zouzounela
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν θες μπορώ να σου πω για αυτόν στην Καλαμαριά. Παλιά πηγαίναμε διάφορα αδέσποτα γατάκια. Σε ένα που είχε πραγματικά προβλημα (μια τρύπα στο λαιμό του) έγινε καλά. Σε αυτόν πηγαίνει φίλη φίλης μου τον γάτο της κ πήγα κ εγω πριν κανένα δίμηνο για ένα εμβόλιο καθώς είμαι σε φάση αναζήτησης κτηνιατρου στη Θεσσαλονίκη. Αλλα δεν είχε κάποιο προβλημα για να σου πω πως το αντιμετώπισε. Το περιστατικό με τον γάτο που αναφέρω έγινε πριν πολλά χρόνια κ εγω ήμουν πολύ μικρη για να θυμάμαι λεπτομέρειες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Περαστικά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
θεοδ γερασιμος
Νεοφερμένο μέλος
θα τις δοκιμασω κ αυτες τις κονσερβες, μεχρι στιγμης του επαιρνα κυριως gourmet κ sheba
Ζωή εννοείται ότι θέλω στοιχεία του γιατρο.πως τον λενε; αυριο εχω αδεια,ευτυχως.εχω σκοπο να κανω ενα tour.
κ λιγο βραστο κοτοπουλακι αυρο δεν ειναι κακη ιδεα
zouzounela
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αιγαίου 73 & Χάψα 4
2310432797
Η οδός Χάψα είναι λίγο μετά την Ανδριανουπόλεως οπως πας για Καλαμαριά, περιοχή Βυζάντιο.
Απο τιμές...για το εμβόλιο (nobivac tricat trio), ενα χάπι drontal κ την εξέταση έδωσα 40 ευρώ. Δεν ξέρω αν θεωρείται ακριβός ή φθηνός για Θεσσαλονική.
Καλή χώνεψη σας εύχομαι!!!
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
θεοδ γερασιμος
Νεοφερμένο μέλος
φιδε μου ειπε ο γιατρος, απ'οτι μου ειπε αφου κανει εμετους να μην του δινω κονσερβα, στερεα τροφη δηλαδη, καλυτερα υγρα
για να μην παθει αφυδατωση. σου ακουστηκε καπως ε;κ μενα αλλα του δωσα λιγο. βεβαια του εδωσα κ λιγη κονσερβα κ δεν εκανε ευτυχως
evi27
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ικτίνου 7
2310272326
Δέχεται πρωινά μέχρι τις 2 και απογεύματα μέχρι τις 9 αν ψάχνεις γιατρό στο κέντρο
Καλή επιτυχία 
goth
Δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
θεοδ γερασιμος
Νεοφερμένο μέλος
χθες τον πηγα τον πρωι για τον ορο κ μετα στον αμασλιδη, εναν γιατρο στην καλαμαρια που ανεφερα οτι μου προτεινανε.
τελειως διαφορετικος, του πηρε ιστορικο, με ρωτησε δεκαδες πραγματα, του πηρε αιμα,καναμε κ υπερηχο.
ολα ηταν πολυ καλα αλλα δεν εδειξε κ αισιοδοξος.μου ειπε οτι μπορει να ειναι κ κατι ΄΄κακο'' κ να μη φαινεται.
μου εδωσε φαρμακευτικη διατροφη, καποιες κονσερβες της hills κ μια καψουλα να την βαζω στο φαγητο του.
το σκεπτικο ειναι ,λεει, να αποκλεισουμε αυτα που μπορει να συμβαινουν κ να διορθωνονται.
σημερα εν τω μεταξυ ,ενω ειναι καλοδιαθετος κ πειναει εκανε κ λιγο διαρροια, μεχρι χθες δεν ειχαμε τετοια θεμα.
moukelis
Επιφανές μέλος
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ατσίδας
Εκκολαπτόμενο μέλος
θεοδ γερασιμος
Νεοφερμένο μέλος
ειναι νομιζω πιο ευδιαθετος, αρχισε λιγο να πλενεται παλι. ο υπερηχος δε θα επρεπε να δειξει κατι αν υπηρχε περιπτωση για καρκινο; σημερα το απογευμα θα ξαναπαμε κ μαλλον θα κανουμε κ ακτινες. τι αλλες εξετασεις θα μπορουσαμε να κανουμε;;
Ατσίδα, τρώει μόνος του, έχει ορεξη κ γκρινιαζει γιατι του βαζω μια μια κουταλια κ θελει κ αλλο. περπαταει κανονικα κ πινει κ νερακι.
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Πολλά φιλάκια δώστου και τις ευχές μας να μην είναι κάτι σοβαρό τελικά.
Ατσίδας
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλλά να πάτε και στο γιατρό για σιγουριά πως όλα είναι καλά.
θεοδ γερασιμος
Νεοφερμένο μέλος
φυσικα θα παμε, με το που φυγω απτη δουλεια (στη δουλεια ειμαι τωρα) κατευθειαν
Ατσίδας
Εκκολαπτόμενο μέλος

marina289
Περιβόητο μέλος

θεοδ γερασιμος
Νεοφερμένο μέλος
κ ειναι ενας κουκλος, θα βαλω φωτο οταν επιστρεψω σπιτι να τον καμαρωνουμε ολοι μαζι
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool