nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Τωρα για το σκαρφάλωμα παντού σαν Τσιτάχ...αυτό το έχουν οι γάτες! Δεν ειναι ίδιον μιας συγκεκριμένης ράτσας.
Ειναι μικρούλι και υπερκινητικό (όπως και τα παιδάκια), αλλά μεγαλώνοντας θα ηρεμήσει. Πολύ αποτελεσματικό είναι ένα σπρέι με απωθητική μυρωδιά για γατάκια. Ονομάζεται Get Off και πωλειται στα pet shops. Mπορεις να ψεκάσεις με αυτό κουρτίνες, καναπέδες κτλ και γενικά όπου δεν θέλεις να πηγαίνει.
Πολύ καλά κάνεις και δεν τη μαλώνεις αρκεί μια δυνατή φωνή τη στιγμή που κάνει την αταξία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
πολυ καλη η σελιδα του αιλουρου, με βοηθησε.Οσο για το σπραϋ θα ρωτησω το απογευμα που θα παω στο γιατρο να τη δειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος

nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
αχ μη τα βλέπω και θέλω κι άλλα μικρα..... θα καταλήξω μόνη με ενα κοπάδι γατακια!!!!!
Να σου ζήσει χρόνια πολλά και καλα!!!
Και όντως ηρεμουν μεγαλώνοντας, υπομονη....

anabou
Διάσημο μέλος
Κούκλα η Λίλα! Για πότε θα μεγαλώσει είδηση δεν θα πάρεις.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
βανα απο οτι βλεπω εχεις και εσυ σιαμακι.ηταν τοσο ανοιχτοχρωμο και εσενα μικρο η πιο σκουρο?εχω αγωνια να δω τι χρωμα θα γινει μολις μεγαλωσει και αν θα μεινει το ασπρο σημαδακι στη μυτουλα της![]()
ναι, έχω 2 Σιαμεζάκια κια μια κεραμιδόγατα!
Ναι τα Σιάμ γεννιούνται ολόλευκα και σιγά-σιγά μεγαλώνοντας σκουραίνουν,Ο αρσενικός μου ο Ρούπι, έχει σκουρήνει περισσότερο απο την θηλυκιά ( την Μπουμπού)!
Ξέρω πάντως πώς οφείλεται σε ένα γονίδιο που ειναι πολύ ευαίσθητο την θερμότητα....και έτσι τα πιο κρύα σημεία του σώματος σκουραίνουν περισσότερο απο τα άλλα (δηλ. μύτούλα, αυτιά και άκρα), δεν ειναι καταπληκτικό??????
Εχω φωτός να δείς, στο gallery.......
πάντως ειναι κουκλί η Λίλα!!!!!!!!!!
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
αυτοκόλλητη..
...το έχουν αυτό τα σιάμ, δένονται πολύ με αυτούς που τα προσέχουν!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
φοβαμαι πως δεν εχουμε μεγαλη βελτιωση,ολο αδειαζει το τριχωμα της,την παρασκευη θα την παω παλι στο γιατρο.ελπιζω να γινει γρηγορα καλα!επισης ηθελα να ρωτησω σε τι ηλικια ειναι προτιμοτερο να την στειρωσω 
Ismini
Διάσημο μέλος
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=23019 Εδω θα βρεις απαντήσεις για την ηλικία της στείρωσης. Οι απόψεις των γιατρών διαφέρουν, αλλά γίνεται μετά την ενηλικίωση πάντα (7-8 μηνών).την παρασκευη θα την παω παλι στο γιατρο.ελπιζω να γινει γρηγορα καλα!επισης ηθελα να ρωτησω σε τι ηλικια ειναι προτιμοτερο να την στειρωσω![]()
Οσον αφορά τους μύκητες ένα ξέρω εγώ: Eιναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν και θέλει πολλή μεγάλη υπομονή.
Μπήκα και είδα το γατούνι στη gallery και μου κάνει εντύπωση που έχει άσπρα πατουσάκια. Μήπως είναι διασταύρωση με Βιρμανίας ή με κάποια άλλη ράτσα?
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
το χρωμα της,ειναι ασπρα τα πατουσακια της και το μουσουδι της μεχρι αναμεσα στα ματια.η κυρια που την πηρα μου ειπε οτι ειναι σιαμ και οτι ειχε και τη μαμα και το μπαμπα της.γενικα μου φαινεται πολυ ανοιχτοχρωμο για την ηλικια του.θα δειξει!οσο για τους μυκητες υπομονη και παλι υπομονη,με καταγρατζουναει
οταν της κανω λουτρο με κλ ιναφαρμΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool