007catmale
Νεοφερμένο μέλος
Αλλά ευτυχώς έζησε!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
royf
Νεοφερμένο μέλος
και εγω εχω ακουσει κατι τετιο αλλα οχι οτι την καταπλακοσαν σοβαδες αλλα οτι σε ενα σπιτι που ηταν υπο κατασκευη ενας χτιστης γιατι μοισουσε ολα τα γατακια την πηρε και τν <<εχτισε>> μεσα σε εναν τοιχο,τελικα ενας αλλος χτιστης την ακουσε που ουρλιαζε και την εβγαλε σπαζοντας εκεινο το σημιο του τοιχου.Ο χτιστης που την εβαλε στον τοιχο εχει δεχτει μεγαλα προστιμα απο φιλοζοικες ετεριες.Στο βιβλίο Γκίνες του 2006 είχα διαβάσει για μια γάτα που βρέθηκε καταπλακωμένη απο σοβάδες και τοίχους σπιτιού το οποίο είχε καταρεύσει μετα απο σεισμό!!! Την βρήκαν αφυδατωμένη και ύστερα από εξετάσεις διαπίστωσαν ότι ήταν χωρίς νερό και τροφή για 80 ημέρες περίπου!!!Αλλά ευτυχώς έζησε!!!!
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
royf
Νεοφερμένο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
007catmale
Νεοφερμένο μέλος

royf
Νεοφερμένο μέλος
την κακομοιρα οταν ειδε του διασοστες της ομως θα εκανε σαν τρελη απο την χαρα τηςΕμένα δεν μου το έχουν πει. Το έχω διαβάσει στο βιβλίο γκίνες και έχει την φωτογραφία της γάτας που είναι αφυδατωμένη και εξασθενημένη....![]()

Πήδηξε από το μπαλκόνι . Ρωτούσα παντού γιατί έχουμε μαγαζιά από κάτω και μου είπαν ότι το είιδαν για λίγο . Τρόμαξα πολύ γιατί του έκανα θεραπεία στο ματάκι . Ευτυχώς το ξαναβρήκα και αφού έγινε εντελώς καλά το έδωσα σε μια κοπέλα που ήθελε γατάκι !! 
royf
Νεοφερμένο μέλος

royf
Νεοφερμένο μέλος

007catmale
Νεοφερμένο μέλος
την κακομοιρα οταν ειδε του διασοστες της ομως θα εκανε σαν τρελη απο την χαρα της![]()
Αν είχε τις αισθήσεις της, σίγουρα θα έκανε χαρά.... Αλλά όπως είπα ήταν αφυδατωμένη και εξασθενημένη. Είχε χάσει πλήρως τις αισθήσεις της.....

royf
Νεοφερμένο μέλος

lightpath
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλά,δεν σιχαίνεσαι που πίνουν τα γατιά από τη βρύση και τους κλείνεις την τουαλέτα για να μην πίνουν αυτα;;Ήμουν απαράδεκτη . Καλά το λέω . Εν τω μεταξύ έχω προσέξει ότι ακόμα κι όταν έχουν νερό , όταν κάνω μπάνιο και μου κάνουν παρέα , επειδή βαριούνται πίνουν από τη βρύση ενώ είναι κλειστή . Και στην τουαλέτα και στην κουζίνα . Τώρα πια όμως το καπάκι της λεκάνης είναι πάντα αυστηρά κλειστό .![]()
Αυτό είναι επικίνδυνο για την υγεία, καλό είναι να μην ακούγονται τέτοιες απόψεις, γιατί κάποιος που δεν ξέρει θα πει για να το κάνει κάποιος είναι σωστό. Εκτός από αυτό, αν είναι έτσι τα πράγματα, καλύτερα να αφήνουμε ανοιχτό το καπάκι,γιατί άμα το πάμε έτσι, είναι καλύτερα ώστε άμα συμβεί κάτι (1 στο εκατομμύριο), να έχουν οι γάτες να πιουν νερό αφού και η άλλη γατούλα επέζησε, ώστε να επιζήσουν!

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί να σιχαίνεται κάποιος άν πίνουν τα γατιά νερό από τη βρύση? Δεν την γλύφουν. Κάθονται και πίνουν από το νερό που τρέχει.![]()
Καλά,δεν σιχαίνεσαι που πίνουν τα γατιά από τη βρύση και τους κλείνεις την τουαλέτα για να μην πίνουν αυτα;;![]()
![]()
Γιατί είναι επίκίνδυνο για την υγεία?Αυτό είναι επικίνδυνο για την υγεία, καλό είναι να μην ακούγονται τέτοιες απόψεις, γιατί κάποιος που δεν ξέρει θα πει για να το κάνει κάποιος είναι σωστό.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
lightpath
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατί να σιχαίνεται κάποιος άν πίνουν τα γατιά νερό από τη βρύση? Δεν την γλύφουν. Κάθονται και πίνουν από το νερό που τρέχει.
Γιατί είναι επίκίνδυνο για την υγεία?
Γιατί πίνουν με κλειστή τη βρύση! Που σημαίνει ότι τη γλύφουν

Ενω τρεχει το νερο, απλωνουν γλωσσιτσα και πινουν!

lightpath
Εκκολαπτόμενο μέλος
που γράφει για κλειστή. Σιχάθηκα λίγο,αυτό είναι όλοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
mpompos
Νεοφερμένο μέλος
και μενα ο μπομπος το ιδιω κανειο δικος μου καμια φορα οταν η μπανιερα εχει νερα μπαινει μεσα και τη γλυφει... και ας ειναι το μπωλακι του γεματο νερο!

ruko
Διάσημο μέλος
Δεν έχω ζήσει κάτι παρόμοιο με τις περιπτώσεις που αναφέρατε. Σίγουρα, πολλές φορές γίνονται "θαύματα" (όχι με τη θρησκευτική έννοια), τόσο στα γατιά όσο και στους ανθρώπους. Δεν έχουμε διαβάσει όλοι περιπτώσεις ανθρώπων που επιβίωσαν σαν από θαύμα; Αλλά για τον ένα που γλίτωσε πχ από το σεισμό όταν έπεσε το σπίτι του, υπάρχουν άλλοι εκατό που δεν τα κατάφεραν.
Γι' αυτό συμφωνώ με τη Μισέλ, καλό είναι να μην ανάγουμε τέτοιες εξαιρέσεις σε κανόνα. Όσο για το ισχυρό ανοσοποιητικό ή μυοσκελετικό σύστημα της γάτας, δεν έχω λόγο να σας αντικρούσω βέβαια, απλώς επισημαίνω ότι δεν είναι και κάτι το τρομερό: η φύση (ή η φυσική επιλογή) μας έφτιαξε ώστε να είμαστε ανθεκτικοί. Αλλιώς θα πεθαίναμε με το παραμικρό.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool