Όπως όλα τα κοριτσάκια έτσι και η δική μου η Lady έχει τα «ρούχα» της αυτές τις μέρες, το σπίτι θυμίζει λυρική σκηνή με τις απίστευτες κορώνες της μικρής . χθες λοιπόν επιστρέφοντας από τη δουλεία με περίμενε μόνο η Μπέμπα στην πόρτα η Lady ήταν στην πόρτα του μπάνιου(που ήταν κλειστεί ) κυλιόταν στα πλακάκια τριβόταν στην πόρτα και έκανε ήχους που δεν έχει ξανακάνει, πήγαινα προς το μέρος και δε μου έδινε σημασία, με το που ανοίγω την πόρτα του μπάνιου πετάγεται ένας τεράστιος πορτοκαλί γάτος!!!! Κατάφερε ο μπαγάσας και τρύπωσε από το παραθυράκι του μπάνιου που ήταν ανοιχτό για κακή του τύχη όμως εμείς κλείνουμε πάντα την πόρτα του μπάνιου!!! Ακολούθησε ένα τρελό κυνηγητό στην προσπάθεια μου να τον βγάλω από το σπίτι, αυτός από τη μια να θέλει να την κάνει και να τρέχει σα τρελός από την άλλη να θέλει την μικρή αλλά να φοβάται από μένα ,δεν έμεινε κουρτίνα στο σπίτι δεν έμεινε βάζο, φοβόμουν να ανοίξω όλα τα παράθυρα και τις πόρτες μη φύγουν και οι δικές μου . Τελικά κατάφερα και τον έδιωξα βγήκε και η Lady μαζί του αλλά την έπιασα!!! Έτσι λοιπόν γλίτωσε το κοριτσάκι μου και εγώ που θα γινόμουν παππούς τόσο νέος! Βάλαμε και ένα πλέγμα στο παραθυράκι για να μην έχουμε πάλι τα ίδια!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.