Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
εγω έχω μια γατούλα, (τώρα μένει με την γιαγια μου αλλά έχουμε μεγαλώσει μαζί!) σιαμέζα 15 χρονών. Αν θέλεις να πούμε καποια πράγματα πεσμου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
annathes
Νεοφερμένο μέλος
Μαριτα, Καλησπέρα,
εγω έχω μια γατούλα, (τώρα μένει με την γιαγια μου αλλά έχουμε μεγαλώσει μαζί!) σιαμέζα 15 χρονών. Αν θέλεις να πούμε καποια πράγματα πεσμου...
Καλησπερα Νοτα
Να σου ζησει αλλο τοσο η γατουλα ευχομαι και θα ηθελα να σε ρωτησω, πότε περιπου ολοκληρώθηκε η ενηλικιωση της Σιαμεζας σου? Εχω κι εγω ενα μικρακι Σιαμεζακι κι αναρωτιεμαι ποτε θα ολοκληρωθει η αναπτυξη της.
RedCat
Διάσημο μέλος
Περιπου 7-8 μηνών είχε τις πρωτες ορμές και πήγαμε κατευθείαν για στείρωση. Ετσι κι αλλιως μετά τον χρόνο θεωρείται ενήλικη και δεν μεγαλώνει άλλο σε μέγεθος (εκτος αν σου ξεφυγει στην διατροφή και παχύνει). Πάντως είναι πολύ γλυκα γατια τα σιαμεζακια και πολύ κτητικά με τα αφεντικά τους (σχεδον σαν σκυλακια). Αν θελεις οτιδηποτε αλλο να με ρωτησεις εδω είμαστε..

RedCat
Διάσημο μέλος
Απο φαγητό είναι λιχούδα (θελει δηλαδή να δοκιμάζει από το δικό μας) αλλά και λίγο παραξενη. Αλλά τρωει λιγοτερο από παλια. αυτά επι της ουσιας

Subject to change
e-steki.gr Founder
Πολύ ήρεμη έχει γίνει τα τελευταία χρόνια. Μπορεί να κάθεται για μέρες σε ένα συγκεκριμένο μέρος ξάπλα και να σηκώνεται μόνο για να φάει, να πιεί και να κάνει την ανάγκη της. Καμία σχέση με τον δικό μου που είναι 1,5 έτους και έχει τρομερή ενεργητικότητα (αναγκαζόμαστε να τις έχουμε σε χωριστά δωμάτια και όταν βγαίνει η μία μέσα στο σπίτι να είναι περιορισμένη στο δωμάτιο της η άλλη γιατί αλλιώς ο μικρός της τρώει το φαί και τσακώνονται).
mimikaki
Διάσημο μέλος

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
20; 25; Aχου τι ωραίες ηλικίες!!!! Eμας ο Φρίσμπυ είναι 17! Mολις τα πάτησε την Πρωτοχρονιά
Δεν του φαίνεται καθόλου, εκτός του ότι έχει αδυνατίσει επειδή κάνει πολλούς εμετούς, ο καημένος. Πίνει πολύ νερό για τα νεφρά του και μάλλον του προκαλεί
Kατά τα άλλα περίπου ίδιος. Nα μας ζήσουν οι γέροι μας 
RedCat
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Σας είχα γράψει το καλοκαίρι γι' αυτήν, που εμφάνισε καρκίνο και της αφαιρέθηκε ο μαστός. Τώρα είναι μια χαρά και μακάρι να εξακολουθήσει έτσι. Ωστόσο, είναι πολύ πιο "βαριά" στις κινήσεις της και κοιμάται σχεδόν συνέχεια...
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ έχω τη Λούσυ που έχει κλείσει τα 14, αλλά τον τελευταίο χρόνο εμφάνισε διάφορα προβλήματα υγείας, όπως διαβήτη, κ έχει χαλάσει αρκετά η εμφάνισή της. Δυστυχώς, η άλλη μου ηλικιωμένη γάτα, η Νταίζη, πέθανε στα 13 από καρκίνο.
Η Λούσυ έχει αλλάξει αρκετά συμπεριφορά, είναι πολύ λιγότερο ενεργητική, δεν παίζει καθόλου πια κ δύσκολα κάνει παρέα με τις άλλες γάτες. Είναι αρκετά πιο φοβιτσιάρα, αλλά ζητάει πολλά χάδια κ αγκαλιές καθώς κ την αποκλειστικότητα στην προσοχή μου.
Σύμφωνα με την αντιστοιχία στις ηλικίες γάτας-ανθρώπου που είδα στον κτηνίατρο, η Λούσυ είναι περίπου 75 χρονών. Αναρωτιέμαι, μια γάτα 25 χρονών τόσο σε πόσα ανθρώπινα χρόνια αντιστοιχεί;

siam
Νεοφερμένο μέλος
Σύμφωνα με την αντιστοιχία στις ηλικίες γάτας-ανθρώπου που είδα στον κτηνίατρο, η Λούσυ είναι περίπου 75 χρονών. Αναρωτιέμαι, μια γάτα 25 χρονών τόσο σε πόσα ανθρώπινα χρόνια αντιστοιχεί;
Αλήθεια γνωρίζει κανείς την αντιστοιχία ανθρώπινων – γατίσιων ετών;
Είχα ακούσει παλιά ότι ένας ανθρώπινος αντιστοιχεί σε επτά γατίσια
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
κ ζούσε στην Σκωτία, που ακόμα τριγύρναγε στους αγρούς. Είχε κ φωτό, κ φαινόταν μια χαρά ο μαθουσάλας γάτος!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Αν έχετε ΄γατούλια μεγάλης ηλικίας, δεν μας γράφετε τις σχετικές γατοβιογραφίες;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Στο βιβλίο της Μαριέλλης Μανωλίδου -Σφακιανάκη, "ΜΗ ΠΑΤΑΤΕ ΤΙΣ ΟΥΡΕΣ" η συγγραφέας γράφει για το μαύρο γέρο γάτο της , τον Πάρι: Ο Πάρις έκλεισε τα δεκαπέντε. Οι γάτες της αυλής τον λοξοκοιτάνε. Ελπίζουν πως όταν λείψει από τη μέση αυτός, κάποια απ'την αφεντιά τους θα στρογγυλοκαθίσει στο μαξιλάρι του, στο σώμα του καλοριφέρ της τραπεζαρίας. "Τι θα γίνει μ'αυτόν; Παραγέρασε. Πότε θα μας αδειάσει τη γωνιά;" Μοιάζουν ν'αναρωτιούνται μεγαλόφωνα καθώς τον βλέπουν να διασχίζει αργά αργά τον κήπο στηριγμένος στο φανταστικό μπαστουνάκι του. Εκείνος ευτυχώς κάνει πως δεν τις ακούει κι έτσι αποφεύγει τις συγχύσεις και τις ταχυπαλμίες. Όμως, βλέποντας εμένα πάνω στη βεράντα να τον κοιτάζω λυπημένη, έτσι που τον διακρίνω γέρο ανάμεσα στους νέους, μου κλείνει πονηρά το μάτι καθησυχάζοντάς με."Μη στεναχωριέσαι ,μαμά, εγώ θα τους θάψω όλους...." και καθαρίζει με μια δυό βιαστικές γλυψιές το μαύρο πένθιμο κουστούμι του.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool