Mariannioum
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kαι μέσα να είναι..αυτά τα ζιζάνια όλο και βρίσκουν καμία πόρτα ανοιχτή!![]()
Αχ η Λουλου είναι απο τα πιο ηλιθια γατιά.. Βασικά τρελαίνετε να βρισκετε έξω στο μπαλκόνι οπότε της το επιτρέπουμε.. και τις περισσοτερες φορές κοιμάτε κ έξω... αλλά η χαζή έχει μια γούνα... είναι περσική και γι' αυτό μάλλον... όπως και να χει.. την λατρεύω!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Αχ η Λουλου είναι απο τα πιο ηλιθια γατιά.. Βασικά τρελαίνετε να βρισκετε έξω στο μπαλκόνι οπότε της το επιτρέπουμε.. και τις περισσοτερες φορές κοιμάτε κ έξω... αλλά η χαζή έχει μια γούνα... είναι περσική και γι' αυτό μάλλον... όπως και να χει.. την λατρεύω!!!!
Είστε σε ψηλό όροφο;
Προσοχή μόνο μην πηδήσει από το μπαλκόνι για να βρει το ταίρι της!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΚυριαΒικυ
Νεοφερμένο μέλος
Ουτε σηκωνε τη πλατη ουτε νιαουριζε ουτε ειχε περιοδο(εκτος αν γλειφοτανε), ουτε τιποτα....Άναρωτιομαστε, γινεται "Αποπλανηση" απο γατό αραγε, η "βιασμος"? Συμβαινουν αυτα στισ γατες? Η πρεπει παση θυσια να εχουν οιστρο για να τισ κηνυγησουν τ'αρσενικα?Επισης, λογω του απροοπτου αυτου της γεννησεως των 2 μωρων της, Χρειαζομαστε ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ βοηθεια. Ειχαμε κανονισει να φυγουμε για καποιες ημερες και εχουμε ηδη βγαλει εισιτηρια, αλλα ο κτηνιατρος μας δεν μπορει να την φιλοξενησει τωρα για να μη φυγει απο το γνωριμο περιβαλλον της και στρεσσαριστει και αυτη και τα μικρουλια. Συνεπως ψαχνουμε για PET SITTERS, αλλα δε ξερουμε που να τους βρουμε στην Ελλαδα. Μηπως γνωριζει κανεις σας αν υπαρχουν ανθρωποι η εταιρειες στην Αθηνα (Βορεια Προαστια) που να προσφερουν αυτες τις υπηρεσιες? ΒΟΗΘΕΙΑ σας παρακαλουμε...Πρεπει να ταξιδεψουμε σε 2 μερες!
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
ευχομαι να βρεθει κατι
ΜΑΡΙΝΑ 031997
Νεοφερμένο μέλος

vaso
Νεοφερμένο μέλος
Έχω μια γατούλα που έχει κλείσει τους 7 μήνες, και έχω την απορία πότε θα της έρθει οίστρος κ πώς θα το καταλάβω??
Βασικά είναι πολύ ήσυχη και φοβάμαι μήπως δεν το καταλάβω, αν και δεν είχαμε ούτε νιαουρίσματα βράδυ, ούτε τρίψιμο.Αλλά δεν είναι αρκετά "μεγάλη" ?
moukelis
Επιφανές μέλος
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημερα δεν πηγα σχολειο επειδη επρεπε να παω στο γιατρο για το λεμο μου αν και σηκωθηκα απο της οκτω.Η γατα ειχε παει και κοιμοταν στη πολυθρονα της .Μετα απο λιγη ωρα ξυπνησε και ηθελε να βγει εξω.Την εβγαλα με τη σκεψη οτι θα θελει να κανει την αναγκη της.Τη πατησα.Εξω τη περιμενε ενας γατος ασπρος ο Χιονουλης και τοτε αρχησαν ολα.Πηγαν πιο κατω και καταλαβενεται τι εκαναν.Εβαλα αμεσως τη γατα μεσα αλλα αυτη περπαταγε με σκημενη τη πλατη και νομιζα οτι τη χτυπησε αλλα δεν εγιναν ετσι τα πραγματα διοτι η γατα υψωνε των πισινο της.Οπως ανοιξα εγω τη πορτα για να διωξο το γατο αυτη βγηκε και φτου και απτην αρχη.Πηγαν κατω απο κατι μηχανες.Μεχρι να την πισαω απο εκει που ειχαν μπει εκαναν ξανα τα ιδια.Μολις την επειασα την εβαλα μεσα και ειπα στη μαμα να μη τη βγαλει εξω.Η Cristy εκανε τουμπες και εμπειγε τα νυχια της στο χαλι και περπαταγε στα πλαγια.Ο αρσενικος ειναι εξω και νιαουριζει ενω η γατα κοιμαται...και δε νιαουριζει.
Τι να κανω;Παρακαλω βοηθηστε με.
julia
Διακεκριμένο μέλος
για στείρωση δες https://www.mypetz.gr/threads/Στείρωση-στις-γάτες.219038/
οίστρος https://www.vetmed.gr/showprodlist.asp?catid=184
και ΜΗΝ σου ξαναβγεί γιατί πολλές γατούλες εχουν χτυπήσει και πεθάνει....
Αλλά απο ότι κατάλαβα ΕΞΩ κάνει την ανάγκη της...

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αν δεν την στειρώσεις η γάτα θα γεννήσει 5-8 μικρά.... αν όλα πάνε καλά.. και δεν πάθει επιπλοκές στην κύηση ή στην γέννα και δεν έχει κολλήσει καμία απο τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες αρρώστιες.
Διάβασε τα άρθρα που έστειλα παραπάνω μπορεί οπως λές να είσαι 11 αλλά μέχρι τώρα έδειξες πολύ ώριμη συμπεριφορά αν θέλεις...
Και εγώ έχω τουαλέτες μέσα.. και άς βγαίνουν έξω οι γάτες μου γιατί και εγώ σε χωριό είμαι χωρίς κτηνίατρο. (Τις κουβαλάω Αθήνα 3 ώρες διαδρομή και τις στειρώνω)
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχουμε αμμο στο σπιτι αλλα δεν συνηθιζει να πηγαινει.Προτημα το εξω.Εχω προσπαθησει να της αλλαξω συνηθειες αλλα τιποτα.Θα κανω οτι μπορω.Δεν ειναι δυνατο αυτο το καιρο να τη στειρωσω επειδη ο πατερας μου δουλευει και ερχεται αργα το βραδι και η μητερα μου δεν οδηγει.Οταν βρω ελευθερο χρονο για εμενα και τους γονεις μου θα παω και θα το προσπαθησω το σηντομοτερο δυνατο.Δεν ξέρω και δεν μπορώ να εμπλακώ στα οικογενειακά σας, αλλά ΟΛΟΙ έχουμε μια τουαλέτα ή ενα κασονάκι με άμμο κάπου στο σπίτι, δεν είναι δύσκολο.
Αν δεν την στειρώσεις η γάτα θα γεννήσει 5-8 μικρά.... αν όλα πάνε καλά.. και δεν πάθει επιπλοκές στην κύηση ή στην γέννα και δεν έχει κολλήσει καμία απο τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες αρρώστιες.
Διάβασε τα άρθρα που έστειλα παραπάνω μπορεί οπως λές να είσαι 11 αλλά μέχρι τώρα έδειξες πολύ ώριμη συμπεριφορά αν θέλεις...
Και εγώ έχω τουαλέτες μέσα.. και άς βγαίνουν έξω οι γάτες μου γιατί και εγώ σε χωριό είμαι χωρίς κτηνίατρο. (Τις κουβαλάω Αθήνα 3 ώρες διαδρομή και τις στειρώνω)
Ευχαριστω για τη πολυτιμη βοηθεια σας.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Ισως μπορούσε και κάποιος άλλος γνωστός ή φίλος σου γενικότερα.. σε κάνα μήνα θα πρέπει να γίνει....
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστω που μου απαντησες.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool