ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
ΥΠ συγνωμη για τα πολλα ορθογραφικα
...θα πρεπει να με σινηθησετε...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Για την ουρολοίμωξη αυτό που ξέρω είναι ότι συνήθως δίνουν αντιβίωση. Τώρα για τη νεφρική ανεπάρκεια συνήθως το πιο απλό και πρώτο βήμα είναι η αλλαγή τροφής. Δύο αξιόπιστες εταιρείες που πολλοί προτείνουν είναι Hills συγκεκριμένα την k/d και royal canin την renal. Από κει και πέρα κατά διαστήματα (κάτι το οποίο το ορίζει ο κτήνιατρός σου) πρέπει να κάνει κάποιες εξετάσεις για να βλέπεις την εξέλιξη της νόσου. Σε κάποιες περιπτώσεις είναι κάτι παροδικό και το ξεπερνάει το ζώο, σε κάποιες άλλες είναι χρόνιο το πρόβλημα.
Περαστικά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
αυτη που περνω δεν ειναι σιγουρα hills...θα δω και θα σας πω πως λεγετε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Περαστικά και απο μένα.!

ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος

ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
σημερα το απογευμα το ενα απ τα γατακια ειχε αιμα στα ουρα του,τι να κανω?χτες που τα ειδε ο κτηνιατρος ηταν μια χαρα,εχω σπιτι αντιβιωση ronaxan 20 μπορω να του δινω ενα τεταρτο το πρωι κι ενα το βραδυ?ειναι μισο κιλο τα γατακια.επισης ειναι μεταδοτικο αυτο?μπορει δλδ να κολησουν και τ αλλα γατακια?η να εχουν ηδη κι επειδη ειναι σκουροχρωμα σ εκεινο το σημειο να μην φαινεται το αιμα?να δωσω και σ εκεινα αντιβιωση?
σας παρακαλω πεστε μου,γιατι πολυ στεναχωρεθηκα,το γατακι ουρει συχνα,συνεχεια,και απο λιγο καθε φορα.τι να φταιει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ρενακι..100 φορες εχουμε πει οτι δεν ειμαστε γιατροι.Πως ειναι δυνατον να σου πουμε να δωσεις αντιβιωση..κια μαλιστα ποση..και αν ποσα διαστηματα;Σε παρακαλω..παρε τηλεφωνο τον γιατρο..,περιεγραψε του την κατασταση..και δες τι θα σου πει.
Στην αναγκη...γραψε στο θεμα του γιατρου εδω.. και παλι ομως ο ανθρωπος δεν φερει καμια ευθυνη...διαγνωση απο site;
ΥΓ..ηρθε γιατρος στο νησι.Πηρες το τηλεφωνο του;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
πουπουλινα μου το ξερω,αλλα δε το σηκωνε ο γιατρος το απογευμα,κι οπως εχω ξαναπει ειναι ακριβοθωρητος,ειναι και δημαρχος πλεον λερου,δε το ξερα αυτο,χτες το εμαθα.νομιζα οτι εχει γνώστες εδω απο ιατρικη πλευρα,διαβασα οδηγιες χρησης για την αντιβιωση και γραφει οτι ειναι και για ουρολοιμωξη.δε θελω να λεω τα ιδια και να γινομαι κουραστικη,αλλα πιστεψε με εχω κανει διαγνωση με παιδοπνευμονολογο απ το τηλεφωνο απειρες φορες,ειχε ασθμα η κορη μου,το ξερω δεν ειναι πρεπον,αλλα δεν εχουμε ολοι τις ιδιες παροχες δυστυχως!!!!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Το site ομως δεν ειναι γιατρος.Σε καμια περιπτωση δεν μπορουμε να δινουμε συνταγες .Αν ειναι ακριβοθωρητος ο γιατρος..προσπαθησε να εχεις επικοινωνια με καποιον αλλον.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Καταρχήν μπορεί να μην έχει καν ουρολοίμωξη το γατί. Μπορεί να έφαγε δηλητήριο, τοξίνες, να τραυματίστηκε ή να έπαθε κάτι άλλο. Πρέπει να το δει κτηνίατρος.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
αποκλειεται να εφαγε δηλητητριο,γιατι δεν ειναι εξω χωρις επιβλεψη,παντα ειμαι κι εγω μαζι τους η ενα απ τα παιδια μου.πηρα τον κτηνιατρο που τα ειχε δει προχτες,οντως κι εκεινος αποκλειει την περιπτωση ουρολειμωξης,επειδη ειναι πολυ μικρα,το πιθανον μου ειπε ειναι να τραυματηστηκαν στο παιχνιδι,οντως παιζουν σα τρελα μεταξυ τους και δαγκωνονται,παρ ολα αυτα για παν ενδεχομενο,μου ειπε και ο κτηνιατρος απ τη λερο και εδω στο φορουμ,να δινω ροναξαν για μια βδομαδα και να τα παρατηρω.
rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
σημερα το απογευμα το ενα απ τα γατακια ειχε αιμα στα ουρα του,τι να κανω?χτες που τα ειδε ο κτηνιατρος ηταν μια χαρα,εχω σπιτι αντιβιωση ronaxan 20 μπορω να του δινω ενα τεταρτο το πρωι κι ενα το βραδυ?ειναι μισο κιλο τα γατακια.επισης ειναι μεταδοτικο αυτο?μπορει δλδ να κολησουν και τ αλλα γατακια?η να εχουν ηδη κι επειδη ειναι σκουροχρωμα σ εκεινο το σημειο να μην φαινεται το αιμα?να δωσω και σ εκεινα αντιβιωση?
σας παρακαλω πεστε μου,γιατι πολυ στεναχωρεθηκα,το γατακι ουρει συχνα,συνεχεια,και απο λιγο καθε φορα.τι να φταιει?
μπορεί να μην είναι και τίποτα- η Ήρα μου όταν ήταν πιτσιρίκα είχε αίμα στα ούρα της και η αιτία ήταν τα ενδοπαράσιτα- μην αγχώνεσαι, απλά προσπάθησε να βρείς κτηνίατρο...
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
μακαρι να ειναι ετσι ο κτηνιατρος τα ειδε προχτες,ηρθε για μια μερα πατμο,και τα βρηκε μια χαρα,του τηλεφωνησα καιμου ειπε αντιβιωση και οτι δεν ειναι τιποτα,μαλον απ το παιχνιδι,ευχομαι να μην ειναι τιποτα,φοβαμαι παρα πολυ,διαβασα διαφορα για τις πετρες κλπ.που κανουν οι γατες και δε μπορουν να ουρησουν οτι προκαλει ακομα και θανατο και τρομαξα,ο γιατρος ειπε ο τι ειναι μωρο ακομα για να χει κατι τετοιο,ομως ζοριζεται στα τσισα το καημενο,και βγαζει κι αιμα μαζι με τα ουρα,τα αλλα 4 τα τσεκαρα ηταν μια χαρα,δε ξερω τι να πω,τελικα ειναι πολυ δυσκολο να επιβιωσουν τα μωρα γατακια,μεχρι να χρονισουν να παρουν τα πανω τους.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
βρε συ,...μην αγχωνεσαι..ειναι παρα πολυ μικρο για να εχει ουρολιθιαση.Βεβαια..το περιεργο ειναι οτι οντως τα συμπτωματα ταιριαζουν,και επισης στατιστικα..το παθαινουν σε νεαρη ηλικια(αλλα οχι μονο)..αλλα οχι και τοσο γρηγορα...μου φαινεται παρα πολυ κουφο..

Παντως..γιατι αποκλειει την ουρολοιμωξη;; Δεν το καταλαβα αυτο..τεσπα...ευχομαι τα καλυτερα.

ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
ο γιατρος του φορουμ,μου απαντησε και ειπε ουρολοιμωξη,ο δικος μου απο λερο ειπε,χτυπημα,αλλα και οι δυο συμφωνουν στο ροναξαν,παλι καλα,κι ειναι η μονη αντιβιωση που εχω μου την ειχε στειλει η bijoux απ τη ροδο μαζι με τ αλλα φαρμακα,οποτε του εδωσα σημερα και περιμενω μεχρι τωρα δεν εχει βελτιωση παντως ακομα αιμα βγαζει,και συχνοουρια που τον ποναει τον καημενο,σταγονα-σταγονα τα βγαζει.και το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να τον απομακρινω απ τ αλλα,αν τον φερω μεσα κινδυνευει ο μεγαλος,κι εκει φοβαμαι για τ αλλα 4.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Αν δεν μπορεί να κατουρήσει είναι πολύ επικίνδυνο.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
το ξερω εχω διαβασει σχετικα,για ουροληθιασεις κλπ.κατουραει αλλα λιγο,λιγο και παλι,σημερα ειναι η πρωτη μερα αντιβιωσης αυριο,θα σας γραψω νεοτερα,ισως να ειναι καλλυτερα το ψυχουλινι μου,κι οχι τιποτα απ τα 5 αυτο το αγαπαω ενα κλικ παραπανω,να ρωτησω κατι?η ξηρα τροφη μηπως δε κανει καλο σ αυτη τη φαση που ειναι?απ τη μια ειναι καλο που πινει πιο πολυ νερο,απ την αλλη διαβασα οτι δε κανει,τι πιστευετε?το γατι ομως ειναι ζωηρο,τρωει κανονικα,παιζει,τρεχει,απλα ποναει οταν κανει τσισα του και εχει συχνοουρια,με λιγα ουρα καθε φορα,ομως κανει ουρα τον παρατηρω παντα.
silia23
Νεοφερμένο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
διαβάζω αυτά που γράφετε και με έχει πιάσει αγχος. ο γάτος μ είναι εφτά μηνών αστείρωτος κ έχει ουρολοίμωξη από στρουβίτη. πήγα κτηνίατρο την πρώτη φορά κ μ έδωσε αντιβίωση για όξινα ούρα κ το γνωστό αγκουμεντιν . δεν πήγαινε στην άμμο κατουρούσε παντού κ εκλαιγε. το ξαναπήγα κ κάναμε υπέρηχο,είχε γεμάτη κύστη ,καθετήρας, νάρκωση κλασικα κ μερικές αντιβιώσεις ενέσιμες γιατι ειδαμε κ αιμα.συνεχίσαμε με ίδιες αντιβιώσεις ,απλά αυξήσαμε δόση. το έβλεπ καλύτερα,πήρα κ άμμο απο πετ σοπ ,την εβερκλιν με τουσ κρυστάλλους κ βλέπω να την προτιμάει,πιστεύω πως το έπα8ε απο την προηγουμενη αμμο γτ δεν τη προτιμουσε ,δεν ξερω τι να πω. σημερα ξαφνικα αρχισε να κλαιει για λιγο,μου κατουρησε τις κουρτινες ,πηγε αμμο κ γενικα βλεπω οτι παει,δν τα κραταει. ειτε στην αμμο ειτε στην κουρτινα,αντε κ στον καναπε.αλλα φοβαμαι.....το μεγαλωσα με τοση αγαπη,ειδικα τωρα που μενω μονη,κοιμομαστε μαζι καθε βραδυ, πιστευω παει καλυτερα αλλα δεν ξερω τι αλλο να κανω...δεν μου περισσεουν κ για γιατρο,ειμαι ανεργη τωρα. καμια φορα το βλεπω σαν να κρυωνει γτ τρεμει αλλα παιζει να κρυωνει οντως,καμια φορα ομως.
δεν θέλω να σε ανησυχίσω περισσότερο, αλλά αυτή την πάθηση δεν την παθαίνουν από την άμμο. Αν δεν υπάρχει γενετικό πρόβλημα, η τροφή είναι ο μόνος ένοχος παράγοντας. Αν δίνεις ξηρά τροφή θα σου συνιστούσα να την αντικαταστήσεις με κονσέρβες (αν μπορείς να προσθέτεις μερικές κουταλιές νερό στην κονσέρβα, ακόμα καλύτερα)
silia23
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool