'Οταν η γατούλα μας γερνάει...

Εμείς έχουμε ήλιο σήμερα και την έχει παίσει στο μπαλκόνι ανάσκελα το μανάρι μου. Γενικά απ'το πρώι όλο ξάπλες είμαστε:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμείς έχουμε ήλιο σήμερα και την έχει παίσει στο μπαλκόνι ανάσκελα το μανάρι μου. Γενικά απ'το πρώι όλο ξάπλες είμαστε:lol::lol:

Τώρα καλά είναι!! Μόλις χαλάσει ο καιρός και αρχίσουν τη γκρίνια για να βγουν έξω...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άμα κρυώσει ο καιρός, θα πάρουν το κουβερτάκι τους και θα την αράξουν δίπλα από τη ζέστη, αλλιώς, θα τους πιάσουν τα αθριτικά τους:lol::lol::lol:

Άμα κρυώσει ο καιρός, θα πάρουν το κουβερτάκι τους και θα την αράξουν δίπλα από τη ζέστη, αλλιώς, θα τους πιάσουν τα αθριτικά τους:lol::lol::lol:

Τα φυσιολογικά γατιά!!! Ο δικός μου κλαψουρίζει όλη μέρα να βγει λίγο στο μπαλκόνι!! Και όταν του ανοίγουμε κλαψουρίζει να μπει μέσα!!
Το πόδι μας όμως τώρα πια πονάει συνέχεια...Όχι μόνο το χειμώνα...:(

Που είστε καλέ γριούλες???
Έπιασε κρύο και κρυφτήκατε?:D:D:D
Εμείς πάντως έχουμε ανανεωθεί με το καινούργιο μας αυτάκι και μας έχει πιάσει η αλητεία μας.
Μόλις τρώμε το πρωϊ βγαίνουμε την βόλτα μας στο μπαλκόνι όπου ακολουθούμε τις εξείς στάνταρ κινήσεις: στην αρχή καθόμαστε στην κληματαριά και ρεμβάζουμε τον δρόμο για κάνα μισάωρο και μετά πάμε και ξαπλώνουμε στην αγαπημένη μας γλάστρα. Κοιμόμαστε εκεί κάνα δύωρο και μετά γρήγορα μέσα στο σπίτι για να τσιμπήσουμε κάτι και να συνεχίσουμε τον ύπνο στον καναπέ.

Ψυχή μου!!!!Σισσούκο, καλά είσαι κοπέλλα μου; Λουκουμάκι όμορφο, δεν είσαι γριούλα, είσαι μια πανέμορφη διαχρονική ΣΤΑΡ!!!!!

Καλά είμαι Μπάσσυ, τώρα τελείωσε η αντιβίωση και θα ξαναπάω μια βόλτα απ'τον γιατρό;).
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, είμαι όντως μια σταρ και σνομπ μάλιστα........

Κι ο Πίπης μου στο μπαλκόνι τη βγάζει!! Έχει βιδωθεί στο καλάθι του και με το ζόρι έρχεται μέσα!!! Ούτε για φαί!!! :lol:

Η δική μου έχει βιδωθεί μέσα, στο πουφ όλη μέρα, εντάξει σηκώνεται κάθε χάραμα να μας τραγουδήσει και να μας ξυπνήσει, μόλις βεβαιωθεί ότι το πέτυχε.... τότε πάει και την αράζει και ρίχνει κάτι ύπνους......

Καλημέρα κι από εμάς.!:):D
Αλήθεια βρε παιδιά όταν λέμε γριουλα μια γατούλα ή γερούλη από ποια ηλικία και μετά το εννοούμε???Ο Τίμυ μου είναι 8 χρονών. Εχει βαρύνει βέβαια εάν τον συγκρίνω με παλιοτερα, αλλά ακόμη διατηρείται ακμαίος!:up:Απλά πιο ήσυχος είναι πια. Και είναι και γεροντοκόρος.!
Καλά είμαι Μπάσσυ, τώρα τελείωσε η αντιβίωση και θα ξαναπάω μια βόλτα απ'τον γιατρό;).
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, είμαι όντως μια σταρ και σνομπ μάλιστα........

Σισσυ μου είσαι καλά? Διαβασα έπαιρνες αντιβίωση. Περαστικούλια σου καλή μου. Είσαι και μια ΚΟΥΚΛΑΡΑ:up:

Καλημέρα κι από εμάς.!:):D
Αλήθεια βρε παιδιά όταν λέμε γριουλα μια γατούλα ή γερούλη από ποια ηλικία και μετά το εννοούμε???Ο Τίμυ μου είναι 8 χρονών. Εχει βαρύνει βέβαια εάν τον συγκρίνω με παλιοτερα, αλλά ακόμη διατηρείται ακμαίος!:up:Απλά πιο ήσυχος είναι πια. Και είναι και γεροντοκόρος.!
Σισσυ μου είσαι καλά? Διαβασα έπαιρνες αντιβίωση. Περαστικούλια σου καλή μου. Είσαι και μια ΚΟΥΚΛΑΡΑ:up:
Καλά είμαι, έγιανε το αυτάκι μου και έχω πάρει τα πάνω μου:up:
Εχτές δεν άφησα την μαμά μου να κοιμηθεί γιατί κάτι βρήκα και γραντζούνιζα όλο το βράδυ:lol:
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!!Ε, εσύ είσαι στα όρια μάλλον, γεροντομωρό:P

Staman ένα θα σου πω έγώ γράφω εδώ για τη δική μου γιατί είναι... 17 και κάτι ψιλούλια... οπότε όπως καταλαβαίνεις ο Τιμάκος είναι.... πιπίνι:lol:.

Τρελό πιπίνι ο Τιμάκος όχι αστεία!!! :)
Το γατί μου νομίζει ότι έχουμε ακόμα καλοκαίρι παιδιά!!! Στο μπαλκόνι όλη μέρα!! Με το ζόρι τον βάζουμε μέσα!!

Εμ, βέβαια, είναι γάτος κανονικός, του παλιού καιρού, όχι μεταλλαγμένος, που αντί για τα κεραμίδια το Γενάρη προτιμά να χώνεται και να κοιμαται στις ντουλάπες.... "Τ'ακούς Μπάσσυ;" (πού ν'ακούσεις από μέσα τη ντουλάπα!;) )

Εμ, βέβαια, είναι γάτος κανονικός, του παλιού καιρού, όχι μεταλλαγμένος, που αντί για τα κεραμίδια το Γενάρη προτιμά να χώνεται και να κοιμαται στις ντουλάπες.... "Τ'ακούς Μπάσσυ;" (πού ν'ακούσεις από μέσα τη ντουλάπα!;) )

:lol::lol::lol:
Σήμερα πάντως ούτε να το δεί το μπαλκόνι!!! Κρύωσε το χαζούλι μου!!!

:lol::lol::lol:
Σήμερα πάντως ούτε να το δεί το μπαλκόνι!!! Κρύωσε το χαζούλι μου!!!
Χα-χα τα πουλάκια μου. Κι εμένα η σισσούκο έκοψε τις πολλές βόλτες στο μπαλκόνι. Αραχτή στον καναπέ είναι συνέχεια και ασχολείται με τον καλωπισμό της.....

Δηλαδη καλε εμενα που η κουκι μου ειναι 10 ειναι τσικο?Βεβαια ακομα ειναι σαν μωρο αμα την πιανει η τρελλα της τρεχει περα δωθε σαν μουρλο:D

Δηλαδη καλε εμενα που η κουκι μου ειναι 10 ειναι τσικο?Βεβαια ακομα ειναι σαν μωρο αμα την πιανει η τρελλα της τρεχει περα δωθε σαν μουρλο:D

Καλέ πιπίνι είναι κι αυτή!! Είναι δυνατόν; 10 χρονών να τη λες γριά; Τς τς τς!!! :lol: Άμα φτάσει τα 20 (που λέει κι ο γιατρός για τον Πίπη μου) πώς θα τη λές; Μαθουσαλίνα; :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έλα ντε!!!
Εγώ βλέπω την συμπεριφορά της κούκυς που είναι 9χρονών και μου φαίνεται σαν να 'ναι 9 μηνών μπροστά στην σίσσυ:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά τι γίνεται; Τι κάνουν τα "μωρά" σας;
Μπαίνει κι οι άνοιξη τώρα, ποιός τα πιάνει!!!! :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back