Psika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Whiskas και Friskies μη δινεις,κανουν περισσοτερο κακο παρα καλο.Εγω παιρνω Hill's,βγαινουν σε φακελακια και βολευουν γιατι ειναι μια μεριδα και δε χρειαζεται να τις κρατας στο ψυγειο.![]()
Θα την πάρω την επόμενη φορά να την δοκιμάσουμε γιατί είμαστε παρά πολύ κακομαθημένο ψιψιρί. Και εγώ 2 χρόνια όλο τέτοια την ταίζω γιατί επειδή είναι και πιο ακριβές θεωρούσα ότι ήταν και καλύτερες βέβαια τα whiskas τα είχα σταματήσει γιατί μου βρωμούσαν άσχημα, ενώ τα goyrmet που παίρνω μύριζαν όμορφα και επειδή τα έτρωγε νόμιζα ότι ήταν καλά. Την πάτησα κοινώς γενναία!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Δοκιμασε τα gourmet Diamant! Θα λιποθυμησουν απο την υπεροχη γευσηΘα την πάρω την επόμενη φορά να την δοκιμάσουμε γιατί είμαστε παρά πολύ κακομαθημένο ψιψιρί. Και εγώ 2 χρόνια όλο τέτοια την ταίζω γιατί επειδή είναι και πιο ακριβές θεωρούσα ότι ήταν και καλύτερες βέβαια τα whiskas τα είχα σταματήσει γιατί μου βρωμούσαν άσχημα, ενώ τα goyrmet που παίρνω μύριζαν όμορφα και επειδή τα έτρωγε νόμιζα ότι ήταν καλά. Την πάτησα κοινώς γενναία!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δοκιμασε τα gourmet Diamant! Θα λιποθυμησουν απο την υπεροχη γευση![]()
Είναι οι μικρούλες κονσερβούλες αυτές που μου λες;Γιατί από αυτές παίρνω και αρέσουν πάρα πολύ στο γατί μου αλλά μόλις μου είπαν τα παιδιά ότι δεν είναι πολύ υγιεινά γιατί έχουν χρώμα μέσα και άλλες χημικές ουσίες και η αλήθεια είναι ότι πρόσφατα πήρα μία μικρή κονσέρβα gourmet και ήταν κίτρινη
Βέβαια η γάτα μου ξετρελάθηκε αλλά πως γίνεται να είναι τόσο κίτρινη; Και η αλήθεια είναι ότι εκείνη την ώρα μου πέρασε από το μυαλό ότι κάτι βάζουν.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ειναι μικρες κονσερβουλες....η gourmet βγαζει πολλες....τη diamant παρε!Είναι οι μικρούλες κονσερβούλες αυτές που μου λες;Γιατί από αυτές παίρνω και αρέσουν πάρα πολύ στο γατί μου αλλά μόλις μου είπαν τα παιδιά ότι δεν είναι πολύ υγιεινά γιατί έχουν χρώμα μέσα και άλλες χημικές ουσίες και η αλήθεια είναι ότι πρόσφατα πήρα μία μικρή κονσέρβα gourmet και ήταν κίτρινηΒέβαια η γάτα μου ξετρελάθηκε αλλά πως γίνεται να είναι τόσο κίτρινη; Και η αλήθεια είναι ότι εκείνη την ώρα μου πέρασε από το μυαλό ότι κάτι βάζουν.

"εμεις"
τρωμε μονο καθε Κυριακη 2 κουταλακια του γλυκου το καθενα, γιατι προσεχουμε τα δοντακια μας
Να'τη!
moukelis
Επιφανές μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος

Psika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι τις παίρνουμε και εμείς αυτές.Μας αρέσουν πολύειναι μικρες κονσερβουλες....η gourmet βγαζει πολλες....τη diamant παρε!
"εμεις"τρωμε μονο καθε Κυριακη 2 κουταλακια του γλυκου το καθενα, γιατι προσεχουμε τα δοντακια μας
Να'τη!
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
οι diamant gourmet ειναιεεμενα της αρεσουν πολυ οι sheba και κατι γκουρμε σε μπλε συσκευασια τρελαινεται λεμε![]()

Psika
Εκκολαπτόμενο μέλος
και τα whiskas mmmm της αρεσουν![]()
Έχεις άλλες φωτογραφίες της γάτας σου να μας βάλεις. Μου αρέσει πάρα πολύ! πολύ όμορφη είναι!Κάθε φορά που την βλέπω κολλάω. Είμαι βέβαια εκτός θέματος!
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Να προσεχετε με τα φακελακια, κυριως τα whiskas, για τις ουσιες BHA/BHT. Ειναι καρκινογονες.
sapostol1
Δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Θα συνηθίσει μην ανησυχείς δοκίμασε να του δώσεις κ άλλες κροκέτες μήπως αυτες δεν του "κάθονται" καλά σαν γεύση κ μην κάνεις πίσω όταν πεινάσει θα φάει κ πέτρεςΟ δικός μου ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ για κονσέρβες και πατέ! Προσπαθώ να μην του δίνω συχνά, αλλά του βάζω τις κροκέτες της Royal Canin (growth: 4 months - operation) και τις τρώει μόνο μετά από πολλή ώρα ατελείωτης γκρίνιας και με τα χίλια ζόρια! Δεν ξέρω τι να κάνω... Από την άλλη, καλύτερα υγιής και γκρινιάρης, παρά χαρούμενος και με προβλήματα.
sapostol1
Δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
sapostol1
Δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
Έχεις άλλες φωτογραφίες της γάτας σου να μας βάλεις. Μου αρέσει πάρα πολύ! πολύ όμορφη είναι!Κάθε φορά που την βλέπω κολλάω. Είμαι βέβαια εκτός θέματος!
σορρυ για το οφ κοριτσια αλλα πρεπει να απαντησω στην κοπελα !

ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια !
και για μενα μια κουκλα ειναι ! αν θες να βλεπεις φωτος ανεβαζω κατα καιρους στο θεμα της, θα μας βρεις στο "η πασχαλιτσα μου !" αλλα καποια στιγμη θα ανεβασω κι αλλες. !ευχαριστω.
Psika
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν ξερω τι τροφες υπαρχουν εκει σε κονσερβες, αλλα θα σου πω μερικες μαρκες μηπως τελικα τις βρεις και εκει. Innova Evo, california natural, wellness, nutro, sheba, snappy tom (φακελακια), ziwi, felidae, science diet, natural balance, Merrick, Eagle Pack.
Να προσεχετε με τα φακελακια, κυριως τα whiskas, για τις ουσιες BHA/BHT. Ειναι καρκινογονες.
Eυχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες
θα της αναζητήσω σήμερα κιόλας στο πετ σοπΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
με επιασε ενας ψιλοπανικος απο χτες η αληθεια ειναι γιατι whiskas mmm της εδινα κατα καιρους, την κοβω φυσικα αν ισχυει αυτο. το θεμα ειναι οτι πανω στην συσκευασια δεν γραφει για ΒΗΤ/ΒΗΑ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool