Κείρα
Δραστήριο μέλος
.Βέβαια δεν έχω εξακριβώσει ποτέ την επιστημονική αλήθεια αυτής της πληροφορίας, αλλά όποιος φυλάει τα ρούχα του...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Mimikaki, νομίζω οτι καλά κάνεις που μαλώνεις το γατάκι σου όταν σου φέρνει σαμιαμιδάκια και όχι μόνο επειδή τα λυπάσαι. Στο χωριό μου λένε ότι τα σαμιαμιδια έχουν στο σώμα τους ένα δηλητήριο που μπορεί να προκαλέσει πολλα προβλήματα στην περίπτωση που η γάτα δεν το σκοτώσει απλώς, αλλά καταπιεί και κανά κομματάκι...ουράς.
Βέβαια δεν έχω εξακριβώσει ποτέ την επιστημονική αλήθεια αυτής της πληροφορίας, αλλά όποιος φυλάει τα ρούχα του...
αμαν! δεν το ηξερα!! ισως γιαυτο εχουν την ουρα σαν οπλο και κοβεται τοσο ευκολα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Νομίζω οτι τα σαμιαμιδια κόβουν την ουρά τους για να γλυτώσουν τα ίδια από τον θύτη τους. Μετά τους φυτρώνει άλλη ουρά και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Αλλά τώρα που το λες δεν νομίζω να τους κακοφανεί αν ξεκάνουν και κανα κυνηγό και ησυχάσουν από τις γατούλες που τις βλέπουν σαν..."δώρα".αμαν! δεν το ηξερα!! ισως γιαυτο εχουν την ουρα σαν οπλο και κοβεται τοσο ευκολα....![]()
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

Lady
Δραστήριο μέλος
είναι τα σαμιαμίδια και γλυκούλια!!Εμένα αντί να φέρνει ο Bobo ακρίδες τις φέρνει ο μπαμπάς μου...
Μια μέρα έφερε 2 ακριδάααααααρεες
και τις άφησε στο μπαλκόνι για να πάιξει ο Bobo αλλά αυτός τις έριξε από το μπαλκόνι..Μια φορά πάντως που έφαγε γρύλλο μετά έκανε ταινία..Και τί ταινία..θρίλλερ ήταν τα σκουληκάκια...
Με τις κατσαρίδες πάντως που λέγατε πολύ γέλασα

Αν μου το κανε εμένα θα γινόταν superman o γατούλης...

marfot75
Δραστήριο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Ο δικός μου μια κατσαρίδα αξιώθηκε να πιάσει στη ζωή του κι αυτό στο παλιό μου σπίτι. Είχα δει μια κατσαρίδα να σουλατσέρνει στη μπανιέρα και έφερα το Φένστερ μπας και την κυνηγήσει. Πανέξυπνη η κατσαρίδα, έκανε την ψόφια και ο δικός σου δεν πήρε χαμπάρι, μόνο με κοίταζε και περίμενε να του φέρω το μπαλάκι του πινγκ-πονγκ.
Τελικά την κούνησα λίγο, ο Φένστερ μπήκε στο νόημα, τη σκότωσε και την έφαγε.
Πιάνει και μύγες, αλλά ποτέ δε μου φέρνει τίποτα ο μοναχοφάης...
marfot75
Δραστήριο μέλος
Πανέξυπνη η κατσαρίδα, έκανε την ψόφια και ο δικός σου δεν πήρε χαμπάρι, μόνο με κοίταζε και περίμενε να του φέρω το μπαλάκι του πινγκ-πονγκ.

Lady
Δραστήριο μέλος
Δεν μιλάμε για μικρές κατσαριδούλες, μιλάμε για θηρία!!!!!!
Αυτές είναι σαπούνια όχι κατσαρίδες!!!

Κείρα
Δραστήριο μέλος
Κατερίνα και Mimikaki, για την ιστορία με τα σαμιαμίδια το έψαξα λίγο παραπάνω στην εγκυκλοπαίδεια και στο internet και φαίνεται ότι η Κατερίνα έχει δίκιο. Αναφέρουν ότι τα σαμιαμίδια παρότι ονομάζονται σε μερικές περιοχές και στο εξωτερικό "τα δηλητηριώδη" δεν έχουν καθόλου δηλητήριο. Η ουρά τους κόβεται για να τραβήξει την προσοχή του κυνηγού με τις κινήσεις της και να ξεφύγει το σαμιαμίδι.Εμένα πάλι στο δικό μου χωριο τα σαμιαμίδια (μολιντίρια τα ξέρω εγώ) τα θεωρούν καλότυχα και κανείς δεν τα σκοτώνει. Κι εμένα μου φαίνονται πολύ γλυκά και ποτέ δεν έχω ακούσει αυτό που λέτε για το δηλητήριο!![]()
Άρα, λάθος πληροφόρηση σας έδωσα.
mimikaki
Διάσημο μέλος
μισο κομματι κατσαριδα!!!!!
ξεραμενη βεβαια αλλα σιγα σιγα ανακαλυπτω τα κομματια της παντου!!!! πρεπει να καθαρισω ολο το σπιτι γιατι την εχει σκορπισει....ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!
evelynaRoidou
Νεοφερμένο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Εμένα μου φέρνουν τα πάντα.Πεταλούδες,μύγες,πασχαλίτσες, μέλισσες,σφίγγες, κουνούπια,σκαραβαίους,σαύρες,αράχνες,ακόμα και ένα σπουργιτάκι που έκανε το λάθος να κάτσει στα κάγκελα του μπαλκονιού (το δύστυχο).Όλα τα παραπάνω με κομμένα φτερά, κομμένα πόδια,ουρά και τα λοιπά και να φανταστείτε ότι μένουμε σε διαμέρισμα.Τα "ψαρεύουν "στο μπαλκόνι!!!Κατσαρίδες ευτυχώς όχι γιατί δεν έχουμε στη πολυκατοικία.Ευτυχώς!Ακόμα!
και εγω ετσι νομιζα... οτι δεν ειχαμε!!!!!!!

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Αυτο ειναι καλο για εμας αλλα οχι για το Siva, που σκυλοβαριεται. Στο προηγουμενο σπιτι ειχε αλλες γατες, ποντικια, ακριδες και χαμηλο μπαλκονι και ηταν σα να ζουσε εξω. Γι αυτο σκεφτομαι σοβαρα για δευτερο γατιδιο.
ruko
Διάσημο μέλος
τι ηταν που το λεγαμε.... πριν λιγο ειδα κατι καφε στο ασπρο χαλι και αφου το επιασα για να δω απο κοντα τι ειναι.....![]()
μισο κομματι κατσαριδα!!!!!
![]()
![]()
ξεραμενη βεβαια αλλα σιγα σιγα ανακαλυπτω τα κομματια της παντου!!!! πρεπει να καθαρισω ολο το σπιτι γιατι την εχει σκορπισει....
ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!
Τι έπαθες κι εσύ! Αλλά ηρέμησε, μπορεί να μην είναι του σπιτιού η κατσαρίδα. Συμβαίνει πού και πού να μπαίνει καμιά απ' το μπαλκόνι.
Άλλωστε, συνήθως στην κουζίνα και στο μπάνιο τις βλέπουμε, γι' αυτό μάλλον ήταν τυχάρπαστη αυτή. Το μέλλον θα δείξει.
Άντε σου εύχομαι να είναι η πρώτη και η τελευταία.

chrisidor
Δραστήριο μέλος
Ειδικά μετά από αυτό που έπαθε πρόσφατα (πρήστηκε από τσίμπημα σφήκας και έτρεχα κλαίγοντας στη γιατρό γιατί είχε σπασμούς) δεν μπορώ να ηρεμήσω καθόλου! Και αυτός ο άτιμος μέσα σε δευτερόλεπτα τα χτυπάει πρώτα, αυτά ζαλίζονται και μετά τα τρώει!
Ευτυχώς που ο Ισίδωρος είναι λίγο πιο ήσυχος γιατί αλλιώς θα έτρεχα από γάτο σε γάτο!

mimikaki
Διάσημο μέλος
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι έπαθες κι εσύ! Αλλά ηρέμησε, μπορεί να μην είναι του σπιτιού η κατσαρίδα. Συμβαίνει πού και πού να μπαίνει καμιά απ' το μπαλκόνι.
Άλλωστε, συνήθως στην κουζίνα και στο μπάνιο τις βλέπουμε, γι' αυτό μάλλον ήταν τυχάρπαστη αυτή. Το μέλλον θα δείξει.
Άντε σου εύχομαι να είναι η πρώτη και η τελευταία.![]()
ευχαριστω...! υποτιθεται οτι στην πολυκατοικια εχουμε κανει απεντομωση( δεν ξερω αν λεγεται ετσι
)... αλλα τον βλεπω και "την στηνει" συχνα στο μπαλκονι στο λουκι που περναει το νερο..

ruko
Διάσημο μέλος
ΠΟΥ τον βρήκε; Δεν έχω κήπο ή τίποτα τέτοιο να πεις ότι τον μάζεψε απ' έξω. Μυστήρια...Πάντως μου ήρθε κουτί, χρειαζόμουν έναν τέτοιο μαρκαδόρο για κάτι σημειώσεις.

evelynaRoidou
Νεοφερμένο μέλος
Είναι αυτός που σου είχε κλέψει πριν πολύ καιρό ,τον είχε κρύψει σε σημείο που μόνο αυτός γνώριζε και τώρα τον ξετρύπωσε ωσάν να ήταν ποντικάκι και σου το έφερε με την περηφάνεια του κυνηγού!!!!Λοιπόν παιδιά, δεν ξέρω για σας, αλλά εμένα μόλις μου έφερε έναν κίτρινο φωσφοριζέ μαρκαδόρο.![]()
ΠΟΥ τον βρήκε; Δεν έχω κήπο ή τίποτα τέτοιο να πεις ότι τον μάζεψε απ' έξω. Μυστήρια...
Πάντως μου ήρθε κουτί, χρειαζόμουν έναν τέτοιο μαρκαδόρο για κάτι σημειώσεις.![]()
Τα ίδια κάνουν και σε εμένα .Αναπτήρες,στυλό,κοκκαλάκια μαλλιών ακόμα και παρτιτούρες εξαφανίζονται για εβδομάδες.
Ακόμα ψάχνω να βρώ ένα κλειστό πακέτο Marlboro που "εξαφανίστηκε "μυστηριωδώς προχθές τη νύχτα.Δεν είναι κάτω από κανένα καναπέ ή κρεβάτι.Πείτε μου που μπορεί να το έχουνε κρύψει;;;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool