christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Παντως η γατουλα μας εχει συνηθισει πια.Προσεχει τα αυτοκινητα και μενει παντα στο τετραγωνο.Αν ηταν ετσι ολα τα γατακια που βρισκουμε στο δρομο θα εμεναν εκει.Λυπαμαι που ενω εις γνωση σας μπορει να παθει κατι η γατουλα στο δρομο,το ενδιαφερον σας ειναι μη σας χαλασει τα επιπλα.Μπορει να ακουγομαι σκληρη,αλλα ολοι ειχαμε ή εχουμε ζωα με δυσκολη προσαρμογη,αλλα για το καλο τους προσπαθουμε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Στη φολα ειναι το μυαλο μου.Δεν μπορουμε ομως να κανουμε κατι.Τωρα δεν ειναι το μυαλο σου που ειναι στο δρομο μην την βρεις πατημενη ή να εχει φαει φολα;
Αλλο το να ειναι ζωηρη η γατα,που αν ειναι δε θα σταματησει να ειναι απο τη ζωη στο σπιτι,κι αλλο να παλευει για την επιβιωση της καθε μερα.Δνε θα παει στις ειδικες δυναμεις για να σκληραγωγηθει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
ε τοτε δεν εισαι ετοιμη για γατακι κατα τη γνωμη μου...Ναι ομως δεν ειναι ωραιο καθε μερα που εισαι στη δουλεια ή στο σχολειο να ειναι το μυαλο σου στο σπιτι και στο τι κανει η γατουλα σου.Δε θελω να την καταντησω σαν τη γατα της απο κατω μου που εχει γινει μαλθακη και οχι μονον αυτο αλλα η κυρια της του φορτωσε κι ενα θεριο,σκυλο.Τον λυπαμαι τον καημενο.Εχει να εμφανιστει στο μπαλκονι εδω και μηνες.
δες το και αλλιως..οταν φευγεις απο το σπιτι για να πας σχολειο...το μονο που εχεις στο μυαλο σου ειναι τη κανει η μαμα σου και ο μπαμπας σου?οχι..αφηνεις τη μερα και κυλαει!!ετσι κανεις και με το γατακι σου..φροντιζεις να εχει φρεσκο φαγακι και νερακι..κανεις τις δουλειες σου και αυτο ειναι εκει οταν γυρνας...και μη ξεχνας οτι οι γατες κοιμουνται πολλες ωρες..ασε που δεν κανουν και φασαρια για να ενοχλησουν καποιον..οποτε τι σε απασχολει???
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν ειναι να μην ξεβολευτουμε.Η γατουλα μας ειναι ευτυχισμενη εξω.Δε μας κανει καρδια να την κλεισουμε μεσα ολη μερα.Οι δεκαδες γατες που βρισκουμε πατημενες καθημερινα δεν εχουν συνηθισει νομιζετε;Τι να πω,το ποσον μπορειτε πραγματικα να κανετε κάτι ή προτιματε να μην ξεβολευτειτε ειναι δικο σας θεμα.
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
ε τοτε δεν εισαι ετοιμη για γατακι κατα τη γνωμη μου...Ναι ομως δεν ειναι ωραιο καθε μερα που εισαι στη δουλεια ή στο σχολειο να ειναι το μυαλο σου στο σπιτι και στο τι κανει η γατουλα σου.Δε θελω να την καταντησω σαν τη γατα της απο κατω μου που εχει γινει μαλθακη και οχι μονον αυτο αλλα η κυρια της του φορτωσε κι ενα θεριο,σκυλο.Τον λυπαμαι τον καημενο.Εχει να εμφανιστει στο μπαλκονι εδω και μηνες.
δες το και αλλιως..οταν φευγεις απο το σπιτι για να πας σχολειο...το μονο που εχεις στο μυαλο σου ειναι τη κανει η μαμα σου και ο μπαμπας σου?οχι..αφηνεις τη μερα και κυλαει!!ετσι κανεις και με το γατακι σου..φροντιζεις να εχει φρεσκο φαγακι και νερακι..κανεις τις δουλειες σου και αυτο ειναι εκει οταν γυρνας...και μη ξεχνας οτι οι γατες κοιμουνται πολλες ωρες..ασε που δεν κανουν και φασαρια για να ενοχλησουν καποιον..οποτε τι σε απασχολει???
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα ηθελα ποοοολυ να τη βαλουμε σπιτι.Ομως οπως ειπα και πριν,ειναι ευτυχισμενη με το περιβαλλον στον κηπο...Και οπως το λες,καθε μεσημερι με περιμενει για φαγητο και νερο.Μερικες φορες το καλοκαιρι την ανεβαζαμε στο μπαλκονι αλλα μετα τη μερα που προσπαθησε να παει στους γειτονες αρχισαμε να το ελλατωνουμε.Ραγιζει η καρδια μου σαν σκεφτομαι οτι επειδη μια μερα δεν ακουει στο ψιψιψι (οπως τη φωναζουμε καθε φορα) μπορει να εχει σκοτωθει ή χαθει.ε τοτε δεν εισαι ετοιμη για γατακι κατα τη γνωμη μου...
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
τι ειναι ονυχοδρομιο;αν της δωσεις το περιθωριο να μαθει και να συνηθησει θα μεινει μεσα...και θα ειναι μια χαρα..και ουτε τα επιπλα θα σου χαλασει..οπως ειπε και η μπιανκα αγοραζεις ονυχοδρομιο!!!
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
οπως ειπε και η μπιανκα αγοραζεις ονυχοδρομιο!!!

ιωαννα με λενε!
η μπιανκα ειναι η ασπρουλιαρα γατα μου οπως λεει και η φιλτατη δωρα!!
moukelis
Επιφανές μέλος
Η γατουλα σας κινδυνευει εξω.Κι ενα παιδακι μπορει να ειναι ευτυχισμενο αν τρωει μονο σοκολατες και ανεβαινει στα ντουλαπια,αλλα δε σημαινει αυτο ουτε οτι ειναι ασφαλες ουτε οτι κανουμε το καλυτερο για αυτο επιτρεποντας του να το κανει λεγοντας οτι ειναι ευτυχισμενο.δεν ειναι να μην ξεβολευτουμε.Η γατουλα μας ειναι ευτυχισμενη εξω.Δε μας κανει καρδια να την κλεισουμε μεσα ολη μερα.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
τι ειναι ονυχοδρομιο;
ονυχοδρομια ειναι ενας κιλυνδρος ψηλος που στερεωνεται σε μια βαση και παει εκει η γατουλα και ξυνει τα νυχια της!!(δεν μπορω να το εξηγησω καλυτερα!!

)αν μαθει σ'αυτο δεν θα ξαναπειραξει τους καναπεδες!!κανε κατι για τη τροφη τουλαχιστον. συμβουλη μυο ειναι να της παιρνεις royal canin για στειρωμενα!απο κει και περα οσο την εχεις να κυκλοφορει στους δρομους τοσο πιθανοτερο ειναι να παθει κατι η γατουλα!!

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
μην τα συγκρινεις ολα μεταξυ τους.Σου ειπα το παραδειγμα με το γατο απο κατω.Σιγα σιγα ετσι θα γινει.Δε θελω ομως.Πειτε μου ομως ,το ονυχοδρομιο τι ειναι;Η γατουλα σας κινδυνευει εξω.Κι ενα παιδακι μπορει να ειναι ευτυχισμενο αν τρωει μονο σοκολατες και ανεβαινει στα ντουλαπια,αλλα δε σημαινει αυτο ουτε οτι ειναι ασφαλες ουτε οτι κανουμε το καλυτερο για αυτο επιτρεποντας του να το κανει λεγοντας οτι ειναι ευτυχισμενο.
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα ηθελα ποοοολυ να τη βαλουμε σπιτι.Ομως οπως ειπα και πριν,ειναι ευτυχισμενη με το περιβαλλον στον κηπο...Και οπως το λες,καθε μεσημερι με περιμενει για φαγητο και νερο.Μερικες φορες το καλοκαιρι την ανεβαζαμε στο μπαλκονι αλλα μετα τη μερα που προσπαθησε να παει στους γειτονες αρχισαμε να το ελλατωνουμε.Ραγιζει η καρδια μου σαν σκεφτομαι οτι επειδη μια μερα δεν ακουει στο ψιψιψι (οπως τη φωναζουμε καθε φορα) μπορει να εχει σκοτωθει ή χαθει.
μα στο λεω στανταρε..αν τη βαλεις μεσα στο σπιτι θα μαθει..δεν υπαρχει περιπτωση,,τι καλυτερο για μια γατουλα απο χαδια ομορφα κρεββατακια ετοιμο φαγιτακι...μια χαρα θα ειναι...τωρα αν εχεις θεμα με την οικογενεια σου και δεν θελουν ζωα ειναι αλλο θεμα...αν την εχεις μες το σπιτι..δεν ανησυχεις...εγω πχ εχω το μοκα κανονικα ως κατοικιδιο αλλα επειδη ειμαι εισογειο ερχονται πολλα γατακια και τα φροντιζω οσο μπορω..αλλα δεν μπορω να τα εχω ολα μες το σπιτι..και ετσι ανησυχω..και ξερεις ποσα γατακια εχουν περασει απο τα χερια μου και τωρα αγννοω την τυχη τους???
αν θες να εισαι ησυχη ηρεμη και τα σχετικα το κρατας και το φροντιζεις...
ονυχοδρομιο ειναι ενα ωραιο παιχνιδακι που πανε οι γατες και ξυνουν τα νυχακια τους..για να μην σου χαλανε τα επιπλα!

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
εχει συνηθισει να ξυνει τα δεντρα σε κορμους.Δεν ξερω αν θα της φαινεται το ιδιοονυχοδρομια ειναι ενας κιλυνδρος ψηλος που στερεωνεται σε μια βαση και παει εκει η γατουλα και ξυνει τα νυχια της!!(δεν μπορω να το εξηγησω καλυτερα!!)αν μαθει σ'αυτο δεν θα ξαναπειραξει τους καναπεδες!!
κανε κατι για τη τροφη τουλαχιστον. συμβουλη μυο ειναι να της παιρνεις royal canin για στειρωμενα!απο κει και περα οσο την εχεις να κυκλοφορει στους δρομους τοσο πιθανοτερο ειναι να παθει κατι η γατουλα!!![]()
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
κεκτημενη ταχυτηςιωαννα με λενε!
η μπιανκα ειναι η ασπρουλιαρα γατα μου οπως λεει και η φιλτατη δωρα!!
![]()
..ιωαννα!
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
βρε συ..οπως εχει συνηθησει αυτα που λες..ετσι δινοντας της το περιθωριο θα συνηθισει τα παντα..οπως και οι ανθρωποι..προσαρμοζοντε/...!!!εχει συνηθισει να ξυνει τα δεντρα σε κορμους.Δεν ξερω αν θα της φαινεται το ιδιο
το θεμα σου δεν ειναι το ονυχοδρομιο αλλα αν μπορεις και εφοσον συμφωνουν οι δικοι σου,,να κρατησετε το γατακι μεσα..
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
στη διαθεση σας.ευχαριστω πολυ παιδια για τις συμβουλες...αλλα φοβαμαι λιγο και την αντιδραση των γονιων μου.Ναι μεν ο μπαμπας μου εζησε με γατα μικρος,αλλα η μαμα μου θα πατησει ποδι,ειμαι σιγουρη,θα επιστρεψω σε λιγο,ετυχε κατι.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
zanin
Διάσημο μέλος
και εγώ ενδιαφέρομαι να μάθω... τι σειρές έχει, αν είναι καλύτερες από άλλες, κόστοςΞέρει κανείς την κτηνιατρική σειρά της purina? Είναι καλή;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool