Οίστρος;

Τι κάνετε όταν το γατάκι σας έχει οίστρο;
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 4)
  • Το χαϊδεύω και το 'κακομαθαίνω' για να του 'περάσει' και να νιώσει καλύτερα

Ψήφοι: 2 50,0%
  • Το αγνοώ, για να μην το κάνω να αισθανθεί ότι 'κάτι τρέχει'

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Αποφασίζω ότι μόλις του περάσει, θα του κάνω στείρωση

Ψήφοι: 2 50,0%
  • Το πηγαίνω στον κτηνίατρο για την ορμονική ένεση

Ψήφοι: 0 0,0%

• Total voters
    4
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Όπως όλα τα κοριτσάκια έτσι και η δική μου η Lady έχει τα «ρούχα» της αυτές τις μέρες, το σπίτι θυμίζει λυρική σκηνή με τις απίστευτες κορώνες της μικρής . χθες λοιπόν επιστρέφοντας από τη δουλεία με περίμενε μόνο η Μπέμπα στην πόρτα η Lady ήταν στην πόρτα του μπάνιου(που ήταν κλειστεί ) κυλιόταν στα πλακάκια τριβόταν στην πόρτα και έκανε ήχους που δεν έχει ξανακάνει, πήγαινα προς το μέρος και δε μου έδινε σημασία, με το που ανοίγω την πόρτα του μπάνιου πετάγεται ένας τεράστιος πορτοκαλί γάτος!!!! Κατάφερε ο μπαγάσας και τρύπωσε από το παραθυράκι του μπάνιου που ήταν ανοιχτό για κακή του τύχη όμως εμείς κλείνουμε πάντα την πόρτα του μπάνιου!!! Ακολούθησε ένα τρελό κυνηγητό στην προσπάθεια μου να τον βγάλω από το σπίτι, αυτός από τη μια να θέλει να την κάνει και να τρέχει σα τρελός από την άλλη να θέλει την μικρή αλλά να φοβάται από μένα ,δεν έμεινε κουρτίνα στο σπίτι δεν έμεινε βάζο, φοβόμουν να ανοίξω όλα τα παράθυρα και τις πόρτες μη φύγουν και οι δικές μου . Τελικά κατάφερα και τον έδιωξα βγήκε και η Lady μαζί του αλλά την έπιασα!!! Έτσι λοιπόν γλίτωσε το κοριτσάκι μου και εγώ που θα γινόμουν παππούς τόσο νέος! Βάλαμε και ένα πλέγμα στο παραθυράκι για να μην έχουμε πάλι τα ίδια!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φαντάζομαι σκηνικό! Σωστό τρελλοκομείο το σπίτι!!!:lol::lol::lol:
Δεν την έχεις στειρώσει την Lady σου?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απίστευτο σκηνικό :lol:!
Αφού αποφύγατε το 'κακό' πάλι καλά! Αλήθεια δεν σκέφτεσαι να την στειρώσεις;

Όχι δε κάναμε στείρωση ακόμη θέλω μια γέννα γιατί και εγώ μπορώ να κρατήσω τα μικρά αλλά και να δώσω στη μαμά και στην θεια μου που θέλουν όποτε με μια γέννα δεν υπάρχει πρόβλημα

Ε, δεν την άφηνες τότε να ζευγαρώσει με τον πορτοκαλί γατούλη? Τόσο κόπο έκανε ο καημένος να μπει από παράθυρο για να την δει...:happy:

Καλε μπαστον μεσα τον κακομοιρη να δει το κοριτσι:D βαλτου και καμια λιχουδιτσα.

Δεν θα είχα πρόβλημα Ασπασία μου αν ήξερα πως ο γατούλις είναι καλά από θέμα υγείας και δεύτερον είναι μικρούλα ακόμη μόλις 7,5 μηνών. Σε ότι αφορά τον κόπο του έτσι είναι τα αρσενικά στη φύση πρέπει να κοπιάζουν! :)

Πιαστον και πηγαινετον τον γαμπρο για εξετασουλα στο γιατρο:D
χιχι θα ειχε πολυ πλακα να δεις ξαφνικα εναν μεγαλο πορτοκαλι γατουλι στο μπανιο σου

Σε ότι αφορά τον κόπο του έτσι είναι τα αρσενικά στη φύση πρέπει να κοπιάζουν! :)
Εννοείς και τους ανθρώπους ή μόνο τα ζώα;:hmm:

Purina αν μπορούσα να τον πιάσω θα τον πήγαινα στις γιαγιάς μου το σπίτι που είναι στο κτήμα και εκεί μαζεύω κάθε γατούλι που βρίσκω , μετά το σκηνικό είναι δύσκολο πλέον να με πλησιάσει και να καταφέρω να τον πιάσω και ναι είχε πλάκα να δεις ένα γατούλι στο μπάνιο σου αν εξαιρέσουμε το γεγονός πως όσο ήταν μόνος εκεί το μόνο που έμεινε όρθιο ήταν ο νιπτήρας !!! Ismini ναι σε όλα τα ζώα ισχύει αυτό !!;)

Δεν θα είχα πρόβλημα Ασπασία μου αν ήξερα πως ο γατούλις είναι καλά από θέμα υγείας και δεύτερον είναι μικρούλα ακόμη μόλις 7,5 μηνών. Σε ότι αφορά τον κόπο του έτσι είναι τα αρσενικά στη φύση πρέπει να κοπιάζουν! :)

ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΣ!!!!:lol: :lol: :lol: :up: :up: :up:

Ασπασία ο χιόνης ήταν καλή περίπτωση γαμπρού αλλά πρώτον τον έχεις στειρώσει και δεύτερον είσαστε μακριά!!

Gristofer αν κατάλαβα θέλεις ολόασπρους απογόνους. Κρίμα γιατί έχω ενα πολύ καλό παιδί και από "σπίτι" , αλλά κατάμαυρο! Και δεν έχει κάνει και στείρωση ακόμα....αλλα ειναι κι αυτός μακρυά!https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=844&d=1168513397

Αχ ο Βαλεντίνο ο εραστής (ωχ σαν τίτλος από μεξικάνικη σαπουνόπερα ακούστηκε). Κρίμα που είναι τόσο μακριά!

Αχ ο Βαλεντίνο ο εραστής (ωχ σαν τίτλος από μεξικάνικη σαπουνόπερα ακούστηκε). Κρίμα που είναι τόσο μακριά!
:P :lol: :lol: :lol:

Ismini μας αρέσει και ο δικός σας γαμπρός κούκλος !!! Λάμπει αληθινός γαμπρός ποτέ δε ξέρεις στο μέλλον!!!

Ismini μας αρέσει και ο δικός σας γαμπρός κούκλος !!! Λάμπει αληθινός γαμπρός ποτέ δε ξέρεις στο μέλλον!!!
Δυστυχώς θα τον στειρώσουμε σε 2 μήνες ή και νωρίτερα...
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!
(Κι οι δικιές σου κούκλες είναι!):) :up:

Merci merci!!! Αλλά βρες μου ένα ζωάκι που δεν είναι κουκλάκι!!

Merci merci!!! Αλλά βρες μου ένα ζωάκι που δεν είναι κουκλάκι!!
:hmm: Πράγματι και ποιο δεν είναι? Απλά μερικά ειναι όμορφα και άλλα ΠΟΛΥ ομορφα!

Ασπασία ο χιόνης ήταν καλή περίπτωση γαμπρού αλλά πρώτον τον έχεις στειρώσει και δεύτερον είσαστε μακριά!!
Κρίμα! Του'κοψα την τύχη του Χιονούλη μου! :(
Απλά όταν τον είχα βρει αρρωστούλη και τον είχα πάρει σπίτ ήταν 8 μηνών περίπου και ο γιατρός αφού τελειώσαμε με τα εμβόλια μου είπε να του κάνουμε και στείρωση γιατί έτσι θα δοθεί πιο εύκολα (που δε δόθηκε)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back