Voula
Διάσημο μέλος
Εχτές άλλα δύο γατάκια του βουνού πήγαν στη κτηνίατρο για στείρωση.
Τώρα μένουν 4 θηλυκά, τα οποία δυστυχώς θηλάζουν όλα.
Και συμπληρώνω ότι τα δύο γατάκια που πι΄στηκαν είναι μια μαύρη θηλυκιά, μάλλον έγκυος και ένας γατούλης, γκρι μολυβί, ο οποίος είναι σε κατάσταση 'εκτάκτου ανάγκης'.
Τα θηλυκά τα οποία απομένουν θα επιχειρήσουμε να τα πιάσουμε σε καμμιά 20αριά μέρες, για να είμαστε σίγουροι ότι τα μωρά έχουν απογαλακτισθεί.
Την άλλη εβδομάδα πάντως σκοπεύουμε να πάμε στο νεκροταφείο για να πιάσουμε την γατούλα που είχε ήδη γεννήσει και δεν προλάβαμε να την στειρώσουμε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
.Ευτυχώς είχα τη παγίδα στο αμάξι και τον έπιασα, μιας και είναι άγριος. το άλλο μάτι πρέπει να αφαιρεθεί εννοείται, ούτως ή άλλως ο γάτος ήταν ήδη τυφλός.
Και ρωτάω: τι κάνεις ένα τυφλό και άγριο γατί;

Είμαι να σκάσω, ήδη πετάχτηκε έρπη από το άγχος μου
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
ουτε στο δρομο...και να υοθετιθει σαφως πολυ δυσκολο...
Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος

ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
αλλα και παλι..ποιος θα τον παρει...
konstans
Περιβόητο μέλος
Ουφ, δεν ξέρω πραγματικά τι θα γίνει, προσπαθώ να σκεφτώ μια λύση και δεν μου έρχεται τίποτα
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος

ειμαι τραγικη το ξερω..
την επομενη φορα που θα πατε στα νεκροταφεια θελω να ερθω κι εγω!

Voula
Διάσημο μέλος
καλα εγω σημερα ειδα πρωτη φορα το θεμα..ειμαι τραγικη το ξερω..
![]()
την επομενη φορα που θα πατε στα νεκροταφεια θελω να ερθω κι εγω!![]()
Κάλιο αργά παρά ποτέ

Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος

Πήγα εχτές και τον είδα τον κακόμοιρο, τους δώσανε αντιβίωση και είναι λίιιγο καλύτερα.
Θα δούμε τι θα γίνει, τι να πω.
Δείτε, αν αντέχετε και μια φωτογραφία του:
Συνημμένα
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος
Τί λένε οι γιατροί; Από τό ένα ματάκι του τουλάχιστον, βλέπει; Εύχομαι να σταθεί λίγο τυχερό τό δόλιο !!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
.Προς το παρόν παίρνει αντιβίωση για να υποχωρήσει λίγο η φλεγμονή και να μπορέσει να γίνει η επέμβαση
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Κωσταντίνα,Που να το βρούμε το ευχάριστο Όλγα μου;
Πήγα εχτές και τον είδα τον κακόμοιρο, τους δώσανε αντιβίωση και είναι λίιιγο καλύτερα.
Θα δούμε τι θα γίνει, τι να πω.
Δείτε, αν αντέχετε και μια φωτογραφία του:
δηλαδή δεν εχει καμια πιθανότητα? να σωθεί?
Το τρίχωμα του πάρολο την κατάσταση του δείχνει πάρα πολύ καλό.
Πάντως παρόλο που η κατάσταση ειναι πολύ δύσκολη
εύχομαι ολα να του παν καλα για την καημένη ψυχούλα .Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος
και πρεπει και να ποναει
τα ματια θα ραφτουν και τα 2?ευχομαι να πανε ολα καλα και να σταματησει να ταλαιπωρειται ο μικρουλης
konstans
Περιβόητο μέλος
Μάκη δεν μπορώ να τον αφήσω στην αυλή, γιατί έχει πρόσβαση στο δρόμο, κάτι που σημαίνει σίγουρο θάνατο για ένα τυφλό γατούλη
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool