vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
δε λες πάλι καλά που την ακούσαμε πριν ναναι αργά κ κατέβηκε η γυναίκα βραδιάτικα να ανοίξει σε δυο αγνώστους ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Μάλλον κάποιος πήγε στο λεβητοστάσιο κ τρύπωσεδε λες πάλι καλά που την ακούσαμε πριν ναναι αργά κ κατέβηκε η γυναίκα βραδιάτικα να ανοίξει σε δυο αγνώστους ?
![]()
ναι...ναι....ηταν τυχερη στην ατυχια της...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Τώρα με τα κρύα είναι συχνό να τρυπώνουν σε μέρη για να ζεσταθούν.. και ειδικά οι καυστήρες είναι ότι πρέπει.

anners
Νεοφερμένο μέλος
καλημερα,
η γατα μου εδώ και 1μιση μηνα περίπου περνάει τον πρώτο της οίστρο, περιττο να σας πω ότι δε κοιμάμαι τα βράδια, το πρόβλημα είναι ότι άρχισαν να μου κάνουν παρατήρηση οι γείτονες. Να σας πω μόνο ότι δε σκοπεύω να της κάνω στείρωση καθως το πασχα θα μετακομισουμε στο νησι, όπου θα είναι με άλλες γατούλες ελεύθερη. μήπως υπάρχει κάποιο χάπι ή εμβόλιο ακίνδυνο πάντα που μπορώ να της κάνω για να ηρεμήσει λίγο?και ξέρετε πόσο καιρό κρατάει ο οίστρος?
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος

Οι γάτες (θηλυκές και αρσενικές) υποφέρουν λόγω οιστρου. Ειδικά μέσα στα διαμερίσματα, καταντά γι αυτές χειρότερο βασανιστήριο.
Για γείτονες που παραπονούνται, σε καταλαβαίνω. Μερικοί απ αυτούς είναι "σπυρί στον κ*" και εχω υποστεί καποιους τετοιους στο παρελθόν.
Ολοι στο φόρουμ, όπως και εγώ, θα σε συμβουλευαμε να στειρώσεις τη γάτα σου.
Θα απαλαγεί και η ίδια απ το μαρτύριο, το σπίτι σου θα είναι πιο ηρεμο και οι γειτονες δε θα χουν πολλές αφορμες να γκρινιάζουν. Ακόμη και σχετικά με τη μετακομιση σου στο νησί, θα επιμείνω να της κάνεις στείρωση. Τα αδεσποτα γατάκια υποφέρουν.
Ακόμη κι αν τη βάλεις εστω μια φορα να ζευγαρώσει (και μόνο με την προυπόθεση ότι θα φροντίζετε μετά τα γατάκια ή θα είναι σίγουρο πως θα βρουν ζεστό σπίτι), μετά κάνε της στείρωση. Αν δεν το κάνεις καποια στιγμή, θα αφήνει απογόνους ανεξέλεγχτα και κανεις δεν ξερει τι τυχη θα έχουν.
Ακόμη και στην εξοχή, οι κίνδυνοι για τις μη στειρωμένες γάτες είναι σημαντικοί. Οι αρσενικοί γάτοι για παραδειγμα, εξαντλούνται απίστευτα από ανταγωνιστικούς καυγάδες με άλλους γάτους. Εξαφανίζονται την εποχή του οιστρου και δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις, χανονται για πάντα τα ίχνη τους.
Σε συμβουλευω να τη στειρώσεις το γρηγορότερο, πριν μετακομίσεις στο νησί.
Μη καταφευγεις σε προχειρες λύσεις με κατασταλτικά οιστρου (για τα οποια δε γνωρίζω). Και σε καμια μια καμια περίπτωση μη δωσεις στη γάτα κατι τετοιο χωρίς να συμβουλευτείς κτηνίατρο!
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
anners
Νεοφερμένο μέλος
Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος
Στειρωσε τη.
Αυτό σου λέμε απο εδώ....
Η απόφαση, δική σου.
moukelis
Επιφανές μέλος
Φαρμακο καταστολης οιστρου χωρις παρενεργειες δεν υπαρχουν,και ηδη η γατουλα σου μπορει να ασθενησει εμφανιζοντας πυομητρα λογω οιστρου.Εναμισι μηνα εχει οιστρο και φωναζει;Ο οιστρος κρατα δεκα μερες το πολυ.Γιατρος την εχει δει;
anners
Νεοφερμένο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Όσο για τα σχέδια που έχεις για το νησί, έχω την εντύπωση ότι σ' αυτούς τους πληθυσμούς τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενες αρρώστιες αλλά και οι κληρονομικές παθήσεις είναι πιο συνηθισμένες εξαιτίας της αναγκαστικής ενδογαμίας. Οπότε προσωπικά θα φοβόμουν πολύ να αφήσω τη γάτα μου να ζευγαρώσει ανεξέλεγκτα.
Γατέχων
Εκκολαπτόμενο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Πόσο είναι (περίπου) το τιγρέ γατάκι του βίντεο?

https://s294.photobucket.com/albums/mm86/arkjulia/videos/?action=view¤t=015.flv
Όσο και να είναι....

https://s294.photobucket.com/albums/mm86/arkjulia/videos/?action=view¤t=013.flv
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

και θέλει και άνδρα...να τον κάνει ΤΙ?????????

Hlianna
Διάσημο μέλος
Και αυτό δεν πρέπει να είναι πανω απο 4... και το πολύ μισό κιλό.....
και θέλει και άνδρα...να τον κάνει ΤΙ?????????![]()
πιστευω οτι ειναι και θεμα επιβιωσης
αν ο μεσος ορος ζωης στον δρομο ειναι 1.5 χρονος λογικο δεν ειναι?δεν ξερω απλα λεω..ας πουμε στην φλαφυ που ειναι περσικη ο οιστρος της ηρθε 1.1 χρονων..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Γι΄αυτό και τώρα είναι τόσα σε οίστρο...
Και εγώ έχω δει 5 μηνών να γεννάει 5, αλλά η γάτα ήταν καλοαναθρεμμένη γάτα.
Επίσης, συνήθως τον πρώτο δεν το καταλαβαίνουμε...
Η δικιά μου ηλικιακά προφανώς και είναι πιθανών και λογικό να της έρθει, απλά είναι πολύ μικροκαμωμένη, και με ένα ενδεχόμενο ζευγάρωμα θα είχαμε προβλήματα (εάν κατάφερνε να ζευγαρώσει με το μέγεθος που έχει...)...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool