elvenstar
Επιφανές μέλος
Καλησπέρα Δώρα. Για τις Φερομόνες υπάρχουν σε όλους τους κτηνίατρους κ είναι ιδανικές για τα καινούργια γατάκια για να προσαρμοστούν κ να μη στεναχωριούνται. Καλύτερα να πάρεις την συσκευή που μπαίνει στην μπρίζα. Αν δεν βρεις ο κτηνίατρος μου έχει μπορώ να σου την στείλω κ εγώΑχ σ'ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ...Θα ρωτήσω την κτηνίατρό μου,και ελπίζω να ξέρει να μου πει που θα βρω!![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ξέρεις αν κάνει δουλειά,ή αν θα βοηθήσει στην περίπτωσή μας;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Καλως σας βρήκα. Χαίρομαι που σας ξαναδιαβάζωΒρε βρε ποιος ήρθε!Καλώς μας ήρθες!Σ'ευχαριστώ,αφού έχουν όλοι οι κτηνίατροι,θα έχει μάλλον και η δική μου,αλλιώς θα σου πω.Σ'ευχαριστώ.
Ξέρεις αν κάνει δουλειά,ή αν θα βοηθήσει στην περίπτωσή μας;![]()
Όταν είχα πάρει την Καντι ειχα προμηθευτεί διάφορα πράγματα κ μαζί κ την συσκευή΄. Δεν ξέρω αν ήταν αυτή που έκανε τόσο καλή δουλειά αλλά από το πρώτο βράδυ κοιμηθήκαμε αγκαλιά. Μου το είχε συστήσει ο γιατρός για να είναι πιο χαλαρή στο καινούργιο περιβάλλον. Κοιταξέ το κ αν είναι σου το στέλνω εγώ από εδώΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Ωραία ιδέα,αλλά είναι λιγάκι δύσκολο να μένει στο μπαλκόνι μόνος του.Είναι μονοκατοικία και ανεβαίνουν άνετα γάτοι που μπορεί να του ορμήξουν.Βέβαια,σε αυτή τη λύση έχουμε καταφύγει έστω και για λίγο,γιατί όταν φεύγουμε πλέον κλείνουμε τις μπαλκονόπορτες για να μη βρούμε "δωράκι" όταν γυρίσουμε.Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν είναι "κολλημένος" με μένα ώστε να το κάνει αυτό,με όλους παίζει και περνά ώρες,μερικές φορές δεν παίρνει καν χαμπάρι ότι έφυγα.Οπότε γιατί το κάνει;Και γενικά,είναι πολυ ανεξάρτητος γατούλης,μερικές φορές δεν γουργουρίζει καν όταν τον χαιδευεις.[/quot
Αν δεν είναι ζήτημα μοναξιάς, μήπως είναι λίγο τζαναμπέτης οΣείριος; Φοβάμαι ότι θα χρειαστεί μάλλον εκπαίδευση από την αρχή ,με άφιέρωση χρόνου από εσένα ή από κάποιο αγαπημένο σε αυτόν πρόσωπο. Λόγω έλλειψης χρόνου, εξαιτίας σοβαρών οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων ,δεν είχα σπίτι μου γατάκι τα τελαυταία 17 χρόνια. Τώρα η Μπασσέτ θα με βάλει να χορεύω τσάμικο, γιατί κ΄αυτή ,ενώ είμαστε σπίτι κ΄της κάνουμε παρέα έχει πάει τρεις φορές για τσίσα στη γωνία του τζακιού. Χλωρίνες εγώ μετά, αποσμητικά κλπ. Ευτυχώς την έχω πετύχει πάνω στην αταξία κ΄την πήγα αμέσως στην άμμο της. Να δούμε, θα συνεχίσει;Αυτή μάλλον ξεχνιέται με το παιχνίδι ή είναι αγουροξυπνημένη, βιάζεται να παίξει κ΄ξεχνά να πάει στην άμμο. Μπορεί να είναι κ΄αστροπελέκι, θα δείξει. Εσύ έχεις αποκλείσει αυτές τις περιπτώσεις για το Σείριο;
moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Σ'αυτό έχουν χίλια δίκια οι δικοί σου γιατί όταν μυρίζει το σπίτι γατίλα (που έλεγε κ στο Χαρι ΠότερΝαι,το κάνει το κάθαρμα μόνο όταν φεύγουμε και μάλλον νευριάζει ή στενοχωριέται που τον αφήνουμε χωρίς παρέα.Το θέμα είναι ότι παρέα του έχω βρει,την όμορφη μπεμπα στην υπογραφή μου,αλλά άντε να πειστουν οι δικοί μου με τις βρωμιές που κάνει για δεύτερο...
) είναι πολύ χάλια. Όμως οι αρσενικοί είναι πάντα ποιο βρωμύλοι
moukelis
Επιφανές μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ε! καλά άρχισε το στενό μαρκάρισμα στη μαμά: " Σε λίγο θα φύγω..., θα κάνετε καιρό να με δείτε..., μια κόρη έχεις...", και τέτοια ξέρεις εσύ.. κ σε λίγο η Μοίρα το γιουβαρλάκι θα κοιμάται δίπλα στον ΣείριοΜωρε μια χαρά δίκια έχουν,αλλά θα βόλευε πολύ να έκαναν λίγη υπομονή,επειδή θα τα πάρω μαζί μου και τα δύο τον Αυγουστο,και θα βόλευε να μάθουν από μικρά μαζί.Τέλος πάντων,θα κάνω άλλη μια κρούση μετά το τέλος των Πανελληνίων που δεν θα είναι έκρυθμη η κατάσταση.![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Εντόπισα κάποιες μυρωδιές που ο Σείριος μισεί(δεν ήταν δύσκολο,και τα άντερά του μισεί αυτό το γατί) και ανακάλυψα ότι σιχαίνεται ένα Body milk που έχω με άρωμα καραμέλλα.Δυστυχώς το πρωτο μέρος του σατανικού μου σχεδιου απέτυχε,καθώς ήταν πολύ δυσκολο να βρω καραμέλλα σε αιθέριο έλαιο,αλλά δεν το έβαλα κάτω.Είχα εναλλακτική το λεμόνι.Πήρα λοιπόν ένα μπουκαλάκι αιθέριο έλαιο λεμόνι,και το άπλωσα στο κάτω μέρος της πόρτας στην οποία γίνεται η "ζημιά".Και πριν μερικά λεπτά,έγινα μάρτυρας μιας σπαρταριστής εικόνας:Ο Σείριος να τρέχει όλο τουπέ προς την πορτα για να με ακολουθήσει στο διάδρομο,και στο μισό μέτρο,να κάνει ταχύτατη μεταβολή και να τρέχει προς τα έξω!
Δεν με πλησιάζει παρόλου που έπλυνα τα χέρια μου δυο φορές με σαπούνι,οπότε συμπεραίνω ότι δεν θα βολεύεται πια να τα κάνει στην πόρτα.
Catia
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έπαθα σοκ με τη φωτό, είναι ένας κούκλος!!!

Για την άμμο δεν έχω συμβουλή να σου δώσω...αλλά αφού βρηκες το κόλπο εύχομαι να μην επαναληφθεί το περιστατικό.

moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αυτή η "χαιδέψτε μου τη κοιλίτσα" φωτό ειναι όλα τα λεφτά!!
Έχετε φιλενάδα, ε? Να πάρει...έχω χάσει επεισόδια!! Το 3ημερο θα προσπαθήσω να αναπληρώσω τα κενά!
Έχεις φωτό της φιλενάδας κάπου? Θέλω, θέλω!

moukelis
Επιφανές μέλος
Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τα γατιά σου έχουν όλα απίστευτες πόζες....μα με τη γλώσσα έξω?

Άντε με το καλό

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool