Οι γάτες του Φλοίσβου επεκτείνονται... :-)

• Thread starter Thread starter Voula
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Εχτές άλλα δύο γατάκια του βουνού πήγαν στη κτηνίατρο για στείρωση:).
Τώρα μένουν 4 θηλυκά, τα οποία δυστυχώς θηλάζουν όλα:/:.

Και συμπληρώνω ότι τα δύο γατάκια που πι΄στηκαν είναι μια μαύρη θηλυκιά, μάλλον έγκυος και ένας γατούλης, γκρι μολυβί, ο οποίος είναι σε κατάσταση 'εκτάκτου ανάγκης'.
Τα θηλυκά τα οποία απομένουν θα επιχειρήσουμε να τα πιάσουμε σε καμμιά 20αριά μέρες, για να είμαστε σίγουροι ότι τα μωρά έχουν απογαλακτισθεί.
Την άλλη εβδομάδα πάντως σκοπεύουμε να πάμε στο νεκροταφείο για να πιάσουμε την γατούλα που είχε ήδη γεννήσει και δεν προλάβαμε να την στειρώσουμε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πράγματι κορίτσια ,αισθάνομαι ότι γίνομαι...γραφική,με το να σας λέω συνέχεια μπράβο, αλλά εγώ θα εξακολουθήσω να σας το λέω ''διπλό μπράβο σας '';)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εμείς Όλγα μου θα συνεχίσουμε να σου λέμε ευχαριστώ συνέχεια, για την συστηματική βοήθεια σου!!!

σήμερα βγαίνοντας απ΄το σπίτι για να πάω Φλοίσβο, ήταν ένας γάτος στην αυλή με το ένα μάτι βγαλμένο και το άλλο έτοιμο να πεταχτεί έξω:(.
Ευτυχώς είχα τη παγίδα στο αμάξι και τον έπιασα, μιας και είναι άγριος. το άλλο μάτι πρέπει να αφαιρεθεί εννοείται, ούτως ή άλλως ο γάτος ήταν ήδη τυφλός.
Και ρωτάω: τι κάνεις ένα τυφλό και άγριο γατί;:/:
Είμαι να σκάσω, ήδη πετάχτηκε έρπη από το άγχος μου:(.

δυσκολο ...πολυ δυσκολο....
ουτε στο δρομο...και να υοθετιθει σαφως πολυ δυσκολο...

Καί δύσκολο,καί τραγικό γιά το δύστυχο ζώο! Ποιό θα είναι το μέλλον του; :(

επιδη δεν ειμαι εμπειρος με γατες πολυ...δεν υπαρχει περιπτωση να φτασει σε ενα σημειο εξημερωσεις να μπορεις να τον πιανεις ευκολα?

αλλα και παλι..ποιος θα τον παρει...

Άγγελε υπάρχει τέτοια περίπτωση, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να φιλοξενηθεί κάπου για ένα διάστημα, για να αρχίσει να μαθαίνει σιγά-σιγά, αν βέβαια έχει τη διάθεση.
Ουφ, δεν ξέρω πραγματικά τι θα γίνει, προσπαθώ να σκεφτώ μια λύση και δεν μου έρχεται τίποτα:/:.

τι να σας πω...εληκρινα λυπαμαι που δεν μπορω να βοηθισω με καποιο τροπο...

καλα εγω σημερα ειδα πρωτη φορα το θεμα..:redface::redface: ειμαι τραγικη το ξερω..:redface::redface:
την επομενη φορα που θα πατε στα νεκροταφεια θελω να ερθω κι εγω!:D:redface:

καλα εγω σημερα ειδα πρωτη φορα το θεμα..:redface::redface: ειμαι τραγικη το ξερω..:redface::redface:
την επομενη φορα που θα πατε στα νεκροταφεια θελω να ερθω κι εγω!:D:redface:

Κάλιο αργά παρά ποτέ:P:P

εχουμε κανένα (ευχάριτο!)νέο;;;;:worry:

Που να το βρούμε το ευχάριστο Όλγα μου;:/:
Πήγα εχτές και τον είδα τον κακόμοιρο, τους δώσανε αντιβίωση και είναι λίιιγο καλύτερα.
Θα δούμε τι θα γίνει, τι να πω.
Δείτε, αν αντέχετε και μια φωτογραφία του:

Συνημμένα

• 100_0884.JPG
    100_0884.JPG
    355,1 KB · Εμφανίσεις: 54
τον καϊμενο....κριμα...

Τί θλιβερή εικόνα πράγματι τό δύστυχο!!:( Τί λένε οι γιατροί; Από τό ένα ματάκι του τουλάχιστον, βλέπει; Εύχομαι να σταθεί λίγο τυχερό τό δόλιο !!!

Όχι Όλγα μου δεν βλέπει, το ένα ματάκι λείπει και το άλλο που υπάρχει πρέπει να βγει, γιατί έχει μολυνθεί:/:.
Προς το παρόν παίρνει αντιβίωση για να υποχωρήσει λίγο η φλεγμονή και να μπορέσει να γίνει η επέμβαση:/:.

Που να το βρούμε το ευχάριστο Όλγα μου;:/:
Πήγα εχτές και τον είδα τον κακόμοιρο, τους δώσανε αντιβίωση και είναι λίιιγο καλύτερα.
Θα δούμε τι θα γίνει, τι να πω.
Δείτε, αν αντέχετε και μια φωτογραφία του:
Κωσταντίνα,
δηλαδή δεν εχει καμια πιθανότητα? να σωθεί?
Το τρίχωμα του πάρολο την κατάσταση του δείχνει πάρα πολύ καλό.
Πάντως παρόλο που η κατάσταση ειναι πολύ δύσκολη:( εύχομαι ολα να του παν καλα για την καημένη ψυχούλα .

Καλά, τι έχει πάθει αυτός ο καημένος? Κωνσταντίνα, δεν μπορείς να τον έχεις έξω με τα άλλα?

πολυ κριμα ο καημενος:(και πρεπει και να ποναει:/:τα ματια θα ραφτουν και τα 2?ευχομαι να πανε ολα καλα και να σταματησει να ταλαιπωρειται ο μικρουλης:)

Δεν ξέρω ακόμα Ηλιάννα αν θα πρέπει και τα δύο να ραφτούν.
Μάκη δεν μπορώ να τον αφήσω στην αυλή, γιατί έχει πρόσβαση στο δρόμο, κάτι που σημαίνει σίγουρο θάνατο για ένα τυφλό γατούλη:/:.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back