Ο Σείριος και η άμμος...

Αχ σ'ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ...Θα ρωτήσω την κτηνίατρό μου,και ελπίζω να ξέρει να μου πει που θα βρω!:)
Καλησπέρα Δώρα. Για τις Φερομόνες υπάρχουν σε όλους τους κτηνίατρους κ είναι ιδανικές για τα καινούργια γατάκια για να προσαρμοστούν κ να μη στεναχωριούνται. Καλύτερα να πάρεις την συσκευή που μπαίνει στην μπρίζα. Αν δεν βρεις ο κτηνίατρος μου έχει μπορώ να σου την στείλω κ εγώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρε βρε ποιος ήρθε!Καλώς μας ήρθες!Σ'ευχαριστώ,αφού έχουν όλοι οι κτηνίατροι,θα έχει μάλλον και η δική μου,αλλιώς θα σου πω.Σ'ευχαριστώ.
Ξέρεις αν κάνει δουλειά,ή αν θα βοηθήσει στην περίπτωσή μας;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρε βρε ποιος ήρθε!Καλώς μας ήρθες!Σ'ευχαριστώ,αφού έχουν όλοι οι κτηνίατροι,θα έχει μάλλον και η δική μου,αλλιώς θα σου πω.Σ'ευχαριστώ.
Ξέρεις αν κάνει δουλειά,ή αν θα βοηθήσει στην περίπτωσή μας;:hmm:
Καλως σας βρήκα. Χαίρομαι που σας ξαναδιαβάζω:D Όταν είχα πάρει την Καντι ειχα προμηθευτεί διάφορα πράγματα κ μαζί κ την συσκευή΄. Δεν ξέρω αν ήταν αυτή που έκανε τόσο καλή δουλειά αλλά από το πρώτο βράδυ κοιμηθήκαμε αγκαλιά. Μου το είχε συστήσει ο γιατρός για να είναι πιο χαλαρή στο καινούργιο περιβάλλον. Κοιταξέ το κ αν είναι σου το στέλνω εγώ από εδώ

Είχα ένα γάτο παλιά, άψογο στα πάντα του μέχρι τα πέντε του. Όταν διορίστηκα και έφυγα στην επαρχία, οι συχωρεμένοι οι γονείς μου άρχισαν να τον κλείνουν αρκετές ώρες στο μπαλκόνι, όπου ήταν η άμμος του. Εν τούτοις, όταν του άνοιγαν, πήγαινε κατ'ευθείαν και κατουρούσε στο κρεββάτι τους στη θέση του μπαμπά μου. Τους εξηγούσα ότι το γατί αισθάνθηκει ξαφνικά και απότομα εγκατάλειψη, γιατί πριν δεν καθόταν καθόλου στο μπαλκόνι, αλλά, λόγω παλαιάς νοοτροπίας, συνέχισαν την τακτική αυτή και συνεχίσθηκε το πρόβλημα.Αυτό μπορεί να συμβαίνει και στο μικρό Σείριο. Μήπως, αν άρχιζες , ενώ είσαι σπίτι ,να τον κλείνεις για λίγο κάθε φορά στο μπαλκόνι με την άμμο του, ώστε να συνηθίσει στην απουσία σου ,αλλά, να έχει και τη βεβαιότητα ότι θα επιστρέψεις; Βέβαια, κάθε σπίτι έχει τις δικές του συνήθειες και "όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος".

Ωραία ιδέα,αλλά είναι λιγάκι δύσκολο να μένει στο μπαλκόνι μόνος του.Είναι μονοκατοικία και ανεβαίνουν άνετα γάτοι που μπορεί να του ορμήξουν.Βέβαια,σε αυτή τη λύση έχουμε καταφύγει έστω και για λίγο,γιατί όταν φεύγουμε πλέον κλείνουμε τις μπαλκονόπορτες για να μη βρούμε "δωράκι" όταν γυρίσουμε.Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν είναι "κολλημένος" με μένα ώστε να το κάνει αυτό,με όλους παίζει και περνά ώρες,μερικές φορές δεν παίρνει καν χαμπάρι ότι έφυγα.Οπότε γιατί το κάνει;Και γενικά,είναι πολυ ανεξάρτητος γατούλης,μερικές φορές δεν γουργουρίζει καν όταν τον χαιδευεις.

Ωραία ιδέα,αλλά είναι λιγάκι δύσκολο να μένει στο μπαλκόνι μόνος του.Είναι μονοκατοικία και ανεβαίνουν άνετα γάτοι που μπορεί να του ορμήξουν.Βέβαια,σε αυτή τη λύση έχουμε καταφύγει έστω και για λίγο,γιατί όταν φεύγουμε πλέον κλείνουμε τις μπαλκονόπορτες για να μη βρούμε "δωράκι" όταν γυρίσουμε.Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν είναι "κολλημένος" με μένα ώστε να το κάνει αυτό,με όλους παίζει και περνά ώρες,μερικές φορές δεν παίρνει καν χαμπάρι ότι έφυγα.Οπότε γιατί το κάνει;Και γενικά,είναι πολυ ανεξάρτητος γατούλης,μερικές φορές δεν γουργουρίζει καν όταν τον χαιδευεις.[/quot
Αν δεν είναι ζήτημα μοναξιάς, μήπως είναι λίγο τζαναμπέτης οΣείριος; Φοβάμαι ότι θα χρειαστεί μάλλον εκπαίδευση από την αρχή ,με άφιέρωση χρόνου από εσένα ή από κάποιο αγαπημένο σε αυτόν πρόσωπο. Λόγω έλλειψης χρόνου, εξαιτίας σοβαρών οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων ,δεν είχα σπίτι μου γατάκι τα τελαυταία 17 χρόνια. Τώρα η Μπασσέτ θα με βάλει να χορεύω τσάμικο, γιατί κ΄αυτή ,ενώ είμαστε σπίτι κ΄της κάνουμε παρέα έχει πάει τρεις φορές για τσίσα στη γωνία του τζακιού. Χλωρίνες εγώ μετά, αποσμητικά κλπ. Ευτυχώς την έχω πετύχει πάνω στην αταξία κ΄την πήγα αμέσως στην άμμο της. Να δούμε, θα συνεχίσει;Αυτή μάλλον ξεχνιέται με το παιχνίδι ή είναι αγουροξυπνημένη, βιάζεται να παίξει κ΄ξεχνά να πάει στην άμμο. Μπορεί να είναι κ΄αστροπελέκι, θα δείξει. Εσύ έχεις αποκλείσει αυτές τις περιπτώσεις για το Σείριο;

Ναι,το κάνει το κάθαρμα μόνο όταν φεύγουμε και μάλλον νευριάζει ή στενοχωριέται που τον αφήνουμε χωρίς παρέα.Το θέμα είναι ότι παρέα του έχω βρει,την όμορφη μπεμπα στην υπογραφή μου,αλλά άντε να πειστουν οι δικοί μου με τις βρωμιές που κάνει για δεύτερο...

Ναι,το κάνει το κάθαρμα μόνο όταν φεύγουμε και μάλλον νευριάζει ή στενοχωριέται που τον αφήνουμε χωρίς παρέα.Το θέμα είναι ότι παρέα του έχω βρει,την όμορφη μπεμπα στην υπογραφή μου,αλλά άντε να πειστουν οι δικοί μου με τις βρωμιές που κάνει για δεύτερο...
Σ'αυτό έχουν χίλια δίκια οι δικοί σου γιατί όταν μυρίζει το σπίτι γατίλα (που έλεγε κ στο Χαρι Πότερ:D) είναι πολύ χάλια. Όμως οι αρσενικοί είναι πάντα ποιο βρωμύλοι:lol:

Μωρε μια χαρά δίκια έχουν,αλλά θα βόλευε πολύ να έκαναν λίγη υπομονή,επειδή θα τα πάρω μαζί μου και τα δύο τον Αυγουστο,και θα βόλευε να μάθουν από μικρά μαζί.Τέλος πάντων,θα κάνω άλλη μια κρούση μετά το τέλος των Πανελληνίων που δεν θα είναι έκρυθμη η κατάσταση.;)

Μωρε μια χαρά δίκια έχουν,αλλά θα βόλευε πολύ να έκαναν λίγη υπομονή,επειδή θα τα πάρω μαζί μου και τα δύο τον Αυγουστο,και θα βόλευε να μάθουν από μικρά μαζί.Τέλος πάντων,θα κάνω άλλη μια κρούση μετά το τέλος των Πανελληνίων που δεν θα είναι έκρυθμη η κατάσταση.;)
Ε! καλά άρχισε το στενό μαρκάρισμα στη μαμά: " Σε λίγο θα φύγω..., θα κάνετε καιρό να με δείτε..., μια κόρη έχεις...", και τέτοια ξέρεις εσύ.. κ σε λίγο η Μοίρα το γιουβαρλάκι θα κοιμάται δίπλα στον Σείριο:up:

Μωρε την αρχίζω...Ποντάρω στο ότι μετά τις εξετάσεις του αδερφού μου μάλλον θα πάνε για διακοπές διαρκείας στο χωριό(έχει φροντίσει να τους βγάλει την πίστη οποτε θα θελουν να χαλαρώσουν),οποτε θα παίξει το επιχειρημα "αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα είστε εδώ για να σας ενοχλεί",σε συνδυασμό με κλάψα,γκρίνια και άπειρες τύψεις που το μόνο που ζητάω για τα γενέθλιά μου είναι αυτό.:hmm:

Παιδιά,νομίζω πως βρήκα λύση στο πρόβλημά μας!:up:Εντόπισα κάποιες μυρωδιές που ο Σείριος μισεί(δεν ήταν δύσκολο,και τα άντερά του μισεί αυτό το γατί) και ανακάλυψα ότι σιχαίνεται ένα Body milk που έχω με άρωμα καραμέλλα.Δυστυχώς το πρωτο μέρος του σατανικού μου σχεδιου απέτυχε,καθώς ήταν πολύ δυσκολο να βρω καραμέλλα σε αιθέριο έλαιο,αλλά δεν το έβαλα κάτω.Είχα εναλλακτική το λεμόνι.Πήρα λοιπόν ένα μπουκαλάκι αιθέριο έλαιο λεμόνι,και το άπλωσα στο κάτω μέρος της πόρτας στην οποία γίνεται η "ζημιά".Και πριν μερικά λεπτά,έγινα μάρτυρας μιας σπαρταριστής εικόνας:Ο Σείριος να τρέχει όλο τουπέ προς την πορτα για να με ακολουθήσει στο διάδρομο,και στο μισό μέτρο,να κάνει ταχύτατη μεταβολή και να τρέχει προς τα έξω!:lol:Δεν με πλησιάζει παρόλου που έπλυνα τα χέρια μου δυο φορές με σαπούνι,οπότε συμπεραίνω ότι δεν θα βολεύεται πια να τα κάνει στην πόρτα.:cool:

Εμ, δοκιμασμένο, κάπου το'χω γράψει, να μην ψάχνω τώρα. Εγώ με tea tree αιθέριο έλαιο έχω γλιτώσει τους καναπέδες του σαλονιού. Ούτε να το φτύσουν!! Θέλει συχνή ανανέωση όμως!

Ναι,ναι θα βάζω κάθε βδομάδα!:up:

Ασχετο....αλλά πόσο έχει μεγαλώσει το μικρούλι αυτό!!! :blink:
Έπαθα σοκ με τη φωτό, είναι ένας κούκλος!!!:inlove:

Για την άμμο δεν έχω συμβουλή να σου δώσω...αλλά αφού βρηκες το κόλπο εύχομαι να μην επαναληφθεί το περιστατικό.:up:

Ορίστε πόσο έχει μεγαλώσει:

Α,και ξέχασα να σας πω,έχουμε και εμείς φιλενάδα!:P

Έχω ρίξει τρελό γέλιο :lol::lol::lol::lol::lol:

Αυτή η "χαιδέψτε μου τη κοιλίτσα" φωτό ειναι όλα τα λεφτά!!

Έχετε φιλενάδα, ε? Να πάρει...έχω χάσει επεισόδια!! Το 3ημερο θα προσπαθήσω να αναπληρώσω τα κενά!
Έχεις φωτό της φιλενάδας κάπου? Θέλω, θέλω! :up:

Φυσικά και έχουμε,θα γίνει το "προξενιό" τον Αυγουστο!
Η πριγκήπισσά μας η Μόιρα:μια οικογενειακή

Τελευταία επεξεργασία:
Κουκλίνα μου :inlove:
Τα γατιά σου έχουν όλα απίστευτες πόζες....μα με τη γλώσσα έξω? :lol::lol::lol::lol:

Άντε με το καλό ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back