Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 19:20 Η Mariannioum: #261 04-03-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Kαι μέσα να είναι..αυτά τα ζιζάνια όλο και βρίσκουν καμία πόρτα ανοιχτή! Click για ανάπτυξη... Αχ η Λουλου είναι απο τα πιο ηλιθια γατιά.. Βασικά τρελαίνετε να βρισκετε έξω στο μπαλκόνι οπότε της το επιτρέπουμε.. και τις περισσοτερες φορές κοιμάτε κ έξω... αλλά η χαζή έχει μια γούνα... είναι περσική και γι' αυτό μάλλον... όπως και να χει.. την λατρεύω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 21:05 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #262 04-03-09 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Αχ η Λουλου είναι απο τα πιο ηλιθια γατιά.. Βασικά τρελαίνετε να βρισκετε έξω στο μπαλκόνι οπότε της το επιτρέπουμε.. και τις περισσοτερες φορές κοιμάτε κ έξω... αλλά η χαζή έχει μια γούνα... είναι περσική και γι' αυτό μάλλον... όπως και να χει.. την λατρεύω!!!! Click για ανάπτυξη... Είστε σε ψηλό όροφο;Προσοχή μόνο μην πηδήσει από το μπαλκόνι για να βρει το ταίρι της!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚυριαΒικυ Νεοφερμένο μέλος Ο ΚυριαΒικυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 80 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 21:33 Ο ΚυριαΒικυ: #263 04-03-09 21:33 Κι εμεις ειμαστε χαμενοι εντελως γιατι η δικια μας γατουλα ΓΕΝΝΗΣΕ εχθες τα πρωτα της 2 γατακια, σε μικρη σχετικα ηλικια-10 μηνων περιπου-ενω ποτε μα ποτε εως τωρα δεν μας ειχε δωσει σημαδια οιστρου...Ουτε σηκωνε τη πλατη ουτε νιαουριζε ουτε ειχε περιοδο(εκτος αν γλειφοτανε), ουτε τιποτα....Άναρωτιομαστε, γινεται "Αποπλανηση" απο γατό αραγε, η "βιασμος"? Συμβαινουν αυτα στισ γατες? Η πρεπει παση θυσια να εχουν οιστρο για να τισ κηνυγησουν τ'αρσενικα? Επισης, λογω του απροοπτου αυτου της γεννησεως των 2 μωρων της, Χρειαζομαστε ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ βοηθεια. Ειχαμε κανονισει να φυγουμε για καποιες ημερες και εχουμε ηδη βγαλει εισιτηρια, αλλα ο κτηνιατρος μας δεν μπορει να την φιλοξενησει τωρα για να μη φυγει απο το γνωριμο περιβαλλον της και στρεσσαριστει και αυτη και τα μικρουλια. Συνεπως ψαχνουμε για PET SITTERS, αλλα δε ξερουμε που να τους βρουμε στην Ελλαδα. Μηπως γνωριζει κανεις σας αν υπαρχουν ανθρωποι η εταιρειες στην Αθηνα (Βορεια Προαστια) που να προσφερουν αυτες τις υπηρεσιες? ΒΟΗΘΕΙΑ σας παρακαλουμε...Πρεπει να ταξιδεψουμε σε 2 μερες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 21:42 Η NiaR έγραψε: #264 04-03-09 21:42 κυρια Βικυ καλο θα ηταν να ανοιγατε ενα δικο σας τοπικ για να το δουν περισσοτεροι και να σας απαντησουν! ευχομαι να βρεθει κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΡΙΝΑ 031997 Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑΡΙΝΑ 031997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 15:29 Η ΜΑΡΙΝΑ 031997: #265 05-03-09 15:29 Και το δικο μου γατάκι είναι 6 μηνών και είναι και πόλυ λεπτούτσικο. Μια μέρα λοιπόν την χάιδεψα στην κοιλήτσα της και έπιασα μωράκια δηλαδή μπαλίτσες και μάλιστα 3 μπαλίτσες..... Τι λέτε θα τα καταφέρει ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 16:28 Η vaso έγραψε: #266 06-03-09 16:28 Πότε θα της έρθει οίστρος; Έχω μια γατούλα που έχει κλείσει τους 7 μήνες, και έχω την απορία πότε θα της έρθει οίστρος κ πώς θα το καταλάβω?? Βασικά είναι πολύ ήσυχη και φοβάμαι μήπως δεν το καταλάβω, αν και δεν είχαμε ούτε νιαουρίσματα βράδυ, ούτε τρίψιμο.Αλλά δεν είναι αρκετά "μεγάλη" ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 19:02 Η moukelis έγραψε: #267 06-03-09 19:02 Δεν ειναι νωρις,αλλα ουτε και αργα,ο οιστρος επηρεαζεται απο πολλους παραγοντες οπως η διαρκεια της μερας,η θερμοκρασια,η ρατσα...Θα το καταλαβεις γιατι θα αρχισει να στηνεται και να νιαουριζει πολυ επιμονα.Καλυτερα να τη στειρωσεις πριν της ερθει γιατι κινδυνευει απο πυομητρια και ταλαιπωρειται κιολας το ζωακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 09:44 Η Ntontini έγραψε: #268 12-03-09 09:44 Καλημερα Σημερα δεν πηγα σχολειο επειδη επρεπε να παω στο γιατρο για το λεμο μου αν και σηκωθηκα απο της οκτω.Η γατα ειχε παει και κοιμοταν στη πολυθρονα της .Μετα απο λιγη ωρα ξυπνησε και ηθελε να βγει εξω.Την εβγαλα με τη σκεψη οτι θα θελει να κανει την αναγκη της.Τη πατησα.Εξω τη περιμενε ενας γατος ασπρος ο Χιονουλης και τοτε αρχησαν ολα.Πηγαν πιο κατω και καταλαβενεται τι εκαναν.Εβαλα αμεσως τη γατα μεσα αλλα αυτη περπαταγε με σκημενη τη πλατη και νομιζα οτι τη χτυπησε αλλα δεν εγιναν ετσι τα πραγματα διοτι η γατα υψωνε των πισινο της.Οπως ανοιξα εγω τη πορτα για να διωξο το γατο αυτη βγηκε και φτου και απτην αρχη.Πηγαν κατω απο κατι μηχανες.Μεχρι να την πισαω απο εκει που ειχαν μπει εκαναν ξανα τα ιδια.Μολις την επειασα την εβαλα μεσα και ειπα στη μαμα να μη τη βγαλει εξω.Η Cristy εκανε τουμπες και εμπειγε τα νυχια της στο χαλι και περπαταγε στα πλαγια.Ο αρσενικος ειναι εξω και νιαουριζει ενω η γατα κοιμαται...και δε νιαουριζει. Τι να κανω;Παρακαλω βοηθηστε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 09:56 Η julia έγραψε: #269 12-03-09 09:56 Στειρώνεις την γάτα? για στείρωση δες https://www.mypetz.gr/threads/Στείρωση-στις-γάτες.219038/ οίστρος https://www.vetmed.gr/showprodlist.asp?catid=184 και ΜΗΝ σου ξαναβγεί γιατί πολλές γατούλες εχουν χτυπήσει και πεθάνει.... Αλλά απο ότι κατάλαβα ΕΞΩ κάνει την ανάγκη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:02 Η Ntontini έγραψε: #270 12-03-09 10:02 Ναι,αλλα αν ειναι να φυγει ή να χτυπησει καλυτερα να κανει μεσα την αναγκη της.Στη τελικη οταν την κανει μεσα σε ενα συγκεκρημενο μερος πηγαινει .Το προβλημα ομως ειναι οτι δεν μπορουμε να τη στειρωσουμε αυτο το καιρο γιατι δεν εχουμε μεσο για να παμε Αθηνα και δεν επιτρεπονται ζωα στα λεωφορεια.Επισης εδω στο χωριο δεν υπαρχει κτηνιατρος ή φιλοζωηκη.Βεβαια δεν φευγει και αυτες τις δυο φορες που βγηκε σημερα εξω δεν εφυγε αλλα εκατσε στην αυλη γιατι εχει βρει το ταιρι της και αυτο ζει εδω στη γειτονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:14 Η julia έγραψε: #271 12-03-09 10:14 Δεν ξέρω και δεν μπορώ να εμπλακώ στα οικογενειακά σας, αλλά ΟΛΟΙ έχουμε μια τουαλέτα ή ενα κασονάκι με άμμο κάπου στο σπίτι, δεν είναι δύσκολο. Αν δεν την στειρώσεις η γάτα θα γεννήσει 5-8 μικρά.... αν όλα πάνε καλά.. και δεν πάθει επιπλοκές στην κύηση ή στην γέννα και δεν έχει κολλήσει καμία απο τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες αρρώστιες. Διάβασε τα άρθρα που έστειλα παραπάνω μπορεί οπως λές να είσαι 11 αλλά μέχρι τώρα έδειξες πολύ ώριμη συμπεριφορά αν θέλεις... Και εγώ έχω τουαλέτες μέσα.. και άς βγαίνουν έξω οι γάτες μου γιατί και εγώ σε χωριό είμαι χωρίς κτηνίατρο. (Τις κουβαλάω Αθήνα 3 ώρες διαδρομή και τις στειρώνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:15 Η Ntontini έγραψε: #272 12-03-09 10:15 Διαβασα τα αρθρο για τη στειρωση και η γατα εχει τα ιδια συμπτωματα.Μετακινει πραγματα με το σαγονι της κυλιεται στο πατωμα κ.αΑν ομως εμεινε ηδη εγκυος; Θα μορουσε να εχει γινει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:20 Η julia έγραψε: #273 12-03-09 10:20 Ναι. και όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:26 Η Ntontini έγραψε: #274 12-03-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δεν ξέρω και δεν μπορώ να εμπλακώ στα οικογενειακά σας, αλλά ΟΛΟΙ έχουμε μια τουαλέτα ή ενα κασονάκι με άμμο κάπου στο σπίτι, δεν είναι δύσκολο. Αν δεν την στειρώσεις η γάτα θα γεννήσει 5-8 μικρά.... αν όλα πάνε καλά.. και δεν πάθει επιπλοκές στην κύηση ή στην γέννα και δεν έχει κολλήσει καμία απο τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες αρρώστιες. Διάβασε τα άρθρα που έστειλα παραπάνω μπορεί οπως λές να είσαι 11 αλλά μέχρι τώρα έδειξες πολύ ώριμη συμπεριφορά αν θέλεις... Και εγώ έχω τουαλέτες μέσα.. και άς βγαίνουν έξω οι γάτες μου γιατί και εγώ σε χωριό είμαι χωρίς κτηνίατρο. (Τις κουβαλάω Αθήνα 3 ώρες διαδρομή και τις στειρώνω) Click για ανάπτυξη... Εχουμε αμμο στο σπιτι αλλα δεν συνηθιζει να πηγαινει.Προτημα το εξω.Εχω προσπαθησει να της αλλαξω συνηθειες αλλα τιποτα.Θα κανω οτι μπορω.Δεν ειναι δυνατο αυτο το καιρο να τη στειρωσω επειδη ο πατερας μου δουλευει και ερχεται αργα το βραδι και η μητερα μου δεν οδηγει.Οταν βρω ελευθερο χρονο για εμενα και τους γονεις μου θα παω και θα το προσπαθησω το σηντομοτερο δυνατο. Ευχαριστω για τη πολυτιμη βοηθεια σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:33 Η julia έγραψε: #275 12-03-09 10:33 ΟΚ. ( η στείρωση είναι σημαντικότερη απο την τουαλέτα...) Ισως μπορούσε και κάποιος άλλος γνωστός ή φίλος σου γενικότερα.. σε κάνα μήνα θα πρέπει να γίνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:36 Η Ntontini έγραψε: #276 12-03-09 10:36 Σιγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:30 Η Ntontini έγραψε: #277 12-03-09 20:30 Ερωτηση.Ποσο μεγαλο μπορει να ειναι το χρονικο διαστημα διαρκειας του <<οιστρου>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:35 Η ruko έγραψε: #278 12-03-09 20:35 Είναι ο πρώτος της οίστρος; Αν ναι, δεν θα κρατήσει πάνω από λίγες μέρες. Και κάτι για την τουαλέτα: αν είναι συνηθισμένη να πηγαίνει σε χώμα, ίσως βοηθήσει αν βάλεις λίγο χώμα απ' την αυλή σας αντί για ειδική άμμο στη λεκάνη της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:51 Η Ntontini έγραψε: #279 12-03-09 20:51 Θα το κανω. Ευχαριστω που μου απαντησες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:51 Η Ntontini έγραψε: #280 12-03-09 20:51 Ναι ειναι ο πρωτος οιστρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aiorasky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Kαι μέσα να είναι..αυτά τα ζιζάνια όλο και βρίσκουν καμία πόρτα ανοιχτή! Click για ανάπτυξη... Αχ η Λουλου είναι απο τα πιο ηλιθια γατιά.. Βασικά τρελαίνετε να βρισκετε έξω στο μπαλκόνι οπότε της το επιτρέπουμε.. και τις περισσοτερες φορές κοιμάτε κ έξω... αλλά η χαζή έχει μια γούνα... είναι περσική και γι' αυτό μάλλον... όπως και να χει.. την λατρεύω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 21:05 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #262 04-03-09 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Αχ η Λουλου είναι απο τα πιο ηλιθια γατιά.. Βασικά τρελαίνετε να βρισκετε έξω στο μπαλκόνι οπότε της το επιτρέπουμε.. και τις περισσοτερες φορές κοιμάτε κ έξω... αλλά η χαζή έχει μια γούνα... είναι περσική και γι' αυτό μάλλον... όπως και να χει.. την λατρεύω!!!! Click για ανάπτυξη... Είστε σε ψηλό όροφο;Προσοχή μόνο μην πηδήσει από το μπαλκόνι για να βρει το ταίρι της!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚυριαΒικυ Νεοφερμένο μέλος Ο ΚυριαΒικυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 80 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 21:33 Ο ΚυριαΒικυ: #263 04-03-09 21:33 Κι εμεις ειμαστε χαμενοι εντελως γιατι η δικια μας γατουλα ΓΕΝΝΗΣΕ εχθες τα πρωτα της 2 γατακια, σε μικρη σχετικα ηλικια-10 μηνων περιπου-ενω ποτε μα ποτε εως τωρα δεν μας ειχε δωσει σημαδια οιστρου...Ουτε σηκωνε τη πλατη ουτε νιαουριζε ουτε ειχε περιοδο(εκτος αν γλειφοτανε), ουτε τιποτα....