drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:00 Η drusilia έγραψε: #101 18-03-08 16:00 Εχεις δικιο, έτσι ειναι, αλλα ακομα δεν εχουμε μια παπαρηγα να μας οδηγει... που θα παει αυτο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:04 Η Raisa έγραψε: #102 18-03-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Εχεις δικιο, έτσι ειναι, αλλα ακομα δεν εχουμε μια παπαρηγα να μας οδηγει... που θα παει αυτο;; Click για ανάπτυξη... Τι να τον κάνουμε τον αρχηγό καλέ; Εμείς γλυκιά μου δεν είμαστε πρόβατα που χρειάζονται να τα οδηγούν...εμείς ξέρουμε το δρόμο και από μόνοι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:11 Η drusilia έγραψε: #103 18-03-08 16:11 Φυσικα, θα ειμαστε ΟΛΕΣ οι Παπαρηγες του mycat! Και ασε τις Τσιπριτσες να πουλάνε εμφάνιση και γοητεία, εμεις αντιπροσωπεύουμε την παράδοση, την ουσια και τη δύναμη του λαου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:14 Η Raisa έγραψε: #104 18-03-08 16:14 Έτσι σε θέλω!!!!!!!! όπως λέει και το τραγούδι...όταν σφύγγουν το χέρι, ο ήλιος είναι βέβαιος για τον κόσμο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:15 Η niaourini2_2: #105 18-03-08 16:15 έχετε πολύ γέλιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:16 Η drusilia έγραψε: #106 18-03-08 16:16 Ελεος βρε Ραισα, μεσημεριατικο, θα με πεθανεις! Ενταξει, πλεον αισθανομαι σιγουρια και αυτοπεποιθεση, δεν εχουμε να φοβομαστε απολυτως τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:25 Η Raisa έγραψε: #107 18-03-08 16:25 Το πρόσεξες;;;; Απόλυτη σιγή απ΄τις Τσιπριτσες....τι έγινε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:35 Η drusilia έγραψε: #108 18-03-08 16:35 Τρομος παιδι μου, τις κατατροπωσαμε! Αν και μπορει να παίρνουν τον μεσημεριανο τους υπνάκο για να φτιάξουν επιδερμίδα. Έτσι κι αλλιώς εμφάνιση πουλάνε μονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:48 Η μαγισσα έγραψε: #109 18-03-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τρομος παιδι μου, τις κατατροπωσαμε! Αν και μπορει να παίρνουν τον μεσημεριανο τους υπνάκο για να φτιάξουν επιδερμίδα. Έτσι κι αλλιώς εμφάνιση πουλάνε μονο. Click για ανάπτυξη... Τι λες μωρέ ψηφοφόρους μαζεύω τώρα θα δεις πόσες θα έρθουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:49 Η julia έγραψε: #110 18-03-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τρομος παιδι μου, τις κατατροπωσαμε! Αν και μπορει να παίρνουν τον μεσημεριανο τους υπνάκο για να φτιάξουν επιδερμίδα. Έτσι κι αλλιώς εμφάνιση πουλάνε μονο. Click για ανάπτυξη... Δεν το έπιασα το υπονοούμενο Δροσοσταλίς!!!! Υπάρχει πρόβλημα??? Θα αμολύσω τον Κίκη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:56 Η Raisa έγραψε: #111 18-03-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δεν το έπιασα το υπονοούμενο Δροσοσταλίς!!!! Υπάρχει πρόβλημα??? Θα αμολύσω τον Κίκη!!!! Click για ανάπτυξη... Και συ, τέκνο μου Βρούτε!!!!!:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:00 Η μαγισσα έγραψε: #112 18-03-08 17:00 Ετσι για να δείτε ότι όχι μόνο δεν κοιμάμαι αλλά έχω και γερά χαρτιά στα χέρια μου όρμα Κίκη φάτους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:10 Η julia έγραψε: #113 18-03-08 17:10 Χμ-Χμ... και έχω να φαω απο το πρωί.. γιατι η μάνα μου βολοδέρνει!!!! και δεν ξέρω ΤΙ ώρα θα έρθει..... Με τί να ξεκινήσω? Με μπλέ Ρώσσο ή με Ραούλ??? και τα 2 απο Ρο ξεκινάνε πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:13 Η Desdemona: #114 18-03-08 17:13 Συντρόφισσες (και ομιλώ για drusilia και Raisa, όχι τις γιαλαντζί συντρόφισσες), το ανεξάρτητο κίνημα ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ. εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στο νεοιδρυθέν κόμμα και ελπίζει σε συνεργασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:14 Η Desdemona: #115 18-03-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με μπλέ Ρώσσο ή με Ραούλ??? Click για ανάπτυξη... Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:16 Η julia έγραψε: #116 18-03-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συντρόφισσες (και ομιλώ για drusilia και Raisa, όχι τις γιαλαντζί συντρόφισσες), το ανεξάρτητο κίνημα ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ. εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στο νεοιδρυθέν κόμμα και ελπίζει σε συνεργασία Click για ανάπτυξη... ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ..... όπως ΤΑ.ΣΑ.ΚΙ.??????? που είσαστε στην ΚΙΝΑ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:17 Η μαγισσα έγραψε: #117 18-03-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Click για ανάπτυξη... Βρε τέκνο βρούτε και εσύ στην προδοσία μαζί δεν είμασταν στο γκαλοπ περι Τσίπρα και είπαμε τι ωραίος που είναι??? Μπορώ εγω να μείνω αξύριστή για Παπαρήγα? έχω και μηχανάκι δεν γίνεται έλα κορίτσι μου σύνελθε σε υπολογίζω γλυκιά μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:17 Η julia έγραψε: #118 18-03-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Click για ανάπτυξη... Όσο γιαυτό, ζητώ ταπεινά συγνώμη και θα αυτομαστιγωθώ πολλάκις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:18 Η Desdemona: #119 18-03-08 17:18 Τς τς τς... το ΓΑΤικό Ανεξάρτητο ΚΙνημα αντιπαρέρχεται τα κακόβουλα σχόλια και τις εξάρσεις λαϊκισμού από αντίθετα στρατόπεδα. Το ΓΑΤ.Α.ΚΙ. στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:20 Η Desdemona: #120 18-03-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Βρε τέκνο βρούτε και εσύ στην προδοσία μαζί δεν είμασταν στο γκαλοπ περι Τσίπρα και είπαμε τι ωραίος που είναι??? Μπορώ εγω να μείνω αξύριστή για Παπαρήγα? έχω και μηχανάκι δεν γίνεται έλα κορίτσι μου σύνελθε σε υπολογίζω γλυκιά μου!!!!! Click για ανάπτυξη... Κούκλος ο Τσίπρας αγάπη μου, αλλά την ιδεολογία μου εγώ δεν την πουλάω για έναν άντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχεις δικιο, έτσι ειναι, αλλα ακομα δεν εχουμε μια παπαρηγα να μας οδηγει... που θα παει αυτο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:04 Η Raisa έγραψε: #102 18-03-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Εχεις δικιο, έτσι ειναι, αλλα ακομα δεν εχουμε μια παπαρηγα να μας οδηγει... που θα παει αυτο;; Click για ανάπτυξη... Τι να τον κάνουμε τον αρχηγό καλέ; Εμείς γλυκιά μου δεν είμαστε πρόβατα που χρειάζονται να τα οδηγούν...εμείς ξέρουμε το δρόμο και από μόνοι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:11 Η drusilia έγραψε: #103 18-03-08 16:11 Φυσικα, θα ειμαστε ΟΛΕΣ οι Παπαρηγες του mycat! Και ασε τις Τσιπριτσες να πουλάνε εμφάνιση και γοητεία, εμεις αντιπροσωπεύουμε την παράδοση, την ουσια και τη δύναμη του λαου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:14 Η Raisa έγραψε: #104 18-03-08 16:14 Έτσι σε θέλω!!!!!!!! όπως λέει και το τραγούδι...όταν σφύγγουν το χέρι, ο ήλιος είναι βέβαιος για τον κόσμο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:15 Η niaourini2_2: #105 18-03-08 16:15 έχετε πολύ γέλιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:16 Η drusilia έγραψε: #106 18-03-08 16:16 Ελεος βρε Ραισα, μεσημεριατικο, θα με πεθανεις! Ενταξει, πλεον αισθανομαι σιγουρια και αυτοπεποιθεση, δεν εχουμε να φοβομαστε απολυτως τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:25 Η Raisa έγραψε: #107 18-03-08 16:25 Το πρόσεξες;;;; Απόλυτη σιγή απ΄τις Τσιπριτσες....τι έγινε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:35 Η drusilia έγραψε: #108 18-03-08 16:35 Τρομος παιδι μου, τις κατατροπωσαμε! Αν και μπορει να παίρνουν τον μεσημεριανο τους υπνάκο για να φτιάξουν επιδερμίδα. Έτσι κι αλλιώς εμφάνιση πουλάνε μονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:48 Η μαγισσα έγραψε: #109 18-03-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τρομος παιδι μου, τις κατατροπωσαμε! Αν και μπορει να παίρνουν τον μεσημεριανο τους υπνάκο για να φτιάξουν επιδερμίδα. Έτσι κι αλλιώς εμφάνιση πουλάνε μονο. Click για ανάπτυξη... Τι λες μωρέ ψηφοφόρους μαζεύω τώρα θα δεις πόσες θα έρθουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:49 Η julia έγραψε: #110 18-03-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τρομος παιδι μου, τις κατατροπωσαμε! Αν και μπορει να παίρνουν τον μεσημεριανο τους υπνάκο για να φτιάξουν επιδερμίδα. Έτσι κι αλλιώς εμφάνιση πουλάνε μονο. Click για ανάπτυξη... Δεν το έπιασα το υπονοούμενο Δροσοσταλίς!!!! Υπάρχει πρόβλημα??? Θα αμολύσω τον Κίκη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:56 Η Raisa έγραψε: #111 18-03-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δεν το έπιασα το υπονοούμενο Δροσοσταλίς!!!! Υπάρχει πρόβλημα??? Θα αμολύσω τον Κίκη!!!! Click για ανάπτυξη... Και συ, τέκνο μου Βρούτε!!!!!:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:00 Η μαγισσα έγραψε: #112 18-03-08 17:00 Ετσι για να δείτε ότι όχι μόνο δεν κοιμάμαι αλλά έχω και γερά χαρτιά στα χέρια μου όρμα Κίκη φάτους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:10 Η julia έγραψε: #113 18-03-08 17:10 Χμ-Χμ... και έχω να φαω απο το πρωί.. γιατι η μάνα μου βολοδέρνει!!!! και δεν ξέρω ΤΙ ώρα θα έρθει..... Με τί να ξεκινήσω? Με μπλέ Ρώσσο ή με Ραούλ??? και τα 2 απο Ρο ξεκινάνε πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:13 Η Desdemona: #114 18-03-08 17:13 Συντρόφισσες (και ομιλώ για drusilia και Raisa, όχι τις γιαλαντζί συντρόφισσες), το ανεξάρτητο κίνημα ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ. εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στο νεοιδρυθέν κόμμα και ελπίζει σε συνεργασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:14 Η Desdemona: #115 18-03-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με μπλέ Ρώσσο ή με Ραούλ??? Click για ανάπτυξη... Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:16 Η julia έγραψε: #116 18-03-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συντρόφισσες (και ομιλώ για drusilia και Raisa, όχι τις γιαλαντζί συντρόφισσες), το ανεξάρτητο κίνημα ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ. εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στο νεοιδρυθέν κόμμα και ελπίζει σε συνεργασία Click για ανάπτυξη... ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ..... όπως ΤΑ.ΣΑ.ΚΙ.??????? που είσαστε στην ΚΙΝΑ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:17 Η μαγισσα έγραψε: #117 18-03-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Click για ανάπτυξη... Βρε τέκνο βρούτε και εσύ στην προδοσία μαζί δεν είμασταν στο γκαλοπ περι Τσίπρα και είπαμε τι ωραίος που είναι??? Μπορώ εγω να μείνω αξύριστή για Παπαρήγα? έχω και μηχανάκι δεν γίνεται έλα κορίτσι μου σύνελθε σε υπολογίζω γλυκιά μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:17 Η julia έγραψε: #118 18-03-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Click για ανάπτυξη... Όσο γιαυτό, ζητώ ταπεινά συγνώμη και θα αυτομαστιγωθώ πολλάκις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:18 Η Desdemona: #119 18-03-08 17:18 Τς τς τς... το ΓΑΤικό Ανεξάρτητο ΚΙνημα αντιπαρέρχεται τα κακόβουλα σχόλια και τις εξάρσεις λαϊκισμού από αντίθετα στρατόπεδα. Το ΓΑΤ.Α.ΚΙ. στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:20 Η Desdemona: #120 18-03-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Βρε τέκνο βρούτε και εσύ στην προδοσία μαζί δεν είμασταν στο γκαλοπ περι Τσίπρα και είπαμε τι ωραίος που είναι??? Μπορώ εγω να μείνω αξύριστή για Παπαρήγα? έχω και μηχανάκι δεν γίνεται έλα κορίτσι μου σύνελθε σε υπολογίζω γλυκιά μου!!!!! Click για ανάπτυξη... Κούκλος ο Τσίπρας αγάπη μου, αλλά την ιδεολογία μου εγώ δεν την πουλάω για έναν άντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Εχεις δικιο, έτσι ειναι, αλλα ακομα δεν εχουμε μια παπαρηγα να μας οδηγει... που θα παει αυτο;; Click για ανάπτυξη... Τι να τον κάνουμε τον αρχηγό καλέ; Εμείς γλυκιά μου δεν είμαστε πρόβατα που χρειάζονται να τα οδηγούν...εμείς ξέρουμε το δρόμο και από μόνοι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:11 Η drusilia έγραψε: #103 18-03-08 16:11 Φυσικα, θα ειμαστε ΟΛΕΣ οι Παπαρηγες του mycat! Και ασε τις Τσιπριτσες να πουλάνε εμφάνιση και γοητεία, εμεις αντιπροσωπεύουμε την παράδοση, την ουσια και τη δύναμη του λαου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:14 Η Raisa έγραψε: #104 18-03-08 16:14 Έτσι σε θέλω!!!!!!!! όπως λέει και το τραγούδι...όταν σφύγγουν το χέρι, ο ήλιος είναι βέβαιος για τον κόσμο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:15 Η niaourini2_2: #105 18-03-08 16:15 έχετε πολύ γέλιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:16 Η drusilia έγραψε: #106 18-03-08 16:16 Ελεος βρε Ραισα, μεσημεριατικο, θα με πεθανεις! Ενταξει, πλεον αισθανομαι σιγουρια και αυτοπεποιθεση, δεν εχουμε να φοβομαστε απολυτως τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:25 Η Raisa έγραψε: #107 18-03-08 16:25 Το πρόσεξες;;;; Απόλυτη σιγή απ΄τις Τσιπριτσες....τι έγινε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:35 Η drusilia έγραψε: #108 18-03-08 16:35 Τρομος παιδι μου, τις κατατροπωσαμε! Αν και μπορει να παίρνουν τον μεσημεριανο τους υπνάκο για να φτιάξουν επιδερμίδα. Έτσι κι αλλιώς εμφάνιση πουλάνε μονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:48 Η μαγισσα έγραψε: #109 18-03-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τρομος παιδι μου, τις κατατροπωσαμε! Αν και μπορει να παίρνουν τον μεσημεριανο τους υπνάκο για να φτιάξουν επιδερμίδα. Έτσι κι αλλιώς εμφάνιση πουλάνε μονο. Click για ανάπτυξη... Τι λες μωρέ ψηφοφόρους μαζεύω τώρα θα δεις πόσες θα έρθουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:49 Η julia έγραψε: #110 18-03-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τρομος παιδι μου, τις κατατροπωσαμε! Αν και μπορει να παίρνουν τον μεσημεριανο τους υπνάκο για να φτιάξουν επιδερμίδα. Έτσι κι αλλιώς εμφάνιση πουλάνε μονο. Click για ανάπτυξη... Δεν το έπιασα το υπονοούμενο Δροσοσταλίς!!!! Υπάρχει πρόβλημα??? Θα αμολύσω τον Κίκη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:56 Η Raisa έγραψε: #111 18-03-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δεν το έπιασα το υπονοούμενο Δροσοσταλίς!!!! Υπάρχει πρόβλημα??? Θα αμολύσω τον Κίκη!!!! Click για ανάπτυξη... Και συ, τέκνο μου Βρούτε!!!!!:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:00 Η μαγισσα έγραψε: #112 18-03-08 17:00 Ετσι για να δείτε ότι όχι μόνο δεν κοιμάμαι αλλά έχω και γερά χαρτιά στα χέρια μου όρμα Κίκη φάτους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:10 Η julia έγραψε: #113 18-03-08 17:10 Χμ-Χμ... και έχω να φαω απο το πρωί.. γιατι η μάνα μου βολοδέρνει!!!! και δεν ξέρω ΤΙ ώρα θα έρθει..... Με τί να ξεκινήσω? Με μπλέ Ρώσσο ή με Ραούλ??? και τα 2 απο Ρο ξεκινάνε πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:13 Η Desdemona: #114 18-03-08 17:13 Συντρόφισσες (και ομιλώ για drusilia και Raisa, όχι τις γιαλαντζί συντρόφισσες), το ανεξάρτητο κίνημα ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ. εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στο νεοιδρυθέν κόμμα και ελπίζει σε συνεργασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:14 Η Desdemona: #115 18-03-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με μπλέ Ρώσσο ή με Ραούλ??? Click για ανάπτυξη... Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:16 Η julia έγραψε: #116 18-03-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συντρόφισσες (και ομιλώ για drusilia και Raisa, όχι τις γιαλαντζί συντρόφισσες), το ανεξάρτητο κίνημα ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ. εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στο νεοιδρυθέν κόμμα και ελπίζει σε συνεργασία Click για ανάπτυξη... ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ..... όπως ΤΑ.ΣΑ.ΚΙ.??????? που είσαστε στην ΚΙΝΑ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:17 Η μαγισσα έγραψε: #117 18-03-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Click για ανάπτυξη... Βρε τέκνο βρούτε και εσύ στην προδοσία μαζί δεν είμασταν στο γκαλοπ περι Τσίπρα και είπαμε τι ωραίος που είναι??? Μπορώ εγω να μείνω αξύριστή για Παπαρήγα? έχω και μηχανάκι δεν γίνεται έλα κορίτσι μου σύνελθε σε υπολογίζω γλυκιά μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:17 Η julia έγραψε: #118 18-03-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Click για ανάπτυξη... Όσο γιαυτό, ζητώ ταπεινά συγνώμη και θα αυτομαστιγωθώ πολλάκις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:18 Η Desdemona: #119 18-03-08 17:18 Τς τς τς... το ΓΑΤικό Ανεξάρτητο ΚΙνημα αντιπαρέρχεται τα κακόβουλα σχόλια και τις εξάρσεις λαϊκισμού από αντίθετα στρατόπεδα. Το ΓΑΤ.Α.ΚΙ. στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:20 Η Desdemona: #120 18-03-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Βρε τέκνο βρούτε και εσύ στην προδοσία μαζί δεν είμασταν στο γκαλοπ περι Τσίπρα και είπαμε τι ωραίος που είναι??? Μπορώ εγω να μείνω αξύριστή για Παπαρήγα? έχω και μηχανάκι δεν γίνεται έλα κορίτσι μου σύνελθε σε υπολογίζω γλυκιά μου!!!!! Click για ανάπτυξη... Κούκλος ο Τσίπρας αγάπη μου, αλλά την ιδεολογία μου εγώ δεν την πουλάω για έναν άντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φυσικα, θα ειμαστε ΟΛΕΣ οι Παπαρηγες του mycat! Και ασε τις Τσιπριτσες να πουλάνε εμφάνιση και γοητεία, εμεις αντιπροσωπεύουμε την παράδοση, την ουσια και τη δύναμη του λαου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:14 Η Raisa έγραψε: #104 18-03-08 16:14 Έτσι σε θέλω!!!!!!!! όπως λέει και το τραγούδι...όταν σφύγγουν το χέρι, ο ήλιος είναι βέβαιος για τον κόσμο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:15 Η niaourini2_2: #105 18-03-08 16:15 έχετε πολύ γέλιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:16 Η drusilia έγραψε: #106 18-03-08 16:16 Ελεος βρε Ραισα, μεσημεριατικο, θα με πεθανεις! Ενταξει, πλεον αισθανομαι σιγουρια και αυτοπεποιθεση, δεν εχουμε να φοβομαστε απολυτως τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:25 Η Raisa έγραψε: #107 18-03-08 16:25 Το πρόσεξες;;;; Απόλυτη σιγή απ΄τις Τσιπριτσες....τι έγινε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:35 Η drusilia έγραψε: #108 18-03-08 16:35 Τρομος παιδι μου, τις κατατροπωσαμε! Αν και μπορει να παίρνουν τον μεσημεριανο τους υπνάκο για να φτιάξουν επιδερμίδα. Έτσι κι αλλιώς εμφάνιση πουλάνε μονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:48 Η μαγισσα έγραψε: #109 18-03-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τρομος παιδι μου, τις κατατροπωσαμε! Αν και μπορει να παίρνουν τον μεσημεριανο τους υπνάκο για να φτιάξουν επιδερμίδα. Έτσι κι αλλιώς εμφάνιση πουλάνε μονο. Click για ανάπτυξη... Τι λες μωρέ ψηφοφόρους μαζεύω τώρα θα δεις πόσες θα έρθουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:49 Η julia έγραψε: #110 18-03-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τρομος παιδι μου, τις κατατροπωσαμε! Αν και μπορει να παίρνουν τον μεσημεριανο τους υπνάκο για να φτιάξουν επιδερμίδα. Έτσι κι αλλιώς εμφάνιση πουλάνε μονο. Click για ανάπτυξη... Δεν το έπιασα το υπονοούμενο Δροσοσταλίς!!!! Υπάρχει πρόβλημα??? Θα αμολύσω τον Κίκη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:56 Η Raisa έγραψε: #111 18-03-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δεν το έπιασα το υπονοούμενο Δροσοσταλίς!!!! Υπάρχει πρόβλημα??? Θα αμολύσω τον Κίκη!!!! Click για ανάπτυξη... Και συ, τέκνο μου Βρούτε!!!!!:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:00 Η μαγισσα έγραψε: #112 18-03-08 17:00 Ετσι για να δείτε ότι όχι μόνο δεν κοιμάμαι αλλά έχω και γερά χαρτιά στα χέρια μου όρμα Κίκη φάτους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:10 Η julia έγραψε: #113 18-03-08 17:10 Χμ-Χμ... και έχω να φαω απο το πρωί.. γιατι η μάνα μου βολοδέρνει!!!! και δεν ξέρω ΤΙ ώρα θα έρθει..... Με τί να ξεκινήσω? Με μπλέ Ρώσσο ή με Ραούλ??? και τα 2 απο Ρο ξεκινάνε πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:13 Η Desdemona: #114 18-03-08 17:13 Συντρόφισσες (και ομιλώ για drusilia και Raisa, όχι τις γιαλαντζί συντρόφισσες), το ανεξάρτητο κίνημα ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ. εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στο νεοιδρυθέν κόμμα και ελπίζει σε συνεργασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:14 Η Desdemona: #115 18-03-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με μπλέ Ρώσσο ή με Ραούλ??? Click για ανάπτυξη... Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:16 Η julia έγραψε: #116 18-03-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συντρόφισσες (και ομιλώ για drusilia και Raisa, όχι τις γιαλαντζί συντρόφισσες), το ανεξάρτητο κίνημα ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ. εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στο νεοιδρυθέν κόμμα και ελπίζει σε συνεργασία Click για ανάπτυξη... ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ..... όπως ΤΑ.ΣΑ.ΚΙ.??????? που είσαστε στην ΚΙΝΑ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:17 Η μαγισσα έγραψε: #117 18-03-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Click για ανάπτυξη... Βρε τέκνο βρούτε και εσύ στην προδοσία μαζί δεν είμασταν στο γκαλοπ περι Τσίπρα και είπαμε τι ωραίος που είναι??? Μπορώ εγω να μείνω αξύριστή για Παπαρήγα? έχω και μηχανάκι δεν γίνεται έλα κορίτσι μου σύνελθε σε υπολογίζω γλυκιά μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:17 Η julia έγραψε: #118 18-03-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Click για ανάπτυξη... Όσο γιαυτό, ζητώ ταπεινά συγνώμη και θα αυτομαστιγωθώ πολλάκις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:18 Η Desdemona: #119 18-03-08 17:18 Τς τς τς... το ΓΑΤικό Ανεξάρτητο ΚΙνημα αντιπαρέρχεται τα κακόβουλα σχόλια και τις εξάρσεις λαϊκισμού από αντίθετα στρατόπεδα. Το ΓΑΤ.Α.ΚΙ. στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:20 Η Desdemona: #120 18-03-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Βρε τέκνο βρούτε και εσύ στην προδοσία μαζί δεν είμασταν στο γκαλοπ περι Τσίπρα και είπαμε τι ωραίος που είναι??? Μπορώ εγω να μείνω αξύριστή για Παπαρήγα? έχω και μηχανάκι δεν γίνεται έλα κορίτσι μου σύνελθε σε υπολογίζω γλυκιά μου!!!!! Click για ανάπτυξη... Κούκλος ο Τσίπρας αγάπη μου, αλλά την ιδεολογία μου εγώ δεν την πουλάω για έναν άντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έτσι σε θέλω!!!!!!!! όπως λέει και το τραγούδι...όταν σφύγγουν το χέρι, ο ήλιος είναι βέβαιος για τον κόσμο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:15 Η niaourini2_2: #105 18-03-08 16:15 έχετε πολύ γέλιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:16 Η drusilia έγραψε: #106 18-03-08 16:16 Ελεος βρε Ραισα, μεσημεριατικο, θα με πεθανεις! Ενταξει, πλεον αισθανομαι σιγουρια και αυτοπεποιθεση, δεν εχουμε να φοβομαστε απολυτως τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:25 Η Raisa έγραψε: #107 18-03-08 16:25 Το πρόσεξες;;;; Απόλυτη σιγή απ΄τις Τσιπριτσες....τι έγινε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:35 Η drusilia έγραψε: #108 18-03-08 16:35 Τρομος παιδι μου, τις κατατροπωσαμε! Αν και μπορει να παίρνουν τον μεσημεριανο τους υπνάκο για να φτιάξουν επιδερμίδα. Έτσι κι αλλιώς εμφάνιση πουλάνε μονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:48 Η μαγισσα έγραψε: #109 18-03-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τρομος παιδι μου, τις κατατροπωσαμε! Αν και μπορει να παίρνουν τον μεσημεριανο τους υπνάκο για να φτιάξουν επιδερμίδα. Έτσι κι αλλιώς εμφάνιση πουλάνε μονο. Click για ανάπτυξη... Τι λες μωρέ ψηφοφόρους μαζεύω τώρα θα δεις πόσες θα έρθουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:49 Η julia έγραψε: #110 18-03-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τρομος παιδι μου, τις κατατροπωσαμε! Αν και μπορει να παίρνουν τον μεσημεριανο τους υπνάκο για να φτιάξουν επιδερμίδα. Έτσι κι αλλιώς εμφάνιση πουλάνε μονο. Click για ανάπτυξη... Δεν το έπιασα το υπονοούμενο Δροσοσταλίς!!!! Υπάρχει πρόβλημα??? Θα αμολύσω τον Κίκη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:56 Η Raisa έγραψε: #111 18-03-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δεν το έπιασα το υπονοούμενο Δροσοσταλίς!!!! Υπάρχει πρόβλημα??? Θα αμολύσω τον Κίκη!!!! Click για ανάπτυξη... Και συ, τέκνο μου Βρούτε!!!!!:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:00 Η μαγισσα έγραψε: #112 18-03-08 17:00 Ετσι για να δείτε ότι όχι μόνο δεν κοιμάμαι αλλά έχω και γερά χαρτιά στα χέρια μου όρμα Κίκη φάτους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:10 Η julia έγραψε: #113 18-03-08 17:10 Χμ-Χμ... και έχω να φαω απο το πρωί.. γιατι η μάνα μου βολοδέρνει!!!! και δεν ξέρω ΤΙ ώρα θα έρθει..... Με τί να ξεκινήσω? Με μπλέ Ρώσσο ή με Ραούλ??? και τα 2 απο Ρο ξεκινάνε πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:13 Η Desdemona: #114 18-03-08 17:13 Συντρόφισσες (και ομιλώ για drusilia και Raisa, όχι τις γιαλαντζί συντρόφισσες), το ανεξάρτητο κίνημα ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ. εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στο νεοιδρυθέν κόμμα και ελπίζει σε συνεργασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:14 Η Desdemona: #115 18-03-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με μπλέ Ρώσσο ή με Ραούλ??? Click για ανάπτυξη... Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:16 Η julia έγραψε: #116 18-03-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συντρόφισσες (και ομιλώ για drusilia και Raisa, όχι τις γιαλαντζί συντρόφισσες), το ανεξάρτητο κίνημα ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ. εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στο νεοιδρυθέν κόμμα και ελπίζει σε συνεργασία Click για ανάπτυξη... ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ..... όπως ΤΑ.ΣΑ.ΚΙ.??????? που είσαστε στην ΚΙΝΑ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:17 Η μαγισσα έγραψε: #117 18-03-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Click για ανάπτυξη... Βρε τέκνο βρούτε και εσύ στην προδοσία μαζί δεν είμασταν στο γκαλοπ περι Τσίπρα και είπαμε τι ωραίος που είναι??? Μπορώ εγω να μείνω αξύριστή για Παπαρήγα? έχω και μηχανάκι δεν γίνεται έλα κορίτσι μου σύνελθε σε υπολογίζω γλυκιά μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:17 Η julia έγραψε: #118 18-03-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Click για ανάπτυξη... Όσο γιαυτό, ζητώ ταπεινά συγνώμη και θα αυτομαστιγωθώ πολλάκις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:18 Η Desdemona: #119 18-03-08 17:18 Τς τς τς... το ΓΑΤικό Ανεξάρτητο ΚΙνημα αντιπαρέρχεται τα κακόβουλα σχόλια και τις εξάρσεις λαϊκισμού από αντίθετα στρατόπεδα. Το ΓΑΤ.Α.ΚΙ. στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:20 Η Desdemona: #120 18-03-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Βρε τέκνο βρούτε και εσύ στην προδοσία μαζί δεν είμασταν στο γκαλοπ περι Τσίπρα και είπαμε τι ωραίος που είναι??? Μπορώ εγω να μείνω αξύριστή για Παπαρήγα? έχω και μηχανάκι δεν γίνεται έλα κορίτσι μου σύνελθε σε υπολογίζω γλυκιά μου!!!!! Click για ανάπτυξη... Κούκλος ο Τσίπρας αγάπη μου, αλλά την ιδεολογία μου εγώ δεν την πουλάω για έναν άντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
έχετε πολύ γέλιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:16 Η drusilia έγραψε: #106 18-03-08 16:16 Ελεος βρε Ραισα, μεσημεριατικο, θα με πεθανεις! Ενταξει, πλεον αισθανομαι σιγουρια και αυτοπεποιθεση, δεν εχουμε να φοβομαστε απολυτως τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:25 Η Raisa έγραψε: #107 18-03-08 16:25 Το πρόσεξες;;;; Απόλυτη σιγή απ΄τις Τσιπριτσες....τι έγινε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:35 Η drusilia έγραψε: #108 18-03-08 16:35 Τρομος παιδι μου, τις κατατροπωσαμε! Αν και μπορει να παίρνουν τον μεσημεριανο τους υπνάκο για να φτιάξουν επιδερμίδα. Έτσι κι αλλιώς εμφάνιση πουλάνε μονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:48 Η μαγισσα έγραψε: #109 18-03-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τρομος παιδι μου, τις κατατροπωσαμε! Αν και μπορει να παίρνουν τον μεσημεριανο τους υπνάκο για να φτιάξουν επιδερμίδα. Έτσι κι αλλιώς εμφάνιση πουλάνε μονο. Click για ανάπτυξη... Τι λες μωρέ ψηφοφόρους μαζεύω τώρα θα δεις πόσες θα έρθουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:49 Η julia έγραψε: #110 18-03-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τρομος παιδι μου, τις κατατροπωσαμε! Αν και μπορει να παίρνουν τον μεσημεριανο τους υπνάκο για να φτιάξουν επιδερμίδα. Έτσι κι αλλιώς εμφάνιση πουλάνε μονο. Click για ανάπτυξη... Δεν το έπιασα το υπονοούμενο Δροσοσταλίς!!!! Υπάρχει πρόβλημα??? Θα αμολύσω τον Κίκη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:56 Η Raisa έγραψε: #111 18-03-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δεν το έπιασα το υπονοούμενο Δροσοσταλίς!!!! Υπάρχει πρόβλημα??? Θα αμολύσω τον Κίκη!!!! Click για ανάπτυξη... Και συ, τέκνο μου Βρούτε!!!!!:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:00 Η μαγισσα έγραψε: #112 18-03-08 17:00 Ετσι για να δείτε ότι όχι μόνο δεν κοιμάμαι αλλά έχω και γερά χαρτιά στα χέρια μου όρμα Κίκη φάτους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:10 Η julia έγραψε: #113 18-03-08 17:10 Χμ-Χμ... και έχω να φαω απο το πρωί.. γιατι η μάνα μου βολοδέρνει!!!! και δεν ξέρω ΤΙ ώρα θα έρθει..... Με τί να ξεκινήσω? Με μπλέ Ρώσσο ή με Ραούλ??? και τα 2 απο Ρο ξεκινάνε πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:13 Η Desdemona: #114 18-03-08 17:13 Συντρόφισσες (και ομιλώ για drusilia και Raisa, όχι τις γιαλαντζί συντρόφισσες), το ανεξάρτητο κίνημα ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ. εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στο νεοιδρυθέν κόμμα και ελπίζει σε συνεργασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:14 Η Desdemona: #115 18-03-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με μπλέ Ρώσσο ή με Ραούλ??? Click για ανάπτυξη... Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:16 Η julia έγραψε: #116 18-03-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συντρόφισσες (και ομιλώ για drusilia και Raisa, όχι τις γιαλαντζί συντρόφισσες), το ανεξάρτητο κίνημα ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ. εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στο νεοιδρυθέν κόμμα και ελπίζει σε συνεργασία Click για ανάπτυξη... ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ..... όπως ΤΑ.ΣΑ.ΚΙ.??????? που είσαστε στην ΚΙΝΑ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:17 Η μαγισσα έγραψε: #117 18-03-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Click για ανάπτυξη... Βρε τέκνο βρούτε και εσύ στην προδοσία μαζί δεν είμασταν στο γκαλοπ περι Τσίπρα και είπαμε τι ωραίος που είναι??? Μπορώ εγω να μείνω αξύριστή για Παπαρήγα? έχω και μηχανάκι δεν γίνεται έλα κορίτσι μου σύνελθε σε υπολογίζω γλυκιά μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:17 Η julia έγραψε: #118 18-03-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Click για ανάπτυξη... Όσο γιαυτό, ζητώ ταπεινά συγνώμη και θα αυτομαστιγωθώ πολλάκις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:18 Η Desdemona: #119 18-03-08 17:18 Τς τς τς... το ΓΑΤικό Ανεξάρτητο ΚΙνημα αντιπαρέρχεται τα κακόβουλα σχόλια και τις εξάρσεις λαϊκισμού από αντίθετα στρατόπεδα. Το ΓΑΤ.Α.ΚΙ. στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:20 Η Desdemona: #120 18-03-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Βρε τέκνο βρούτε και εσύ στην προδοσία μαζί δεν είμασταν στο γκαλοπ περι Τσίπρα και είπαμε τι ωραίος που είναι??? Μπορώ εγω να μείνω αξύριστή για Παπαρήγα? έχω και μηχανάκι δεν γίνεται έλα κορίτσι μου σύνελθε σε υπολογίζω γλυκιά μου!!!!! Click για ανάπτυξη... Κούκλος ο Τσίπρας αγάπη μου, αλλά την ιδεολογία μου εγώ δεν την πουλάω για έναν άντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελεος βρε Ραισα, μεσημεριατικο, θα με πεθανεις! Ενταξει, πλεον αισθανομαι σιγουρια και αυτοπεποιθεση, δεν εχουμε να φοβομαστε απολυτως τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:25 Η Raisa έγραψε: #107 18-03-08 16:25 Το πρόσεξες;;;; Απόλυτη σιγή απ΄τις Τσιπριτσες....τι έγινε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:35 Η drusilia έγραψε: #108 18-03-08 16:35 Τρομος παιδι μου, τις κατατροπωσαμε! Αν και μπορει να παίρνουν τον μεσημεριανο τους υπνάκο για να φτιάξουν επιδερμίδα. Έτσι κι αλλιώς εμφάνιση πουλάνε μονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:48 Η μαγισσα έγραψε: #109 18-03-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τρομος παιδι μου, τις κατατροπωσαμε! Αν και μπορει να παίρνουν τον μεσημεριανο τους υπνάκο για να φτιάξουν επιδερμίδα. Έτσι κι αλλιώς εμφάνιση πουλάνε μονο. Click για ανάπτυξη... Τι λες μωρέ ψηφοφόρους μαζεύω τώρα θα δεις πόσες θα έρθουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:49 Η julia έγραψε: #110 18-03-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τρομος παιδι μου, τις κατατροπωσαμε! Αν και μπορει να παίρνουν τον μεσημεριανο τους υπνάκο για να φτιάξουν επιδερμίδα. Έτσι κι αλλιώς εμφάνιση πουλάνε μονο. Click για ανάπτυξη... Δεν το έπιασα το υπονοούμενο Δροσοσταλίς!!!! Υπάρχει πρόβλημα??? Θα αμολύσω τον Κίκη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:56 Η Raisa έγραψε: #111 18-03-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δεν το έπιασα το υπονοούμενο Δροσοσταλίς!!!! Υπάρχει πρόβλημα??? Θα αμολύσω τον Κίκη!!!! Click για ανάπτυξη... Και συ, τέκνο μου Βρούτε!!!!!:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:00 Η μαγισσα έγραψε: #112 18-03-08 17:00 Ετσι για να δείτε ότι όχι μόνο δεν κοιμάμαι αλλά έχω και γερά χαρτιά στα χέρια μου όρμα Κίκη φάτους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:10 Η julia έγραψε: #113 18-03-08 17:10 Χμ-Χμ... και έχω να φαω απο το πρωί.. γιατι η μάνα μου βολοδέρνει!!!! και δεν ξέρω ΤΙ ώρα θα έρθει..... Με τί να ξεκινήσω? Με μπλέ Ρώσσο ή με Ραούλ??? και τα 2 απο Ρο ξεκινάνε πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:13 Η Desdemona: #114 18-03-08 17:13 Συντρόφισσες (και ομιλώ για drusilia και Raisa, όχι τις γιαλαντζί συντρόφισσες), το ανεξάρτητο κίνημα ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ. εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στο νεοιδρυθέν κόμμα και ελπίζει σε συνεργασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:14 Η Desdemona: #115 18-03-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με μπλέ Ρώσσο ή με Ραούλ??? Click για ανάπτυξη... Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:16 Η julia έγραψε: #116 18-03-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συντρόφισσες (και ομιλώ για drusilia και Raisa, όχι τις γιαλαντζί συντρόφισσες), το ανεξάρτητο κίνημα ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ. εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στο νεοιδρυθέν κόμμα και ελπίζει σε συνεργασία Click για ανάπτυξη... ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ..... όπως ΤΑ.ΣΑ.ΚΙ.??????? που είσαστε στην ΚΙΝΑ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:17 Η μαγισσα έγραψε: #117 18-03-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Click για ανάπτυξη... Βρε τέκνο βρούτε και εσύ στην προδοσία μαζί δεν είμασταν στο γκαλοπ περι Τσίπρα και είπαμε τι ωραίος που είναι??? Μπορώ εγω να μείνω αξύριστή για Παπαρήγα? έχω και μηχανάκι δεν γίνεται έλα κορίτσι μου σύνελθε σε υπολογίζω γλυκιά μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:17 Η julia έγραψε: #118 18-03-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Click για ανάπτυξη... Όσο γιαυτό, ζητώ ταπεινά συγνώμη και θα αυτομαστιγωθώ πολλάκις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:18 Η Desdemona: #119 18-03-08 17:18 Τς τς τς... το ΓΑΤικό Ανεξάρτητο ΚΙνημα αντιπαρέρχεται τα κακόβουλα σχόλια και τις εξάρσεις λαϊκισμού από αντίθετα στρατόπεδα. Το ΓΑΤ.Α.ΚΙ. στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:20 Η Desdemona: #120 18-03-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Βρε τέκνο βρούτε και εσύ στην προδοσία μαζί δεν είμασταν στο γκαλοπ περι Τσίπρα και είπαμε τι ωραίος που είναι??? Μπορώ εγω να μείνω αξύριστή για Παπαρήγα? έχω και μηχανάκι δεν γίνεται έλα κορίτσι μου σύνελθε σε υπολογίζω γλυκιά μου!!!!! Click για ανάπτυξη... Κούκλος ο Τσίπρας αγάπη μου, αλλά την ιδεολογία μου εγώ δεν την πουλάω για έναν άντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το πρόσεξες;;;; Απόλυτη σιγή απ΄τις Τσιπριτσες....τι έγινε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:35 Η drusilia έγραψε: #108 18-03-08 16:35 Τρομος παιδι μου, τις κατατροπωσαμε! Αν και μπορει να παίρνουν τον μεσημεριανο τους υπνάκο για να φτιάξουν επιδερμίδα. Έτσι κι αλλιώς εμφάνιση πουλάνε μονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:48 Η μαγισσα έγραψε: #109 18-03-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τρομος παιδι μου, τις κατατροπωσαμε! Αν και μπορει να παίρνουν τον μεσημεριανο τους υπνάκο για να φτιάξουν επιδερμίδα. Έτσι κι αλλιώς εμφάνιση πουλάνε μονο. Click για ανάπτυξη... Τι λες μωρέ ψηφοφόρους μαζεύω τώρα θα δεις πόσες θα έρθουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:49 Η julia έγραψε: #110 18-03-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τρομος παιδι μου, τις κατατροπωσαμε! Αν και μπορει να παίρνουν τον μεσημεριανο τους υπνάκο για να φτιάξουν επιδερμίδα. Έτσι κι αλλιώς εμφάνιση πουλάνε μονο. Click για ανάπτυξη... Δεν το έπιασα το υπονοούμενο Δροσοσταλίς!!!! Υπάρχει πρόβλημα??? Θα αμολύσω τον Κίκη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:56 Η Raisa έγραψε: #111 18-03-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δεν το έπιασα το υπονοούμενο Δροσοσταλίς!!!! Υπάρχει πρόβλημα??? Θα αμολύσω τον Κίκη!!!! Click για ανάπτυξη... Και συ, τέκνο μου Βρούτε!!!!!:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:00 Η μαγισσα έγραψε: #112 18-03-08 17:00 Ετσι για να δείτε ότι όχι μόνο δεν κοιμάμαι αλλά έχω και γερά χαρτιά στα χέρια μου όρμα Κίκη φάτους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:10 Η julia έγραψε: #113 18-03-08 17:10 Χμ-Χμ... και έχω να φαω απο το πρωί.. γιατι η μάνα μου βολοδέρνει!!!! και δεν ξέρω ΤΙ ώρα θα έρθει..... Με τί να ξεκινήσω? Με μπλέ Ρώσσο ή με Ραούλ??? και τα 2 απο Ρο ξεκινάνε πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:13 Η Desdemona: #114 18-03-08 17:13 Συντρόφισσες (και ομιλώ για drusilia και Raisa, όχι τις γιαλαντζί συντρόφισσες), το ανεξάρτητο κίνημα ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ. εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στο νεοιδρυθέν κόμμα και ελπίζει σε συνεργασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:14 Η Desdemona: #115 18-03-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με μπλέ Ρώσσο ή με Ραούλ??? Click για ανάπτυξη... Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:16 Η julia έγραψε: #116 18-03-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συντρόφισσες (και ομιλώ για drusilia και Raisa, όχι τις γιαλαντζί συντρόφισσες), το ανεξάρτητο κίνημα ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ. εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στο νεοιδρυθέν κόμμα και ελπίζει σε συνεργασία Click για ανάπτυξη... ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ..... όπως ΤΑ.ΣΑ.ΚΙ.??????? που είσαστε στην ΚΙΝΑ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:17 Η μαγισσα έγραψε: #117 18-03-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Click για ανάπτυξη... Βρε τέκνο βρούτε και εσύ στην προδοσία μαζί δεν είμασταν στο γκαλοπ περι Τσίπρα και είπαμε τι ωραίος που είναι??? Μπορώ εγω να μείνω αξύριστή για Παπαρήγα? έχω και μηχανάκι δεν γίνεται έλα κορίτσι μου σύνελθε σε υπολογίζω γλυκιά μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:17 Η julia έγραψε: #118 18-03-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Click για ανάπτυξη... Όσο γιαυτό, ζητώ ταπεινά συγνώμη και θα αυτομαστιγωθώ πολλάκις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:18 Η Desdemona: #119 18-03-08 17:18 Τς τς τς... το ΓΑΤικό Ανεξάρτητο ΚΙνημα αντιπαρέρχεται τα κακόβουλα σχόλια και τις εξάρσεις λαϊκισμού από αντίθετα στρατόπεδα. Το ΓΑΤ.Α.ΚΙ. στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:20 Η Desdemona: #120 18-03-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Βρε τέκνο βρούτε και εσύ στην προδοσία μαζί δεν είμασταν στο γκαλοπ περι Τσίπρα και είπαμε τι ωραίος που είναι??? Μπορώ εγω να μείνω αξύριστή για Παπαρήγα? έχω και μηχανάκι δεν γίνεται έλα κορίτσι μου σύνελθε σε υπολογίζω γλυκιά μου!!!!! Click για ανάπτυξη... Κούκλος ο Τσίπρας αγάπη μου, αλλά την ιδεολογία μου εγώ δεν την πουλάω για έναν άντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τρομος παιδι μου, τις κατατροπωσαμε! Αν και μπορει να παίρνουν τον μεσημεριανο τους υπνάκο για να φτιάξουν επιδερμίδα. Έτσι κι αλλιώς εμφάνιση πουλάνε μονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:48 Η μαγισσα έγραψε: #109 18-03-08 16:48 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τρομος παιδι μου, τις κατατροπωσαμε! Αν και μπορει να παίρνουν τον μεσημεριανο τους υπνάκο για να φτιάξουν επιδερμίδα. Έτσι κι αλλιώς εμφάνιση πουλάνε μονο. Click για ανάπτυξη... Τι λες μωρέ ψηφοφόρους μαζεύω τώρα θα δεις πόσες θα έρθουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:49 Η julia έγραψε: #110 18-03-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τρομος παιδι μου, τις κατατροπωσαμε! Αν και μπορει να παίρνουν τον μεσημεριανο τους υπνάκο για να φτιάξουν επιδερμίδα. Έτσι κι αλλιώς εμφάνιση πουλάνε μονο. Click για ανάπτυξη... Δεν το έπιασα το υπονοούμενο Δροσοσταλίς!!!! Υπάρχει πρόβλημα??? Θα αμολύσω τον Κίκη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:56 Η Raisa έγραψε: #111 18-03-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δεν το έπιασα το υπονοούμενο Δροσοσταλίς!!!! Υπάρχει πρόβλημα??? Θα αμολύσω τον Κίκη!!!! Click για ανάπτυξη... Και συ, τέκνο μου Βρούτε!!!!!:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:00 Η μαγισσα έγραψε: #112 18-03-08 17:00 Ετσι για να δείτε ότι όχι μόνο δεν κοιμάμαι αλλά έχω και γερά χαρτιά στα χέρια μου όρμα Κίκη φάτους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:10 Η julia έγραψε: #113 18-03-08 17:10 Χμ-Χμ... και έχω να φαω απο το πρωί.. γιατι η μάνα μου βολοδέρνει!!!! και δεν ξέρω ΤΙ ώρα θα έρθει..... Με τί να ξεκινήσω? Με μπλέ Ρώσσο ή με Ραούλ??? και τα 2 απο Ρο ξεκινάνε πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:13 Η Desdemona: #114 18-03-08 17:13 Συντρόφισσες (και ομιλώ για drusilia και Raisa, όχι τις γιαλαντζί συντρόφισσες), το ανεξάρτητο κίνημα ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ. εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στο νεοιδρυθέν κόμμα και ελπίζει σε συνεργασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:14 Η Desdemona: #115 18-03-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με μπλέ Ρώσσο ή με Ραούλ??? Click για ανάπτυξη... Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:16 Η julia έγραψε: #116 18-03-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συντρόφισσες (και ομιλώ για drusilia και Raisa, όχι τις γιαλαντζί συντρόφισσες), το ανεξάρτητο κίνημα ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ. εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στο νεοιδρυθέν κόμμα και ελπίζει σε συνεργασία Click για ανάπτυξη... ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ..... όπως ΤΑ.ΣΑ.ΚΙ.??????? που είσαστε στην ΚΙΝΑ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:17 Η μαγισσα έγραψε: #117 18-03-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Click για ανάπτυξη... Βρε τέκνο βρούτε και εσύ στην προδοσία μαζί δεν είμασταν στο γκαλοπ περι Τσίπρα και είπαμε τι ωραίος που είναι??? Μπορώ εγω να μείνω αξύριστή για Παπαρήγα? έχω και μηχανάκι δεν γίνεται έλα κορίτσι μου σύνελθε σε υπολογίζω γλυκιά μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:17 Η julia έγραψε: #118 18-03-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Click για ανάπτυξη... Όσο γιαυτό, ζητώ ταπεινά συγνώμη και θα αυτομαστιγωθώ πολλάκις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:18 Η Desdemona: #119 18-03-08 17:18 Τς τς τς... το ΓΑΤικό Ανεξάρτητο ΚΙνημα αντιπαρέρχεται τα κακόβουλα σχόλια και τις εξάρσεις λαϊκισμού από αντίθετα στρατόπεδα. Το ΓΑΤ.Α.ΚΙ. στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:20 Η Desdemona: #120 18-03-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Βρε τέκνο βρούτε και εσύ στην προδοσία μαζί δεν είμασταν στο γκαλοπ περι Τσίπρα και είπαμε τι ωραίος που είναι??? Μπορώ εγω να μείνω αξύριστή για Παπαρήγα? έχω και μηχανάκι δεν γίνεται έλα κορίτσι μου σύνελθε σε υπολογίζω γλυκιά μου!!!!! Click για ανάπτυξη... Κούκλος ο Τσίπρας αγάπη μου, αλλά την ιδεολογία μου εγώ δεν την πουλάω για έναν άντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τρομος παιδι μου, τις κατατροπωσαμε! Αν και μπορει να παίρνουν τον μεσημεριανο τους υπνάκο για να φτιάξουν επιδερμίδα. Έτσι κι αλλιώς εμφάνιση πουλάνε μονο. Click για ανάπτυξη... Τι λες μωρέ ψηφοφόρους μαζεύω τώρα θα δεις πόσες θα έρθουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:49 Η julia έγραψε: #110 18-03-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τρομος παιδι μου, τις κατατροπωσαμε! Αν και μπορει να παίρνουν τον μεσημεριανο τους υπνάκο για να φτιάξουν επιδερμίδα. Έτσι κι αλλιώς εμφάνιση πουλάνε μονο. Click για ανάπτυξη... Δεν το έπιασα το υπονοούμενο Δροσοσταλίς!!!! Υπάρχει πρόβλημα??? Θα αμολύσω τον Κίκη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:56 Η Raisa έγραψε: #111 18-03-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δεν το έπιασα το υπονοούμενο Δροσοσταλίς!!!! Υπάρχει πρόβλημα??? Θα αμολύσω τον Κίκη!!!! Click για ανάπτυξη... Και συ, τέκνο μου Βρούτε!!!!!:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:00 Η μαγισσα έγραψε: #112 18-03-08 17:00 Ετσι για να δείτε ότι όχι μόνο δεν κοιμάμαι αλλά έχω και γερά χαρτιά στα χέρια μου όρμα Κίκη φάτους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:10 Η julia έγραψε: #113 18-03-08 17:10 Χμ-Χμ... και έχω να φαω απο το πρωί.. γιατι η μάνα μου βολοδέρνει!!!! και δεν ξέρω ΤΙ ώρα θα έρθει..... Με τί να ξεκινήσω? Με μπλέ Ρώσσο ή με Ραούλ??? και τα 2 απο Ρο ξεκινάνε πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:13 Η Desdemona: #114 18-03-08 17:13 Συντρόφισσες (και ομιλώ για drusilia και Raisa, όχι τις γιαλαντζί συντρόφισσες), το ανεξάρτητο κίνημα ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ. εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στο νεοιδρυθέν κόμμα και ελπίζει σε συνεργασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:14 Η Desdemona: #115 18-03-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με μπλέ Ρώσσο ή με Ραούλ??? Click για ανάπτυξη... Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:16 Η julia έγραψε: #116 18-03-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συντρόφισσες (και ομιλώ για drusilia και Raisa, όχι τις γιαλαντζί συντρόφισσες), το ανεξάρτητο κίνημα ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ. εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στο νεοιδρυθέν κόμμα και ελπίζει σε συνεργασία Click για ανάπτυξη... ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ..... όπως ΤΑ.ΣΑ.ΚΙ.??????? που είσαστε στην ΚΙΝΑ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:17 Η μαγισσα έγραψε: #117 18-03-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Click για ανάπτυξη... Βρε τέκνο βρούτε και εσύ στην προδοσία μαζί δεν είμασταν στο γκαλοπ περι Τσίπρα και είπαμε τι ωραίος που είναι??? Μπορώ εγω να μείνω αξύριστή για Παπαρήγα? έχω και μηχανάκι δεν γίνεται έλα κορίτσι μου σύνελθε σε υπολογίζω γλυκιά μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:17 Η julia έγραψε: #118 18-03-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Click για ανάπτυξη... Όσο γιαυτό, ζητώ ταπεινά συγνώμη και θα αυτομαστιγωθώ πολλάκις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:18 Η Desdemona: #119 18-03-08 17:18 Τς τς τς... το ΓΑΤικό Ανεξάρτητο ΚΙνημα αντιπαρέρχεται τα κακόβουλα σχόλια και τις εξάρσεις λαϊκισμού από αντίθετα στρατόπεδα. Το ΓΑΤ.Α.ΚΙ. στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:20 Η Desdemona: #120 18-03-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Βρε τέκνο βρούτε και εσύ στην προδοσία μαζί δεν είμασταν στο γκαλοπ περι Τσίπρα και είπαμε τι ωραίος που είναι??? Μπορώ εγω να μείνω αξύριστή για Παπαρήγα? έχω και μηχανάκι δεν γίνεται έλα κορίτσι μου σύνελθε σε υπολογίζω γλυκιά μου!!!!! Click για ανάπτυξη... Κούκλος ο Τσίπρας αγάπη μου, αλλά την ιδεολογία μου εγώ δεν την πουλάω για έναν άντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τρομος παιδι μου, τις κατατροπωσαμε! Αν και μπορει να παίρνουν τον μεσημεριανο τους υπνάκο για να φτιάξουν επιδερμίδα. Έτσι κι αλλιώς εμφάνιση πουλάνε μονο. Click για ανάπτυξη... Δεν το έπιασα το υπονοούμενο Δροσοσταλίς!!!! Υπάρχει πρόβλημα??? Θα αμολύσω τον Κίκη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 16:56 Η Raisa έγραψε: #111 18-03-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δεν το έπιασα το υπονοούμενο Δροσοσταλίς!!!! Υπάρχει πρόβλημα??? Θα αμολύσω τον Κίκη!!!! Click για ανάπτυξη... Και συ, τέκνο μου Βρούτε!!!!!:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:00 Η μαγισσα έγραψε: #112 18-03-08 17:00 Ετσι για να δείτε ότι όχι μόνο δεν κοιμάμαι αλλά έχω και γερά χαρτιά στα χέρια μου όρμα Κίκη φάτους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:10 Η julia έγραψε: #113 18-03-08 17:10 Χμ-Χμ... και έχω να φαω απο το πρωί.. γιατι η μάνα μου βολοδέρνει!!!! και δεν ξέρω ΤΙ ώρα θα έρθει..... Με τί να ξεκινήσω? Με μπλέ Ρώσσο ή με Ραούλ??? και τα 2 απο Ρο ξεκινάνε πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:13 Η Desdemona: #114 18-03-08 17:13 Συντρόφισσες (και ομιλώ για drusilia και Raisa, όχι τις γιαλαντζί συντρόφισσες), το ανεξάρτητο κίνημα ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ. εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στο νεοιδρυθέν κόμμα και ελπίζει σε συνεργασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:14 Η Desdemona: #115 18-03-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με μπλέ Ρώσσο ή με Ραούλ??? Click για ανάπτυξη... Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:16 Η julia έγραψε: #116 18-03-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συντρόφισσες (και ομιλώ για drusilia και Raisa, όχι τις γιαλαντζί συντρόφισσες), το ανεξάρτητο κίνημα ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ. εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στο νεοιδρυθέν κόμμα και ελπίζει σε συνεργασία Click για ανάπτυξη... ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ..... όπως ΤΑ.ΣΑ.ΚΙ.??????? που είσαστε στην ΚΙΝΑ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:17 Η μαγισσα έγραψε: #117 18-03-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Click για ανάπτυξη... Βρε τέκνο βρούτε και εσύ στην προδοσία μαζί δεν είμασταν στο γκαλοπ περι Τσίπρα και είπαμε τι ωραίος που είναι??? Μπορώ εγω να μείνω αξύριστή για Παπαρήγα? έχω και μηχανάκι δεν γίνεται έλα κορίτσι μου σύνελθε σε υπολογίζω γλυκιά μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:17 Η julia έγραψε: #118 18-03-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Click για ανάπτυξη... Όσο γιαυτό, ζητώ ταπεινά συγνώμη και θα αυτομαστιγωθώ πολλάκις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:18 Η Desdemona: #119 18-03-08 17:18 Τς τς τς... το ΓΑΤικό Ανεξάρτητο ΚΙνημα αντιπαρέρχεται τα κακόβουλα σχόλια και τις εξάρσεις λαϊκισμού από αντίθετα στρατόπεδα. Το ΓΑΤ.Α.ΚΙ. στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:20 Η Desdemona: #120 18-03-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Βρε τέκνο βρούτε και εσύ στην προδοσία μαζί δεν είμασταν στο γκαλοπ περι Τσίπρα και είπαμε τι ωραίος που είναι??? Μπορώ εγω να μείνω αξύριστή για Παπαρήγα? έχω και μηχανάκι δεν γίνεται έλα κορίτσι μου σύνελθε σε υπολογίζω γλυκιά μου!!!!! Click για ανάπτυξη... Κούκλος ο Τσίπρας αγάπη μου, αλλά την ιδεολογία μου εγώ δεν την πουλάω για έναν άντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Δεν το έπιασα το υπονοούμενο Δροσοσταλίς!!!! Υπάρχει πρόβλημα??? Θα αμολύσω τον Κίκη!!!! Click για ανάπτυξη... Και συ, τέκνο μου Βρούτε!!!!!:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:00 Η μαγισσα έγραψε: #112 18-03-08 17:00 Ετσι για να δείτε ότι όχι μόνο δεν κοιμάμαι αλλά έχω και γερά χαρτιά στα χέρια μου όρμα Κίκη φάτους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:10 Η julia έγραψε: #113 18-03-08 17:10 Χμ-Χμ... και έχω να φαω απο το πρωί.. γιατι η μάνα μου βολοδέρνει!!!! και δεν ξέρω ΤΙ ώρα θα έρθει..... Με τί να ξεκινήσω? Με μπλέ Ρώσσο ή με Ραούλ??? και τα 2 απο Ρο ξεκινάνε πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:13 Η Desdemona: #114 18-03-08 17:13 Συντρόφισσες (και ομιλώ για drusilia και Raisa, όχι τις γιαλαντζί συντρόφισσες), το ανεξάρτητο κίνημα ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ. εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στο νεοιδρυθέν κόμμα και ελπίζει σε συνεργασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:14 Η Desdemona: #115 18-03-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με μπλέ Ρώσσο ή με Ραούλ??? Click για ανάπτυξη... Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:16 Η julia έγραψε: #116 18-03-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συντρόφισσες (και ομιλώ για drusilia και Raisa, όχι τις γιαλαντζί συντρόφισσες), το ανεξάρτητο κίνημα ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ. εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στο νεοιδρυθέν κόμμα και ελπίζει σε συνεργασία Click για ανάπτυξη... ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ..... όπως ΤΑ.ΣΑ.ΚΙ.??????? που είσαστε στην ΚΙΝΑ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:17 Η μαγισσα έγραψε: #117 18-03-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Click για ανάπτυξη... Βρε τέκνο βρούτε και εσύ στην προδοσία μαζί δεν είμασταν στο γκαλοπ περι Τσίπρα και είπαμε τι ωραίος που είναι??? Μπορώ εγω να μείνω αξύριστή για Παπαρήγα? έχω και μηχανάκι δεν γίνεται έλα κορίτσι μου σύνελθε σε υπολογίζω γλυκιά μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:17 Η julia έγραψε: #118 18-03-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Click για ανάπτυξη... Όσο γιαυτό, ζητώ ταπεινά συγνώμη και θα αυτομαστιγωθώ πολλάκις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:18 Η Desdemona: #119 18-03-08 17:18 Τς τς τς... το ΓΑΤικό Ανεξάρτητο ΚΙνημα αντιπαρέρχεται τα κακόβουλα σχόλια και τις εξάρσεις λαϊκισμού από αντίθετα στρατόπεδα. Το ΓΑΤ.Α.ΚΙ. στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:20 Η Desdemona: #120 18-03-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Βρε τέκνο βρούτε και εσύ στην προδοσία μαζί δεν είμασταν στο γκαλοπ περι Τσίπρα και είπαμε τι ωραίος που είναι??? Μπορώ εγω να μείνω αξύριστή για Παπαρήγα? έχω και μηχανάκι δεν γίνεται έλα κορίτσι μου σύνελθε σε υπολογίζω γλυκιά μου!!!!! Click για ανάπτυξη... Κούκλος ο Τσίπρας αγάπη μου, αλλά την ιδεολογία μου εγώ δεν την πουλάω για έναν άντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ετσι για να δείτε ότι όχι μόνο δεν κοιμάμαι αλλά έχω και γερά χαρτιά στα χέρια μου όρμα Κίκη φάτους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:10 Η julia έγραψε: #113 18-03-08 17:10 Χμ-Χμ... και έχω να φαω απο το πρωί.. γιατι η μάνα μου βολοδέρνει!!!! και δεν ξέρω ΤΙ ώρα θα έρθει..... Με τί να ξεκινήσω? Με μπλέ Ρώσσο ή με Ραούλ??? και τα 2 απο Ρο ξεκινάνε πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:13 Η Desdemona: #114 18-03-08 17:13 Συντρόφισσες (και ομιλώ για drusilia και Raisa, όχι τις γιαλαντζί συντρόφισσες), το ανεξάρτητο κίνημα ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ. εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στο νεοιδρυθέν κόμμα και ελπίζει σε συνεργασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:14 Η Desdemona: #115 18-03-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με μπλέ Ρώσσο ή με Ραούλ??? Click για ανάπτυξη... Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:16 Η julia έγραψε: #116 18-03-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συντρόφισσες (και ομιλώ για drusilia και Raisa, όχι τις γιαλαντζί συντρόφισσες), το ανεξάρτητο κίνημα ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ. εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στο νεοιδρυθέν κόμμα και ελπίζει σε συνεργασία Click για ανάπτυξη... ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ..... όπως ΤΑ.ΣΑ.ΚΙ.??????? που είσαστε στην ΚΙΝΑ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:17 Η μαγισσα έγραψε: #117 18-03-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Click για ανάπτυξη... Βρε τέκνο βρούτε και εσύ στην προδοσία μαζί δεν είμασταν στο γκαλοπ περι Τσίπρα και είπαμε τι ωραίος που είναι??? Μπορώ εγω να μείνω αξύριστή για Παπαρήγα? έχω και μηχανάκι δεν γίνεται έλα κορίτσι μου σύνελθε σε υπολογίζω γλυκιά μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:17 Η julia έγραψε: #118 18-03-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Click για ανάπτυξη... Όσο γιαυτό, ζητώ ταπεινά συγνώμη και θα αυτομαστιγωθώ πολλάκις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:18 Η Desdemona: #119 18-03-08 17:18 Τς τς τς... το ΓΑΤικό Ανεξάρτητο ΚΙνημα αντιπαρέρχεται τα κακόβουλα σχόλια και τις εξάρσεις λαϊκισμού από αντίθετα στρατόπεδα. Το ΓΑΤ.Α.ΚΙ. στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:20 Η Desdemona: #120 18-03-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Βρε τέκνο βρούτε και εσύ στην προδοσία μαζί δεν είμασταν στο γκαλοπ περι Τσίπρα και είπαμε τι ωραίος που είναι??? Μπορώ εγω να μείνω αξύριστή για Παπαρήγα? έχω και μηχανάκι δεν γίνεται έλα κορίτσι μου σύνελθε σε υπολογίζω γλυκιά μου!!!!! Click για ανάπτυξη... Κούκλος ο Τσίπρας αγάπη μου, αλλά την ιδεολογία μου εγώ δεν την πουλάω για έναν άντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χμ-Χμ... και έχω να φαω απο το πρωί.. γιατι η μάνα μου βολοδέρνει!!!! και δεν ξέρω ΤΙ ώρα θα έρθει..... Με τί να ξεκινήσω? Με μπλέ Ρώσσο ή με Ραούλ??? και τα 2 απο Ρο ξεκινάνε πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:13 Η Desdemona: #114 18-03-08 17:13 Συντρόφισσες (και ομιλώ για drusilia και Raisa, όχι τις γιαλαντζί συντρόφισσες), το ανεξάρτητο κίνημα ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ. εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στο νεοιδρυθέν κόμμα και ελπίζει σε συνεργασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:14 Η Desdemona: #115 18-03-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με μπλέ Ρώσσο ή με Ραούλ??? Click για ανάπτυξη... Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:16 Η julia έγραψε: #116 18-03-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συντρόφισσες (και ομιλώ για drusilia και Raisa, όχι τις γιαλαντζί συντρόφισσες), το ανεξάρτητο κίνημα ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ. εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στο νεοιδρυθέν κόμμα και ελπίζει σε συνεργασία Click για ανάπτυξη... ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ..... όπως ΤΑ.ΣΑ.ΚΙ.??????? που είσαστε στην ΚΙΝΑ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:17 Η μαγισσα έγραψε: #117 18-03-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Click για ανάπτυξη... Βρε τέκνο βρούτε και εσύ στην προδοσία μαζί δεν είμασταν στο γκαλοπ περι Τσίπρα και είπαμε τι ωραίος που είναι??? Μπορώ εγω να μείνω αξύριστή για Παπαρήγα? έχω και μηχανάκι δεν γίνεται έλα κορίτσι μου σύνελθε σε υπολογίζω γλυκιά μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:17 Η julia έγραψε: #118 18-03-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Click για ανάπτυξη... Όσο γιαυτό, ζητώ ταπεινά συγνώμη και θα αυτομαστιγωθώ πολλάκις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:18 Η Desdemona: #119 18-03-08 17:18 Τς τς τς... το ΓΑΤικό Ανεξάρτητο ΚΙνημα αντιπαρέρχεται τα κακόβουλα σχόλια και τις εξάρσεις λαϊκισμού από αντίθετα στρατόπεδα. Το ΓΑΤ.Α.ΚΙ. στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:20 Η Desdemona: #120 18-03-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Βρε τέκνο βρούτε και εσύ στην προδοσία μαζί δεν είμασταν στο γκαλοπ περι Τσίπρα και είπαμε τι ωραίος που είναι??? Μπορώ εγω να μείνω αξύριστή για Παπαρήγα? έχω και μηχανάκι δεν γίνεται έλα κορίτσι μου σύνελθε σε υπολογίζω γλυκιά μου!!!!! Click για ανάπτυξη... Κούκλος ο Τσίπρας αγάπη μου, αλλά την ιδεολογία μου εγώ δεν την πουλάω για έναν άντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Συντρόφισσες (και ομιλώ για drusilia και Raisa, όχι τις γιαλαντζί συντρόφισσες), το ανεξάρτητο κίνημα ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ. εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στο νεοιδρυθέν κόμμα και ελπίζει σε συνεργασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:14 Η Desdemona: #115 18-03-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από julia: Με μπλέ Ρώσσο ή με Ραούλ??? Click για ανάπτυξη... Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:16 Η julia έγραψε: #116 18-03-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συντρόφισσες (και ομιλώ για drusilia και Raisa, όχι τις γιαλαντζί συντρόφισσες), το ανεξάρτητο κίνημα ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ. εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στο νεοιδρυθέν κόμμα και ελπίζει σε συνεργασία Click για ανάπτυξη... ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ..... όπως ΤΑ.ΣΑ.ΚΙ.??????? που είσαστε στην ΚΙΝΑ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:17 Η μαγισσα έγραψε: #117 18-03-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Click για ανάπτυξη... Βρε τέκνο βρούτε και εσύ στην προδοσία μαζί δεν είμασταν στο γκαλοπ περι Τσίπρα και είπαμε τι ωραίος που είναι??? Μπορώ εγω να μείνω αξύριστή για Παπαρήγα? έχω και μηχανάκι δεν γίνεται έλα κορίτσι μου σύνελθε σε υπολογίζω γλυκιά μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:17 Η julia έγραψε: #118 18-03-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Click για ανάπτυξη... Όσο γιαυτό, ζητώ ταπεινά συγνώμη και θα αυτομαστιγωθώ πολλάκις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:18 Η Desdemona: #119 18-03-08 17:18 Τς τς τς... το ΓΑΤικό Ανεξάρτητο ΚΙνημα αντιπαρέρχεται τα κακόβουλα σχόλια και τις εξάρσεις λαϊκισμού από αντίθετα στρατόπεδα. Το ΓΑΤ.Α.ΚΙ. στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:20 Η Desdemona: #120 18-03-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Βρε τέκνο βρούτε και εσύ στην προδοσία μαζί δεν είμασταν στο γκαλοπ περι Τσίπρα και είπαμε τι ωραίος που είναι??? Μπορώ εγω να μείνω αξύριστή για Παπαρήγα? έχω και μηχανάκι δεν γίνεται έλα κορίτσι μου σύνελθε σε υπολογίζω γλυκιά μου!!!!! Click για ανάπτυξη... Κούκλος ο Τσίπρας αγάπη μου, αλλά την ιδεολογία μου εγώ δεν την πουλάω για έναν άντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από julia: Με μπλέ Ρώσσο ή με Ραούλ??? Click για ανάπτυξη... Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:16 Η julia έγραψε: #116 18-03-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συντρόφισσες (και ομιλώ για drusilia και Raisa, όχι τις γιαλαντζί συντρόφισσες), το ανεξάρτητο κίνημα ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ. εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στο νεοιδρυθέν κόμμα και ελπίζει σε συνεργασία Click για ανάπτυξη... ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ..... όπως ΤΑ.ΣΑ.ΚΙ.??????? που είσαστε στην ΚΙΝΑ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:17 Η μαγισσα έγραψε: #117 18-03-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Click για ανάπτυξη... Βρε τέκνο βρούτε και εσύ στην προδοσία μαζί δεν είμασταν στο γκαλοπ περι Τσίπρα και είπαμε τι ωραίος που είναι??? Μπορώ εγω να μείνω αξύριστή για Παπαρήγα? έχω και μηχανάκι δεν γίνεται έλα κορίτσι μου σύνελθε σε υπολογίζω γλυκιά μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:17 Η julia έγραψε: #118 18-03-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Click για ανάπτυξη... Όσο γιαυτό, ζητώ ταπεινά συγνώμη και θα αυτομαστιγωθώ πολλάκις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:18 Η Desdemona: #119 18-03-08 17:18 Τς τς τς... το ΓΑΤικό Ανεξάρτητο ΚΙνημα αντιπαρέρχεται τα κακόβουλα σχόλια και τις εξάρσεις λαϊκισμού από αντίθετα στρατόπεδα. Το ΓΑΤ.Α.ΚΙ. στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:20 Η Desdemona: #120 18-03-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Βρε τέκνο βρούτε και εσύ στην προδοσία μαζί δεν είμασταν στο γκαλοπ περι Τσίπρα και είπαμε τι ωραίος που είναι??? Μπορώ εγω να μείνω αξύριστή για Παπαρήγα? έχω και μηχανάκι δεν γίνεται έλα κορίτσι μου σύνελθε σε υπολογίζω γλυκιά μου!!!!! Click για ανάπτυξη... Κούκλος ο Τσίπρας αγάπη μου, αλλά την ιδεολογία μου εγώ δεν την πουλάω για έναν άντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συντρόφισσες (και ομιλώ για drusilia και Raisa, όχι τις γιαλαντζί συντρόφισσες), το ανεξάρτητο κίνημα ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ. εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στο νεοιδρυθέν κόμμα και ελπίζει σε συνεργασία Click για ανάπτυξη... ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ..... όπως ΤΑ.ΣΑ.ΚΙ.??????? που είσαστε στην ΚΙΝΑ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:17 Η μαγισσα έγραψε: #117 18-03-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Click για ανάπτυξη... Βρε τέκνο βρούτε και εσύ στην προδοσία μαζί δεν είμασταν στο γκαλοπ περι Τσίπρα και είπαμε τι ωραίος που είναι??? Μπορώ εγω να μείνω αξύριστή για Παπαρήγα? έχω και μηχανάκι δεν γίνεται έλα κορίτσι μου σύνελθε σε υπολογίζω γλυκιά μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:17 Η julia έγραψε: #118 18-03-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Click για ανάπτυξη... Όσο γιαυτό, ζητώ ταπεινά συγνώμη και θα αυτομαστιγωθώ πολλάκις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:18 Η Desdemona: #119 18-03-08 17:18 Τς τς τς... το ΓΑΤικό Ανεξάρτητο ΚΙνημα αντιπαρέρχεται τα κακόβουλα σχόλια και τις εξάρσεις λαϊκισμού από αντίθετα στρατόπεδα. Το ΓΑΤ.Α.ΚΙ. στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:20 Η Desdemona: #120 18-03-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Βρε τέκνο βρούτε και εσύ στην προδοσία μαζί δεν είμασταν στο γκαλοπ περι Τσίπρα και είπαμε τι ωραίος που είναι??? Μπορώ εγω να μείνω αξύριστή για Παπαρήγα? έχω και μηχανάκι δεν γίνεται έλα κορίτσι μου σύνελθε σε υπολογίζω γλυκιά μου!!!!! Click για ανάπτυξη... Κούκλος ο Τσίπρας αγάπη μου, αλλά την ιδεολογία μου εγώ δεν την πουλάω για έναν άντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Click για ανάπτυξη... Βρε τέκνο βρούτε και εσύ στην προδοσία μαζί δεν είμασταν στο γκαλοπ περι Τσίπρα και είπαμε τι ωραίος που είναι??? Μπορώ εγω να μείνω αξύριστή για Παπαρήγα? έχω και μηχανάκι δεν γίνεται έλα κορίτσι μου σύνελθε σε υπολογίζω γλυκιά μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:17 Η julia έγραψε: #118 18-03-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Click για ανάπτυξη... Όσο γιαυτό, ζητώ ταπεινά συγνώμη και θα αυτομαστιγωθώ πολλάκις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:18 Η Desdemona: #119 18-03-08 17:18 Τς τς τς... το ΓΑΤικό Ανεξάρτητο ΚΙνημα αντιπαρέρχεται τα κακόβουλα σχόλια και τις εξάρσεις λαϊκισμού από αντίθετα στρατόπεδα. Το ΓΑΤ.Α.ΚΙ. στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:20 Η Desdemona: #120 18-03-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Βρε τέκνο βρούτε και εσύ στην προδοσία μαζί δεν είμασταν στο γκαλοπ περι Τσίπρα και είπαμε τι ωραίος που είναι??? Μπορώ εγω να μείνω αξύριστή για Παπαρήγα? έχω και μηχανάκι δεν γίνεται έλα κορίτσι μου σύνελθε σε υπολογίζω γλυκιά μου!!!!! Click για ανάπτυξη... Κούκλος ο Τσίπρας αγάπη μου, αλλά την ιδεολογία μου εγώ δεν την πουλάω για έναν άντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας. Click για ανάπτυξη... Όσο γιαυτό, ζητώ ταπεινά συγνώμη και θα αυτομαστιγωθώ πολλάκις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:18 Η Desdemona: #119 18-03-08 17:18 Τς τς τς... το ΓΑΤικό Ανεξάρτητο ΚΙνημα αντιπαρέρχεται τα κακόβουλα σχόλια και τις εξάρσεις λαϊκισμού από αντίθετα στρατόπεδα. Το ΓΑΤ.Α.ΚΙ. στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:20 Η Desdemona: #120 18-03-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Βρε τέκνο βρούτε και εσύ στην προδοσία μαζί δεν είμασταν στο γκαλοπ περι Τσίπρα και είπαμε τι ωραίος που είναι??? Μπορώ εγω να μείνω αξύριστή για Παπαρήγα? έχω και μηχανάκι δεν γίνεται έλα κορίτσι μου σύνελθε σε υπολογίζω γλυκιά μου!!!!! Click για ανάπτυξη... Κούκλος ο Τσίπρας αγάπη μου, αλλά την ιδεολογία μου εγώ δεν την πουλάω για έναν άντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τς τς τς... το ΓΑΤικό Ανεξάρτητο ΚΙνημα αντιπαρέρχεται τα κακόβουλα σχόλια και τις εξάρσεις λαϊκισμού από αντίθετα στρατόπεδα. Το ΓΑΤ.Α.ΚΙ. στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2008 στις 17:20 Η Desdemona: #120 18-03-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Βρε τέκνο βρούτε και εσύ στην προδοσία μαζί δεν είμασταν στο γκαλοπ περι Τσίπρα και είπαμε τι ωραίος που είναι??? Μπορώ εγω να μείνω αξύριστή για Παπαρήγα? έχω και μηχανάκι δεν γίνεται έλα κορίτσι μου σύνελθε σε υπολογίζω γλυκιά μου!!!!! Click για ανάπτυξη... Κούκλος ο Τσίπρας αγάπη μου, αλλά την ιδεολογία μου εγώ δεν την πουλάω για έναν άντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Βρε τέκνο βρούτε και εσύ στην προδοσία μαζί δεν είμασταν στο γκαλοπ περι Τσίπρα και είπαμε τι ωραίος που είναι??? Μπορώ εγω να μείνω αξύριστή για Παπαρήγα? έχω και μηχανάκι δεν γίνεται έλα κορίτσι μου σύνελθε σε υπολογίζω γλυκιά μου!!!!! Click για ανάπτυξη... Κούκλος ο Τσίπρας αγάπη μου, αλλά την ιδεολογία μου εγώ δεν την πουλάω για έναν άντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.