drusilia
Διάσημο μέλος

Εχεις δικιο, έτσι ειναι, αλλα ακομα δεν εχουμε μια παπαρηγα να μας οδηγει... που θα παει αυτο;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Εχεις δικιο, έτσι ειναι, αλλα ακομα δεν εχουμε μια παπαρηγα να μας οδηγει... που θα παει αυτο;;
Τι να τον κάνουμε τον αρχηγό καλέ;
Εμείς γλυκιά μου δεν είμαστε πρόβατα που χρειάζονται να τα οδηγούν
...εμείς ξέρουμε το δρόμο και από μόνοι μας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος

Φυσικα, θα ειμαστε ΟΛΕΣ οι Παπαρηγες του mycat! Και ασε τις Τσιπριτσες να πουλάνε εμφάνιση και γοητεία, εμεις αντιπροσωπεύουμε την παράδοση, την ουσια και τη δύναμη του λαου!
Raisa
Περιβόητο μέλος

όπως λέει και το τραγούδι...όταν σφύγγουν το χέρι, ο ήλιος είναι βέβαιος για τον κόσμο!!!!
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος

έχετε πολύ γέλιο..

drusilia
Διάσημο μέλος

Ελεος βρε Ραισα, μεσημεριατικο, θα με πεθανεις! Ενταξει, πλεον αισθανομαι σιγουρια και αυτοπεποιθεση, δεν εχουμε να φοβομαστε απολυτως τιποτα!
Raisa
Περιβόητο μέλος
Απόλυτη σιγή απ΄τις Τσιπριτσες....τι έγινε;;;;;
drusilia
Διάσημο μέλος
Αν και μπορει να παίρνουν τον μεσημεριανο τους υπνάκο για να φτιάξουν επιδερμίδα. Έτσι κι αλλιώς εμφάνιση πουλάνε μονο.

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Τρομος παιδι μου, τις κατατροπωσαμε!
Αν και μπορει να παίρνουν τον μεσημεριανο τους υπνάκο για να φτιάξουν επιδερμίδα. Έτσι κι αλλιώς εμφάνιση πουλάνε μονο.![]()
Τι λες μωρέ ψηφοφόρους μαζεύω τώρα θα δεις πόσες θα έρθουν!!!!
julia
Διακεκριμένο μέλος
Τρομος παιδι μου, τις κατατροπωσαμε!
Αν και μπορει να παίρνουν τον μεσημεριανο τους υπνάκο για να φτιάξουν επιδερμίδα. Έτσι κι αλλιώς εμφάνιση πουλάνε μονο.![]()
Δεν το έπιασα το υπονοούμενο Δροσοσταλίς!!!!
Υπάρχει πρόβλημα???

Θα αμολύσω τον Κίκη!!!!

Raisa
Περιβόητο μέλος
Δεν το έπιασα το υπονοούμενο Δροσοσταλίς!!!!
Υπάρχει πρόβλημα???
Θα αμολύσω τον Κίκη!!!!![]()
Και συ, τέκνο μου Βρούτε!!!!!:cry::cry::cry::cry:
μαγισσα
Διάσημο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

γιατι η μάνα μου βολοδέρνει!!!!
και δεν ξέρω ΤΙ ώρα θα έρθει..... 
Με τί να ξεκινήσω?
Με μπλέ Ρώσσο ή με Ραούλ??? και τα 2 απο Ρο ξεκινάνε πάντως!!!

Desdemona
Διάσημο μέλος

Desdemona
Διάσημο μέλος
Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας.Με μπλέ Ρώσσο ή με Ραούλ???
julia
Διακεκριμένο μέλος
Συντρόφισσες (και ομιλώ για drusilia και Raisa, όχι τις γιαλαντζί συντρόφισσες), το ανεξάρτητο κίνημα ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ. εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στο νεοιδρυθέν κόμμα και ελπίζει σε συνεργασία![]()
ΓΑ.ΤΑ.ΚΙ..... όπως ΤΑ.ΣΑ.ΚΙ.???????

που είσαστε στην ΚΙΝΑ????

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας.
Βρε τέκνο βρούτε και εσύ στην προδοσία μαζί δεν είμασταν στο γκαλοπ περι Τσίπρα και είπαμε τι ωραίος που είναι???
Μπορώ εγω να μείνω αξύριστή για Παπαρήγα? έχω και μηχανάκι δεν γίνεται έλα κορίτσι μου σύνελθε σε υπολογίζω γλυκιά μου!!!!!
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αγαπητή, θα έπρεπε να ξέρετε ότι τα γατιά της συντρόφισσας Raisa είναι βρετανικές κοντότριχες. Ορίστε μας.
Όσο γιαυτό,
ζητώ ταπεινά συγνώμη και θα αυτομαστιγωθώ πολλάκις!!!

Desdemona
Διάσημο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
Κούκλος ο Τσίπρας αγάπη μου, αλλά την ιδεολογία μου εγώ δεν την πουλάω για έναν άντραΒρε τέκνο βρούτε και εσύ στην προδοσία μαζί δεν είμασταν στο γκαλοπ περι Τσίπρα και είπαμε τι ωραίος που είναι???
Μπορώ εγω να μείνω αξύριστή για Παπαρήγα? έχω και μηχανάκι δεν γίνεται έλα κορίτσι μου σύνελθε σε υπολογίζω γλυκιά μου!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool