Ο Γεράσιμος μου έχει μείνει 2 κιλά

Καλή σας όρεξη!! εμείς μόλις φάγαμε βραστό κοτόπουλο!! :slourp:
Αν θες μπορώ να σου πω για αυτόν στην Καλαμαριά. Παλιά πηγαίναμε διάφορα αδέσποτα γατάκια. Σε ένα που είχε πραγματικά προβλημα (μια τρύπα στο λαιμό του) έγινε καλά. Σε αυτόν πηγαίνει φίλη φίλης μου τον γάτο της κ πήγα κ εγω πριν κανένα δίμηνο για ένα εμβόλιο καθώς είμαι σε φάση αναζήτησης κτηνιατρου στη Θεσσαλονίκη. Αλλα δεν είχε κάποιο προβλημα για να σου πω πως το αντιμετώπισε. Το περιστατικό με τον γάτο που αναφέρω έγινε πριν πολλά χρόνια κ εγω ήμουν πολύ μικρη για να θυμάμαι λεπτομέρειες...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν γνωρίζω απο γιατρούς στην Θεσ/νικη, αλλά θα σου έλεγα να αγοράσεις κονσέρβες ad της Ηιλλς, ή την recovery της Royal είναι πολύ θρεπτικές και δυναμωτικές και συνήθως τις λατρεύουν.

Περαστικά.:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εφαγε ο γερασιμουκος μου λιγακι, βουτηξα το δαχτυλο μου στο φιδε κ αρχισε να το γλειφει κ μετα πηρε φορα. καλα μη φανταστειτε τρομερα πραγματα.περιμενω να δω την εξελιξη τωρα,ελπιζω να μην κανει παλι εμετο.
θα τις δοκιμασω κ αυτες τις κονσερβες, μεχρι στιγμης του επαιρνα κυριως gourmet κ sheba
Ζωή εννοείται ότι θέλω στοιχεία του γιατρο.πως τον λενε; αυριο εχω αδεια,ευτυχως.εχω σκοπο να κανω ενα tour.
κ λιγο βραστο κοτοπουλακι αυρο δεν ειναι κακη ιδεα

Σταύρος Γ. Παπαδημητρίου
Αιγαίου 73 & Χάψα 4
2310432797

Η οδός Χάψα είναι λίγο μετά την Ανδριανουπόλεως οπως πας για Καλαμαριά, περιοχή Βυζάντιο.

Απο τιμές...για το εμβόλιο (nobivac tricat trio), ενα χάπι drontal κ την εξέταση έδωσα 40 ευρώ. Δεν ξέρω αν θεωρείται ακριβός ή φθηνός για Θεσσαλονική.

Καλή χώνεψη σας εύχομαι!!!

φιδε γιατι του δινεις;

καλημερα, σηκωθηκαμε κ σε λιγο θα τον παω στον γιατρο
φιδε μου ειπε ο γιατρος, απ'οτι μου ειπε αφου κανει εμετους να μην του δινω κονσερβα, στερεα τροφη δηλαδη, καλυτερα υγρα
για να μην παθει αφυδατωση. σου ακουστηκε καπως ε;κ μενα αλλα του δωσα λιγο. βεβαια του εδωσα κ λιγη κονσερβα κ δεν εκανε ευτυχως

Σοφοκλής Μποντόζογλου
Ικτίνου 7
2310272326
Δέχεται πρωινά μέχρι τις 2 και απογεύματα μέχρι τις 9 αν ψάχνεις γιατρό στο κέντρο :) Καλή επιτυχία :)

Ελπιζω να γινει συντομα καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κανενα νεο απο τον γατουλη;

καλησπερα, τα νεα ειναι ...ουτε ξερω να πω με σιγουρια.
χθες τον πηγα τον πρωι για τον ορο κ μετα στον αμασλιδη, εναν γιατρο στην καλαμαρια που ανεφερα οτι μου προτεινανε.
τελειως διαφορετικος, του πηρε ιστορικο, με ρωτησε δεκαδες πραγματα, του πηρε αιμα,καναμε κ υπερηχο.
ολα ηταν πολυ καλα αλλα δεν εδειξε κ αισιοδοξος.μου ειπε οτι μπορει να ειναι κ κατι ΄΄κακο'' κ να μη φαινεται.
μου εδωσε φαρμακευτικη διατροφη, καποιες κονσερβες της hills κ μια καψουλα να την βαζω στο φαγητο του.
το σκεπτικο ειναι ,λεει, να αποκλεισουμε αυτα που μπορει να συμβαινουν κ να διορθωνονται.
σημερα εν τω μεταξυ ,ενω ειναι καλοδιαθετος κ πειναει εκανε κ λιγο διαρροια, μεχρι χθες δεν ειχαμε τετοια θεμα.

Eμετο εχει κανει;Οι εξετασεις του βγηκαν καλες;

Τουλάχιστον βρήκες καλό γιατρό, και δεν θα χάσεις άλλο χρόνο!

Τον ταϊζεις με σύριγγα ή τρώει μόνος του? Περπατάει κανονικά ή τρεκλίζει και πέφτει? Νεράκι πίνει ή ούτε αυτό?

καλημερα ,εχει κανει λιγο εμετο ναι. οι εξετασεις του ηταν ολες πολυ καλες.
ειναι νομιζω πιο ευδιαθετος, αρχισε λιγο να πλενεται παλι. ο υπερηχος δε θα επρεπε να δειξει κατι αν υπηρχε περιπτωση για καρκινο; σημερα το απογευμα θα ξαναπαμε κ μαλλον θα κανουμε κ ακτινες. τι αλλες εξετασεις θα μπορουσαμε να κανουμε;;
Ατσίδα, τρώει μόνος του, έχει ορεξη κ γκρινιαζει γιατι του βαζω μια μια κουταλια κ θελει κ αλλο. περπαταει κανονικα κ πινει κ νερακι.

Περαστικά του μωλέ μου, το καημένο.
Πολλά φιλάκια δώστου και τις ευχές μας να μην είναι κάτι σοβαρό τελικά.

Θα μπορούσατε να κάνετε εξετάσεις αίματος αλλά είναι πολύ καλό σημάδι που τρώει και πλένεται. Έίστε καλύτερα και φαίνεστε!:D Αλλά να πάτε και στο γιατρό για σιγουριά πως όλα είναι καλά.;)

καναμε κ εξετασεις αιματος κ ειναι κ αυτες καλες.τωρα δεν ξερω βεβαια αν πρεπει κ αλλες διαφορετικες εξετασεις αιματος.
φυσικα θα παμε, με το που φυγω απτη δουλεια (στη δουλεια ειμαι τωρα) κατευθειαν

Τότε όλα καλά! Για όποια νέα έχεις ενημέρωσε γιατί σας παρακολουθούμε εναγωνίως!:)

Eμπρός mycatικοί! Όλοι, όλη την θετική μας ενέργεια για τον ζούζουνο!:)

ετσι ολη την ενεργεια παρακαλω.
κ ειναι ενας κουκλος, θα βαλω φωτο οταν επιστρεψω σπιτι να τον καμαρωνουμε ολοι μαζι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back