RedCat
Διάσημο μέλος
Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
21-12-09
20:52
το παρατήρησα (γιατι όπως όλες θα γνωρίζετε η Ελληνίδα Μάνα είναι Πάντα Παρούσα)

Υ.Γ. σας ευχαριστούμε παααρα πολύ που μας σκεφτεστε..

Υ.Γ. σας ευχαριστούμε παααρα πολύ που μας σκεφτεστε..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
21-12-09
20:58
Προς στιγμην φοβηθηκα οτι θα μας βαζατε παγο που δεν παραπεμψαμε απευθειας στην πανταχου παρουσα ελληνιδα μανα.

Μακαρι να πανε ολα καλα με τη στειρωση του ασημενιου κουκλου και να ταιριαξει και να αποκτησει και εναν χρυσαφενιο αδερφουλη.

Μακαρι να πανε ολα καλα με τη στειρωση του ασημενιου κουκλου και να ταιριαξει και να αποκτησει και εναν χρυσαφενιο αδερφουλη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
21-12-09
21:02
μακάρι μακαρι να δουμε..
(ας εχουμε λιγη αισιοδοξια, λες να ειναι αυτό το θαυμα των Χριστουγέννων;;; Για τον Μουζακο θα ειναι σίγουρα παντως...
(ας εχουμε λιγη αισιοδοξια, λες να ειναι αυτό το θαυμα των Χριστουγέννων;;; Για τον Μουζακο θα ειναι σίγουρα παντως...
21-12-09
21:42
@moukelis & @ Julia
Κορίτσια ναι, αυτό σκέφτηκα και γω μετά με μια δεύτερη σκέψη, ότι καλύτερα τώρα που θα είμαι σπίτι
Αύριο θα κλείσω στον γιατρό μου ραντεβού, είναι πιο πολλά τα λεφτά, αλλά είναι καλός και κάποια στιγμή θα τον ξαναχρειαστώ. 80% αν δεν έχει πολλή δουλειά θα το κάνουμε Τετάρτη (για να τον έχω και νηστικό το μικρό καμιά μέρα)
Εν τω μεταξύ το...γατάκι ραντίζει ανεξέλεκτα.....
Ευχαριστώ!
Κορίτσια ναι, αυτό σκέφτηκα και γω μετά με μια δεύτερη σκέψη, ότι καλύτερα τώρα που θα είμαι σπίτι

Αύριο θα κλείσω στον γιατρό μου ραντεβού, είναι πιο πολλά τα λεφτά, αλλά είναι καλός και κάποια στιγμή θα τον ξαναχρειαστώ. 80% αν δεν έχει πολλή δουλειά θα το κάνουμε Τετάρτη (για να τον έχω και νηστικό το μικρό καμιά μέρα)
Εν τω μεταξύ το...γατάκι ραντίζει ανεξέλεκτα.....

Ευχαριστώ!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum