Ορέστης, ένα μωρό όλο μάτια...!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ειρηνη μου πρεπει κατι να γραφεις μεσα στις φωτογραφιες, δεν εχει καθολου κειμενο με στοιχεια επικοινωνιας και τετοια. Ουτε στις φωτο αλλα ουτε και το αλμπουμ του εχει.
Γραψε καποιο κειμενακι για να το προωθησουμε οπου μπορουμε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!
Επειδή εγώ έχω άθλιο σήμα και δεν έχω και fb, το προφίλ του μικρού το χειρίζεται η αδερφή μου περισσότερο και είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία.

Εν τω μεταξύ ξέχασα να σας πω ένα εύθυμο σχετικό με τις ματάρες του. 'Ολοι όσοι το βλέπουν, ακόμα και ο κτηνίατρος, νομίζουν πως από το φόβο του διαστέλλονται τα μάτια του και γίνονται έτσι!! :blink: Τους εξηγώ ότι είναι το φυσικό του και δεν πιστεύουν!! :hehe:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ακόμα εδώ είναι το τρελομωρό... :baby:

-Σ'αγαπάω σόμπα... :inlove: Σ'αγαπάω αγκαλιά... :inlove: Σ'αγαπάω ποντικάκι... (ΨΕΜΑΤΑ! Είσαι δικό ΜΟΥ και θα σε βασανίζω για πάντα!! :devil:)

Συνημμένα

• PC211641.jpg
    PC211641.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 62
  • PC211651.jpg
    PC211651.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 67
  • PC171577.jpg
    PC171577.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 43
  • PC171581.jpg
    PC171581.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 43
Βρε καλώς το Ορεστάκι το χουρχουριστό που είχαμε επιθυμήσει!:clapup:
Τις τρυφερές ματάρες που τόσο αγαπάμε!:D

Που όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο κουκλί γίνεται:inlove: :inlove:

Μα πώς μέχρι σήμερα μου είχε ξεφύγει αυτή η "ξαφνική" λευκή πινελιά στην άκρη-άκρη της ουρίτσας :P χαρακτηριστική πικάντικη λεπτομέρεια, ένα ακόμα συν στη γοητεία του?:inlove:

Ειναι παιδι για χουφτωμα..για ασυστολα χουφτωματα θα ελεγα!! :D

Βρε καλώς το Ορεστάκι το χουρχουριστό που είχαμε επιθυμήσει!:clapup:
Τις τρυφερές ματάρες που τόσο αγαπάμε!:D

Που όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο κουκλί γίνεται:inlove: :inlove:

Μα πώς μέχρι σήμερα μου είχε ξεφύγει αυτή η "ξαφνική" λευκή πινελιά στην άκρη-άκρη της ουρίτσας :P χαρακτηριστική πικάντικη λεπτομέρεια, ένα ακόμα συν στη γοητεία του?:inlove:

Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. :)
Βεβαίως και είμαστε πικάντικα αγόρια με ουρά χαριτωμένη και τρελή σαν την αφεντιά μας και πολύ σεξαπίλ... :yes:
('Οχι να το παινευτούμε... :whistle:)

Ειναι παιδι για χουφτωμα..για ασυστολα χουφτωματα θα ελεγα!! :D

Παιδί για ασύστολα χουφτώματα όντως! Αλλά με προσοχή στη στιγμή. Αν κάνω να τον χα'ι'δέψω στην έξαψη του παιχνιδιού...παιχνίδι γίνεται το χέρι μου!! :P 'Οταν είναι χαλαρός όμως...είναι τρέλα τα χάδια! Στριφογυρίζει γουργουρίζοντας, κάνει τουμπίτσες και πατουσάκια, κλείνει και τις ματάρες και δεν ξέρω αν το απολαμβάνει περισσότερο αυτός ή εγώ!! :D

Αχχχ ειναι πειρασμοςςςς..Και της δικιας μου της μικρης τα ματακια ετσι ειναι ολοστρογγυλα ολη ττην ωρα..Εγω τ ονομαζω ανθρωπινα..Φεγγαρακι μου τι γλυκος που φαινεται..Με τ αλλα γατακια σου πως τα παει με τ αρσενικο π.χ;

Ευχαριστούμε για τα καλά λογάκια! :)
Τα έφερα σε επαφή με το μαλακό κάποιες φορές αλλά δεν επέμεινα γιατί δυστυχώς δε γίνεται με κανέναν τρόπο να τον κρατήσω. :(
Ο Ορεστάκος κάνει απίστευτες χαρές! Τιτιβίζει σαν τρελός, πάει κοντά τους και κάνει τουμπίτσες και ναζάκια, απλώνει πατουσάκια, κάνει ότι κρύβεται και πετάγεται μπροστά τους με νάζι... Αξιαγάπητος!! :inlove::inlove:
Και τα δικά μου τα σκασμένα τίποτα! Ο Τέσσερα, η 'Ενα και η Δύο του κάνουν ένα κχχχ και φεύγουν να κρυφτούν και η Τρία που είναι πιο "κυρία" το μυρίζει και μετά το αγνοεί. Δεν είναι καθόλου άσχημα όμως. Κάθε φορά ήταν πιο ήπιες οι αντιδράσεις τους. Είμαι σίγουρη πως θα το συνήθιζαν και θα ανανεώνονταν οι δραστηριότητές τους με το νέο αίμα! Κρίμα...

Κρίμα μωρέ..:/:
Τουλάχιστον όταν βρεθεί ο κατάλληλος μελλοντικός γατο-γονιός του, γίνεται στο συμβόλαιο υιοθεσίας να συμπεριληφθεί σαν όρος να γίνει (αν δεν είναι ήδη) μέλος του My Cat, ώστε να μη μας λείψει?:P
Γιατί τον αγαπάμε και θέλουμε να συνεχίζουμε να μαθαίνουμε νέα του από πρώτο χέρι καθώς και φωτογραφίες του να τον καμαρώνουμε:inlove:

Τέλεια ιδέα!! :clapup:
'Ορος απαράβατος λοιπόν...! :P:D

Κι εγώ προσπαθούσα στην αρχή να μη δεθώ αλλά γίνεται;; Δε γίνεται. Θα μου λείψει απίστευτα πολύ το τρελομωρό μου... Αλλά μακάρι να βρεθεί μόνιμο σπίτι σύντομα γιατί δεν περνάει όπως πιστεύω ότι του αξίζει και όπως θα ήθελα. :(

' Αλλά μακάρι να βρεθεί μόνιμο σπίτι σύντομα γιατί δεν περνάει όπως πιστεύω ότι του αξίζει και όπως θα ήθελα. :(

Μα είναι ήδη υπερτυχερό γατί , σαν να κέρδισε τον πρώτο αριθμό του λαχείου όταν ο μάζεψες από το δρόμο και το φροντίζεις .... αναρωτιέμαι τι άλλο δλδ θα μπορούσες ; έχει ζεστό σπιτάκι , φαγάκι , ιατρική φροντίδα , και αγάπη.

Το ίδιο ισχύει και για όλα τα άλλα που έχουν τέτοια φροντίδα από ανθρώπους που τα μάζεψαν από το δρόμο και τους προσφέρουν ότι μπορούν έστω κι αν δεν μπορούν για διάφορους λόγους να τα κρατήσουν και δίνονται για υιοθεσία.

'Ορος απαράβατος λοιπόν...! :P:D

Κι εγώ προσπαθούσα στην αρχή να μη δεθώ αλλά γίνεται;; Δε γίνεται. Θα μου λείψει απίστευτα πολύ το τρελομωρό μου... Αλλά μακάρι να βρεθεί μόνιμο σπίτι σύντομα γιατί δεν περνάει όπως πιστεύω ότι του αξίζει και όπως θα ήθελα. :(

Μπαααα...:hmm:
Απ'ό,τι καταλαβαίνω και απ'ότι βλέπω στις φωτογραφίες, μια χαρά τον έχεις, πασάς στα Γιάννενα!:P:D
Παραδέξου οτι του έχεις αδυναμία και δεν θέλεις να τον αποχωριστείς:whistle: :)
Εδώ που τα λέμε, τέτοια υπέροχα ματαρίνια δεν τα συναντάς και κάθε μέρα...:inlove:

Είπα να μην εκτεθούμε πολύ αλλά δε μπορώ να λέω και ψέματα... :redface:
Στο σπίτι υπάρχει έλλειψη χώρου γιατί όταν μετακόμισαν οι δικοί μου εγώ δεν ήταν να μένω εδώ (πόσο μάλλον εγώ και 4 εντελώς ανεπιθύμητα γατουμπάκια-το υποκοριστικό άκυρο! :P )
'Ετσι, τώρα βολευόμαστε σε στριμωχτή κατάσταση. Τα μικρούλια μου περιορισμένα σε ένα δωμάτιο τις περισσότερες ώρες, εγώ δεν έχω δωμάτιο και ο μικρός Ορέστης τις 4, 5 ή 6 ώρες που κοιμάμαι κάθε βράδυ και όταν λείπω (πολύ σπάνια), τις περνάει κλεισμένος μέσα στη γατοφόρο. :'( Και με τους δικούς μου έχουμε συνέχεια καυγάδες. Μη με μαλώσετε πολύ... Ξέρω ότι είναι απαίσιο και πονάει η ψυχή μου και έχω άπειρες τύψεις. Είναι μεγάλη, π.χ. χωράει νερό, άμμος, φαγητό και κασκόλ όπου κοιμάται... Αλλά δεν παύει να είναι φυλακή! Τις υπόλοιπες ώρες τρέχει-παίζει-χαίρεται και ίσως είναι καλύτερα από το δρόμο αλλά καταλαβαίνετε γιατί βιάζομαι να του βρω οικογένεια...
:(

Ειρήνη μου λυπάμαι πολύ, φαίνεται να είναι πραγματικά ζόρικη η κατάσταση:/:
Το ιδανικό θα ήταν να άλλαζαν οι όροι διαβίωσης , αλλά άμα αυτό δεν είναι εφικτό, τότε εύχομαι με όλη μου την καρδιά να βρει ο Ορεστούλης το ιδανικό σπιτάκι που ονειρεύσαι γι αυτόν. Και σύντομα μάλιστα:flowers:

Ειρήνη μου λυπάμαι πολύ, φαίνεται να είναι πραγματικά ζόρικη η κατάσταση:/:
Το ιδανικό θα ήταν να άλλαζαν οι όροι διαβίωσης , αλλά άμα αυτό δεν είναι εφικτό, τότε εύχομαι με όλη μου την καρδιά να βρει ο Ορεστούλης το ιδανικό σπιτάκι που ονειρεύσαι γι αυτόν. Και σύντομα μάλιστα:flowers:

Τη σιχαίνομαι τη γκρίνια αλλά δυστυχώς η κατάσταση είναι πολύ πιο ζόρικη απ'ό,τι φαίνεται. :/:
Οι συνθήκες θα αλλάξουν σε μερικούς μήνες και μέχρι τότε... απελπίζομαι που το μωρό μεγαλώνει έτσι. Μου ήταν όμως αδύνατον να τον αφήσω στο δρόμο έρμαιο. Φώναζε σπαραχτικά και ήθελε ανθρώπινη επαφή αλλά σίγουρα δεν είχε περάσει καλά και είχε γίνει αγριμάκκι από το φόβο του. Και έχει απίστευτη βελτίωση η συμπεριφορά του όπως έχω ξαναγράψει. Και όταν πάψει και ο περιορισμός που φαντάζομαι του προκαλεί μια νευρικότητα, θα είναι ακόμα πιο αγαπούλης! Τι να λέμε...είναι μια ακόμα ζωντανή απόδειξη πως οι γάτες μας φέρονται όπως τους φερόμαστε, στα πλαίσια του χαρακτήρα της βέβαια η κάθεμία.

Μήπως μέχρι να γίνει η οριστική υιοθεσία, να σκεφτείς και την πιθανότητα αγγελίας για προσωρινή φιλοξενία του?:hmm:

Η αλήθεια είναι πως σκέφτηκα να περιμένω άλλες δύο εβδομάδες. Φτιάχνουμε και αφισάκια με την αδερφή μου (καθυστερήσαμε γιατί δεν έχουμε τα μέσα και επειδή πήζουμε) και ελπίζουμε να βρεθεί σύντομα το μόνιμο. Αν όχι, θα ψάξουμε για φιλοξενία. Φοβάμαι τόσο μην κακοπέσει το μωρό...αλλά κι εδώ καλά δεν είναι.

Αν έχεις ήδη ψάξει για υποψήφιο και κατάλληλο γατο-γονιό ανάμεσα σε φίλες, τυχόν ξαδέρφες ή γειτόνισσες (για να είσαι πιο σίγουρη με άτομα που ήδη γνωρίζεις), δεν μένει παρά να βρες κάποιον/α που να μένει όχι πολύ μακρυά, να μπορείς να το επισκέπτεσαι για να βεβαιώνεσαι για το έχειν καλώς. Δεν ξέρω αν η φιλοξενία αποτελεί λύση σε περίπτωση (λέω τώρα..) που μετά από κάποιους μήνες που θα αλλάξουν οι συνθήκες, έχεις δυνατότητα να τον ξαναφέρεις κοντά σου. Αν όχι, ψάξε καλά, εμπιστέψου το ένστικτό σου και πιστεύω θα βρεις αυτό που ζητάς, δηλαδή το καλύτερο:)

Ρωτάω τους πάντες! Στον κτηνίατρο, στο pet shop, στο μανάβη, στο super market, στο φούρνο, οοοοόλους τους γνωστούς και φίλους, ΠΑΝΤΟΥ!! Το μόνο ενδιαφέρον ήταν οι δύο κοπέλες στην αρχή που δεν ήθελαν το συμβόλαιο και η γειτόνισσα που έχει την αστείρωτη γατούλα που δεν έχει πάει ποτέ στο γιατρό! Δεν είναι τέλειες οι συνθήκες εδώ αλλά κάπου χειρότερα σίγουρα δε θα πάει!! Την προικούλα του την έχει, υγιέστατος και εξασφαλισμένος από εμβόλια, στείρωση κ.τ.λ. είναι και από αγάπη έχω μπόλικη. Θα τη βρει την άκρη του ελπίζω!
Χθες τον είχα πάλι στο σαλόνι με την Τρία που είναι η πιο χαλαρή και τι έκανε το καμάρι και έμεινα;; Εκεί που την παρακαλούσε να παίξουνε κι αυτή πιο πάγος κι από την Ανταρκτική, πάει και παίρνει το αγαπημένο του ποντικάκι και της το άφησε μπροστά της!! :eek: Πόση γλύκα;;; :inlove::inlove: Περιττό να πω πως εγώ έλιωσα και η Τρία παρέμεινε ασυγκίνητη!!:pfff:

Λοιπόν, το παραδέχομαι...άργησα να στρώσω τα χαλιά για χάρη του! 'Ετσι που τα χαιρόταν...τι άλλο να έκανα;;
-Ωραία ανεβήκαμε... Και τώρα;;

Συνημμένα

• PC221659.jpg
    PC221659.jpg
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 42
  • PC221663.jpg
    PC221663.jpg
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 36
  • PC221668.jpg
    PC221668.jpg
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 40
Αχ Χριστούλη μου τι μωρό είναι αυτό; Τι παιδί γλυκό;;; Ειρήνη μου εύχομαι σύντομα να βρεθεί το παντοτινό του σπιτάκι... Και μη νιώθεις τύψεις... Δεν θα μπορούσε να βρίσκεται κάπου καλύτερα αυτή τη στιγμή... Είσαι θησαυρός! :kissing:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back