aretha
Περιβόητο μέλος
Είναι ο πρώτος μου γάτος!Καλέ ποιος είναι ο Κλάκης?? Εχω χάσει επεισόδιο???![]()

Σήμερα είναι 17+ χρονών και μένει με τη μαμά μου και δύο ακόμα γατούληδες, τον Μήτσο και τον Λούθηρο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
τι είναι η Μανίνα;;;;αυτά εγώ δεν τα πρόλαβα..
Ε, εσύ ήσουν ήδη μεγάλη τότε, διάβαζες το "Εργόχειρο" καθότι προκομμένη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Είναι κούκλος και να τον χαίρεστε!!! Τι όμορφο όνομα Λούθηρος για γάτο!!!Είναι ο πρώτος μου γάτος!
Σήμερα είναι 17+ χρονών και μένει με τη μαμά μου και δύο ακόμα γατούληδες, τον Μήτσο και τον Λούθηρο.

aretha
Περιβόητο μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
Αλίκηηηη! Φιλησε μου ρουφηχτά παρακαλώ τον Πορδίτσο στα μουστάκια όπως κάνω εγώ στον Τιμυ, και μετά την κουκλάρα την Μαργκό στα καλτσάκια όμως αυτην την μπουμπού. Το πιστεύεις ότι τα πιο ρουφηχτα και ευχάριστα φιλιά τα δίνω στον Τιμυ, καθότι δεν γεμίζει μετά το πρόσωπο κ το στόμα μου τριχες΄ όπως στα μακρύτριχα??? Ε τώρα κ στον Σεβαχουλίνο μου που μουρμουράει αν τον πάρω αγκαλιά για φιλιά . Χε χε χεΕυχαριστούμε πολύ![]()

tax
Νεοφερμένο μέλος
Οσο για την Λουίζα νομιζω οτι θα επαιζαν πολυ καλό πινακλ με το Σιντί
Τι πινάκλ λες βρε συ? Για τέτοια "ξενέρωτα" παιχνίδια νομίζετε ότι θα χαραμίζω τη CD? Όταν λείπει η gatouni η CD "διδάσκεται" poker, σε λίγο θα είναι αστέρι! Και μετά θα τη διδάξω να παίζει δικτυακό poker στο internet, να αξιοποιεί το χρόνο της και να προπονείται όσο δεν είμαι στο σπίτι.
(ας όψεται το ότι ειμαι σε seminar και δε μπορώ να "ανεβάσω" τη φωτογραφία της , η "Σίντυ χαρτοπαίκτης")!!!

aretha
Περιβόητο μέλος
Τέλειοοοοοο!!Τι πινάκλ λες βρε συ? Για τέτοια "ξενέρωτα" παιχνίδια νομίζετε ότι θα χαραμίζω τη CD? Όταν λείπει η gatouni η CD "διδάσκεται" poker, σε λίγο θα είναι αστέρι! Και μετά θα τη διδάξω να παίζει δικτυακό poker στο internet, να αξιοποιεί το χρόνο της και να προπονείται όσο δεν είμαι στο σπίτι.
(ας όψεται το ότι ειμαι σε seminar και δε μπορώ να "ανεβάσω" τη φωτογραφία της , η "Σίντυ χαρτοπαίκτης")!!!
![]()

Η Σίντι άλλωστε έχει νομίζω την ιδανική φάτσα για πόκερ! 
Λοιπόν, προτείνω ν' ανοίξουμε θέμα με προτάσεις για τη δημιουργική (και κερδοφόρα) αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των γατιών μας: "1000 + 1 τρόποι να κερδίσετε τις κροκέτες σας"

stellak
Διάσημο μέλος
Λοιπόν, προτείνω ν' ανοίξουμε θέμα με προτάσεις για τη δημιουργική (και κερδοφόρα) αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των γατιών μας: "1000 + 1 τρόποι να κερδίσετε τις κροκέτες σας"![]()
Α, εμείς την εξήγηση αυτήν την έχουμε κάνει "πως να βγάλετε τίμια τα κονσερβάκια σας". Ο Νίνο, ως γκρίνιας και μισμίρης θα πουλάει χαρτομάντηλα στα φανάρια και η άλλη, η Μέλη, επειδή όλη μέρα πλένεται, θα καθαρίζει τζάμια επίσης στα φανάρια.
konstans
Περιβόητο μέλος
Εμάς το Σισάκι μας είναι αισίως 15 χρονών και δόξα τον Θεό αρκετά καλά. Κάτι προβληματάκια έχουμε με ένα πολύποδα στο αυτάκι μας που μας ταλαιπωρεί(λόγω αμέλειας προηγούμενων γιατρών), αλλά με την βοήθεια του Κ.Πάνου-αίλουρου θα το αφαιρέσουμε και θα πάνε όλα καλά(ελπίζω!).
Με το πέρασμα των χρόνων θα έλεγα ότι έχει γίνει πιο χαδιάρα(όχι και πολύ όμως, μην παίρνουμε αέρα),κοιμάται φυσικά περισσότερο και θέλει συνέχει να είναι κοντά μας. Μια φορά θυμάμαι ήμουν στην κουζίνα και μαγείρευα. Όσον ήμουν στην κουζίνα, η Σισούκο καθόταν σε μια καρέκλα δίπλα μου. Πήγαινα στο σαλόνι για πέντε λεπτά, τσουπ και η σουρτούκο. Ξαναπήγαινα στην κουζίνα να ελέγξω το φαϊ, ξανατσούκ απο πίσω μου. Ε, αυτό το σούρτα-φέρτα πρέπει να έγινε 6-7 φορές!Μέχρι που στο τέλος έγινε το φαϊ και ηρεμήσαμε!!

Πολύ χαίρομαι πάντως που διαβάζω ακόμα μεγαλύτερες ηλικίες από την δικιά μας, γιατί έχω αρχίσει και αγχώνομαι. Φυσικά ούτε που θέλω να το σκέφτομαι ότι θα μας αφήσει!
Εμπρός λοιπόν καλά μας γεροντάκια, σπάστε τα κατεστημένα και κάντε ρεκόρ ηλικίας!!!

CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπόν, προτείνω ν' ανοίξουμε θέμα με προτάσεις για τη δημιουργική (και κερδοφόρα) αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των γατιών μας: "1000 + 1 τρόποι να κερδίσετε τις κροκέτες σας"![]()
Εμείς θα κυνηγάμε κατσαρίδες!! Δε θα μας γλιτώσει καμία!! Φυσικά όμως όχι για κροκέτες αλλά για πατέ!!

tax
Νεοφερμένο μέλος
"1000 + 1 τρόποι να κερδίσετε τις κροκέτες σας"
Ωχ, αυτό μου φέρνει στο μυαλό ένα αγγλικό βιβλιαράκι σκίτσων, με πανέξυπνο αλλά εντελώς ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ (δε φαντάζεστε πόσο!) χιούμορ, το "101 uses for a dead cat" του Simon Bond, που μου είχαν χαρίσει κάτι άγγλοι φίλοι πριν πολλά χρόνια. Αξίζει να του ρίξετε μιά ματιά (αν το βρείτε πουθενά), για να δείτε την άποψη της άλλης πλευράς, των "αντιγατόφιλων" (προσοχή, δε λέω γατοεχθρών, αλλά ανθρώπων που δε τους αρέσουν οι γάτες μεν, αλλά τις σέβονται και δεν τις μισούν).
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Η Σισούκο σου είναι αυτή στην υπογραφή σου; Είναι μια κούκλα, να ζήσει για πολλά χρόνια ακόμη, να ομορφαίνει το σπίτι τηςΜμμμμ. Ωραίο θέμα!!!
Εμάς το Σισάκι μας είναι αισίως 15 χρονών και δόξα τον Θεό αρκετά καλά. Κάτι προβληματάκια έχουμε με ένα πολύποδα στο αυτάκι μας που μας ταλαιπωρεί(λόγω αμέλειας προηγούμενων γιατρών), αλλά με την βοήθεια του Κ.Πάνου-αίλουρου θα το αφαιρέσουμε και θα πάνε όλα καλά(ελπίζω!).
Με το πέρασμα των χρόνων θα έλεγα ότι έχει γίνει πιο χαδιάρα(όχι και πολύ όμως, μην παίρνουμε αέρα),κοιμάται φυσικά περισσότερο και θέλει συνέχει να είναι κοντά μας. Μια φορά θυμάμαι ήμουν στην κουζίνα και μαγείρευα. Όσον ήμουν στην κουζίνα, η Σισούκο καθόταν σε μια καρέκλα δίπλα μου. Πήγαινα στο σαλόνι για πέντε λεπτά, τσουπ και η σουρτούκο. Ξαναπήγαινα στην κουζίνα να ελέγξω το φαϊ, ξανατσούκ απο πίσω μου. Ε, αυτό το σούρτα-φέρτα πρέπει να έγινε 6-7 φορές!Μέχρι που στο τέλος έγινε το φαϊ και ηρεμήσαμε!!
Πολύ χαίρομαι πάντως που διαβάζω ακόμα μεγαλύτερες ηλικίες από την δικιά μας, γιατί έχω αρχίσει και αγχώνομαι. Φυσικά ούτε που θέλω να το σκέφτομαι ότι θα μας αφήσει!
Εμπρός λοιπόν καλά μας γεροντάκια, σπάστε τα κατεστημένα και κάντε ρεκόρ ηλικίας!!!![]()

και μην αγχώνεσαι, οι γάτες είναι εφτάψυχες και οι καλοζωισμένες εννιάψυχες

CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
οι γάτες είναι εφτάψυχες και οι καλοζωισμένες εννιάψυχες![]()
Χαχα!! Ο δικός μου δηλαδή που έχει καταναλώσει τρεις έχει άλλες 6; Τέλειαααααααα!!!!!!!!!!!

konstans
Περιβόητο μέλος
Ναι αυτή είναι η κυρία μας!Η Σισούκο σου είναι αυτή στην υπογραφή σου; Είναι μια κούκλα, να ζήσει για πολλά χρόνια ακόμη, να ομορφαίνει το σπίτι τηςκαι μην αγχώνεσαι, οι γάτες είναι εφτάψυχες και οι καλοζωισμένες εννιάψυχες
![]()

Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σου!
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Αυτή τη γάτα, δεν μπορείς παρά να την φιλάς όλη την ώρα στο γούνινο γιακά της!!! Δώστης πολλά φιλιά ματς ματς ματς :kiss::kiss::kiss::kiss:Ναι αυτή είναι η κυρία μας!
CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι αυτή είναι η κυρία μας!
Τι κούκλα είναι αυτή;
Σαν το δικό μου βέβαι δε είναι, αλλά....
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Εννοείται, ότι δεν είναι κανένα σαν τα δικά μαςΤι κούκλα είναι αυτή;Σαν το δικό μου βέβαι δε είναι, αλλά....
![]()

, πόσο μάλλον να είναι κολλητά φιλαράκια μας τόοοοοοσα χρόνια

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Εμένα δεν με ξεγελάει αυτό το βιβλίο. Για να επινοήσεις τόσο διαστροφικά πράγματα πρέπει να είσαι πωρωμένος γατόφιλος, να ξέρεις τις γάτες απ' την καλή κι απ' την ανάποδη και να έχεις τραβήξει τα πάνδεινα για χάρη τους! Πέθανα στο γέλιο όταν το διάβασα...Ωχ, αυτό μου φέρνει στο μυαλό ένα αγγλικό βιβλιαράκι σκίτσων, με πανέξυπνο αλλά εντελώς ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ (δε φαντάζεστε πόσο!) χιούμορ, το "101 uses for a dead cat" του Simon Bond, που μου είχαν χαρίσει κάτι άγγλοι φίλοι πριν πολλά χρόνια.

konstans
Περιβόητο μέλος
Της δίνω όσα με αφήνει, γιατί γριούλα-γριούλα αλλά δεν σηκώνει και πολλά πολλάΑυτή τη γάτα, δεν μπορείς παρά να την φιλάς όλη την ώρα στο γούνινο γιακά της!!! Δώστης πολλά φιλιά ματς ματς ματς :kiss::kiss::kiss::kiss:

Καλέ εννοείται, σαν το δικό μας δεν είναι κανένα! Γι' αυτό και είναι δικό μας!!!Τι κούκλα είναι αυτή;Σαν το δικό μου βέβαι δε είναι, αλλά....
![]()

CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
αυτά εγώ δεν τα πρόλαβα..