Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Γραψε καποιο κειμενακι για να το προωθησουμε οπου μπορουμε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Επειδή εγώ έχω άθλιο σήμα και δεν έχω και fb, το προφίλ του μικρού το χειρίζεται η αδερφή μου περισσότερο και είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία.
Εν τω μεταξύ ξέχασα να σας πω ένα εύθυμο σχετικό με τις ματάρες του. 'Ολοι όσοι το βλέπουν, ακόμα και ο κτηνίατρος, νομίζουν πως από το φόβο του διαστέλλονται τα μάτια του και γίνονται έτσι!!
Τους εξηγώ ότι είναι το φυσικό του και δεν πιστεύουν!! 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

-Σ'αγαπάω σόμπα...
Σ'αγαπάω αγκαλιά...
Σ'αγαπάω ποντικάκι... (ΨΕΜΑΤΑ! Είσαι δικό ΜΟΥ και θα σε βασανίζω για πάντα!!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Τις τρυφερές ματάρες που τόσο αγαπάμε!

Που όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο κουκλί γίνεται

Μα πώς μέχρι σήμερα μου είχε ξεφύγει αυτή η "ξαφνική" λευκή πινελιά στην άκρη-άκρη της ουρίτσας
χαρακτηριστική πικάντικη λεπτομέρεια, ένα ακόμα συν στη γοητεία του?
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Βρε καλώς το Ορεστάκι το χουρχουριστό που είχαμε επιθυμήσει!
Τις τρυφερές ματάρες που τόσο αγαπάμε!
Που όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο κουκλί γίνεται![]()
Μα πώς μέχρι σήμερα μου είχε ξεφύγει αυτή η "ξαφνική" λευκή πινελιά στην άκρη-άκρη της ουρίτσαςχαρακτηριστική πικάντικη λεπτομέρεια, ένα ακόμα συν στη γοητεία του?
![]()
Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια.

Βεβαίως και είμαστε πικάντικα αγόρια με ουρά χαριτωμένη και τρελή σαν την αφεντιά μας και πολύ σεξαπίλ...

('Οχι να το παινευτούμε...
)Ειναι παιδι για χουφτωμα..για ασυστολα χουφτωματα θα ελεγα!!![]()
Παιδί για ασύστολα χουφτώματα όντως! Αλλά με προσοχή στη στιγμή. Αν κάνω να τον χα'ι'δέψω στην έξαψη του παιχνιδιού...παιχνίδι γίνεται το χέρι μου!!
'Οταν είναι χαλαρός όμως...είναι τρέλα τα χάδια! Στριφογυρίζει γουργουρίζοντας, κάνει τουμπίτσες και πατουσάκια, κλείνει και τις ματάρες και δεν ξέρω αν το απολαμβάνει περισσότερο αυτός ή εγώ!! 
lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

Τα έφερα σε επαφή με το μαλακό κάποιες φορές αλλά δεν επέμεινα γιατί δυστυχώς δε γίνεται με κανέναν τρόπο να τον κρατήσω.

Ο Ορεστάκος κάνει απίστευτες χαρές! Τιτιβίζει σαν τρελός, πάει κοντά τους και κάνει τουμπίτσες και ναζάκια, απλώνει πατουσάκια, κάνει ότι κρύβεται και πετάγεται μπροστά τους με νάζι... Αξιαγάπητος!!

Και τα δικά μου τα σκασμένα τίποτα! Ο Τέσσερα, η 'Ενα και η Δύο του κάνουν ένα κχχχ και φεύγουν να κρυφτούν και η Τρία που είναι πιο "κυρία" το μυρίζει και μετά το αγνοεί. Δεν είναι καθόλου άσχημα όμως. Κάθε φορά ήταν πιο ήπιες οι αντιδράσεις τους. Είμαι σίγουρη πως θα το συνήθιζαν και θα ανανεώνονταν οι δραστηριότητές τους με το νέο αίμα! Κρίμα...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Τουλάχιστον όταν βρεθεί ο κατάλληλος μελλοντικός γατο-γονιός του, γίνεται στο συμβόλαιο υιοθεσίας να συμπεριληφθεί σαν όρος να γίνει (αν δεν είναι ήδη) μέλος του My Cat, ώστε να μη μας λείψει?
Γιατί τον αγαπάμε και θέλουμε να συνεχίζουμε να μαθαίνουμε νέα του από πρώτο χέρι καθώς και φωτογραφίες του να τον καμαρώνουμε

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

'Ορος απαράβατος λοιπόν...!

Κι εγώ προσπαθούσα στην αρχή να μη δεθώ αλλά γίνεται;; Δε γίνεται. Θα μου λείψει απίστευτα πολύ το τρελομωρό μου... Αλλά μακάρι να βρεθεί μόνιμο σπίτι σύντομα γιατί δεν περνάει όπως πιστεύω ότι του αξίζει και όπως θα ήθελα.

Τέλεια ιδέα!!
' Αλλά μακάρι να βρεθεί μόνιμο σπίτι σύντομα γιατί δεν περνάει όπως πιστεύω ότι του αξίζει και όπως θα ήθελα.![]()
Μα είναι ήδη υπερτυχερό γατί , σαν να κέρδισε τον πρώτο αριθμό του λαχείου όταν ο μάζεψες από το δρόμο και το φροντίζεις .... αναρωτιέμαι τι άλλο δλδ θα μπορούσες ; έχει ζεστό σπιτάκι , φαγάκι , ιατρική φροντίδα , και αγάπη.
Το ίδιο ισχύει και για όλα τα άλλα που έχουν τέτοια φροντίδα από ανθρώπους που τα μάζεψαν από το δρόμο και τους προσφέρουν ότι μπορούν έστω κι αν δεν μπορούν για διάφορους λόγους να τα κρατήσουν και δίνονται για υιοθεσία.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Τέλεια ιδέα!!
'Ορος απαράβατος λοιπόν...!
Κι εγώ προσπαθούσα στην αρχή να μη δεθώ αλλά γίνεται;; Δε γίνεται. Θα μου λείψει απίστευτα πολύ το τρελομωρό μου... Αλλά μακάρι να βρεθεί μόνιμο σπίτι σύντομα γιατί δεν περνάει όπως πιστεύω ότι του αξίζει και όπως θα ήθελα.![]()
Μπαααα...

Απ'ό,τι καταλαβαίνω και απ'ότι βλέπω στις φωτογραφίες, μια χαρά τον έχεις, πασάς στα Γιάννενα!

Παραδέξου οτι του έχεις αδυναμία και δεν θέλεις να τον αποχωριστείς

Εδώ που τα λέμε, τέτοια υπέροχα ματαρίνια δεν τα συναντάς και κάθε μέρα...

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

Στο σπίτι υπάρχει έλλειψη χώρου γιατί όταν μετακόμισαν οι δικοί μου εγώ δεν ήταν να μένω εδώ (πόσο μάλλον εγώ και 4 εντελώς ανεπιθύμητα γατουμπάκια-το υποκοριστικό άκυρο!
)'Ετσι, τώρα βολευόμαστε σε στριμωχτή κατάσταση. Τα μικρούλια μου περιορισμένα σε ένα δωμάτιο τις περισσότερες ώρες, εγώ δεν έχω δωμάτιο και ο μικρός Ορέστης τις 4, 5 ή 6 ώρες που κοιμάμαι κάθε βράδυ και όταν λείπω (πολύ σπάνια), τις περνάει κλεισμένος μέσα στη γατοφόρο.
Και με τους δικούς μου έχουμε συνέχεια καυγάδες. Μη με μαλώσετε πολύ... Ξέρω ότι είναι απαίσιο και πονάει η ψυχή μου και έχω άπειρες τύψεις. Είναι μεγάλη, π.χ. χωράει νερό, άμμος, φαγητό και κασκόλ όπου κοιμάται... Αλλά δεν παύει να είναι φυλακή! Τις υπόλοιπες ώρες τρέχει-παίζει-χαίρεται και ίσως είναι καλύτερα από το δρόμο αλλά καταλαβαίνετε γιατί βιάζομαι να του βρω οικογένεια... 
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Το ιδανικό θα ήταν να άλλαζαν οι όροι διαβίωσης , αλλά άμα αυτό δεν είναι εφικτό, τότε εύχομαι με όλη μου την καρδιά να βρει ο Ορεστούλης το ιδανικό σπιτάκι που ονειρεύσαι γι αυτόν. Και σύντομα μάλιστα

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Ειρήνη μου λυπάμαι πολύ, φαίνεται να είναι πραγματικά ζόρικη η κατάσταση
Το ιδανικό θα ήταν να άλλαζαν οι όροι διαβίωσης , αλλά άμα αυτό δεν είναι εφικτό, τότε εύχομαι με όλη μου την καρδιά να βρει ο Ορεστούλης το ιδανικό σπιτάκι που ονειρεύσαι γι αυτόν. Και σύντομα μάλιστα![]()
Τη σιχαίνομαι τη γκρίνια αλλά δυστυχώς η κατάσταση είναι πολύ πιο ζόρικη απ'ό,τι φαίνεται.

Οι συνθήκες θα αλλάξουν σε μερικούς μήνες και μέχρι τότε... απελπίζομαι που το μωρό μεγαλώνει έτσι. Μου ήταν όμως αδύνατον να τον αφήσω στο δρόμο έρμαιο. Φώναζε σπαραχτικά και ήθελε ανθρώπινη επαφή αλλά σίγουρα δεν είχε περάσει καλά και είχε γίνει αγριμάκκι από το φόβο του. Και έχει απίστευτη βελτίωση η συμπεριφορά του όπως έχω ξαναγράψει. Και όταν πάψει και ο περιορισμός που φαντάζομαι του προκαλεί μια νευρικότητα, θα είναι ακόμα πιο αγαπούλης! Τι να λέμε...είναι μια ακόμα ζωντανή απόδειξη πως οι γάτες μας φέρονται όπως τους φερόμαστε, στα πλαίσια του χαρακτήρα της βέβαια η κάθεμία.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Χθες τον είχα πάλι στο σαλόνι με την Τρία που είναι η πιο χαλαρή και τι έκανε το καμάρι και έμεινα;; Εκεί που την παρακαλούσε να παίξουνε κι αυτή πιο πάγος κι από την Ανταρκτική, πάει και παίρνει το αγαπημένο του ποντικάκι και της το άφησε μπροστά της!!
Πόση γλύκα;;; 
Περιττό να πω πως εγώ έλιωσα και η Τρία παρέμεινε ασυγκίνητη!!
Λοιπόν, το παραδέχομαι...άργησα να στρώσω τα χαλιά για χάρη του! 'Ετσι που τα χαιρόταν...τι άλλο να έκανα;;
-Ωραία ανεβήκαμε... Και τώρα;;
Συνημμένα

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool