της βγήκε η επιμονή.
Ω ναι, την λατρεύει

Μάλλον είναι καλή ιδέα τελικά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Θα πρέπει απλά να τα φέρεις κοντά με τον σωστό τρόπο, υπάρχει ένα πολύ κατατοπιστικό άρθρο σχετικά στα άρθρα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Edit:Τα βιντεακια του Σειριου και της Μόιρας τα εχω στο σπιτι,αλλα δες το γιο της,τον Truffles ποσο καλα τα πηγαινε με το Υοgi,που ηταν μεγαλυτερος του,δεν καναμε καμια διαδικασια προσαρμογης,και ειχε μολις δυο εβδομαδες στο σπιτι:
https://www.youtube.com/watch?v=lT5hS7225Yg
https://www.youtube.com/watch?v=Bs8W3dFVyrE
Ναι, και εγώ θα σου έλεγα παρεούλα και στειρωμένα. Υπάρχει μεγάλη διαφορά απο ένα γατί μόνο του, απο το να έχει παρέα, και για σένα, αλλά και για τα ίδια.
Θα πρέπει απλά να τα φέρεις κοντά με τον σωστό τρόπο, υπάρχει ένα πολύ κατατοπιστικό άρθρο σχετικά στα άρθρα.![]()
Eυχαροστώ πολύ Julia!
Θα διαβάσω το άρθρο οπωσδήποτε

Ελαχιστες ειναι οι γατες που δεν τα πανε καθολου καλα με αλλες γατες.Ακομα κι ο δικος μου που δε θελει πολλα πολλα,παιζει με ολους,απλα αμα νευριασει ριχνει και καμια σφαλιαρα.Στην αρχη ειναι λιγο πανικοβλητικο γιατι αγριευουν και κανουν λες και δε θα σου ξαναμιλησουν,αλλα μετα ολα παιρνουν το δρομο τους.Αν βρω κι ενα παλιοτερο βιντεακι απο τις αρχες της συγκατοικησης θα στο βαλω να δεις αγαπες.
Edit:Τα βιντεακια του Σειριου και της Μόιρας τα εχω στο σπιτι,αλλα δες το γιο της,τον Truffles ποσο καλα τα πηγαινε με το Υοgi,που ηταν μεγαλυτερος του,δεν καναμε καμια διαδικασια προσαρμογης,και ειχε μολις δυο εβδομαδες στο σπιτι:
https://www.youtube.com/watch?v=lT5hS7225Yg
https://www.youtube.com/watch?v=Bs8W3dFVyrE
Kαλά ο Σείριος σου είναι πολύ μάγκας! Χεεεχ απίστευτο γατί πρέπει να είναι

Οπότε αν όπως λες είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να μην μάθουν να συμβιώνουν, τότε όλα είναι καλά. Ελπίζω να μην πέσω στην περίπτωση

Μακάρι αν το αποφασίσουμε (εδώ πρέπει να συμφωνήσει και ο συγκάτοικος
)να πάνε όλα τόσο καλά. Και πρέπει να βρω ένα κοριτσάκι!! (να υποθέσω ότι δεν θα πρέπει να είναι πολύ μικρότερο του Σεβάχ

Ξανά:
Υπέροχα τα βιντεο σου!
moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν παιζει μεγαλο ρολο ουτε το φυλο ουτε η ηλικια,αφου θα στειρωθουν και τα δυο.Ισα ισα,αν διαλεξεις μια γατουλα ενηλικη,ενος-δυο ετων,θα εχει δειξει χαρακτηρα,αν ειναι κοινωνικη με αλλες γατες,κτλ,και δε θα εχεις και δυο πολυ μωρακια στο σπιτι να στο κανουν ανω κατω.Η Μόιρα,που ηταν ενηλικη, δεχτηκε πολυ πιο ευκολα το Yogi και τη Breena απο οτι ειχε δεχτει εκεινη ο Σειριος,και μαλιστα ειχε και μωρακι οταν ηρθαν στο σπιτι.
Aρα εξαρτάται

Κι εγώ πιστεύω ότι θα ταν καλύτερα να ταν λίγο πιο μεγάλη - να ναι και πιο..σοβαρή τς τς
Θα κοιτάξω και εδώ τις αγγελίες και στο stray. Ολες οι ψυχούλες είναι τέλειες και θα έχω δυσκολία να διαλέξω ούτως ή άλλως 
Σήμερα θα κλείσω ραντεβού για την στείρωση του Σεβάχ.
Οτι νεοτερο έχω θα σας ενημερώσω
(Δεν γλυτώνετε με τίποτα..

)Ευχαριστώ πολύ moukelis!
moukelis
Επιφανές μέλος
(για να δεχτεί 2ο γατί) - τσεκ!
Καλό απόγευμα

moukelis
Επιφανές μέλος
Αντε με το καλο!

Αν το σκεφτεσαι για αγορακι στειρωμενο χωρις να θελω να σε πιεσω
,ριξε μια ματια στον Καραμουζα.Περιμενει υπομονετικα πολυ καιρο,ειναι πολυ συντροφικος και του λειπει πολυ ενας ανθρωπος ολοδικος του...απλα ριξε του μια ματια,ποτε δεν ξερεις.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σοβαρα;;;;;;;;
Αντε με το καλο!
Αν το σκεφτεσαι για αγορακι στειρωμενο χωρις να θελω να σε πιεσω,ριξε μια ματια στον Καραμουζα.Περιμενει υπομονετικα πολυ καιρο,ειναι πολυ συντροφικος και του λειπει πολυ ενας ανθρωπος ολοδικος του...απλα ριξε του μια ματια,ποτε δεν ξερεις.
* Περιμένω να πάω σπίτι και σαν πονηρή γυναίκα να 'ψήσω' τον φίλο μου
μπας και μου πει το "Ναι" (και όχι δεν θέλω γάμους
) αλλά να συμφωνήσει μιας και - καταλαβαίνετε - πρέπει να το θέλει κι αυτός...Κατα τα άλλα... ο Καραμούζας είναι τρομερό φατσόνι και πράγματι κούκλος!! Εγώ στην αρχή σκεφτόμουν για κοριτσάκι, έτσι για αλλαγή (!) αλλά πράγματι ο γατόνιος είναι πανέμορφος και είναι και σε ηλικία που μου ταιριάζει. Γενικά θα προτιμούσα να πάρω κοντά μου ένα ζωάκι ενήλικο, μιας και αυτά συνήθως είναι τα πιο άτυχα - ή έτσι νομίζω.... θέλω να πω, όλοι μικροί μεγάλοι τρελένονται για τα μωρά, αλλά μετά..
Θα το χω υπόψιν μου moukelis!
Χίλια ευχαριστώ

moukelis
Επιφανές μέλος

Ξερω μωρε,ολοι μωρα θελουν...να φανταστεις οταν με ρωτουν για νορβηγακι και τους λεω απο τριων μηνων και πανω ξινιζουν.
Ο Καραμουζας ειναι πολυ κοινωνικος γατουλης,και δε γινεται να μενει σε ενα δωματιο.Η κοπελα που τον εχει ελεγε οτι επιζητα τοσο πολυ το χαδι και ειναι τοσο λυπημενος οταν πρεπει νε τον αφησει μονο του...Ειναι και κουκλος,και δεν ειναι και πολυ μεγαλυτερος απο τον δικο σου,νομιζω θα ταιριαξουν μια χαρα!
Ψησε,ψησε,μη σου αρπαξει μονο προσεξε!
Ξερω μωρε,ολοι μωρα θελουν...να φανταστεις οταν με ρωτουν για νορβηγακι και τους λεω απο τριων μηνων και πανω ξινιζουν.
Ο Καραμουζας ειναι πολυ κοινωνικος γατουλης,και δε γινεται να μενει σε ενα δωματιο.Η κοπελα που τον εχει ελεγε οτι επιζητα τοσο πολυ το χαδι και ειναι τοσο λυπημενος οταν πρεπει νε τον αφησει μονο του...Ειναι και κουκλος,και δεν ειναι και πολυ μεγαλυτερος απο τον δικο σου,νομιζω θα ταιριαξουν μια χαρα!
Θα ψήσω... αλλά σε μέτρια φωτιά

3 μηνών που τους λες, ακούγεται πολύ λογική ηλικία - να μην θηλάσει το καημένο...
Πάντως ακούγεται σπάνια περίπτωση τρυφερόγατου ο Καραμούζας! :cat:
Για να δούμε.
Update:
Mόλις μίλησα με τον γιατρό μου, η στείρωση κοστίζει 80 ευρώ με όλα τα φάρμακα και φυσικά πρέπει για κάμποσες μέρες να του δίνω αντιβιωση κτλ.
Ο ίδιος με συμβουλεψε να το κάνω μετά τις γιορτές για να μην έχω το γατί ταλαίπωρο μέρες που είναι.
Επίσης ρώτησα απο περιέργεια και την φιλοζωική, το κόστος είναι σχεδόν μηδαμινό, 35 ευρώ.

Hlianna
Διάσημο μέλος

* και πέρα απο αυτό, ειλικρινά συμπονώ γιατί ξέρω πόσο δύσκολο θα είναι για σένα - ιδίως αν έχεις και άλλες γατούλες... Λέτε να μην έχει πρόβλημα που είναι αρσενικό; Στην αρχή νομιζα πως ένα θηλυκό θα ήταν καλύτερα (βέβαια κατα βάθος ξέρω πως αυτό μόνο στην πράξη θα φανεί)
* είναι μια ζωγραφια όμως ο άτιμος!!
Θα επανέλθω αύριο με νέα!
Καλό σας απόγευμα!!
Hlianna
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Μπορει να του κανει ενεσιμη αντιβιωση και να μη χρειαστει να του δινεις εσυ για καμποσες μερες (4-5 μερες δινουν προληπτικα ετσι κι αλλιως,μην τρομαζεις),και ταλαιπωρος θα ειναι πεντε-εξι ωρες μετα τη στειρωση,μετα δεν θα εχει τιποτα απολυτως!Θα ψήσω... αλλά σε μέτρια φωτιά
3 μηνών που τους λες, ακούγεται πολύ λογική ηλικία - να μην θηλάσει το καημένο...![]()
Πάντως ακούγεται σπάνια περίπτωση τρυφερόγατου ο Καραμούζας! :cat:
Για να δούμε.
Update:
Mόλις μίλησα με τον γιατρό μου, η στείρωση κοστίζει 80 ευρώ με όλα τα φάρμακα και φυσικά πρέπει για κάμποσες μέρες να του δίνω αντιβιωση κτλ.
Ο ίδιος με συμβουλεψε να το κάνω μετά τις γιορτές για να μην έχω το γατί ταλαίπωρο μέρες που είναι.
Επίσης ρώτησα απο περιέργεια και την φιλοζωική, το κόστος είναι σχεδόν μηδαμινό, 35 ευρώ.
![]()

julia
Διακεκριμένο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
Βεβαιώνω ότι είναι πραγματι πολυ πολύ τρυφερός γατάκος. Μαλιστα αυριο ή μεθαυριο θα παμε για εμβολιασμο και εξετασεις.
Ευχομαι ολα να πανε καλα στη στειρωση του μικρουλη σου..
moukelis
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool