Ο Σάκης με δάγκωσε!

anabou

Διάσημο μέλος

Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα.
Χτες το βράδυ που κοιμόμουν με τον Σάκη αγκαλιά, που επίσης κοιμόταν. Ξαφνικά σε κάποια φάση μέσα στον ύπνο του, δεν ξέρω γιατί, με δάγκωσε. Δυνατά όμως, έχω 4 τρύπες από τα δόντια του. Λες και με δάγκωσε βαμπίρ. Μετά που ξύπνησε με κοιτούσε καλά καλά και δεν νομίζω να κατάλαβε τι έκανε. Γιατί έγινε αυτό; Έβλεπε κάποιο όνειρο; Εσάς σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο; Στο μεταξύ δεν με έχει ξαναδαγκώσει ποτέ, κατά καιρούς με έχει γρατζουνήσει μονο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μηπως ενω κοιμοσουν τον πλακωσες κατα λαθος?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρε το σακη και ειναι καλο παιδι.Εγω το ντινακι δε το περνω στο κρεβατι ειναι που κανω αστατο υπνο αμα ερθει και αυτο θα γηνει χαμος.

Όχι αποκλείεται να τον πλάκωσα. Το μόνο που μπορεί να έγινε είναι να πήγα να κουνηθώ και αυτός να έβλεπε τίποτα στον ύπνο του και να τρόμαξε.

Μπορεί να έβλεπε όνειρο. Βλέπουν και οι γάτες όνειρα έτσι δεν είναι? Οι σκύλοι τουλάχιστον που ξέρω, βλέπουν. Πάντως αν δεν σ'εχει ξαναδαγκώσει είσαι τυχερή. Εμένα ο Χιόνης με δαγκώνει όλη την ώρα. Μου αλλάζει τα φώτα και το φχαριστιέται κιόλας!!!:lol: :lol: :lol:

Να με δαγκωσει στον υπνο του/της δεν ετυχε -καλα στον ξυπνιο του ο Νεμο με ταραζει στις δαγκωνιες - ειμαι πολυ αδυνατη ειδικα στα χερια και νομιζει οτι ειναι κοκαλο και γυμναζει τα δοντια του το βλαμενο-! :lol: :lol: παντως οταν κοιμουνται καμμια φορα κανουν διαφορους ηχους και μια φορα μαλιστα αγριευε κιολας. κι απ'οσο ξερω ονειρευονται και οι γατες.οποτε μην ανησυχεις, μαλλον κατι θα εβλεπε ή μπορει και να επαιζε κιολας :)

Μάλλον δεν το κατάλαβε το καημένο και το έκανε ασυναίσθητα . Οι γάτοι μου ποτέ δεν δαγκώνουν χωρίς λόγο . Καμιά φορά θέλω εγώ να τους δαγκώσω αλλά για να μην τους πονέσω δαγκώνω το τρίχωμα !!! :lol:

μπορεί να τρόμαξε μέσ' τον ύπνο του.
Κι εμένα η Σβούρα με δάγκωνε αλλά μόνο στον ξύπνιο της.
:cool:

Anabou για τη συμπεριφορά της γάτας σου δεν έχω να σου πω τίποτα. Γάτα είναι, κάτι της στράβωσε και σε δάγκωσε. Όλοι τα έχουμε περάσει αυτά πάνω κάτω.

Θέλω να σου πώ όμως κάτι για σένα σε σχέση με το δάγκωμα:Το στόμα της γάτας είναι πολύ βρώμικο. Κατοικεί εκεί μέσα ένα βακτήριο που είναι εξαιρετικά παθογόνο για τον άνθρωπο, ειδικά άν το δάγκωμα είναι βαθύ και ειδικότερα κοντά σε κλειδώσεις γιατί μπορεί να προκαλέσει ένα είδος αρθρίτιδας, σε βάθος χρόνου.
Χαρακτηριστικό είναι εκείνο το δάγκωμα που μετά απο κάμποση ώρα πρήζεται η περιοχή και πονάει φρικτά διότι το βακτήριο αυτό παράγει μια τοξίνη που προκάλει οίδημα και πόνο στους ιστους.

Καλό είναι να δεί το τραύμα κάποιος γιατρός και να σου πει αν πρέπει να πάρεις αντιβίωση. Aν δεν είναι βαθύ, δε χάνεις τίποτα να το ψεκέσεις με pulvo που είναι ήπιο τοπικό αντοβιωτικό αφού το απολύμανεις σχολαστικά με betadine. Και -καλού κακού -πήγαινε και σε ένα φαρμακείο και κάνε αντιτετανικο.

Προς το παρόν δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Ούτε έχει πρηστεί, ούτε με πονάει. Φαίνεται να περνάει. Απολύμανση με betadin του έκανα.

δύο είναι τα ενδεχόμενα. ή έβλεπε κάποιο όνειρο και τρόμαξε (η δικιά μου όταν βλέπει όνειρα κάνει διάφορα στον ύπνο της. κουνιέται βγάζει παράξενους ήχους και τέτοια) ή την πλάκωσες εσύ μέσα στον ύπνο σου και ασυναίσθητα σε δάγκωσε

Παιδιά να σας θυμήσω πως ο δικός μας με έστειλε στο νοσοκομείο για ράμματα και του Αριστείδη οριακά δεν του έβγαλε το μάτι, επειδή έβλεπε όνειρο στον ύπνο του. Το επόμενο πρωί δεν θυμόταν τίποτα και με κοίταζε με λυπημένο βλέμμα που με έκανε να κλαίω. Νομίζω πως θα ήταν καλό να μην τον κοιμίζεις μαζί σου για λίγο καιρό. Ίσως είμαι υπερβολική αλλά όποιος καεί με τον χυλό φυσάει και το γιαούρτι.

Εντάξει το έχουμε λύσει το θέμα. Δεν έχει ξανατύχει. Υποθέτω ότι κάτι έβλεπε, όταν ξύπνησε κι εμένα με κοίταζε όλο απορία. Βασικά όσο κι αν προσπάθησα να μην τον κοιμίζω αγκαλιά μου αυτός μόλις με έπαιρνε ο ύπνος ερχόταν και κολλούσε πάνω μου.

ΠΑιδια εγω κοιμαμαι με γατακια απο παιδι. Μονο μια φορα ο Πιου Μιου μου δαγκωσε πολύ δυνατα το δαχτυλο στο πόδι μου και μες στον υπνο μου τα χρειαστηκα, αλλά απλα του αρεσε που κουνιόταν κατω από το σεντονι κι επαιζε
:( :( :mad: :/: :/:
Και δεν το εκανε πάλι. Ηταν μοκρουλης και παιχνιδιαρης

Kαλε το παιδί εφιάλτη θα έβλεπε και συγχρόνως θα έκανες και απότομη κίνηση, οπότε... Xρατσςςς.

έχω και εγώ μια απορία

Ο γατούλης μου είναι μικρός ακόμα και έχει δοντάκια και νυχάκια ακίνδυνα και έτσι με δαγκώνει και γρατζουνάει συνεχώς στα χέρια κυρίως. Κατα καιρούς του φυσάω στο πρόσωπο για να σταματήσει αλλά αυτό έχει επίδραση κάποιων sec.

Όταν μεγαλώσει προβληματίζομαι μήπως αυτό το ακίνδυνο παιχνιδάκι γίνει κάπως πιο επώδυνο για εμένα ;

Πως να τον μάθω ;

Εδώ υπάρχει΄ενα άρθρο.

Ο γατούλης μου είναι μικρός ακόμα και έχει δοντάκια και νυχάκια ακίνδυνα και έτσι με δαγκώνει και γρατζουνάει συνεχώς στα χέρια κυρίως. Κατα καιρούς του φυσάω στο πρόσωπο για να σταματήσει αλλά αυτό έχει επίδραση κάποιων sec.

Όταν μεγαλώσει προβληματίζομαι μήπως αυτό το ακίνδυνο παιχνιδάκι γίνει κάπως πιο επώδυνο για εμένα ;

Πως να τον μάθω ;

Θα προτείνω μια απλή και δοκιμασμένη λύση,πέρα από το φύσημα στη μυτούλα αν δεν το σιχαίνεσε μπορείς και εσύ να το δαγκώσεις μαλακά,μην ξεχνας είσαι για αυτό μια μεγάλη γάτα.Ο γιός μου αυτό κάνει:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anabou για τη συμπεριφορά της γάτας σου δεν έχω να σου πω τίποτα. Γάτα είναι, κάτι της στράβωσε και σε δάγκωσε. Όλοι τα έχουμε περάσει αυτά πάνω κάτω.

Θέλω να σου πώ όμως κάτι για σένα σε σχέση με το δάγκωμα:Το στόμα της γάτας είναι πολύ βρώμικο. Κατοικεί εκεί μέσα ένα βακτήριο που είναι εξαιρετικά παθογόνο για τον άνθρωπο, ειδικά άν το δάγκωμα είναι βαθύ και ειδικότερα κοντά σε κλειδώσεις γιατί μπορεί να προκαλέσει ένα είδος αρθρίτιδας, σε βάθος χρόνου.
Χαρακτηριστικό είναι εκείνο το δάγκωμα που μετά απο κάμποση ώρα πρήζεται η περιοχή και πονάει φρικτά διότι το βακτήριο αυτό παράγει μια τοξίνη που προκάλει οίδημα και πόνο στους ιστους.

Καλό είναι να δεί το τραύμα κάποιος γιατρός και να σου πει αν πρέπει να πάρεις αντιβίωση. Aν δεν είναι βαθύ, δε χάνεις τίποτα να το ψεκέσεις με pulvo που είναι ήπιο τοπικό αντοβιωτικό αφού το απολύμανεις σχολαστικά με betadine. Και -καλού κακού -πήγαινε και σε ένα φαρμακείο και κάνε αντιτετανικο.

:| Τρόμαξα!!! Ο μολυβίξ μας δαγκώνει όλη την ώρα!! Όταν παίζει ή όταν θέλει να μας τραβήξει την προσοχή. Δεν το κάνει με πρόθεση να μας πονέσει αλλά πολλές φορές μας ματώνει. Τώρα δεν θυμάμαι καλά αλλά νομίζω έχω δει πρηξήματα στο δέρμα μου αλλά δεν έδωσα σημασία. Νομίζω πάντω ότι ήταν πρησμένες γρατζουνιές. Δεν θέλω να πάθω αρθρίτιδα!!!:confused: Δεν μπορώ και να τρέχω όλη την ώρα για αντιτετανικό. Είναι επικύνδινες και οι δαγκωνιές που σου αφήνουν ίσα ίσα ένα κόκκινο στίγμα?

@Πόπη: καλό το κολπάκι, ξέρω ότι το εφαρμόζουν πολλοί με επιτυχία, αλλά δεν πιάνει πάντα. Όταν δάγκωσα το δικό μου, νόμισε ότι συνέχιζα το παιχνίδι και με δάγκωσε πιο δυνατά. Άουτς!
Αυτό που πιάνει με το Φένστερ είναι να σφίγγω τα δόντια, μην κάνω απότομες κινήσεις και να του μιλάω γλυκά και σιγά-σιγά χαλαρώνει το δάγκωμα και με γλείφει!:blink:
Άμα είναι πολύ εξιταρισμένος, απλώς σηκώνομαι και φεύγω μέχρι να ηρεμήσει.

@Cat's Miaow, αυτό που λες αφορά και τις εμβολιασμένες γάτες; Δεν ξέρω βρε παιδιά, αλλά αν παθαίναμε τέτανο ή άλλες αρρώστιες τόσο εύκολα από τις γάτες, δεν θα είχε μείνει κανένας μας.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back