konstans
Περιβόητο μέλος

.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Έχω ξεχάσει να αναφέρω ότι την προηγούμενη Τετάρτη άλλα δύο γατάκια του βουνού στειρώθηκαν.

Κωνσταντινα ποτε θα ξαναπαρετε τα βουνα???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Κωνσταντινα ποτε θα ξαναπαρετε τα βουνα???![]()
Σήμερα είναι η μέρα της θάλασσας
. Όταν θα ξαναπάρουμε τα βουνά και τα λαγκάδια θα σου πούμε
Εμένα πάντως, αν και θαλασσινός τύπος, στο βουνό μ'αρέσει πολύ καλύτερα γιατί έχει ησυχία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Έχω ξεχάσει να αναφέρω ότι την προηγούμενη Τετάρτη άλλα δύο γατάκια του βουνού στειρώθηκαν.
Kαι να συμπληρώσω ότι ήταν μια μαυρούκα θηλυκιά και ένας γατούλης γκρι μολυβί, ο οποίος με έκανε να σκεφτώ ότι όπου κι αν πάμε Σειριάκια θα συναντάμε. Δώρα ακούς ???

konstans
Περιβόητο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Άλλα δύο θηλυκά γατούνια είναι από εχτές στη γιατρό για στείρωση.
Θα την απολύσω την Κωνσταντίνα. Όλα μισά τα γράφει

Σας λέει ότι άλλα 2 θηλυκά γατούνια είναι για στείρωση αλλά δεν σας λέει από που
Λοιπόν η επιχείρηση Φλοίσβος και σία επεκτάθηκε και στην περιοχή του καρτ, στον Άγιο Κοσμά
Χθες πιάσαμε 2, είναι άλλη μια θηλυκή γατούλα η οποία γέννησε πριν από 20 ημέρες και υπάρχουν 2-3 αρσενικοί, οι οποίοι θα δρομολογηθούν από εβδομάδα.
Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος

DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος

DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος
Τον καημένο!!!!
Ο άντρας μου έχει πει την εξής ατάκα; ότι με μένα που έμπλεξε κινδυνεύει και πρέπει να πηγαίνει τοίχο τοίχο

Γιατί αν μέχρι τώρα στην ζωή μου έχω στειρώσει για παράδειγμα 40 γάτες, οι 30 από αυτές ήταν αρσενικοί.
Δες και τα δικά μου, 6 μέσα & 4 έξω, σύνολο 10 κι από αυτά μόνο 2 θηλυκά.
Τι να κάνω, το έχω πάρει απόφαση, είμαι αγορομάνα

konstans
Περιβόητο μέλος

.Τα γατάκια του νεκροταφείου έχουν τσουπώσει κι έχουν γίνει πολύ καλά! Ο αγαπημένος μονόφθαλμος της Βούλας είναι τέλειος, θα τον ανεβάσω το βραδάκι να τον δείτε πως έχει αλλάξει!
Η σάικο έχει αρχίσει και μου έρχεται για χάδια η κύρια, αυτή βέβαια είναι ολίγον τι χάλια, αλλά τουλάχιστον τρώει.
Voula
Διάσημο μέλος
Άλλα δυο γατάκια στειρώθηκαν επιτυχώς.
Τα γατάκια του νεκροταφείου έχουν τσουπώσει κι έχουν γίνει πολύ καλά! Ο αγαπημένος μονόφθαλμος της Βούλας είναι τέλειος, θα τον ανεβάσω το βραδάκι να τον δείτε πως έχει αλλάξει!
Η σάικο έχει αρχίσει και μου έρχεται για χάδια η κύρια, αυτή βέβαια είναι ολίγον τι χάλια, αλλά τουλάχιστον τρώει.
Τα δύο γατάκια που λέει η Κωνσταντίνα, είναι δύο γάτοι να...... με το συμπάθειο
(τουλάχιστον μέχρι χθες)Ένας μαυρόασπρος και ένας πορτοκαλόασπρος
, των οποίων οι φάτσες είναι γεμάτες γρατζουνιές από τους καυγάδες.Εύχομαι να ηρεμήσουν πλέον. Όσο περνάει από το χέρι μου θα έχουν φαγητό σε καθημερινή βάση και περίθαλψη αν και εφόσον χρειαστεί.
Κωνσταντίνα, για την αδερφή του Lucifer είπαμε ότι στειρώθηκε κι αυτή? Αν όχι, στειρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.
konstans
Περιβόητο μέλος

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος

Ξέρει και τρόπους.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool