Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
σίγουρα θα σου πάει. Aμα γίνει σίκουελ η ταινία (αν και πήγε άπατη, πήρε και χρησό βατόμουρο!!!!-ασχετο) να παίξεις εσύ! 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
ασχετο αλλα εμένα μικρή με έντυναν Κοζάκο (με το ζόρι), τι ψυχικό τραύμα να εχω αραγε...?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Καθόλου πλάκα δεν κάνω! Είχα ντυθεί την πρώτη χρονιά που είχε παιχτεί το Batman με catwoman την Μισέλ Πφάϊφερ! Τρομερή στολή! Βέβαι με τόσο βινύλ είχα βγάλει την μπέμπελη! Τότε βέβαια είχα και το σώμα γιατί τώρα έχω κάνει κοιλίτσα, η οποία είναι χαριτωμένη μόνο αν είσαι έγκυος όπως εσύMη μου πεις οτι ντυνόσουν κιολας; Eγώ έτσι το είπα! Aλλά αν δεν κοροιδευεις τώρασίγουρα θα σου πάει.
, ή γουρουνίτσα όπως η Miss Piggy...Κανένας γνωστός στο Hollywood μήπως σας βρίσκεταΙ?Aμα γίνει σίκουελ η ταινία (αν και πήγε άπατη, πήρε και χρησό βατόμουρο!!!!-ασχετο) να παίξεις εσύ!![]()
Το χρυσό βατόμουρο το έχω στο τσεπάκι μου. Και όταν θα το πάρω θα βγω και θα ευχαριστήσω τον μπαμπά μου, τη μαμά μου, τις γάτες μου και τις συνsiteσες στο MyCat!!!!
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Και μια φορα που ειχαμε κατι γατακια αγρια ακομα και η γατα ειχε παει καπου. Νιαουρισα τα καλεσα και τρεαξανε κοντα μου, μολις ομως καταλαβανε την απατη μου
ΓΙΝΑΝΕ ΚΑΠΝΟΣ 
Κείρα
Δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Τι ωραίο θέμα Ισμήνη! Μόνο που το ανακάλυψα μόλις τώρα γιατί έχω πολύ καιρό να μπώ στο mycat. Συμφωνώ απόλυτα με την Ισμήνη που συνδέει το avatar με το πρόσωπο του καθένα μας. Ειδικά με κάποιους χρήστες νόμιζω οτι αν τους δώ στο δρόμο θα τους γνωρίσω! (μην θυμώσετε αλλά την Ασπασία την φαντάζομαι με μια μύγα στη μύτη, τον Θανάση σκουρόχρωμο και κάπως θυμωμένο, το Μιμικάκι με μεγάλα πράσινα μάτια κλπ)![]()
![]()
![]()
έπεσες μέσα σε μένα!!!!

Ελπίζω όταν συναντηθούμε από κοντά να μην είσαι πάνω σε κανένα δέντρο!!!!

Ismini
Διάσημο μέλος
Μάλλον έχεις το Κοζακοσύνδρομο (έτσι λέγεται στην ψυχολογίαασχετο αλλα εμένα μικρή με έντυναν Κοζάκο (με το ζόρι), τι ψυχικό τραύμα να εχω αραγε...?
), καθώς και κάποιες τάσεις Γατοσυνδρόμου....
Δεν είναι σοβαρό Νότα!
Την έχω πατήσει κι εγω έτσι! Αλλά τα σκυλιά (επειδή είναι πιο χαζά μάλλον), συνεχίζουν να ψαχνουν τη γάτα κι αφου δουν ότι το κάνω εγώ....Παιδια εγω ξερω να νιαουριζω οπως φωναζουν οι γατες τα μικρα τουςΚαι μια φορα που ειχαμε κατι γατακια αγρια ακομα και η γατα ειχε παει καπου. Νιαουρισα τα καλεσα και τρεαξανε κοντα μου, μολις ομως καταλαβανε την απατη μου
ΓΙΝΑΝΕ ΚΑΠΝΟΣ
![]()
Καλέ ο Θανάσης είχε πριν ένα avatar με χιμπατζή!Συμφωνώ απόλυτα με την Ισμήνη που συνδέει το avatar με το πρόσωπο του καθένα μας. Ειδικά με κάποιους χρήστες νόμιζω οτι αν τους δώ στο δρόμο θα τους γνωρίσω! (μην θυμώσετε αλλά την Ασπασία την φαντάζομαι με μια μύγα στη μύτη, τον Θανάση σκουρόχρωμο και κάπως θυμωμένο, το Μιμικάκι με μεγάλα πράσινα μάτια κλπ)![]()
![]()
![]()
Εμένα πάντως αν με δεις θα είμαι οργισμένη όπως ο Siva στο avatar....
Ειδικά μεσημέρι στο κέντρο...Οταν ειμαι καλά ειμαι έτσι (Νιρβάνα λέγεται)
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελπιζω εμενα να μην με φανταζεσαι με το αποχαυνωμενο βλεμμα του Σαββα μου

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Αν έρθεις ποτέ σε καμιά από τις συναντήσεις μας θα φροντίσω να έρθω παρέα με τη μύγα μου για μ'αναγνωρίσεις με τη μια!!...Ειδικά με κάποιους χρήστες νόμιζω οτι αν τους δώ στο δρόμο θα τους γνωρίσω! (μην θυμώσετε αλλά την Ασπασία την φαντάζομαι με μια μύγα στη μύτη, τον Θανάση σκουρόχρωμο και κάπως θυμωμένο, το Μιμικάκι με μεγάλα πράσινα μάτια κλπ)![]()
![]()
![]()

Ismini
Διάσημο μέλος

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Αληθεια? Θα του το πω να χαρει 
RedCat
Διάσημο μέλος
(και δεν εννοω οτι κανεις ΙΙΙΙΙΙΙΙΙ συνέχεια)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika
Δραστήριο μέλος
Αν έρθεις ποτέ σε καμιά από τις συναντήσεις μας θα φροντίσω να έρθω παρέα με τη μύγα μου για μ'αναγνωρίσεις με τη μια!!...![]()
Πως λενε οποιος εχει τη μυγα μυγιαζετε, οποιος εχει το κουνουπι να το φερει πισω?

χριστινα
Διάσημο μέλος
Εγω θα ερθω κουτσαινοντας, θα γινομαι καπνος σε καθε σας κινηση απο το φοβο μου και θα νιαουριζω συνεχεια

mimikaki
Διάσημο μέλος
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω θα ερθω κουτσαινοντας, θα γινομαι καπνος σε καθε σας κινηση απο το φοβο μου και θα νιαουριζω συνεχεια
![]()
![]()

Mika
Δραστήριο μέλος
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω δηλ πρεπει να σας κλεβω τα καλαμακια, να σας δαγκωνω τα ποδια, να τρωω μυγες και αν τυχει και δεν μου δινετε σημασια να χοροπηδαω σαν καγκουρο και να κανω νιαουρρρ?
Πολυ πλακα θα ειχαμε παντως....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Και φυσικά κι εκείνες γίνονται τάλε κουάλε με τους ανθρώπους που συμβιώνουν!
Mika
Δραστήριο μέλος
Πέρα από την πλάκα εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι πολλοί από εμάς μοιάζουμε στις γάτες μας!![]()
Και φυσικά κι εκείνες γίνονται τάλε κουάλε με τους ανθρώπους που συμβιώνουν!
Σιγουρο αυτο. Εγω αν ημουνα γατα θα ημουνα σιγουρα ο Κανελλος.

Ismini
Διάσημο μέλος
Ωραιο θα ήταν σε μια συνάντηση για καφέ να εμφανιστεί ο καθένας όπως η γάτα του! (αν πούμε π.χ. ότι εγω μοιάζω στην Αργυρώ, θα ερχόμουν χοροπηδώντας με το πάνινο ποντικάκι στο στόμα)![]()
![]()
![]()
Εγω δηλ πρεπει να σας κλεβω τα καλαμακια, να σας δαγκωνω τα ποδια, να τρωω μυγες και αν τυχει και δεν μου δινετε σημασια να χοροπηδαω σαν καγκουρο και να κανω νιαουρρρ?![]()
![]()
Πολυ πλακα θα ειχαμε παντως....
Το σίγουρο είναι ότι θα μας μαζεύανε!

Mika
Δραστήριο μέλος
Ωραιο θα ήταν σε μια συνάντηση για καφέ να εμφανιστεί ο καθένας όπως η γάτα του! (αν πούμε π.χ. ότι εγω μοιάζω στην Αργυρώ, θα ερχόμουν χοροπηδώντας με το πάνινο ποντικάκι στο στόμα)![]()
Το σίγουρο είναι ότι θα μας μαζεύανε!![]()
Γιατι να μας μαζευανε καλε? Λες να μην ειναι ζωοφιλοι?
Να το κανονισουμε για αποκριες!
Ισως την γλυτωσουμε ετσι....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool