Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Θα σε συμβουλευα να τον πας και σε αλλον γιατρο.Τριτο...Ξερω..ισως σου ακουγεται πολυ,ομως ειδικα αν ειναι να τον ανοιξει...οπωσδηποτε πρεπει να παρεις και αλλη γνωμη.Περιεργο μου ακουγεται παντως..Ευχομαι ολοψυχα να πανε ολα καλα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ατσίδας
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Δεν νομίζω πως πρεπει να υποβληθει ενα 13χρονο ζωάκι σε επέμβαση χωρις καν να ξέρουμε τί ψαχνουμε και που.
Εισαι Αθήνα ή Θεσσαλονίκη;
θεοδ γερασιμος
Νεοφερμένο μέλος
εννοείται ότι δε θα τον ανοίξουμε χωρίς λόγο. πιστεύω κ αυτός δεν το εννοούσε, ήταν μάλλον τύπου: τι άλλο μένει;
χθες που τον ξαναρωτησα τι αλλο μπορουμε να κανουμε κ πως θα κινηθουμε μου ειπε να τον παρακολουθησω δυο μερες κ να συνεχισουμε τη θεραπεια κ θα δουμε πως παει. στη συνεχεια μου ειπε οτι εφοσον τελειωσει αυτος με ολα αυτα που σκεφτεται, αν δεν εχουμε βγαλει ακρη θα με στειλει σε εναν που ειναι η ειδικοτητα του τα γαστ/κα. αλλα θελει να εχουμε εξαντλησει καποια ενδεχομενα κ να εχουμε κανει ολες τις εξετασεις για να μην ειμαστε μετεωροι.
σκεφτηκα κ γω να παμε να δειξουμε τις εξετασεις κ σε αλλο γιατρό. τεταρτος θα ειναι αλλα δεν εχω κανένα προβλημα.
Θεσ/νικη ειμαι Mickey, εχουμε κανει κ υπερηχο (2) κ ειναι κ αυτοι ενταξει.
αρα αιμ/κα, υπερηχοι, ακτινες κ ψηλαφισμοι ειναι οκ.
να σημειωσω ,χωρις να το ματιασω , οτι τρεις μερες δεν εχει κανει εμετο.
εν τω μεταξυ, ο καλομαθημενος, βαρεθηκε την i/d hills την κονσερβα κ χθες δεν ετρωγε.
κ εψαχνα να του βρω καποιες παλι τετοιου τυπου royal.
την οποια καταβροχθησε

marina289
Περιβόητο μέλος
πολύ καλά!αρα αιμ/κα, υπερηχοι, ακτινες κ ψηλαφισμοι ειναι οκ.
να σημειωσω ,χωρις να το ματιασω , οτι τρεις μερες δεν εχει κανει εμετο.
εν τω μεταξυ, ο καλομαθημενος, βαρεθηκε την i/d hills την κονσερβα κ χθες δεν ετρωγε.
κ εψαχνα να του βρω καποιες παλι τετοιου τυπου royal.
την οποια καταβροχθησε![]()

Αφού έχει όρεξη ο μάγκας και όλο το ¨ψάξιμο¨ δεν εντόπισε κάτι μεμπτό ,
όλα οκ δείχνουν!

θεοδ γερασιμος
Νεοφερμένο μέλος
ο γιατρος ειπε οτι αυτο ειναι αδυνατισμα απο αρρωστια. ναι αλλα απο ποια βρε γιατρε;;;;;;
θα ρωτησω κ κατι ακομα, μη γελασετε. υπαρχει περιπτωση να ειναι ψυχολογικο που αδυνατισε;
speri
Διάσημο μέλος

mickey mouse
Διάσημο μέλος
όσο για το φαγητό αφού τρώει κάνε υπομονή και θα στρώσει σιγά σιγά
brigite
Διάσημο μέλος

Ψυχολογικο ,ναι..αλλα γιατι;...Τι αλλαξε στην καθημερινοτητα του ,που να τον επιρεασε τοσο πολυ;
θεοδ γερασιμος
Νεοφερμένο μέλος
ηταν οι δυο τους αυτοκολλητοι,την καταλαβαινε απτο ασανσερ, με λιγα λογια ηταν κατα 98% υπο τη δικια της φροντιδα.
εδω κ δυο χρονια (σαν να ειναι δυο μερες) την χασαμε τη μαμα μου. κ σκεφτομαι μηπως τον επηρεασε αυτο; θα μου πεις μετα απο δυο χρονια;
ειχε αλλαξει απο τοτε συμπεριφορα, φοβομουν μην παθει κατι τοτε αλλα λεω μηπως σιγα σιγα εμφανιστηκε τωρα;
μπορει να υπερβαλλω αλλα σκεφτομαι ολα τα ενδεχομενα
brigite
Διάσημο μέλος

Ομως επειδη αυτος μπορει να ειναι ενας ακομα λογος,φροντιζε τον οσο μπορεις καλυτερα ,αφιερωνε χρονο και παιζε μαζι του και
σαφως μην επαναπαυθεις οτι ειναι ψυχολογικο καθαρα.
Σε καθε τι περιεργο,επικοινωνια με το γιατρο.
...Πιστευω οτι ολα καλα θα πανε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Δες και αυτο: https://www.peteducation.com/article.cfm?c=1+1322&aid=304
Το IBD ειναι αρκετα συνηθισμενο στις γατες και ισως η κατασταση του γερασιμου να οφειλεται σε αυτο και μια αλλαγη στην διατροφη του μπορει να ειναι αρκετη για να τον συνεφερει.
Ατσίδας
Εκκολαπτόμενο μέλος

θεοδ γερασιμος
Νεοφερμένο μέλος
πειναει δηλαδη ,καθεται στο φαγητο μπροστακ μολις το βαζω το μυριζει κ γκρινιαζει. αν τρωμε εμεις , ορμαει σαν τρελος
brigite
Διάσημο μέλος
Στην τελικη ,δινε του ,μαγειρευτα ,προκειμενου να μενει νηστικος.
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
θεοδ γερασιμος
Νεοφερμένο μέλος
το αγαπημενο του σνακ ποιο ειναι; οι ελιες, τρελαινεται.
πιο μικρος ειχε ανεβει κ ειχε φαει απτο τραπεζι ποσες κ ποσες με τα κουκουτσια κ τον τρεχαμε.
μετα του καθαριζαμε μια φορα στο τοοοοοσο κ εκανε χαρες.
τωρα ομως ο γιατρος ειπε να κανει αυτη την διατροφη με τις συγκεκριμενες. χθες το βραδυ παλι πεινουσε, γκρινιαζε, του εβαλα κ απτις δυο κ εφαγε μετα απο ποση ωρα με το ζορι λιγο.
σημερα που θα παω θα τον ρωτησω τον γιατρο μηπως να του βρασω λιγο κοτοπουλακι.
θεοδ γερασιμος
Νεοφερμένο μέλος
brigite
Διάσημο μέλος
Μετα ,ανακατευε μεσα σε οτι τρωει πιο ευχαριστα,λιγες κροκκετες και μερα με τη μερα αυξανεις την ποσοτητατων κροκκετων και μειωνεις του μαγειρευτου.Εγω αυτο θα εκανα,απο τη στιγμη που ολα τελικα ειναι θεμα φαγητου και οχι λογοι υγειας.
Πειραματισου με το τι του αρεσει να τρωει και βαζε του μεσα και αυτο που πρεπει να τρωει.
Υπομονη θελει και πιο πολυ χρονο ασχολιας μαζι του μεχρι να μπει παλι σε μια σειρα.
Καλη δυναμη.
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Περαστικά να είναι και σύντομα να χοροπηδάει πάλι.
Αν κάνει να φάει βραστό κοτοπουλάκι θα ήταν ευχής έργο. Να του δώσεις και το ζουμάκι αν πει οκ ο γιατρός!
Πραγματικά σκέφτομαι αφού πεινάει μήπως το φαγητό δεν του αρέσει και προκειμένου να φάει να του έδινες από μόνος σου κοτόπουλο βραστό, να δεις πως θα αντιδράσει? Δεν καταλαβαίνω την επιμονή του γιατρού, αλλά μη σε πάρω και στο λαιμό μου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool