Οι γάτες επιβιώνουν από όλα;

εχετε δει κατι παρομοιο σαν αυτο που εχω γραψει παρακατω
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι. Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • ναι πολες φορες

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ναι

• οχι μου το εχου πει μονο

• οχι

• Total voters
    0
Στο βιβλίο Γκίνες του 2006 είχα διαβάσει για μια γάτα που βρέθηκε καταπλακωμένη απο σοβάδες και τοίχους σπιτιού το οποίο είχε καταρεύσει μετα απο σεισμό!!! Την βρήκαν αφυδατωμένη και ύστερα από εξετάσεις διαπίστωσαν ότι ήταν χωρίς νερό και τροφή για 80 ημέρες περίπου!!!;) Αλλά ευτυχώς έζησε!!!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στο βιβλίο Γκίνες του 2006 είχα διαβάσει για μια γάτα που βρέθηκε καταπλακωμένη απο σοβάδες και τοίχους σπιτιού το οποίο είχε καταρεύσει μετα απο σεισμό!!! Την βρήκαν αφυδατωμένη και ύστερα από εξετάσεις διαπίστωσαν ότι ήταν χωρίς νερό και τροφή για 80 ημέρες περίπου!!!;) Αλλά ευτυχώς έζησε!!!!:D
και εγω εχω ακουσει κατι τετιο αλλα οχι οτι την καταπλακοσαν σοβαδες αλλα οτι σε ενα σπιτι που ηταν υπο κατασκευη ενας χτιστης γιατι μοισουσε ολα τα γατακια την πηρε και τν <<εχτισε>> μεσα σε εναν τοιχο,τελικα ενας αλλος χτιστης την ακουσε που ουρλιαζε και την εβγαλε σπαζοντας εκεινο το σημιο του τοιχου.Ο χτιστης που την εβαλε στον τοιχο εχει δεχτει μεγαλα προστιμα απο φιλοζοικες ετεριες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

α!ξεχασα η γατα αυτη δεν ηταν μεσα στον τοιχο παρα λιγες ωρες αλλα δεν ειμε σιγουρος ποσες γιατι μου το εχου πει 2 φιλοι μου και δεν ξερω ποιν να πιστεψω,παντος ειμε αναμεσα στις 2 ωρες και στις 5 ωρες:hmm: .

Εμένα δεν μου το έχουν πει. Το έχω διαβάσει στο βιβλίο γκίνες και έχει την φωτογραφία της γάτας που είναι αφυδατωμένη και εξασθενημένη....:(

Εμένα δεν μου το έχουν πει. Το έχω διαβάσει στο βιβλίο γκίνες και έχει την φωτογραφία της γάτας που είναι αφυδατωμένη και εξασθενημένη....:(
την κακομοιρα οταν ειδε του διασοστες της ομως θα εκανε σαν τρελη απο την χαρα της:lol:

Όντως , είναι ανθεκτικά . Μια φορά φιλοξένησα ένα μωρό γατάκι στο μπαλκόνι μου και επειδή δούλευα όλη μέρα ( κι η αδερφή μου το ίδιο ) γυρίσαμε το βράδυ και έλειπε !!!! :/: Πήδηξε από το μπαλκόνι . Ρωτούσα παντού γιατί έχουμε μαγαζιά από κάτω και μου είπαν ότι το είιδαν για λίγο . Τρόμαξα πολύ γιατί του έκανα θεραπεία στο ματάκι . Ευτυχώς το ξαναβρήκα και αφού έγινε εντελώς καλά το έδωσα σε μια κοπέλα που ήθελε γατάκι !! :P

ηταν τυχερο:up: :up:

Ναι το καημένο . Ένιωσα απαίσια όταν το έχασα και δεν τέλειωσε η θεραπεία ακόμη ... :(

τουλαχιστον το ξανα βρικες:up:

την κακομοιρα οταν ειδε του διασοστες της ομως θα εκανε σαν τρελη απο την χαρα της:lol:

Αν είχε τις αισθήσεις της, σίγουρα θα έκανε χαρά.... Αλλά όπως είπα ήταν αφυδατωμένη και εξασθενημένη. Είχε χάσει πλήρως τις αισθήσεις της.....:|

τουλαχιστον το ξαναβρηκες:up:

:mad:
Ήμουν απαράδεκτη . Καλά το λέω . Εν τω μεταξύ έχω προσέξει ότι ακόμα κι όταν έχουν νερό , όταν κάνω μπάνιο και μου κάνουν παρέα , επειδή βαριούνται πίνουν από τη βρύση ενώ είναι κλειστή . Και στην τουαλέτα και στην κουζίνα . Τώρα πια όμως το καπάκι της λεκάνης είναι πάντα αυστηρά κλειστό . :down:
Καλά,δεν σιχαίνεσαι που πίνουν τα γατιά από τη βρύση και τους κλείνεις την τουαλέτα για να μην πίνουν αυτα;;:confused: :mad:
Αυτό είναι επικίνδυνο για την υγεία, καλό είναι να μην ακούγονται τέτοιες απόψεις, γιατί κάποιος που δεν ξέρει θα πει για να το κάνει κάποιος είναι σωστό. Εκτός από αυτό, αν είναι έτσι τα πράγματα, καλύτερα να αφήνουμε ανοιχτό το καπάκι,γιατί άμα το πάμε έτσι, είναι καλύτερα ώστε άμα συμβεί κάτι (1 στο εκατομμύριο), να έχουν οι γάτες να πιουν νερό αφού και η άλλη γατούλα επέζησε, ώστε να επιζήσουν!:( :hmm:

:mad:
Καλά,δεν σιχαίνεσαι που πίνουν τα γατιά από τη βρύση και τους κλείνεις την τουαλέτα για να μην πίνουν αυτα;;:confused: :mad:
Γιατί να σιχαίνεται κάποιος άν πίνουν τα γατιά νερό από τη βρύση? Δεν την γλύφουν. Κάθονται και πίνουν από το νερό που τρέχει.
Αυτό είναι επικίνδυνο για την υγεία, καλό είναι να μην ακούγονται τέτοιες απόψεις, γιατί κάποιος που δεν ξέρει θα πει για να το κάνει κάποιος είναι σωστό.
Γιατί είναι επίκίνδυνο για την υγεία?

κι εμενα η Τσικι πινει νερο απο τη βρυση του μπανιου.οπως ειπε κι η Κατερινα,δε γλυφει,πινει!

Γιατί να σιχαίνεται κάποιος άν πίνουν τα γατιά νερό από τη βρύση? Δεν την γλύφουν. Κάθονται και πίνουν από το νερό που τρέχει.

Γιατί είναι επίκίνδυνο για την υγεία?

Γιατί πίνουν με κλειστή τη βρύση! Που σημαίνει ότι τη γλύφουν:(

Με ανοιχτη βρυση πινουν.
Ενω τρεχει το νερο, απλωνουν γλωσσιτσα και πινουν!:)

Λέω για τη δημοσίευση:) που γράφει για κλειστή. Σιχάθηκα λίγο,αυτό είναι όλο

ο δικος μου καμια φορα οταν η μπανιερα εχει νερα μπαινει μεσα και τη γλυφει... και ας ειναι το μπωλακι του γεματο νερο!

ο δικος μου καμια φορα οταν η μπανιερα εχει νερα μπαινει μεσα και τη γλυφει... και ας ειναι το μπωλακι του γεματο νερο!
και μενα ο μπομπος το ιδιω κανει:lol:

Ναι, τους αρέσει το φρέσκο τρεχούμενο νερό. Κι εμείς δεν θα προτιμούσαμε νερό από τη βρύση απ' το νερό που κάθεται όλη μέρα εκτεθειμένο στο ποτήρι;

Δεν έχω ζήσει κάτι παρόμοιο με τις περιπτώσεις που αναφέρατε. Σίγουρα, πολλές φορές γίνονται "θαύματα" (όχι με τη θρησκευτική έννοια), τόσο στα γατιά όσο και στους ανθρώπους. Δεν έχουμε διαβάσει όλοι περιπτώσεις ανθρώπων που επιβίωσαν σαν από θαύμα; Αλλά για τον ένα που γλίτωσε πχ από το σεισμό όταν έπεσε το σπίτι του, υπάρχουν άλλοι εκατό που δεν τα κατάφεραν. :( Γι' αυτό συμφωνώ με τη Μισέλ, καλό είναι να μην ανάγουμε τέτοιες εξαιρέσεις σε κανόνα.

Όσο για το ισχυρό ανοσοποιητικό ή μυοσκελετικό σύστημα της γάτας, δεν έχω λόγο να σας αντικρούσω βέβαια, απλώς επισημαίνω ότι δεν είναι και κάτι το τρομερό: η φύση (ή η φυσική επιλογή) μας έφτιαξε ώστε να είμαστε ανθεκτικοί. Αλλιώς θα πεθαίναμε με το παραμικρό.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back