Άναρωτιομαστε, γινεται "Αποπλανηση" απο γατό αραγε, η "βιασμος"? Συμβαινουν αυτα στισ γατες? Η πρεπει παση θυσια να εχουν οιστρο για να τισ κηνυγησουν τ'αρσενικα? Επισης, λογω του απροοπτου αυτου της γεννησεως των 2 μωρων της, Χρειαζομαστε ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ βοηθεια. Ειχαμε κανονισει να φυγουμε για καποιες ημερες και εχουμε ηδη βγαλει εισιτηρια, αλλα ο κτηνιατρος μας δεν μπορει να την φιλοξενησει τωρα για να μη φυγει απο το γνωριμο περιβαλλον της και στρεσσαριστει και αυτη και τα μικρουλια. Συνεπως ψαχνουμε για PET SITTERS, αλλα δε ξερουμε που να τους βρουμε στην Ελλαδα. Μηπως γνωριζει κανεις σας αν υπαρχουν ανθρωποι η εταιρειες στην Αθηνα (Βορεια Προαστια) που να προσφερουν αυτες τις υπηρεσιες? ΒΟΗΘΕΙΑ σας παρακαλουμε...Πρεπει να ταξιδεψουμε σε 2 μερες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 21:42 Η NiaR έγραψε: #264 04-03-09 21:42 κυρια Βικυ καλο θα ηταν να ανοιγατε ενα δικο σας τοπικ για να το δουν περισσοτεροι και να σας απαντησουν! ευχομαι να βρεθει κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΡΙΝΑ 031997 Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑΡΙΝΑ 031997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 15:29 Η ΜΑΡΙΝΑ 031997: #265 05-03-09 15:29 Και το δικο μου γατάκι είναι 6 μηνών και είναι και πόλυ λεπτούτσικο. Μια μέρα λοιπόν την χάιδεψα στην κοιλήτσα της και έπιασα μωράκια δηλαδή μπαλίτσες και μάλιστα 3 μπαλίτσες..... Τι λέτε θα τα καταφέρει ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 16:28 Η vaso έγραψε: #266 06-03-09 16:28 Πότε θα της έρθει οίστρος; Έχω μια γατούλα που έχει κλείσει τους 7 μήνες, και έχω την απορία πότε θα της έρθει οίστρος κ πώς θα το καταλάβω?? Βασικά είναι πολύ ήσυχη και φοβάμαι μήπως δεν το καταλάβω, αν και δεν είχαμε ούτε νιαουρίσματα βράδυ, ούτε τρίψιμο.Αλλά δεν είναι αρκετά "μεγάλη" ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 19:02 Η moukelis έγραψε: #267 06-03-09 19:02 Δεν ειναι νωρις,αλλα ουτε και αργα,ο οιστρος επηρεαζεται απο πολλους παραγοντες οπως η διαρκεια της μερας,η θερμοκρασια,η ρατσα...Θα το καταλαβεις γιατι θα αρχισει να στηνεται και να νιαουριζει πολυ επιμονα.Καλυτερα να τη στειρωσεις πριν της ερθει γιατι κινδυνευει απο πυομητρια και ταλαιπωρειται κιολας το ζωακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 09:44 Η Ntontini έγραψε: #268 12-03-09 09:44 Καλημερα Σημερα δεν πηγα σχολειο επειδη επρεπε να παω στο γιατρο για το λεμο μου αν και σηκωθηκα απο της οκτω.Η γατα ειχε παει και κοιμοταν στη πολυθρονα της .Μετα απο λιγη ωρα ξυπνησε και ηθελε να βγει εξω.Την εβγαλα με τη σκεψη οτι θα θελει να κανει την αναγκη της.Τη πατησα.Εξω τη περιμενε ενας γατος ασπρος ο Χιονουλης και τοτε αρχησαν ολα.Πηγαν πιο κατω και καταλαβενεται τι εκαναν.Εβαλα αμεσως τη γατα μεσα αλλα αυτη περπαταγε με σκημενη τη πλατη και νομιζα οτι τη χτυπησε αλλα δεν εγιναν ετσι τα πραγματα διοτι η γατα υψωνε των πισινο της.Οπως ανοιξα εγω τη πορτα για να διωξο το γατο αυτη βγηκε και φτου και απτην αρχη.Πηγαν κατω απο κατι μηχανες.Μεχρι να την πισαω απο εκει που ειχαν μπει εκαναν ξανα τα ιδια.Μολις την επειασα την εβαλα μεσα και ειπα στη μαμα να μη τη βγαλει εξω.Η Cristy εκανε τουμπες και εμπειγε τα νυχια της στο χαλι και περπαταγε στα πλαγια.Ο αρσενικος ειναι εξω και νιαουριζει ενω η γατα κοιμαται...και δε νιαουριζει. Τι να κανω;Παρακαλω βοηθηστε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 09:56 Η julia έγραψε: #269 12-03-09 09:56 Στειρώνεις την γάτα? για στείρωση δες https://www.mypetz.gr/threads/Στείρωση-στις-γάτες.219038/ οίστρος https://www.vetmed.gr/showprodlist.asp?catid=184 και ΜΗΝ σου ξαναβγεί γιατί πολλές γατούλες εχουν χτυπήσει και πεθάνει.... Αλλά απο ότι κατάλαβα ΕΞΩ κάνει την ανάγκη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:02 Η Ntontini έγραψε: #270 12-03-09 10:02 Ναι,αλλα αν ειναι να φυγει ή να χτυπησει καλυτερα να κανει μεσα την αναγκη της.Στη τελικη οταν την κανει μεσα σε ενα συγκεκρημενο μερος πηγαινει .Το προβλημα ομως ειναι οτι δεν μπορουμε να τη στειρωσουμε αυτο το καιρο γιατι δεν εχουμε μεσο για να παμε Αθηνα και δεν επιτρεπονται ζωα στα λεωφορεια.Επισης εδω στο χωριο δεν υπαρχει κτηνιατρος ή φιλοζωηκη.Βεβαια δεν φευγει και αυτες τις δυο φορες που βγηκε σημερα εξω δεν εφυγε αλλα εκατσε στην αυλη γιατι εχει βρει το ταιρι της και αυτο ζει εδω στη γειτονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:14 Η julia έγραψε: #271 12-03-09 10:14 Δεν ξέρω και δεν μπορώ να εμπλακώ στα οικογενειακά σας, αλλά ΟΛΟΙ έχουμε μια τουαλέτα ή ενα κασονάκι με άμμο κάπου στο σπίτι, δεν είναι δύσκολο. Αν δεν την στειρώσεις η γάτα θα γεννήσει 5-8 μικρά.... αν όλα πάνε καλά.. και δεν πάθει επιπλοκές στην κύηση ή στην γέννα και δεν έχει κολλήσει καμία απο τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες αρρώστιες. Διάβασε τα άρθρα που έστειλα παραπάνω μπορεί οπως λές να είσαι 11 αλλά μέχρι τώρα έδειξες πολύ ώριμη συμπεριφορά αν θέλεις... Και εγώ έχω τουαλέτες μέσα.. και άς βγαίνουν έξω οι γάτες μου γιατί και εγώ σε χωριό είμαι χωρίς κτηνίατρο. (Τις κουβαλάω Αθήνα 3 ώρες διαδρομή και τις στειρώνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:15 Η Ntontini έγραψε: #272 12-03-09 10:15 Διαβασα τα αρθρο για τη στειρωση και η γατα εχει τα ιδια συμπτωματα.Μετακινει πραγματα με το σαγονι της κυλιεται στο πατωμα κ.αΑν ομως εμεινε ηδη εγκυος; Θα μορουσε να εχει γινει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:20 Η julia έγραψε: #273 12-03-09 10:20 Ναι. και όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:26 Η Ntontini έγραψε: #274 12-03-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δεν ξέρω και δεν μπορώ να εμπλακώ στα οικογενειακά σας, αλλά ΟΛΟΙ έχουμε μια τουαλέτα ή ενα κασονάκι με άμμο κάπου στο σπίτι, δεν είναι δύσκολο. Αν δεν την στειρώσεις η γάτα θα γεννήσει 5-8 μικρά.... αν όλα πάνε καλά.. και δεν πάθει επιπλοκές στην κύηση ή στην γέννα και δεν έχει κολλήσει καμία απο τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες αρρώστιες. Διάβασε τα άρθρα που έστειλα παραπάνω μπορεί οπως λές να είσαι 11 αλλά μέχρι τώρα έδειξες πολύ ώριμη συμπεριφορά αν θέλεις... Και εγώ έχω τουαλέτες μέσα.. και άς βγαίνουν έξω οι γάτες μου γιατί και εγώ σε χωριό είμαι χωρίς κτηνίατρο. (Τις κουβαλάω Αθήνα 3 ώρες διαδρομή και τις στειρώνω) Click για ανάπτυξη... Εχουμε αμμο στο σπιτι αλλα δεν συνηθιζει να πηγαινει.Προτημα το εξω.Εχω προσπαθησει να της αλλαξω συνηθειες αλλα τιποτα.Θα κανω οτι μπορω.Δεν ειναι δυνατο αυτο το καιρο να τη στειρωσω επειδη ο πατερας μου δουλευει και ερχεται αργα το βραδι και η μητερα μου δεν οδηγει.Οταν βρω ελευθερο χρονο για εμενα και τους γονεις μου θα παω και θα το προσπαθησω το σηντομοτερο δυνατο. Ευχαριστω για τη πολυτιμη βοηθεια σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:33 Η julia έγραψε: #275 12-03-09 10:33 ΟΚ. ( η στείρωση είναι σημαντικότερη απο την τουαλέτα...) Ισως μπορούσε και κάποιος άλλος γνωστός ή φίλος σου γενικότερα.. σε κάνα μήνα θα πρέπει να γίνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:36 Η Ntontini έγραψε: #276 12-03-09 10:36 Σιγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:30 Η Ntontini έγραψε: #277 12-03-09 20:30 Ερωτηση.Ποσο μεγαλο μπορει να ειναι το χρονικο διαστημα διαρκειας του <<οιστρου>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:35 Η ruko έγραψε: #278 12-03-09 20:35 Είναι ο πρώτος της οίστρος; Αν ναι, δεν θα κρατήσει πάνω από λίγες μέρες. Και κάτι για την τουαλέτα: αν είναι συνηθισμένη να πηγαίνει σε χώμα, ίσως βοηθήσει αν βάλεις λίγο χώμα απ' την αυλή σας αντί για ειδική άμμο στη λεκάνη της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:51 Η Ntontini έγραψε: #279 12-03-09 20:51 Θα το κανω. Ευχαριστω που μου απαντησες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:51 Η Ntontini έγραψε: #280 12-03-09 20:51 Ναι ειναι ο πρωτος οιστρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aiorasky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Αχ η Λουλου είναι απο τα πιο ηλιθια γατιά.. Βασικά τρελαίνετε να βρισκετε έξω στο μπαλκόνι οπότε της το επιτρέπουμε.. και τις περισσοτερες φορές κοιμάτε κ έξω... αλλά η χαζή έχει μια γούνα... είναι περσική και γι' αυτό μάλλον... όπως και να χει.. την λατρεύω!!!! Click για ανάπτυξη... Είστε σε ψηλό όροφο;Προσοχή μόνο μην πηδήσει από το μπαλκόνι για να βρει το ταίρι της!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΚυριαΒικυ Νεοφερμένο μέλος Ο ΚυριαΒικυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 80 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 21:33 Ο ΚυριαΒικυ: #263 04-03-09 21:33 Κι εμεις ειμαστε χαμενοι εντελως γιατι η δικια μας γατουλα ΓΕΝΝΗΣΕ εχθες τα πρωτα της 2 γατακια, σε μικρη σχετικα ηλικια-10 μηνων περιπου-ενω ποτε μα ποτε εως τωρα δεν μας ειχε δωσει σημαδια οιστρου...Ουτε σηκωνε τη πλατη ουτε νιαουριζε ουτε ειχε περιοδο(εκτος αν γλειφοτανε), ουτε τιποτα....Άναρωτιομαστε, γινεται "Αποπλανηση" απο γατό αραγε, η "βιασμος"? Συμβαινουν αυτα στισ γατες? Η πρεπει παση θυσια να εχουν οιστρο για να τισ κηνυγησουν τ'αρσενικα? Επισης, λογω του απροοπτου αυτου της γεννησεως των 2 μωρων της, Χρειαζομαστε ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ βοηθεια. Ειχαμε κανονισει να φυγουμε για καποιες ημερες και εχουμε ηδη βγαλει εισιτηρια, αλλα ο κτηνιατρος μας δεν μπορει να την φιλοξενησει τωρα για να μη φυγει απο το γνωριμο περιβαλλον της και στρεσσαριστει και αυτη και τα μικρουλια. Συνεπως ψαχνουμε για PET SITTERS, αλλα δε ξερουμε που να τους βρουμε στην Ελλαδα. Μηπως γνωριζει κανεις σας αν υπαρχουν ανθρωποι η εταιρειες στην Αθηνα (Βορεια Προαστια) που να προσφερουν αυτες τις υπηρεσιες? ΒΟΗΘΕΙΑ σας παρακαλουμε...Πρεπει να ταξιδεψουμε σε 2 μερες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 21:42 Η NiaR έγραψε: #264 04-03-09 21:42 κυρια Βικυ καλο θα ηταν να ανοιγατε ενα δικο σας τοπικ για να το δουν περισσοτεροι και να σας απαντησουν! ευχομαι να βρεθει κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΡΙΝΑ 031997 Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑΡΙΝΑ 031997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 15:29 Η ΜΑΡΙΝΑ 031997: #265 05-03-09 15:29 Και το δικο μου γατάκι είναι 6 μηνών και είναι και πόλυ λεπτούτσικο. Μια μέρα λοιπόν την χάιδεψα στην κοιλήτσα της και έπιασα μωράκια δηλαδή μπαλίτσες και μάλιστα 3 μπαλίτσες..... Τι λέτε θα τα καταφέρει ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 16:28 Η vaso έγραψε: #266 06-03-09 16:28 Πότε θα της έρθει οίστρος; Έχω μια γατούλα που έχει κλείσει τους 7 μήνες, και έχω την απορία πότε θα της έρθει οίστρος κ πώς θα το καταλάβω?? Βασικά είναι πολύ ήσυχη και φοβάμαι μήπως δεν το καταλάβω, αν και δεν είχαμε ούτε νιαουρίσματα βράδυ, ούτε τρίψιμο.Αλλά δεν είναι αρκετά "μεγάλη" ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 19:02 Η moukelis έγραψε: #267 06-03-09 19:02 Δεν ειναι νωρις,αλλα ουτε και αργα,ο οιστρος επηρεαζεται απο πολλους παραγοντες οπως η διαρκεια της μερας,η θερμοκρασια,η ρατσα...Θα το καταλαβεις γιατι θα αρχισει να στηνεται και να νιαουριζει πολυ επιμονα.Καλυτερα να τη στειρωσεις πριν της ερθει γιατι κινδυνευει απο πυομητρια και ταλαιπωρειται κιολας το ζωακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 09:44 Η Ntontini έγραψε: #268 12-03-09 09:44 Καλημερα Σημερα δεν πηγα σχολειο επειδη επρεπε να παω στο γιατρο για το λεμο μου αν και σηκωθηκα απο της οκτω.Η γατα ειχε παει και κοιμοταν στη πολυθρονα της .Μετα απο λιγη ωρα ξυπνησε και ηθελε να βγει εξω.Την εβγαλα με τη σκεψη οτι θα θελει να κανει την αναγκη της.Τη πατησα.Εξω τη περιμενε ενας γατος ασπρος ο Χιονουλης και τοτε αρχησαν ολα.Πηγαν πιο κατω και καταλαβενεται τι εκαναν.Εβαλα αμεσως τη γατα μεσα αλλα αυτη περπαταγε με σκημενη τη πλατη και νομιζα οτι τη χτυπησε αλλα δεν εγιναν ετσι τα πραγματα διοτι η γατα υψωνε των πισινο της.Οπως ανοιξα εγω τη πορτα για να διωξο το γατο αυτη βγηκε και φτου και απτην αρχη.Πηγαν κατω απο κατι μηχανες.Μεχρι να την πισαω απο εκει που ειχαν μπει εκαναν ξανα τα ιδια.Μολις την επειασα την εβαλα μεσα και ειπα στη μαμα να μη τη βγαλει εξω.Η Cristy εκανε τουμπες και εμπειγε τα νυχια της στο χαλι και περπαταγε στα πλαγια.Ο αρσενικος ειναι εξω και νιαουριζει ενω η γατα κοιμαται...και δε νιαουριζει. Τι να κανω;Παρακαλω βοηθηστε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 09:56 Η julia έγραψε: #269 12-03-09 09:56 Στειρώνεις την γάτα? για στείρωση δες https://www.mypetz.gr/threads/Στείρωση-στις-γάτες.219038/ οίστρος https://www.vetmed.gr/showprodlist.asp?catid=184 και ΜΗΝ σου ξαναβγεί γιατί πολλές γατούλες εχουν χτυπήσει και πεθάνει.... Αλλά απο ότι κατάλαβα ΕΞΩ κάνει την ανάγκη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:02 Η Ntontini έγραψε: #270 12-03-09 10:02 Ναι,αλλα αν ειναι να φυγει ή να χτυπησει καλυτερα να κανει μεσα την αναγκη της.Στη τελικη οταν την κανει μεσα σε ενα συγκεκρημενο μερος πηγαινει .Το προβλημα ομως ειναι οτι δεν μπορουμε να τη στειρωσουμε αυτο το καιρο γιατι δεν εχουμε μεσο για να παμε Αθηνα και δεν επιτρεπονται ζωα στα λεωφορεια.Επισης εδω στο χωριο δεν υπαρχει κτηνιατρος ή φιλοζωηκη.Βεβαια δεν φευγει και αυτες τις δυο φορες που βγηκε σημερα εξω δεν εφυγε αλλα εκατσε στην αυλη γιατι εχει βρει το ταιρι της και αυτο ζει εδω στη γειτονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:14 Η julia έγραψε: #271 12-03-09 10:14 Δεν ξέρω και δεν μπορώ να εμπλακώ στα οικογενειακά σας, αλλά ΟΛΟΙ έχουμε μια τουαλέτα ή ενα κασονάκι με άμμο κάπου στο σπίτι, δεν είναι δύσκολο. Αν δεν την στειρώσεις η γάτα θα γεννήσει 5-8 μικρά.... αν όλα πάνε καλά.. και δεν πάθει επιπλοκές στην κύηση ή στην γέννα και δεν έχει κολλήσει καμία απο τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες αρρώστιες. Διάβασε τα άρθρα που έστειλα παραπάνω μπορεί οπως λές να είσαι 11 αλλά μέχρι τώρα έδειξες πολύ ώριμη συμπεριφορά αν θέλεις... Και εγώ έχω τουαλέτες μέσα.. και άς βγαίνουν έξω οι γάτες μου γιατί και εγώ σε χωριό είμαι χωρίς κτηνίατρο. (Τις κουβαλάω Αθήνα 3 ώρες διαδρομή και τις στειρώνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:15 Η Ntontini έγραψε: #272 12-03-09 10:15 Διαβασα τα αρθρο για τη στειρωση και η γατα εχει τα ιδια συμπτωματα.Μετακινει πραγματα με το σαγονι της κυλιεται στο πατωμα κ.αΑν ομως εμεινε ηδη εγκυος; Θα μορουσε να εχει γινει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:20 Η julia έγραψε: #273 12-03-09 10:20 Ναι. και όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:26 Η Ntontini έγραψε: #274 12-03-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δεν ξέρω και δεν μπορώ να εμπλακώ στα οικογενειακά σας, αλλά ΟΛΟΙ έχουμε μια τουαλέτα ή ενα κασονάκι με άμμο κάπου στο σπίτι, δεν είναι δύσκολο. Αν δεν την στειρώσεις η γάτα θα γεννήσει 5-8 μικρά.... αν όλα πάνε καλά.. και δεν πάθει επιπλοκές στην κύηση ή στην γέννα και δεν έχει κολλήσει καμία απο τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες αρρώστιες. Διάβασε τα άρθρα που έστειλα παραπάνω μπορεί οπως λές να είσαι 11 αλλά μέχρι τώρα έδειξες πολύ ώριμη συμπεριφορά αν θέλεις... Και εγώ έχω τουαλέτες μέσα.. και άς βγαίνουν έξω οι γάτες μου γιατί και εγώ σε χωριό είμαι χωρίς κτηνίατρο. (Τις κουβαλάω Αθήνα 3 ώρες διαδρομή και τις στειρώνω) Click για ανάπτυξη... Εχουμε αμμο στο σπιτι αλλα δεν συνηθιζει να πηγαινει.Προτημα το εξω.Εχω προσπαθησει να της αλλαξω συνηθειες αλλα τιποτα.Θα κανω οτι μπορω.Δεν ειναι δυνατο αυτο το καιρο να τη στειρωσω επειδη ο πατερας μου δουλευει και ερχεται αργα το βραδι και η μητερα μου δεν οδηγει.Οταν βρω ελευθερο χρονο για εμενα και τους γονεις μου θα παω και θα το προσπαθησω το σηντομοτερο δυνατο. Ευχαριστω για τη πολυτιμη βοηθεια σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:33 Η julia έγραψε: #275 12-03-09 10:33 ΟΚ. ( η στείρωση είναι σημαντικότερη απο την τουαλέτα...) Ισως μπορούσε και κάποιος άλλος γνωστός ή φίλος σου γενικότερα.. σε κάνα μήνα θα πρέπει να γίνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:36 Η Ntontini έγραψε: #276 12-03-09 10:36 Σιγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:30 Η Ntontini έγραψε: #277 12-03-09 20:30 Ερωτηση.Ποσο μεγαλο μπορει να ειναι το χρονικο διαστημα διαρκειας του <<οιστρου>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:35 Η ruko έγραψε: #278 12-03-09 20:35 Είναι ο πρώτος της οίστρος; Αν ναι, δεν θα κρατήσει πάνω από λίγες μέρες. Και κάτι για την τουαλέτα: αν είναι συνηθισμένη να πηγαίνει σε χώμα, ίσως βοηθήσει αν βάλεις λίγο χώμα απ' την αυλή σας αντί για ειδική άμμο στη λεκάνη της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:51 Η Ntontini έγραψε: #279 12-03-09 20:51 Θα το κανω. Ευχαριστω που μου απαντησες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:51 Η Ntontini έγραψε: #280 12-03-09 20:51 Ναι ειναι ο πρωτος οιστρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aiorasky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εμεις ειμαστε χαμενοι εντελως γιατι η δικια μας γατουλα ΓΕΝΝΗΣΕ εχθες τα πρωτα της 2 γατακια, σε μικρη σχετικα ηλικια-10 μηνων περιπου-ενω ποτε μα ποτε εως τωρα δεν μας ειχε δωσει σημαδια οιστρου...Ουτε σηκωνε τη πλατη ουτε νιαουριζε ουτε ειχε περιοδο(εκτος αν γλειφοτανε), ουτε τιποτα....Άναρωτιομαστε, γινεται "Αποπλανηση" απο γατό αραγε, η "βιασμος"? Συμβαινουν αυτα στισ γατες? Η πρεπει παση θυσια να εχουν οιστρο για να τισ κηνυγησουν τ'αρσενικα? Επισης, λογω του απροοπτου αυτου της γεννησεως των 2 μωρων της, Χρειαζομαστε ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ βοηθεια. Ειχαμε κανονισει να φυγουμε για καποιες ημερες και εχουμε ηδη βγαλει εισιτηρια, αλλα ο κτηνιατρος μας δεν μπορει να την φιλοξενησει τωρα για να μη φυγει απο το γνωριμο περιβαλλον της και στρεσσαριστει και αυτη και τα μικρουλια. Συνεπως ψαχνουμε για PET SITTERS, αλλα δε ξερουμε που να τους βρουμε στην Ελλαδα. Μηπως γνωριζει κανεις σας αν υπαρχουν ανθρωποι η εταιρειες στην Αθηνα (Βορεια Προαστια) που να προσφερουν αυτες τις υπηρεσιες? ΒΟΗΘΕΙΑ σας παρακαλουμε...Πρεπει να ταξιδεψουμε σε 2 μερες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 21:42 Η NiaR έγραψε: #264 04-03-09 21:42 κυρια Βικυ καλο θα ηταν να ανοιγατε ενα δικο σας τοπικ για να το δουν περισσοτεροι και να σας απαντησουν! ευχομαι να βρεθει κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΡΙΝΑ 031997 Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑΡΙΝΑ 031997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 15:29 Η ΜΑΡΙΝΑ 031997: #265 05-03-09 15:29 Και το δικο μου γατάκι είναι 6 μηνών και είναι και πόλυ λεπτούτσικο. Μια μέρα λοιπόν την χάιδεψα στην κοιλήτσα της και έπιασα μωράκια δηλαδή μπαλίτσες και μάλιστα 3 μπαλίτσες..... Τι λέτε θα τα καταφέρει ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 16:28 Η vaso έγραψε: #266 06-03-09 16:28 Πότε θα της έρθει οίστρος; Έχω μια γατούλα που έχει κλείσει τους 7 μήνες, και έχω την απορία πότε θα της έρθει οίστρος κ πώς θα το καταλάβω?? Βασικά είναι πολύ ήσυχη και φοβάμαι μήπως δεν το καταλάβω, αν και δεν είχαμε ούτε νιαουρίσματα βράδυ, ούτε τρίψιμο.Αλλά δεν είναι αρκετά "μεγάλη" ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 19:02 Η moukelis έγραψε: #267 06-03-09 19:02 Δεν ειναι νωρις,αλλα ουτε και αργα,ο οιστρος επηρεαζεται απο πολλους παραγοντες οπως η διαρκεια της μερας,η θερμοκρασια,η ρατσα...Θα το καταλαβεις γιατι θα αρχισει να στηνεται και να νιαουριζει πολυ επιμονα.Καλυτερα να τη στειρωσεις πριν της ερθει γιατι κινδυνευει απο πυομητρια και ταλαιπωρειται κιολας το ζωακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 09:44 Η Ntontini έγραψε: #268 12-03-09 09:44 Καλημερα Σημερα δεν πηγα σχολειο επειδη επρεπε να παω στο γιατρο για το λεμο μου αν και σηκωθηκα απο της οκτω.Η γατα ειχε παει και κοιμοταν στη πολυθρονα της .Μετα απο λιγη ωρα ξυπνησε και ηθελε να βγει εξω.Την εβγαλα με τη σκεψη οτι θα θελει να κανει την αναγκη της.Τη πατησα.Εξω τη περιμενε ενας γατος ασπρος ο Χιονουλης και τοτε αρχησαν ολα.Πηγαν πιο κατω και καταλαβενεται τι εκαναν.Εβαλα αμεσως τη γατα μεσα αλλα αυτη περπαταγε με σκημενη τη πλατη και νομιζα οτι τη χτυπησε αλλα δεν εγιναν ετσι τα πραγματα διοτι η γατα υψωνε των πισινο της.Οπως ανοιξα εγω τη πορτα για να διωξο το γατο αυτη βγηκε και φτου και απτην αρχη.Πηγαν κατω απο κατι μηχανες.Μεχρι να την πισαω απο εκει που ειχαν μπει εκαναν ξανα τα ιδια.Μολις την επειασα την εβαλα μεσα και ειπα στη μαμα να μη τη βγαλει εξω.Η Cristy εκανε τουμπες και εμπειγε τα νυχια της στο χαλι και περπαταγε στα πλαγια.Ο αρσενικος ειναι εξω και νιαουριζει ενω η γατα κοιμαται...και δε νιαουριζει. Τι να κανω;Παρακαλω βοηθηστε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 09:56 Η julia έγραψε: #269 12-03-09 09:56 Στειρώνεις την γάτα? για στείρωση δες https://www.mypetz.gr/threads/Στείρωση-στις-γάτες.219038/ οίστρος https://www.vetmed.gr/showprodlist.asp?catid=184 και ΜΗΝ σου ξαναβγεί γιατί πολλές γατούλες εχουν χτυπήσει και πεθάνει.... Αλλά απο ότι κατάλαβα ΕΞΩ κάνει την ανάγκη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:02 Η Ntontini έγραψε: #270 12-03-09 10:02 Ναι,αλλα αν ειναι να φυγει ή να χτυπησει καλυτερα να κανει μεσα την αναγκη της.Στη τελικη οταν την κανει μεσα σε ενα συγκεκρημενο μερος πηγαινει .Το προβλημα ομως ειναι οτι δεν μπορουμε να τη στειρωσουμε αυτο το καιρο γιατι δεν εχουμε μεσο για να παμε Αθηνα και δεν επιτρεπονται ζωα στα λεωφορεια.Επισης εδω στο χωριο δεν υπαρχει κτηνιατρος ή φιλοζωηκη.Βεβαια δεν φευγει και αυτες τις δυο φορες που βγηκε σημερα εξω δεν εφυγε αλλα εκατσε στην αυλη γιατι εχει βρει το ταιρι της και αυτο ζει εδω στη γειτονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:14 Η julia έγραψε: #271 12-03-09 10:14 Δεν ξέρω και δεν μπορώ να εμπλακώ στα οικογενειακά σας, αλλά ΟΛΟΙ έχουμε μια τουαλέτα ή ενα κασονάκι με άμμο κάπου στο σπίτι, δεν είναι δύσκολο. Αν δεν την στειρώσεις η γάτα θα γεννήσει 5-8 μικρά.... αν όλα πάνε καλά.. και δεν πάθει επιπλοκές στην κύηση ή στην γέννα και δεν έχει κολλήσει καμία απο τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες αρρώστιες. Διάβασε τα άρθρα που έστειλα παραπάνω μπορεί οπως λές να είσαι 11 αλλά μέχρι τώρα έδειξες πολύ ώριμη συμπεριφορά αν θέλεις... Και εγώ έχω τουαλέτες μέσα.. και άς βγαίνουν έξω οι γάτες μου γιατί και εγώ σε χωριό είμαι χωρίς κτηνίατρο. (Τις κουβαλάω Αθήνα 3 ώρες διαδρομή και τις στειρώνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:15 Η Ntontini έγραψε: #272 12-03-09 10:15 Διαβασα τα αρθρο για τη στειρωση και η γατα εχει τα ιδια συμπτωματα.Μετακινει πραγματα με το σαγονι της κυλιεται στο πατωμα κ.αΑν ομως εμεινε ηδη εγκυος; Θα μορουσε να εχει γινει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:20 Η julia έγραψε: #273 12-03-09 10:20 Ναι. και όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:26 Η Ntontini έγραψε: #274 12-03-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δεν ξέρω και δεν μπορώ να εμπλακώ στα οικογενειακά σας, αλλά ΟΛΟΙ έχουμε μια τουαλέτα ή ενα κασονάκι με άμμο κάπου στο σπίτι, δεν είναι δύσκολο. Αν δεν την στειρώσεις η γάτα θα γεννήσει 5-8 μικρά.... αν όλα πάνε καλά.. και δεν πάθει επιπλοκές στην κύηση ή στην γέννα και δεν έχει κολλήσει καμία απο τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες αρρώστιες. Διάβασε τα άρθρα που έστειλα παραπάνω μπορεί οπως λές να είσαι 11 αλλά μέχρι τώρα έδειξες πολύ ώριμη συμπεριφορά αν θέλεις... Και εγώ έχω τουαλέτες μέσα.. και άς βγαίνουν έξω οι γάτες μου γιατί και εγώ σε χωριό είμαι χωρίς κτηνίατρο. (Τις κουβαλάω Αθήνα 3 ώρες διαδρομή και τις στειρώνω) Click για ανάπτυξη... Εχουμε αμμο στο σπιτι αλλα δεν συνηθιζει να πηγαινει.Προτημα το εξω.Εχω προσπαθησει να της αλλαξω συνηθειες αλλα τιποτα.Θα κανω οτι μπορω.Δεν ειναι δυνατο αυτο το καιρο να τη στειρωσω επειδη ο πατερας μου δουλευει και ερχεται αργα το βραδι και η μητερα μου δεν οδηγει.Οταν βρω ελευθερο χρονο για εμενα και τους γονεις μου θα παω και θα το προσπαθησω το σηντομοτερο δυνατο. Ευχαριστω για τη πολυτιμη βοηθεια σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:33 Η julia έγραψε: #275 12-03-09 10:33 ΟΚ. ( η στείρωση είναι σημαντικότερη απο την τουαλέτα...) Ισως μπορούσε και κάποιος άλλος γνωστός ή φίλος σου γενικότερα.. σε κάνα μήνα θα πρέπει να γίνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:36 Η Ntontini έγραψε: #276 12-03-09 10:36 Σιγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:30 Η Ntontini έγραψε: #277 12-03-09 20:30 Ερωτηση.Ποσο μεγαλο μπορει να ειναι το χρονικο διαστημα διαρκειας του <<οιστρου>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:35 Η ruko έγραψε: #278 12-03-09 20:35 Είναι ο πρώτος της οίστρος; Αν ναι, δεν θα κρατήσει πάνω από λίγες μέρες. Και κάτι για την τουαλέτα: αν είναι συνηθισμένη να πηγαίνει σε χώμα, ίσως βοηθήσει αν βάλεις λίγο χώμα απ' την αυλή σας αντί για ειδική άμμο στη λεκάνη της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:51 Η Ntontini έγραψε: #279 12-03-09 20:51 Θα το κανω. Ευχαριστω που μου απαντησες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:51 Η Ntontini έγραψε: #280 12-03-09 20:51 Ναι ειναι ο πρωτος οιστρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aiorasky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κυρια Βικυ καλο θα ηταν να ανοιγατε ενα δικο σας τοπικ για να το δουν περισσοτεροι και να σας απαντησουν! ευχομαι να βρεθει κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΜΑΡΙΝΑ 031997 Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑΡΙΝΑ 031997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 15:29 Η ΜΑΡΙΝΑ 031997: #265 05-03-09 15:29 Και το δικο μου γατάκι είναι 6 μηνών και είναι και πόλυ λεπτούτσικο. Μια μέρα λοιπόν την χάιδεψα στην κοιλήτσα της και έπιασα μωράκια δηλαδή μπαλίτσες και μάλιστα 3 μπαλίτσες..... Τι λέτε θα τα καταφέρει ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 16:28 Η vaso έγραψε: #266 06-03-09 16:28 Πότε θα της έρθει οίστρος; Έχω μια γατούλα που έχει κλείσει τους 7 μήνες, και έχω την απορία πότε θα της έρθει οίστρος κ πώς θα το καταλάβω?? Βασικά είναι πολύ ήσυχη και φοβάμαι μήπως δεν το καταλάβω, αν και δεν είχαμε ούτε νιαουρίσματα βράδυ, ούτε τρίψιμο.Αλλά δεν είναι αρκετά "μεγάλη" ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 19:02 Η moukelis έγραψε: #267 06-03-09 19:02 Δεν ειναι νωρις,αλλα ουτε και αργα,ο οιστρος επηρεαζεται απο πολλους παραγοντες οπως η διαρκεια της μερας,η θερμοκρασια,η ρατσα...Θα το καταλαβεις γιατι θα αρχισει να στηνεται και να νιαουριζει πολυ επιμονα.Καλυτερα να τη στειρωσεις πριν της ερθει γιατι κινδυνευει απο πυομητρια και ταλαιπωρειται κιολας το ζωακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 09:44 Η Ntontini έγραψε: #268 12-03-09 09:44 Καλημερα Σημερα δεν πηγα σχολειο επειδη επρεπε να παω στο γιατρο για το λεμο μου αν και σηκωθηκα απο της οκτω.Η γατα ειχε παει και κοιμοταν στη πολυθρονα της .Μετα απο λιγη ωρα ξυπνησε και ηθελε να βγει εξω.Την εβγαλα με τη σκεψη οτι θα θελει να κανει την αναγκη της.Τη πατησα.Εξω τη περιμενε ενας γατος ασπρος ο Χιονουλης και τοτε αρχησαν ολα.Πηγαν πιο κατω και καταλαβενεται τι εκαναν.Εβαλα αμεσως τη γατα μεσα αλλα αυτη περπαταγε με σκημενη τη πλατη και νομιζα οτι τη χτυπησε αλλα δεν εγιναν ετσι τα πραγματα διοτι η γατα υψωνε των πισινο της.Οπως ανοιξα εγω τη πορτα για να διωξο το γατο αυτη βγηκε και φτου και απτην αρχη.Πηγαν κατω απο κατι μηχανες.Μεχρι να την πισαω απο εκει που ειχαν μπει εκαναν ξανα τα ιδια.Μολις την επειασα την εβαλα μεσα και ειπα στη μαμα να μη τη βγαλει εξω.Η Cristy εκανε τουμπες και εμπειγε τα νυχια της στο χαλι και περπαταγε στα πλαγια.Ο αρσενικος ειναι εξω και νιαουριζει ενω η γατα κοιμαται...και δε νιαουριζει. Τι να κανω;Παρακαλω βοηθηστε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 09:56 Η julia έγραψε: #269 12-03-09 09:56 Στειρώνεις την γάτα? για στείρωση δες https://www.mypetz.gr/threads/Στείρωση-στις-γάτες.219038/ οίστρος https://www.vetmed.gr/showprodlist.asp?catid=184 και ΜΗΝ σου ξαναβγεί γιατί πολλές γατούλες εχουν χτυπήσει και πεθάνει.... Αλλά απο ότι κατάλαβα ΕΞΩ κάνει την ανάγκη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:02 Η Ntontini έγραψε: #270 12-03-09 10:02 Ναι,αλλα αν ειναι να φυγει ή να χτυπησει καλυτερα να κανει μεσα την αναγκη της.Στη τελικη οταν την κανει μεσα σε ενα συγκεκρημενο μερος πηγαινει .Το προβλημα ομως ειναι οτι δεν μπορουμε να τη στειρωσουμε αυτο το καιρο γιατι δεν εχουμε μεσο για να παμε Αθηνα και δεν επιτρεπονται ζωα στα λεωφορεια.Επισης εδω στο χωριο δεν υπαρχει κτηνιατρος ή φιλοζωηκη.Βεβαια δεν φευγει και αυτες τις δυο φορες που βγηκε σημερα εξω δεν εφυγε αλλα εκατσε στην αυλη γιατι εχει βρει το ταιρι της και αυτο ζει εδω στη γειτονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:14 Η julia έγραψε: #271 12-03-09 10:14 Δεν ξέρω και δεν μπορώ να εμπλακώ στα οικογενειακά σας, αλλά ΟΛΟΙ έχουμε μια τουαλέτα ή ενα κασονάκι με άμμο κάπου στο σπίτι, δεν είναι δύσκολο. Αν δεν την στειρώσεις η γάτα θα γεννήσει 5-8 μικρά.... αν όλα πάνε καλά.. και δεν πάθει επιπλοκές στην κύηση ή στην γέννα και δεν έχει κολλήσει καμία απο τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες αρρώστιες. Διάβασε τα άρθρα που έστειλα παραπάνω μπορεί οπως λές να είσαι 11 αλλά μέχρι τώρα έδειξες πολύ ώριμη συμπεριφορά αν θέλεις... Και εγώ έχω τουαλέτες μέσα.. και άς βγαίνουν έξω οι γάτες μου γιατί και εγώ σε χωριό είμαι χωρίς κτηνίατρο. (Τις κουβαλάω Αθήνα 3 ώρες διαδρομή και τις στειρώνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:15 Η Ntontini έγραψε: #272 12-03-09 10:15 Διαβασα τα αρθρο για τη στειρωση και η γατα εχει τα ιδια συμπτωματα.Μετακινει πραγματα με το σαγονι της κυλιεται στο πατωμα κ.αΑν ομως εμεινε ηδη εγκυος; Θα μορουσε να εχει γινει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:20 Η julia έγραψε: #273 12-03-09 10:20 Ναι. και όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:26 Η Ntontini έγραψε: #274 12-03-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δεν ξέρω και δεν μπορώ να εμπλακώ στα οικογενειακά σας, αλλά ΟΛΟΙ έχουμε μια τουαλέτα ή ενα κασονάκι με άμμο κάπου στο σπίτι, δεν είναι δύσκολο. Αν δεν την στειρώσεις η γάτα θα γεννήσει 5-8 μικρά.... αν όλα πάνε καλά.. και δεν πάθει επιπλοκές στην κύηση ή στην γέννα και δεν έχει κολλήσει καμία απο τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες αρρώστιες. Διάβασε τα άρθρα που έστειλα παραπάνω μπορεί οπως λές να είσαι 11 αλλά μέχρι τώρα έδειξες πολύ ώριμη συμπεριφορά αν θέλεις... Και εγώ έχω τουαλέτες μέσα.. και άς βγαίνουν έξω οι γάτες μου γιατί και εγώ σε χωριό είμαι χωρίς κτηνίατρο. (Τις κουβαλάω Αθήνα 3 ώρες διαδρομή και τις στειρώνω) Click για ανάπτυξη... Εχουμε αμμο στο σπιτι αλλα δεν συνηθιζει να πηγαινει.Προτημα το εξω.Εχω προσπαθησει να της αλλαξω συνηθειες αλλα τιποτα.Θα κανω οτι μπορω.Δεν ειναι δυνατο αυτο το καιρο να τη στειρωσω επειδη ο πατερας μου δουλευει και ερχεται αργα το βραδι και η μητερα μου δεν οδηγει.Οταν βρω ελευθερο χρονο για εμενα και τους γονεις μου θα παω και θα το προσπαθησω το σηντομοτερο δυνατο. Ευχαριστω για τη πολυτιμη βοηθεια σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:33 Η julia έγραψε: #275 12-03-09 10:33 ΟΚ. ( η στείρωση είναι σημαντικότερη απο την τουαλέτα...) Ισως μπορούσε και κάποιος άλλος γνωστός ή φίλος σου γενικότερα.. σε κάνα μήνα θα πρέπει να γίνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:36 Η Ntontini έγραψε: #276 12-03-09 10:36 Σιγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:30 Η Ntontini έγραψε: #277 12-03-09 20:30 Ερωτηση.Ποσο μεγαλο μπορει να ειναι το χρονικο διαστημα διαρκειας του <<οιστρου>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:35 Η ruko έγραψε: #278 12-03-09 20:35 Είναι ο πρώτος της οίστρος; Αν ναι, δεν θα κρατήσει πάνω από λίγες μέρες. Και κάτι για την τουαλέτα: αν είναι συνηθισμένη να πηγαίνει σε χώμα, ίσως βοηθήσει αν βάλεις λίγο χώμα απ' την αυλή σας αντί για ειδική άμμο στη λεκάνη της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:51 Η Ntontini έγραψε: #279 12-03-09 20:51 Θα το κανω. Ευχαριστω που μου απαντησες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:51 Η Ntontini έγραψε: #280 12-03-09 20:51 Ναι ειναι ο πρωτος οιστρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aiorasky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και το δικο μου γατάκι είναι 6 μηνών και είναι και πόλυ λεπτούτσικο. Μια μέρα λοιπόν την χάιδεψα στην κοιλήτσα της και έπιασα μωράκια δηλαδή μπαλίτσες και μάλιστα 3 μπαλίτσες..... Τι λέτε θα τα καταφέρει ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 16:28 Η vaso έγραψε: #266 06-03-09 16:28 Πότε θα της έρθει οίστρος; Έχω μια γατούλα που έχει κλείσει τους 7 μήνες, και έχω την απορία πότε θα της έρθει οίστρος κ πώς θα το καταλάβω?? Βασικά είναι πολύ ήσυχη και φοβάμαι μήπως δεν το καταλάβω, αν και δεν είχαμε ούτε νιαουρίσματα βράδυ, ούτε τρίψιμο.Αλλά δεν είναι αρκετά "μεγάλη" ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 19:02 Η moukelis έγραψε: #267 06-03-09 19:02 Δεν ειναι νωρις,αλλα ουτε και αργα,ο οιστρος επηρεαζεται απο πολλους παραγοντες οπως η διαρκεια της μερας,η θερμοκρασια,η ρατσα...Θα το καταλαβεις γιατι θα αρχισει να στηνεται και να νιαουριζει πολυ επιμονα.Καλυτερα να τη στειρωσεις πριν της ερθει γιατι κινδυνευει απο πυομητρια και ταλαιπωρειται κιολας το ζωακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 09:44 Η Ntontini έγραψε: #268 12-03-09 09:44 Καλημερα Σημερα δεν πηγα σχολειο επειδη επρεπε να παω στο γιατρο για το λεμο μου αν και σηκωθηκα απο της οκτω.Η γατα ειχε παει και κοιμοταν στη πολυθρονα της .Μετα απο λιγη ωρα ξυπνησε και ηθελε να βγει εξω.Την εβγαλα με τη σκεψη οτι θα θελει να κανει την αναγκη της.Τη πατησα.Εξω τη περιμενε ενας γατος ασπρος ο Χιονουλης και τοτε αρχησαν ολα.Πηγαν πιο κατω και καταλαβενεται τι εκαναν.Εβαλα αμεσως τη γατα μεσα αλλα αυτη περπαταγε με σκημενη τη πλατη και νομιζα οτι τη χτυπησε αλλα δεν εγιναν ετσι τα πραγματα διοτι η γατα υψωνε των πισινο της.Οπως ανοιξα εγω τη πορτα για να διωξο το γατο αυτη βγηκε και φτου και απτην αρχη.Πηγαν κατω απο κατι μηχανες.Μεχρι να την πισαω απο εκει που ειχαν μπει εκαναν ξανα τα ιδια.Μολις την επειασα την εβαλα μεσα και ειπα στη μαμα να μη τη βγαλει εξω.Η Cristy εκανε τουμπες και εμπειγε τα νυχια της στο χαλι και περπαταγε στα πλαγια.Ο αρσενικος ειναι εξω και νιαουριζει ενω η γατα κοιμαται...και δε νιαουριζει. Τι να κανω;Παρακαλω βοηθηστε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 09:56 Η julia έγραψε: #269 12-03-09 09:56 Στειρώνεις την γάτα? για στείρωση δες https://www.mypetz.gr/threads/Στείρωση-στις-γάτες.219038/ οίστρος https://www.vetmed.gr/showprodlist.asp?catid=184 και ΜΗΝ σου ξαναβγεί γιατί πολλές γατούλες εχουν χτυπήσει και πεθάνει.... Αλλά απο ότι κατάλαβα ΕΞΩ κάνει την ανάγκη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:02 Η Ntontini έγραψε: #270 12-03-09 10:02 Ναι,αλλα αν ειναι να φυγει ή να χτυπησει καλυτερα να κανει μεσα την αναγκη της.Στη τελικη οταν την κανει μεσα σε ενα συγκεκρημενο μερος πηγαινει .Το προβλημα ομως ειναι οτι δεν μπορουμε να τη στειρωσουμε αυτο το καιρο γιατι δεν εχουμε μεσο για να παμε Αθηνα και δεν επιτρεπονται ζωα στα λεωφορεια.Επισης εδω στο χωριο δεν υπαρχει κτηνιατρος ή φιλοζωηκη.Βεβαια δεν φευγει και αυτες τις δυο φορες που βγηκε σημερα εξω δεν εφυγε αλλα εκατσε στην αυλη γιατι εχει βρει το ταιρι της και αυτο ζει εδω στη γειτονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:14 Η julia έγραψε: #271 12-03-09 10:14 Δεν ξέρω και δεν μπορώ να εμπλακώ στα οικογενειακά σας, αλλά ΟΛΟΙ έχουμε μια τουαλέτα ή ενα κασονάκι με άμμο κάπου στο σπίτι, δεν είναι δύσκολο. Αν δεν την στειρώσεις η γάτα θα γεννήσει 5-8 μικρά.... αν όλα πάνε καλά.. και δεν πάθει επιπλοκές στην κύηση ή στην γέννα και δεν έχει κολλήσει καμία απο τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες αρρώστιες. Διάβασε τα άρθρα που έστειλα παραπάνω μπορεί οπως λές να είσαι 11 αλλά μέχρι τώρα έδειξες πολύ ώριμη συμπεριφορά αν θέλεις... Και εγώ έχω τουαλέτες μέσα.. και άς βγαίνουν έξω οι γάτες μου γιατί και εγώ σε χωριό είμαι χωρίς κτηνίατρο. (Τις κουβαλάω Αθήνα 3 ώρες διαδρομή και τις στειρώνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:15 Η Ntontini έγραψε: #272 12-03-09 10:15 Διαβασα τα αρθρο για τη στειρωση και η γατα εχει τα ιδια συμπτωματα.Μετακινει πραγματα με το σαγονι της κυλιεται στο πατωμα κ.αΑν ομως εμεινε ηδη εγκυος; Θα μορουσε να εχει γινει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:20 Η julia έγραψε: #273 12-03-09 10:20 Ναι. και όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:26 Η Ntontini έγραψε: #274 12-03-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δεν ξέρω και δεν μπορώ να εμπλακώ στα οικογενειακά σας, αλλά ΟΛΟΙ έχουμε μια τουαλέτα ή ενα κασονάκι με άμμο κάπου στο σπίτι, δεν είναι δύσκολο. Αν δεν την στειρώσεις η γάτα θα γεννήσει 5-8 μικρά.... αν όλα πάνε καλά.. και δεν πάθει επιπλοκές στην κύηση ή στην γέννα και δεν έχει κολλήσει καμία απο τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες αρρώστιες. Διάβασε τα άρθρα που έστειλα παραπάνω μπορεί οπως λές να είσαι 11 αλλά μέχρι τώρα έδειξες πολύ ώριμη συμπεριφορά αν θέλεις... Και εγώ έχω τουαλέτες μέσα.. και άς βγαίνουν έξω οι γάτες μου γιατί και εγώ σε χωριό είμαι χωρίς κτηνίατρο. (Τις κουβαλάω Αθήνα 3 ώρες διαδρομή και τις στειρώνω) Click για ανάπτυξη... Εχουμε αμμο στο σπιτι αλλα δεν συνηθιζει να πηγαινει.Προτημα το εξω.Εχω προσπαθησει να της αλλαξω συνηθειες αλλα τιποτα.Θα κανω οτι μπορω.Δεν ειναι δυνατο αυτο το καιρο να τη στειρωσω επειδη ο πατερας μου δουλευει και ερχεται αργα το βραδι και η μητερα μου δεν οδηγει.Οταν βρω ελευθερο χρονο για εμενα και τους γονεις μου θα παω και θα το προσπαθησω το σηντομοτερο δυνατο. Ευχαριστω για τη πολυτιμη βοηθεια σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:33 Η julia έγραψε: #275 12-03-09 10:33 ΟΚ. ( η στείρωση είναι σημαντικότερη απο την τουαλέτα...) Ισως μπορούσε και κάποιος άλλος γνωστός ή φίλος σου γενικότερα.. σε κάνα μήνα θα πρέπει να γίνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:36 Η Ntontini έγραψε: #276 12-03-09 10:36 Σιγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:30 Η Ntontini έγραψε: #277 12-03-09 20:30 Ερωτηση.Ποσο μεγαλο μπορει να ειναι το χρονικο διαστημα διαρκειας του <<οιστρου>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:35 Η ruko έγραψε: #278 12-03-09 20:35 Είναι ο πρώτος της οίστρος; Αν ναι, δεν θα κρατήσει πάνω από λίγες μέρες. Και κάτι για την τουαλέτα: αν είναι συνηθισμένη να πηγαίνει σε χώμα, ίσως βοηθήσει αν βάλεις λίγο χώμα απ' την αυλή σας αντί για ειδική άμμο στη λεκάνη της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:51 Η Ntontini έγραψε: #279 12-03-09 20:51 Θα το κανω. Ευχαριστω που μου απαντησες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:51 Η Ntontini έγραψε: #280 12-03-09 20:51 Ναι ειναι ο πρωτος οιστρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aiorasky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πότε θα της έρθει οίστρος; Έχω μια γατούλα που έχει κλείσει τους 7 μήνες, και έχω την απορία πότε θα της έρθει οίστρος κ πώς θα το καταλάβω?? Βασικά είναι πολύ ήσυχη και φοβάμαι μήπως δεν το καταλάβω, αν και δεν είχαμε ούτε νιαουρίσματα βράδυ, ούτε τρίψιμο.Αλλά δεν είναι αρκετά "μεγάλη" ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2009 στις 19:02 Η moukelis έγραψε: #267 06-03-09 19:02 Δεν ειναι νωρις,αλλα ουτε και αργα,ο οιστρος επηρεαζεται απο πολλους παραγοντες οπως η διαρκεια της μερας,η θερμοκρασια,η ρατσα...Θα το καταλαβεις γιατι θα αρχισει να στηνεται και να νιαουριζει πολυ επιμονα.Καλυτερα να τη στειρωσεις πριν της ερθει γιατι κινδυνευει απο πυομητρια και ταλαιπωρειται κιολας το ζωακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 09:44 Η Ntontini έγραψε: #268 12-03-09 09:44 Καλημερα Σημερα δεν πηγα σχολειο επειδη επρεπε να παω στο γιατρο για το λεμο μου αν και σηκωθηκα απο της οκτω.Η γατα ειχε παει και κοιμοταν στη πολυθρονα της .Μετα απο λιγη ωρα ξυπνησε και ηθελε να βγει εξω.Την εβγαλα με τη σκεψη οτι θα θελει να κανει την αναγκη της.Τη πατησα.Εξω τη περιμενε ενας γατος ασπρος ο Χιονουλης και τοτε αρχησαν ολα.Πηγαν πιο κατω και καταλαβενεται τι εκαναν.Εβαλα αμεσως τη γατα μεσα αλλα αυτη περπαταγε με σκημενη τη πλατη και νομιζα οτι τη χτυπησε αλλα δεν εγιναν ετσι τα πραγματα διοτι η γατα υψωνε των πισινο της.Οπως ανοιξα εγω τη πορτα για να διωξο το γατο αυτη βγηκε και φτου και απτην αρχη.Πηγαν κατω απο κατι μηχανες.Μεχρι να την πισαω απο εκει που ειχαν μπει εκαναν ξανα τα ιδια.Μολις την επειασα την εβαλα μεσα και ειπα στη μαμα να μη τη βγαλει εξω.Η Cristy εκανε τουμπες και εμπειγε τα νυχια της στο χαλι και περπαταγε στα πλαγια.Ο αρσενικος ειναι εξω και νιαουριζει ενω η γατα κοιμαται...και δε νιαουριζει. Τι να κανω;Παρακαλω βοηθηστε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 09:56 Η julia έγραψε: #269 12-03-09 09:56 Στειρώνεις την γάτα? για στείρωση δες https://www.mypetz.gr/threads/Στείρωση-στις-γάτες.219038/ οίστρος https://www.vetmed.gr/showprodlist.asp?catid=184 και ΜΗΝ σου ξαναβγεί γιατί πολλές γατούλες εχουν χτυπήσει και πεθάνει.... Αλλά απο ότι κατάλαβα ΕΞΩ κάνει την ανάγκη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:02 Η Ntontini έγραψε: #270 12-03-09 10:02 Ναι,αλλα αν ειναι να φυγει ή να χτυπησει καλυτερα να κανει μεσα την αναγκη της.Στη τελικη οταν την κανει μεσα σε ενα συγκεκρημενο μερος πηγαινει .Το προβλημα ομως ειναι οτι δεν μπορουμε να τη στειρωσουμε αυτο το καιρο γιατι δεν εχουμε μεσο για να παμε Αθηνα και δεν επιτρεπονται ζωα στα λεωφορεια.Επισης εδω στο χωριο δεν υπαρχει κτηνιατρος ή φιλοζωηκη.Βεβαια δεν φευγει και αυτες τις δυο φορες που βγηκε σημερα εξω δεν εφυγε αλλα εκατσε στην αυλη γιατι εχει βρει το ταιρι της και αυτο ζει εδω στη γειτονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:14 Η julia έγραψε: #271 12-03-09 10:14 Δεν ξέρω και δεν μπορώ να εμπλακώ στα οικογενειακά σας, αλλά ΟΛΟΙ έχουμε μια τουαλέτα ή ενα κασονάκι με άμμο κάπου στο σπίτι, δεν είναι δύσκολο. Αν δεν την στειρώσεις η γάτα θα γεννήσει 5-8 μικρά.... αν όλα πάνε καλά.. και δεν πάθει επιπλοκές στην κύηση ή στην γέννα και δεν έχει κολλήσει καμία απο τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες αρρώστιες. Διάβασε τα άρθρα που έστειλα παραπάνω μπορεί οπως λές να είσαι 11 αλλά μέχρι τώρα έδειξες πολύ ώριμη συμπεριφορά αν θέλεις... Και εγώ έχω τουαλέτες μέσα.. και άς βγαίνουν έξω οι γάτες μου γιατί και εγώ σε χωριό είμαι χωρίς κτηνίατρο. (Τις κουβαλάω Αθήνα 3 ώρες διαδρομή και τις στειρώνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:15 Η Ntontini έγραψε: #272 12-03-09 10:15 Διαβασα τα αρθρο για τη στειρωση και η γατα εχει τα ιδια συμπτωματα.Μετακινει πραγματα με το σαγονι της κυλιεται στο πατωμα κ.αΑν ομως εμεινε ηδη εγκυος; Θα μορουσε να εχει γινει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:20 Η julia έγραψε: #273 12-03-09 10:20 Ναι. και όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:26 Η Ntontini έγραψε: #274 12-03-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δεν ξέρω και δεν μπορώ να εμπλακώ στα οικογενειακά σας, αλλά ΟΛΟΙ έχουμε μια τουαλέτα ή ενα κασονάκι με άμμο κάπου στο σπίτι, δεν είναι δύσκολο. Αν δεν την στειρώσεις η γάτα θα γεννήσει 5-8 μικρά.... αν όλα πάνε καλά.. και δεν πάθει επιπλοκές στην κύηση ή στην γέννα και δεν έχει κολλήσει καμία απο τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες αρρώστιες. Διάβασε τα άρθρα που έστειλα παραπάνω μπορεί οπως λές να είσαι 11 αλλά μέχρι τώρα έδειξες πολύ ώριμη συμπεριφορά αν θέλεις... Και εγώ έχω τουαλέτες μέσα.. και άς βγαίνουν έξω οι γάτες μου γιατί και εγώ σε χωριό είμαι χωρίς κτηνίατρο. (Τις κουβαλάω Αθήνα 3 ώρες διαδρομή και τις στειρώνω) Click για ανάπτυξη... Εχουμε αμμο στο σπιτι αλλα δεν συνηθιζει να πηγαινει.Προτημα το εξω.Εχω προσπαθησει να της αλλαξω συνηθειες αλλα τιποτα.Θα κανω οτι μπορω.Δεν ειναι δυνατο αυτο το καιρο να τη στειρωσω επειδη ο πατερας μου δουλευει και ερχεται αργα το βραδι και η μητερα μου δεν οδηγει.Οταν βρω ελευθερο χρονο για εμενα και τους γονεις μου θα παω και θα το προσπαθησω το σηντομοτερο δυνατο. Ευχαριστω για τη πολυτιμη βοηθεια σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:33 Η julia έγραψε: #275 12-03-09 10:33 ΟΚ. ( η στείρωση είναι σημαντικότερη απο την τουαλέτα...) Ισως μπορούσε και κάποιος άλλος γνωστός ή φίλος σου γενικότερα.. σε κάνα μήνα θα πρέπει να γίνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:36 Η Ntontini έγραψε: #276 12-03-09 10:36 Σιγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:30 Η Ntontini έγραψε: #277 12-03-09 20:30 Ερωτηση.Ποσο μεγαλο μπορει να ειναι το χρονικο διαστημα διαρκειας του <<οιστρου>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:35 Η ruko έγραψε: #278 12-03-09 20:35 Είναι ο πρώτος της οίστρος; Αν ναι, δεν θα κρατήσει πάνω από λίγες μέρες. Και κάτι για την τουαλέτα: αν είναι συνηθισμένη να πηγαίνει σε χώμα, ίσως βοηθήσει αν βάλεις λίγο χώμα απ' την αυλή σας αντί για ειδική άμμο στη λεκάνη της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:51 Η Ntontini έγραψε: #279 12-03-09 20:51 Θα το κανω. Ευχαριστω που μου απαντησες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:51 Η Ntontini έγραψε: #280 12-03-09 20:51 Ναι ειναι ο πρωτος οιστρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aiorasky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ειναι νωρις,αλλα ουτε και αργα,ο οιστρος επηρεαζεται απο πολλους παραγοντες οπως η διαρκεια της μερας,η θερμοκρασια,η ρατσα...Θα το καταλαβεις γιατι θα αρχισει να στηνεται και να νιαουριζει πολυ επιμονα.Καλυτερα να τη στειρωσεις πριν της ερθει γιατι κινδυνευει απο πυομητρια και ταλαιπωρειται κιολας το ζωακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 09:44 Η Ntontini έγραψε: #268 12-03-09 09:44 Καλημερα Σημερα δεν πηγα σχολειο επειδη επρεπε να παω στο γιατρο για το λεμο μου αν και σηκωθηκα απο της οκτω.Η γατα ειχε παει και κοιμοταν στη πολυθρονα της .Μετα απο λιγη ωρα ξυπνησε και ηθελε να βγει εξω.Την εβγαλα με τη σκεψη οτι θα θελει να κανει την αναγκη της.Τη πατησα.Εξω τη περιμενε ενας γατος ασπρος ο Χιονουλης και τοτε αρχησαν ολα.Πηγαν πιο κατω και καταλαβενεται τι εκαναν.Εβαλα αμεσως τη γατα μεσα αλλα αυτη περπαταγε με σκημενη τη πλατη και νομιζα οτι τη χτυπησε αλλα δεν εγιναν ετσι τα πραγματα διοτι η γατα υψωνε των πισινο της.Οπως ανοιξα εγω τη πορτα για να διωξο το γατο αυτη βγηκε και φτου και απτην αρχη.Πηγαν κατω απο κατι μηχανες.Μεχρι να την πισαω απο εκει που ειχαν μπει εκαναν ξανα τα ιδια.Μολις την επειασα την εβαλα μεσα και ειπα στη μαμα να μη τη βγαλει εξω.Η Cristy εκανε τουμπες και εμπειγε τα νυχια της στο χαλι και περπαταγε στα πλαγια.Ο αρσενικος ειναι εξω και νιαουριζει ενω η γατα κοιμαται...και δε νιαουριζει. Τι να κανω;Παρακαλω βοηθηστε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 09:56 Η julia έγραψε: #269 12-03-09 09:56 Στειρώνεις την γάτα? για στείρωση δες https://www.mypetz.gr/threads/Στείρωση-στις-γάτες.219038/ οίστρος https://www.vetmed.gr/showprodlist.asp?catid=184 και ΜΗΝ σου ξαναβγεί γιατί πολλές γατούλες εχουν χτυπήσει και πεθάνει.... Αλλά απο ότι κατάλαβα ΕΞΩ κάνει την ανάγκη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:02 Η Ntontini έγραψε: #270 12-03-09 10:02 Ναι,αλλα αν ειναι να φυγει ή να χτυπησει καλυτερα να κανει μεσα την αναγκη της.Στη τελικη οταν την κανει μεσα σε ενα συγκεκρημενο μερος πηγαινει .Το προβλημα ομως ειναι οτι δεν μπορουμε να τη στειρωσουμε αυτο το καιρο γιατι δεν εχουμε μεσο για να παμε Αθηνα και δεν επιτρεπονται ζωα στα λεωφορεια.Επισης εδω στο χωριο δεν υπαρχει κτηνιατρος ή φιλοζωηκη.Βεβαια δεν φευγει και αυτες τις δυο φορες που βγηκε σημερα εξω δεν εφυγε αλλα εκατσε στην αυλη γιατι εχει βρει το ταιρι της και αυτο ζει εδω στη γειτονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:14 Η julia έγραψε: #271 12-03-09 10:14 Δεν ξέρω και δεν μπορώ να εμπλακώ στα οικογενειακά σας, αλλά ΟΛΟΙ έχουμε μια τουαλέτα ή ενα κασονάκι με άμμο κάπου στο σπίτι, δεν είναι δύσκολο. Αν δεν την στειρώσεις η γάτα θα γεννήσει 5-8 μικρά.... αν όλα πάνε καλά.. και δεν πάθει επιπλοκές στην κύηση ή στην γέννα και δεν έχει κολλήσει καμία απο τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες αρρώστιες. Διάβασε τα άρθρα που έστειλα παραπάνω μπορεί οπως λές να είσαι 11 αλλά μέχρι τώρα έδειξες πολύ ώριμη συμπεριφορά αν θέλεις... Και εγώ έχω τουαλέτες μέσα.. και άς βγαίνουν έξω οι γάτες μου γιατί και εγώ σε χωριό είμαι χωρίς κτηνίατρο. (Τις κουβαλάω Αθήνα 3 ώρες διαδρομή και τις στειρώνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:15 Η Ntontini έγραψε: #272 12-03-09 10:15 Διαβασα τα αρθρο για τη στειρωση και η γατα εχει τα ιδια συμπτωματα.Μετακινει πραγματα με το σαγονι της κυλιεται στο πατωμα κ.αΑν ομως εμεινε ηδη εγκυος; Θα μορουσε να εχει γινει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:20 Η julia έγραψε: #273 12-03-09 10:20 Ναι. και όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:26 Η Ntontini έγραψε: #274 12-03-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δεν ξέρω και δεν μπορώ να εμπλακώ στα οικογενειακά σας, αλλά ΟΛΟΙ έχουμε μια τουαλέτα ή ενα κασονάκι με άμμο κάπου στο σπίτι, δεν είναι δύσκολο. Αν δεν την στειρώσεις η γάτα θα γεννήσει 5-8 μικρά.... αν όλα πάνε καλά.. και δεν πάθει επιπλοκές στην κύηση ή στην γέννα και δεν έχει κολλήσει καμία απο τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες αρρώστιες. Διάβασε τα άρθρα που έστειλα παραπάνω μπορεί οπως λές να είσαι 11 αλλά μέχρι τώρα έδειξες πολύ ώριμη συμπεριφορά αν θέλεις... Και εγώ έχω τουαλέτες μέσα.. και άς βγαίνουν έξω οι γάτες μου γιατί και εγώ σε χωριό είμαι χωρίς κτηνίατρο. (Τις κουβαλάω Αθήνα 3 ώρες διαδρομή και τις στειρώνω) Click για ανάπτυξη... Εχουμε αμμο στο σπιτι αλλα δεν συνηθιζει να πηγαινει.Προτημα το εξω.Εχω προσπαθησει να της αλλαξω συνηθειες αλλα τιποτα.Θα κανω οτι μπορω.Δεν ειναι δυνατο αυτο το καιρο να τη στειρωσω επειδη ο πατερας μου δουλευει και ερχεται αργα το βραδι και η μητερα μου δεν οδηγει.Οταν βρω ελευθερο χρονο για εμενα και τους γονεις μου θα παω και θα το προσπαθησω το σηντομοτερο δυνατο. Ευχαριστω για τη πολυτιμη βοηθεια σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:33 Η julia έγραψε: #275 12-03-09 10:33 ΟΚ. ( η στείρωση είναι σημαντικότερη απο την τουαλέτα...) Ισως μπορούσε και κάποιος άλλος γνωστός ή φίλος σου γενικότερα.. σε κάνα μήνα θα πρέπει να γίνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:36 Η Ntontini έγραψε: #276 12-03-09 10:36 Σιγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:30 Η Ntontini έγραψε: #277 12-03-09 20:30 Ερωτηση.Ποσο μεγαλο μπορει να ειναι το χρονικο διαστημα διαρκειας του <<οιστρου>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:35 Η ruko έγραψε: #278 12-03-09 20:35 Είναι ο πρώτος της οίστρος; Αν ναι, δεν θα κρατήσει πάνω από λίγες μέρες. Και κάτι για την τουαλέτα: αν είναι συνηθισμένη να πηγαίνει σε χώμα, ίσως βοηθήσει αν βάλεις λίγο χώμα απ' την αυλή σας αντί για ειδική άμμο στη λεκάνη της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:51 Η Ntontini έγραψε: #279 12-03-09 20:51 Θα το κανω. Ευχαριστω που μου απαντησες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:51 Η Ntontini έγραψε: #280 12-03-09 20:51 Ναι ειναι ο πρωτος οιστρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aiorasky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα Σημερα δεν πηγα σχολειο επειδη επρεπε να παω στο γιατρο για το λεμο μου αν και σηκωθηκα απο της οκτω.Η γατα ειχε παει και κοιμοταν στη πολυθρονα της .Μετα απο λιγη ωρα ξυπνησε και ηθελε να βγει εξω.Την εβγαλα με τη σκεψη οτι θα θελει να κανει την αναγκη της.Τη πατησα.Εξω τη περιμενε ενας γατος ασπρος ο Χιονουλης και τοτε αρχησαν ολα.Πηγαν πιο κατω και καταλαβενεται τι εκαναν.Εβαλα αμεσως τη γατα μεσα αλλα αυτη περπαταγε με σκημενη τη πλατη και νομιζα οτι τη χτυπησε αλλα δεν εγιναν ετσι τα πραγματα διοτι η γατα υψωνε των πισινο της.Οπως ανοιξα εγω τη πορτα για να διωξο το γατο αυτη βγηκε και φτου και απτην αρχη.Πηγαν κατω απο κατι μηχανες.Μεχρι να την πισαω απο εκει που ειχαν μπει εκαναν ξανα τα ιδια.Μολις την επειασα την εβαλα μεσα και ειπα στη μαμα να μη τη βγαλει εξω.Η Cristy εκανε τουμπες και εμπειγε τα νυχια της στο χαλι και περπαταγε στα πλαγια.Ο αρσενικος ειναι εξω και νιαουριζει ενω η γατα κοιμαται...και δε νιαουριζει. Τι να κανω;Παρακαλω βοηθηστε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 09:56 Η julia έγραψε: #269 12-03-09 09:56 Στειρώνεις την γάτα? για στείρωση δες https://www.mypetz.gr/threads/Στείρωση-στις-γάτες.219038/ οίστρος https://www.vetmed.gr/showprodlist.asp?catid=184 και ΜΗΝ σου ξαναβγεί γιατί πολλές γατούλες εχουν χτυπήσει και πεθάνει.... Αλλά απο ότι κατάλαβα ΕΞΩ κάνει την ανάγκη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:02 Η Ntontini έγραψε: #270 12-03-09 10:02 Ναι,αλλα αν ειναι να φυγει ή να χτυπησει καλυτερα να κανει μεσα την αναγκη της.Στη τελικη οταν την κανει μεσα σε ενα συγκεκρημενο μερος πηγαινει .Το προβλημα ομως ειναι οτι δεν μπορουμε να τη στειρωσουμε αυτο το καιρο γιατι δεν εχουμε μεσο για να παμε Αθηνα και δεν επιτρεπονται ζωα στα λεωφορεια.Επισης εδω στο χωριο δεν υπαρχει κτηνιατρος ή φιλοζωηκη.Βεβαια δεν φευγει και αυτες τις δυο φορες που βγηκε σημερα εξω δεν εφυγε αλλα εκατσε στην αυλη γιατι εχει βρει το ταιρι της και αυτο ζει εδω στη γειτονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:14 Η julia έγραψε: #271 12-03-09 10:14 Δεν ξέρω και δεν μπορώ να εμπλακώ στα οικογενειακά σας, αλλά ΟΛΟΙ έχουμε μια τουαλέτα ή ενα κασονάκι με άμμο κάπου στο σπίτι, δεν είναι δύσκολο. Αν δεν την στειρώσεις η γάτα θα γεννήσει 5-8 μικρά.... αν όλα πάνε καλά.. και δεν πάθει επιπλοκές στην κύηση ή στην γέννα και δεν έχει κολλήσει καμία απο τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες αρρώστιες. Διάβασε τα άρθρα που έστειλα παραπάνω μπορεί οπως λές να είσαι 11 αλλά μέχρι τώρα έδειξες πολύ ώριμη συμπεριφορά αν θέλεις... Και εγώ έχω τουαλέτες μέσα.. και άς βγαίνουν έξω οι γάτες μου γιατί και εγώ σε χωριό είμαι χωρίς κτηνίατρο. (Τις κουβαλάω Αθήνα 3 ώρες διαδρομή και τις στειρώνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:15 Η Ntontini έγραψε: #272 12-03-09 10:15 Διαβασα τα αρθρο για τη στειρωση και η γατα εχει τα ιδια συμπτωματα.Μετακινει πραγματα με το σαγονι της κυλιεται στο πατωμα κ.αΑν ομως εμεινε ηδη εγκυος; Θα μορουσε να εχει γινει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:20 Η julia έγραψε: #273 12-03-09 10:20 Ναι. και όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:26 Η Ntontini έγραψε: #274 12-03-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δεν ξέρω και δεν μπορώ να εμπλακώ στα οικογενειακά σας, αλλά ΟΛΟΙ έχουμε μια τουαλέτα ή ενα κασονάκι με άμμο κάπου στο σπίτι, δεν είναι δύσκολο. Αν δεν την στειρώσεις η γάτα θα γεννήσει 5-8 μικρά.... αν όλα πάνε καλά.. και δεν πάθει επιπλοκές στην κύηση ή στην γέννα και δεν έχει κολλήσει καμία απο τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες αρρώστιες. Διάβασε τα άρθρα που έστειλα παραπάνω μπορεί οπως λές να είσαι 11 αλλά μέχρι τώρα έδειξες πολύ ώριμη συμπεριφορά αν θέλεις... Και εγώ έχω τουαλέτες μέσα.. και άς βγαίνουν έξω οι γάτες μου γιατί και εγώ σε χωριό είμαι χωρίς κτηνίατρο. (Τις κουβαλάω Αθήνα 3 ώρες διαδρομή και τις στειρώνω) Click για ανάπτυξη... Εχουμε αμμο στο σπιτι αλλα δεν συνηθιζει να πηγαινει.Προτημα το εξω.Εχω προσπαθησει να της αλλαξω συνηθειες αλλα τιποτα.Θα κανω οτι μπορω.Δεν ειναι δυνατο αυτο το καιρο να τη στειρωσω επειδη ο πατερας μου δουλευει και ερχεται αργα το βραδι και η μητερα μου δεν οδηγει.Οταν βρω ελευθερο χρονο για εμενα και τους γονεις μου θα παω και θα το προσπαθησω το σηντομοτερο δυνατο. Ευχαριστω για τη πολυτιμη βοηθεια σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:33 Η julia έγραψε: #275 12-03-09 10:33 ΟΚ. ( η στείρωση είναι σημαντικότερη απο την τουαλέτα...) Ισως μπορούσε και κάποιος άλλος γνωστός ή φίλος σου γενικότερα.. σε κάνα μήνα θα πρέπει να γίνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:36 Η Ntontini έγραψε: #276 12-03-09 10:36 Σιγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:30 Η Ntontini έγραψε: #277 12-03-09 20:30 Ερωτηση.Ποσο μεγαλο μπορει να ειναι το χρονικο διαστημα διαρκειας του <<οιστρου>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:35 Η ruko έγραψε: #278 12-03-09 20:35 Είναι ο πρώτος της οίστρος; Αν ναι, δεν θα κρατήσει πάνω από λίγες μέρες. Και κάτι για την τουαλέτα: αν είναι συνηθισμένη να πηγαίνει σε χώμα, ίσως βοηθήσει αν βάλεις λίγο χώμα απ' την αυλή σας αντί για ειδική άμμο στη λεκάνη της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:51 Η Ntontini έγραψε: #279 12-03-09 20:51 Θα το κανω. Ευχαριστω που μου απαντησες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:51 Η Ntontini έγραψε: #280 12-03-09 20:51 Ναι ειναι ο πρωτος οιστρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aiorasky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στειρώνεις την γάτα? για στείρωση δες https://www.mypetz.gr/threads/Στείρωση-στις-γάτες.219038/ οίστρος https://www.vetmed.gr/showprodlist.asp?catid=184 και ΜΗΝ σου ξαναβγεί γιατί πολλές γατούλες εχουν χτυπήσει και πεθάνει.... Αλλά απο ότι κατάλαβα ΕΞΩ κάνει την ανάγκη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:02 Η Ntontini έγραψε: #270 12-03-09 10:02 Ναι,αλλα αν ειναι να φυγει ή να χτυπησει καλυτερα να κανει μεσα την αναγκη της.Στη τελικη οταν την κανει μεσα σε ενα συγκεκρημενο μερος πηγαινει .Το προβλημα ομως ειναι οτι δεν μπορουμε να τη στειρωσουμε αυτο το καιρο γιατι δεν εχουμε μεσο για να παμε Αθηνα και δεν επιτρεπονται ζωα στα λεωφορεια.Επισης εδω στο χωριο δεν υπαρχει κτηνιατρος ή φιλοζωηκη.Βεβαια δεν φευγει και αυτες τις δυο φορες που βγηκε σημερα εξω δεν εφυγε αλλα εκατσε στην αυλη γιατι εχει βρει το ταιρι της και αυτο ζει εδω στη γειτονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:14 Η julia έγραψε: #271 12-03-09 10:14 Δεν ξέρω και δεν μπορώ να εμπλακώ στα οικογενειακά σας, αλλά ΟΛΟΙ έχουμε μια τουαλέτα ή ενα κασονάκι με άμμο κάπου στο σπίτι, δεν είναι δύσκολο. Αν δεν την στειρώσεις η γάτα θα γεννήσει 5-8 μικρά.... αν όλα πάνε καλά.. και δεν πάθει επιπλοκές στην κύηση ή στην γέννα και δεν έχει κολλήσει καμία απο τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες αρρώστιες. Διάβασε τα άρθρα που έστειλα παραπάνω μπορεί οπως λές να είσαι 11 αλλά μέχρι τώρα έδειξες πολύ ώριμη συμπεριφορά αν θέλεις... Και εγώ έχω τουαλέτες μέσα.. και άς βγαίνουν έξω οι γάτες μου γιατί και εγώ σε χωριό είμαι χωρίς κτηνίατρο. (Τις κουβαλάω Αθήνα 3 ώρες διαδρομή και τις στειρώνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:15 Η Ntontini έγραψε: #272 12-03-09 10:15 Διαβασα τα αρθρο για τη στειρωση και η γατα εχει τα ιδια συμπτωματα.Μετακινει πραγματα με το σαγονι της κυλιεται στο πατωμα κ.αΑν ομως εμεινε ηδη εγκυος; Θα μορουσε να εχει γινει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:20 Η julia έγραψε: #273 12-03-09 10:20 Ναι. και όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:26 Η Ntontini έγραψε: #274 12-03-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δεν ξέρω και δεν μπορώ να εμπλακώ στα οικογενειακά σας, αλλά ΟΛΟΙ έχουμε μια τουαλέτα ή ενα κασονάκι με άμμο κάπου στο σπίτι, δεν είναι δύσκολο. Αν δεν την στειρώσεις η γάτα θα γεννήσει 5-8 μικρά.... αν όλα πάνε καλά.. και δεν πάθει επιπλοκές στην κύηση ή στην γέννα και δεν έχει κολλήσει καμία απο τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες αρρώστιες. Διάβασε τα άρθρα που έστειλα παραπάνω μπορεί οπως λές να είσαι 11 αλλά μέχρι τώρα έδειξες πολύ ώριμη συμπεριφορά αν θέλεις... Και εγώ έχω τουαλέτες μέσα.. και άς βγαίνουν έξω οι γάτες μου γιατί και εγώ σε χωριό είμαι χωρίς κτηνίατρο. (Τις κουβαλάω Αθήνα 3 ώρες διαδρομή και τις στειρώνω) Click για ανάπτυξη... Εχουμε αμμο στο σπιτι αλλα δεν συνηθιζει να πηγαινει.Προτημα το εξω.Εχω προσπαθησει να της αλλαξω συνηθειες αλλα τιποτα.Θα κανω οτι μπορω.Δεν ειναι δυνατο αυτο το καιρο να τη στειρωσω επειδη ο πατερας μου δουλευει και ερχεται αργα το βραδι και η μητερα μου δεν οδηγει.Οταν βρω ελευθερο χρονο για εμενα και τους γονεις μου θα παω και θα το προσπαθησω το σηντομοτερο δυνατο. Ευχαριστω για τη πολυτιμη βοηθεια σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:33 Η julia έγραψε: #275 12-03-09 10:33 ΟΚ. ( η στείρωση είναι σημαντικότερη απο την τουαλέτα...) Ισως μπορούσε και κάποιος άλλος γνωστός ή φίλος σου γενικότερα.. σε κάνα μήνα θα πρέπει να γίνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:36 Η Ntontini έγραψε: #276 12-03-09 10:36 Σιγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:30 Η Ntontini έγραψε: #277 12-03-09 20:30 Ερωτηση.Ποσο μεγαλο μπορει να ειναι το χρονικο διαστημα διαρκειας του <<οιστρου>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:35 Η ruko έγραψε: #278 12-03-09 20:35 Είναι ο πρώτος της οίστρος; Αν ναι, δεν θα κρατήσει πάνω από λίγες μέρες. Και κάτι για την τουαλέτα: αν είναι συνηθισμένη να πηγαίνει σε χώμα, ίσως βοηθήσει αν βάλεις λίγο χώμα απ' την αυλή σας αντί για ειδική άμμο στη λεκάνη της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:51 Η Ntontini έγραψε: #279 12-03-09 20:51 Θα το κανω. Ευχαριστω που μου απαντησες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:51 Η Ntontini έγραψε: #280 12-03-09 20:51 Ναι ειναι ο πρωτος οιστρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aiorasky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι,αλλα αν ειναι να φυγει ή να χτυπησει καλυτερα να κανει μεσα την αναγκη της.Στη τελικη οταν την κανει μεσα σε ενα συγκεκρημενο μερος πηγαινει .Το προβλημα ομως ειναι οτι δεν μπορουμε να τη στειρωσουμε αυτο το καιρο γιατι δεν εχουμε μεσο για να παμε Αθηνα και δεν επιτρεπονται ζωα στα λεωφορεια.Επισης εδω στο χωριο δεν υπαρχει κτηνιατρος ή φιλοζωηκη.Βεβαια δεν φευγει και αυτες τις δυο φορες που βγηκε σημερα εξω δεν εφυγε αλλα εκατσε στην αυλη γιατι εχει βρει το ταιρι της και αυτο ζει εδω στη γειτονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:14 Η julia έγραψε: #271 12-03-09 10:14 Δεν ξέρω και δεν μπορώ να εμπλακώ στα οικογενειακά σας, αλλά ΟΛΟΙ έχουμε μια τουαλέτα ή ενα κασονάκι με άμμο κάπου στο σπίτι, δεν είναι δύσκολο. Αν δεν την στειρώσεις η γάτα θα γεννήσει 5-8 μικρά.... αν όλα πάνε καλά.. και δεν πάθει επιπλοκές στην κύηση ή στην γέννα και δεν έχει κολλήσει καμία απο τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες αρρώστιες. Διάβασε τα άρθρα που έστειλα παραπάνω μπορεί οπως λές να είσαι 11 αλλά μέχρι τώρα έδειξες πολύ ώριμη συμπεριφορά αν θέλεις... Και εγώ έχω τουαλέτες μέσα.. και άς βγαίνουν έξω οι γάτες μου γιατί και εγώ σε χωριό είμαι χωρίς κτηνίατρο. (Τις κουβαλάω Αθήνα 3 ώρες διαδρομή και τις στειρώνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:15 Η Ntontini έγραψε: #272 12-03-09 10:15 Διαβασα τα αρθρο για τη στειρωση και η γατα εχει τα ιδια συμπτωματα.Μετακινει πραγματα με το σαγονι της κυλιεται στο πατωμα κ.αΑν ομως εμεινε ηδη εγκυος; Θα μορουσε να εχει γινει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:20 Η julia έγραψε: #273 12-03-09 10:20 Ναι. και όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:26 Η Ntontini έγραψε: #274 12-03-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δεν ξέρω και δεν μπορώ να εμπλακώ στα οικογενειακά σας, αλλά ΟΛΟΙ έχουμε μια τουαλέτα ή ενα κασονάκι με άμμο κάπου στο σπίτι, δεν είναι δύσκολο. Αν δεν την στειρώσεις η γάτα θα γεννήσει 5-8 μικρά.... αν όλα πάνε καλά.. και δεν πάθει επιπλοκές στην κύηση ή στην γέννα και δεν έχει κολλήσει καμία απο τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες αρρώστιες. Διάβασε τα άρθρα που έστειλα παραπάνω μπορεί οπως λές να είσαι 11 αλλά μέχρι τώρα έδειξες πολύ ώριμη συμπεριφορά αν θέλεις... Και εγώ έχω τουαλέτες μέσα.. και άς βγαίνουν έξω οι γάτες μου γιατί και εγώ σε χωριό είμαι χωρίς κτηνίατρο. (Τις κουβαλάω Αθήνα 3 ώρες διαδρομή και τις στειρώνω) Click για ανάπτυξη... Εχουμε αμμο στο σπιτι αλλα δεν συνηθιζει να πηγαινει.Προτημα το εξω.Εχω προσπαθησει να της αλλαξω συνηθειες αλλα τιποτα.Θα κανω οτι μπορω.Δεν ειναι δυνατο αυτο το καιρο να τη στειρωσω επειδη ο πατερας μου δουλευει και ερχεται αργα το βραδι και η μητερα μου δεν οδηγει.Οταν βρω ελευθερο χρονο για εμενα και τους γονεις μου θα παω και θα το προσπαθησω το σηντομοτερο δυνατο. Ευχαριστω για τη πολυτιμη βοηθεια σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:33 Η julia έγραψε: #275 12-03-09 10:33 ΟΚ. ( η στείρωση είναι σημαντικότερη απο την τουαλέτα...) Ισως μπορούσε και κάποιος άλλος γνωστός ή φίλος σου γενικότερα.. σε κάνα μήνα θα πρέπει να γίνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:36 Η Ntontini έγραψε: #276 12-03-09 10:36 Σιγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:30 Η Ntontini έγραψε: #277 12-03-09 20:30 Ερωτηση.Ποσο μεγαλο μπορει να ειναι το χρονικο διαστημα διαρκειας του <<οιστρου>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:35 Η ruko έγραψε: #278 12-03-09 20:35 Είναι ο πρώτος της οίστρος; Αν ναι, δεν θα κρατήσει πάνω από λίγες μέρες. Και κάτι για την τουαλέτα: αν είναι συνηθισμένη να πηγαίνει σε χώμα, ίσως βοηθήσει αν βάλεις λίγο χώμα απ' την αυλή σας αντί για ειδική άμμο στη λεκάνη της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:51 Η Ntontini έγραψε: #279 12-03-09 20:51 Θα το κανω. Ευχαριστω που μου απαντησες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:51 Η Ntontini έγραψε: #280 12-03-09 20:51 Ναι ειναι ο πρωτος οιστρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aiorasky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξέρω και δεν μπορώ να εμπλακώ στα οικογενειακά σας, αλλά ΟΛΟΙ έχουμε μια τουαλέτα ή ενα κασονάκι με άμμο κάπου στο σπίτι, δεν είναι δύσκολο. Αν δεν την στειρώσεις η γάτα θα γεννήσει 5-8 μικρά.... αν όλα πάνε καλά.. και δεν πάθει επιπλοκές στην κύηση ή στην γέννα και δεν έχει κολλήσει καμία απο τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες αρρώστιες. Διάβασε τα άρθρα που έστειλα παραπάνω μπορεί οπως λές να είσαι 11 αλλά μέχρι τώρα έδειξες πολύ ώριμη συμπεριφορά αν θέλεις... Και εγώ έχω τουαλέτες μέσα.. και άς βγαίνουν έξω οι γάτες μου γιατί και εγώ σε χωριό είμαι χωρίς κτηνίατρο. (Τις κουβαλάω Αθήνα 3 ώρες διαδρομή και τις στειρώνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:15 Η Ntontini έγραψε: #272 12-03-09 10:15 Διαβασα τα αρθρο για τη στειρωση και η γατα εχει τα ιδια συμπτωματα.Μετακινει πραγματα με το σαγονι της κυλιεται στο πατωμα κ.αΑν ομως εμεινε ηδη εγκυος; Θα μορουσε να εχει γινει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:20 Η julia έγραψε: #273 12-03-09 10:20 Ναι. και όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:26 Η Ntontini έγραψε: #274 12-03-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δεν ξέρω και δεν μπορώ να εμπλακώ στα οικογενειακά σας, αλλά ΟΛΟΙ έχουμε μια τουαλέτα ή ενα κασονάκι με άμμο κάπου στο σπίτι, δεν είναι δύσκολο. Αν δεν την στειρώσεις η γάτα θα γεννήσει 5-8 μικρά.... αν όλα πάνε καλά.. και δεν πάθει επιπλοκές στην κύηση ή στην γέννα και δεν έχει κολλήσει καμία απο τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες αρρώστιες. Διάβασε τα άρθρα που έστειλα παραπάνω μπορεί οπως λές να είσαι 11 αλλά μέχρι τώρα έδειξες πολύ ώριμη συμπεριφορά αν θέλεις... Και εγώ έχω τουαλέτες μέσα.. και άς βγαίνουν έξω οι γάτες μου γιατί και εγώ σε χωριό είμαι χωρίς κτηνίατρο. (Τις κουβαλάω Αθήνα 3 ώρες διαδρομή και τις στειρώνω) Click για ανάπτυξη... Εχουμε αμμο στο σπιτι αλλα δεν συνηθιζει να πηγαινει.Προτημα το εξω.Εχω προσπαθησει να της αλλαξω συνηθειες αλλα τιποτα.Θα κανω οτι μπορω.Δεν ειναι δυνατο αυτο το καιρο να τη στειρωσω επειδη ο πατερας μου δουλευει και ερχεται αργα το βραδι και η μητερα μου δεν οδηγει.Οταν βρω ελευθερο χρονο για εμενα και τους γονεις μου θα παω και θα το προσπαθησω το σηντομοτερο δυνατο. Ευχαριστω για τη πολυτιμη βοηθεια σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:33 Η julia έγραψε: #275 12-03-09 10:33 ΟΚ. ( η στείρωση είναι σημαντικότερη απο την τουαλέτα...) Ισως μπορούσε και κάποιος άλλος γνωστός ή φίλος σου γενικότερα.. σε κάνα μήνα θα πρέπει να γίνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:36 Η Ntontini έγραψε: #276 12-03-09 10:36 Σιγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:30 Η Ntontini έγραψε: #277 12-03-09 20:30 Ερωτηση.Ποσο μεγαλο μπορει να ειναι το χρονικο διαστημα διαρκειας του <<οιστρου>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:35 Η ruko έγραψε: #278 12-03-09 20:35 Είναι ο πρώτος της οίστρος; Αν ναι, δεν θα κρατήσει πάνω από λίγες μέρες. Και κάτι για την τουαλέτα: αν είναι συνηθισμένη να πηγαίνει σε χώμα, ίσως βοηθήσει αν βάλεις λίγο χώμα απ' την αυλή σας αντί για ειδική άμμο στη λεκάνη της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:51 Η Ntontini έγραψε: #279 12-03-09 20:51 Θα το κανω. Ευχαριστω που μου απαντησες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:51 Η Ntontini έγραψε: #280 12-03-09 20:51 Ναι ειναι ο πρωτος οιστρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aiorasky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Διαβασα τα αρθρο για τη στειρωση και η γατα εχει τα ιδια συμπτωματα.Μετακινει πραγματα με το σαγονι της κυλιεται στο πατωμα κ.αΑν ομως εμεινε ηδη εγκυος; Θα μορουσε να εχει γινει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:20 Η julia έγραψε: #273 12-03-09 10:20 Ναι. και όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:26 Η Ntontini έγραψε: #274 12-03-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δεν ξέρω και δεν μπορώ να εμπλακώ στα οικογενειακά σας, αλλά ΟΛΟΙ έχουμε μια τουαλέτα ή ενα κασονάκι με άμμο κάπου στο σπίτι, δεν είναι δύσκολο. Αν δεν την στειρώσεις η γάτα θα γεννήσει 5-8 μικρά.... αν όλα πάνε καλά.. και δεν πάθει επιπλοκές στην κύηση ή στην γέννα και δεν έχει κολλήσει καμία απο τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες αρρώστιες. Διάβασε τα άρθρα που έστειλα παραπάνω μπορεί οπως λές να είσαι 11 αλλά μέχρι τώρα έδειξες πολύ ώριμη συμπεριφορά αν θέλεις... Και εγώ έχω τουαλέτες μέσα.. και άς βγαίνουν έξω οι γάτες μου γιατί και εγώ σε χωριό είμαι χωρίς κτηνίατρο. (Τις κουβαλάω Αθήνα 3 ώρες διαδρομή και τις στειρώνω) Click για ανάπτυξη... Εχουμε αμμο στο σπιτι αλλα δεν συνηθιζει να πηγαινει.Προτημα το εξω.Εχω προσπαθησει να της αλλαξω συνηθειες αλλα τιποτα.Θα κανω οτι μπορω.Δεν ειναι δυνατο αυτο το καιρο να τη στειρωσω επειδη ο πατερας μου δουλευει και ερχεται αργα το βραδι και η μητερα μου δεν οδηγει.Οταν βρω ελευθερο χρονο για εμενα και τους γονεις μου θα παω και θα το προσπαθησω το σηντομοτερο δυνατο. Ευχαριστω για τη πολυτιμη βοηθεια σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:33 Η julia έγραψε: #275 12-03-09 10:33 ΟΚ. ( η στείρωση είναι σημαντικότερη απο την τουαλέτα...) Ισως μπορούσε και κάποιος άλλος γνωστός ή φίλος σου γενικότερα.. σε κάνα μήνα θα πρέπει να γίνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:36 Η Ntontini έγραψε: #276 12-03-09 10:36 Σιγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:30 Η Ntontini έγραψε: #277 12-03-09 20:30 Ερωτηση.Ποσο μεγαλο μπορει να ειναι το χρονικο διαστημα διαρκειας του <<οιστρου>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:35 Η ruko έγραψε: #278 12-03-09 20:35 Είναι ο πρώτος της οίστρος; Αν ναι, δεν θα κρατήσει πάνω από λίγες μέρες. Και κάτι για την τουαλέτα: αν είναι συνηθισμένη να πηγαίνει σε χώμα, ίσως βοηθήσει αν βάλεις λίγο χώμα απ' την αυλή σας αντί για ειδική άμμο στη λεκάνη της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:51 Η Ntontini έγραψε: #279 12-03-09 20:51 Θα το κανω. Ευχαριστω που μου απαντησες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:51 Η Ntontini έγραψε: #280 12-03-09 20:51 Ναι ειναι ο πρωτος οιστρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aiorasky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι. και όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:26 Η Ntontini έγραψε: #274 12-03-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δεν ξέρω και δεν μπορώ να εμπλακώ στα οικογενειακά σας, αλλά ΟΛΟΙ έχουμε μια τουαλέτα ή ενα κασονάκι με άμμο κάπου στο σπίτι, δεν είναι δύσκολο. Αν δεν την στειρώσεις η γάτα θα γεννήσει 5-8 μικρά.... αν όλα πάνε καλά.. και δεν πάθει επιπλοκές στην κύηση ή στην γέννα και δεν έχει κολλήσει καμία απο τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες αρρώστιες. Διάβασε τα άρθρα που έστειλα παραπάνω μπορεί οπως λές να είσαι 11 αλλά μέχρι τώρα έδειξες πολύ ώριμη συμπεριφορά αν θέλεις... Και εγώ έχω τουαλέτες μέσα.. και άς βγαίνουν έξω οι γάτες μου γιατί και εγώ σε χωριό είμαι χωρίς κτηνίατρο. (Τις κουβαλάω Αθήνα 3 ώρες διαδρομή και τις στειρώνω) Click για ανάπτυξη... Εχουμε αμμο στο σπιτι αλλα δεν συνηθιζει να πηγαινει.Προτημα το εξω.Εχω προσπαθησει να της αλλαξω συνηθειες αλλα τιποτα.Θα κανω οτι μπορω.Δεν ειναι δυνατο αυτο το καιρο να τη στειρωσω επειδη ο πατερας μου δουλευει και ερχεται αργα το βραδι και η μητερα μου δεν οδηγει.Οταν βρω ελευθερο χρονο για εμενα και τους γονεις μου θα παω και θα το προσπαθησω το σηντομοτερο δυνατο. Ευχαριστω για τη πολυτιμη βοηθεια σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:33 Η julia έγραψε: #275 12-03-09 10:33 ΟΚ. ( η στείρωση είναι σημαντικότερη απο την τουαλέτα...) Ισως μπορούσε και κάποιος άλλος γνωστός ή φίλος σου γενικότερα.. σε κάνα μήνα θα πρέπει να γίνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:36 Η Ntontini έγραψε: #276 12-03-09 10:36 Σιγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:30 Η Ntontini έγραψε: #277 12-03-09 20:30 Ερωτηση.Ποσο μεγαλο μπορει να ειναι το χρονικο διαστημα διαρκειας του <<οιστρου>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:35 Η ruko έγραψε: #278 12-03-09 20:35 Είναι ο πρώτος της οίστρος; Αν ναι, δεν θα κρατήσει πάνω από λίγες μέρες. Και κάτι για την τουαλέτα: αν είναι συνηθισμένη να πηγαίνει σε χώμα, ίσως βοηθήσει αν βάλεις λίγο χώμα απ' την αυλή σας αντί για ειδική άμμο στη λεκάνη της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:51 Η Ntontini έγραψε: #279 12-03-09 20:51 Θα το κανω. Ευχαριστω που μου απαντησες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:51 Η Ntontini έγραψε: #280 12-03-09 20:51 Ναι ειναι ο πρωτος οιστρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aiorasky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από julia: Δεν ξέρω και δεν μπορώ να εμπλακώ στα οικογενειακά σας, αλλά ΟΛΟΙ έχουμε μια τουαλέτα ή ενα κασονάκι με άμμο κάπου στο σπίτι, δεν είναι δύσκολο. Αν δεν την στειρώσεις η γάτα θα γεννήσει 5-8 μικρά.... αν όλα πάνε καλά.. και δεν πάθει επιπλοκές στην κύηση ή στην γέννα και δεν έχει κολλήσει καμία απο τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες αρρώστιες. Διάβασε τα άρθρα που έστειλα παραπάνω μπορεί οπως λές να είσαι 11 αλλά μέχρι τώρα έδειξες πολύ ώριμη συμπεριφορά αν θέλεις... Και εγώ έχω τουαλέτες μέσα.. και άς βγαίνουν έξω οι γάτες μου γιατί και εγώ σε χωριό είμαι χωρίς κτηνίατρο. (Τις κουβαλάω Αθήνα 3 ώρες διαδρομή και τις στειρώνω) Click για ανάπτυξη... Εχουμε αμμο στο σπιτι αλλα δεν συνηθιζει να πηγαινει.Προτημα το εξω.Εχω προσπαθησει να της αλλαξω συνηθειες αλλα τιποτα.Θα κανω οτι μπορω.Δεν ειναι δυνατο αυτο το καιρο να τη στειρωσω επειδη ο πατερας μου δουλευει και ερχεται αργα το βραδι και η μητερα μου δεν οδηγει.Οταν βρω ελευθερο χρονο για εμενα και τους γονεις μου θα παω και θα το προσπαθησω το σηντομοτερο δυνατο. Ευχαριστω για τη πολυτιμη βοηθεια σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:33 Η julia έγραψε: #275 12-03-09 10:33 ΟΚ. ( η στείρωση είναι σημαντικότερη απο την τουαλέτα...) Ισως μπορούσε και κάποιος άλλος γνωστός ή φίλος σου γενικότερα.. σε κάνα μήνα θα πρέπει να γίνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:36 Η Ntontini έγραψε: #276 12-03-09 10:36 Σιγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:30 Η Ntontini έγραψε: #277 12-03-09 20:30 Ερωτηση.Ποσο μεγαλο μπορει να ειναι το χρονικο διαστημα διαρκειας του <<οιστρου>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:35 Η ruko έγραψε: #278 12-03-09 20:35 Είναι ο πρώτος της οίστρος; Αν ναι, δεν θα κρατήσει πάνω από λίγες μέρες. Και κάτι για την τουαλέτα: αν είναι συνηθισμένη να πηγαίνει σε χώμα, ίσως βοηθήσει αν βάλεις λίγο χώμα απ' την αυλή σας αντί για ειδική άμμο στη λεκάνη της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:51 Η Ntontini έγραψε: #279 12-03-09 20:51 Θα το κανω. Ευχαριστω που μου απαντησες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:51 Η Ntontini έγραψε: #280 12-03-09 20:51 Ναι ειναι ο πρωτος οιστρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aiorasky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΟΚ. ( η στείρωση είναι σημαντικότερη απο την τουαλέτα...) Ισως μπορούσε και κάποιος άλλος γνωστός ή φίλος σου γενικότερα.. σε κάνα μήνα θα πρέπει να γίνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 10:36 Η Ntontini έγραψε: #276 12-03-09 10:36 Σιγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:30 Η Ntontini έγραψε: #277 12-03-09 20:30 Ερωτηση.Ποσο μεγαλο μπορει να ειναι το χρονικο διαστημα διαρκειας του <<οιστρου>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:35 Η ruko έγραψε: #278 12-03-09 20:35 Είναι ο πρώτος της οίστρος; Αν ναι, δεν θα κρατήσει πάνω από λίγες μέρες. Και κάτι για την τουαλέτα: αν είναι συνηθισμένη να πηγαίνει σε χώμα, ίσως βοηθήσει αν βάλεις λίγο χώμα απ' την αυλή σας αντί για ειδική άμμο στη λεκάνη της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:51 Η Ntontini έγραψε: #279 12-03-09 20:51 Θα το κανω. Ευχαριστω που μου απαντησες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:51 Η Ntontini έγραψε: #280 12-03-09 20:51 Ναι ειναι ο πρωτος οιστρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aiorasky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σιγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:30 Η Ntontini έγραψε: #277 12-03-09 20:30 Ερωτηση.Ποσο μεγαλο μπορει να ειναι το χρονικο διαστημα διαρκειας του <<οιστρου>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:35 Η ruko έγραψε: #278 12-03-09 20:35 Είναι ο πρώτος της οίστρος; Αν ναι, δεν θα κρατήσει πάνω από λίγες μέρες. Και κάτι για την τουαλέτα: αν είναι συνηθισμένη να πηγαίνει σε χώμα, ίσως βοηθήσει αν βάλεις λίγο χώμα απ' την αυλή σας αντί για ειδική άμμο στη λεκάνη της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:51 Η Ntontini έγραψε: #279 12-03-09 20:51 Θα το κανω. Ευχαριστω που μου απαντησες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:51 Η Ntontini έγραψε: #280 12-03-09 20:51 Ναι ειναι ο πρωτος οιστρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aiorasky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ερωτηση.Ποσο μεγαλο μπορει να ειναι το χρονικο διαστημα διαρκειας του <<οιστρου>> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:35 Η ruko έγραψε: #278 12-03-09 20:35 Είναι ο πρώτος της οίστρος; Αν ναι, δεν θα κρατήσει πάνω από λίγες μέρες. Και κάτι για την τουαλέτα: αν είναι συνηθισμένη να πηγαίνει σε χώμα, ίσως βοηθήσει αν βάλεις λίγο χώμα απ' την αυλή σας αντί για ειδική άμμο στη λεκάνη της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:51 Η Ntontini έγραψε: #279 12-03-09 20:51 Θα το κανω. Ευχαριστω που μου απαντησες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:51 Η Ntontini έγραψε: #280 12-03-09 20:51 Ναι ειναι ο πρωτος οιστρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aiorasky Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είναι ο πρώτος της οίστρος; Αν ναι, δεν θα κρατήσει πάνω από λίγες μέρες. Και κάτι για την τουαλέτα: αν είναι συνηθισμένη να πηγαίνει σε χώμα, ίσως βοηθήσει αν βάλεις λίγο χώμα απ' την αυλή σας αντί για ειδική άμμο στη λεκάνη της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:51 Η Ntontini έγραψε: #279 12-03-09 20:51 Θα το κανω. Ευχαριστω που μου απαντησες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:51 Η Ntontini έγραψε: #280 12-03-09 20:51 Ναι ειναι ο πρωτος οιστρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Θα το κανω. Ευχαριστω που μου απαντησες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2009 στις 20:51 Η Ntontini έγραψε: #280 12-03-09 20:51 Ναι ειναι ο πρωτος οιστρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναι ειναι ο πρωτος οιστρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.