Ο άνθρωπός μου

.....:( Πάει και αυτό το Κάστρο!!! :/:

...Ακούτε τίποτα??????

...Για ποιόν χτυπά η καμπάνα???? :blink::blink: ΓΛΟΥΠ...

...και παλι ομως ειναι ενας κουκλος ε..δεν μπορεις να πεις.τιποτα δε μου λειπει...φτου μου......η αλλη βεβαια αλλου κοιταζει...γι'αυτο σου λεω Κικη..πιασε καλη θεση στο παραθυρο και εξω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• together1.JPG
    together1.JPG
    13,7 KB · Εμφανίσεις: 37
Καλημερούδια! Πριν λίγο ξύπνησα, έφαγα, χεστ....κα, φίλισα την αδερφή μου και της χαϊδεύτηκα λίγο,αλλά δε σηκώνεται απ'τον υπολογιστή για να κάτσω κι εγώ:mad: Λέω να πάω για ύπνο ξανά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

...και παλι ομως ειναι ενας κουκλος ε..δεν μπορεις να πεις.τιποτα δε μου λειπει...φτου μου......η αλλη βεβαια αλλου κοιταζει...γι'αυτο σου λεω Κικη..πιασε καλη θεση στο παραθυρο και εξω...

¨Ετσι???

και έτσι??

αυτο ειαι το πιρπιρινι και η αλλη καλε? πως εγιναν ετσι.. πως μεγαλωσαν.. και τι ωραιο καλαθακι...

¨Ετσι???

και έτσι??

Κίκη, αυτή την φανταστική ρεντικότα πού τη βρήκες;;;;;;

Κίκη, αυτή την φανταστική ρεντικότα πού τη βρήκες;;;;;;

.... :/: δεν το πιάνω....

Αν λές για την απαλή σαν μετάξι γούνα μου...... την χρωστάω στις Βιταμίνες που με ταίζει η μαμά μου!!!

¨Ετσι???

και έτσι??

α εσυ εισαι αποφασισμενος φιλε....μπραβο ετσι αλλα μην αρπαξεις και καμια πουντα...ειπαμε εξω, αλλα να κοιταμε απο μεσα εξω :lol:

αυτο ειαι το πιρπιρινι και η αλλη καλε? πως εγιναν ετσι.. πως μεγαλωσαν.. και τι ωραιο καλαθακι...

ναι ειδες τα καμαρια μου! :) το δε πιρπιρινι μετονομαστηκε σε Θέμης γιατι ειναι ηδη 7 κιλα και θα ηταν για γελια και για κλαματα το θεαμα να τον φωναζουμε ετσι...

Τα κοκκινόπαιδα (το Ι)

καλησπέρα σε όλους, σύντροφοι και συντρόφισσες (ο Κικης μου το κολλησε αυτό το αγωνιστικό αλλα και για να δικαιώσω το ονομα μου). Ειμαι ο Τσε.(Η μητέρα με φωνάζει Τσεης ή Ψε και μου το χαλάει λίγο αλλα αυτή ειναι και δεν την αλλαζω με τίποτα όπως όλοι όσοι μας εχετε γνωρίσει απο κοντά, ξέρετε). Βρεθηκα 3 μηνων γατούλης στα Νταμάρια του Γαλατσίου να σκούζω με όλη μου τη δύναμη, πιο κάτω η μαμα μου καταμεσής του δρόμου χαμένη για πάντα απο ένα μεγάλο πράγμα που έκανε θορυβο...εγω μοναχος μου, κρυωνα και φωναζα, φωναζα..μετά από λίγο ένα χέρι με πήρε και με ανεβασε σε μια ζεστή αγκαλια. Βρεθηκα στο χωρο μου, που σημερα ειναι το σπίτι μου...εκεινο το βραδυ κοιμηθηκα με τη μητέρα μου και δεν εβγαλα ουτε φωνούλα..Σημερα ειμαι 3 ετών πια, γάτος με τα όλα του (εντάξει όχι ολα -όλα;)) με περιεργο περπάτημα λίγο, η μαμα μου λεει οτι κάποιος με χτύπησε όταν ήμουν ακόμα εκει περα μόνος αλλα τους αγαπαω όλους, μιλάω πολύ και το αγαπημένο μου ειναι να κάνω (γιατι δεν ειμαι) τον άγριο στην νέα μου αδελφούλα το Φαλντί, το οποίο δεν μου δίνει καμμια σημασία, αλλα ετσι για την τιμή των οπλων και να κάνω μαλαξεις στην κοιλια της μαμας μου, ειδικά όταν κάθεται μπροστα σε να πραγμα με πολλα μαύρα κουμπιά. Ο μπαμπας μου με τρελαίνει στα παιχνίδια και στις αγκαλιες και εγω κανω οτι δεν μ'αρεσει αλλα τρελαίνομαι...

Εγω ειμαι η Μαφαλντα. Δηλαδή έτσι με έβγαλαν, αλλα ποτε δεν με φωνάζουν έτσι. ειμαι γνωστή σαν το μικρό, το γατάκι, η Μαφαλντιν και τελευταια το Φαλντι ή το κουφο...και πραγματι ειμαι πολυ ήσυχη που δεν ακουω πολλά. ουτε τη μαμα να φωνάζει, ουτε τον Τσε να μου αγριεύει, εγω απλά κανω ότι Δεν πρεπει να κάνω και μετα (μόνο βεβαια όταν με πιασουν), παιρνω αθωο ύφος και τρίβομαι στα πόδια τους γουργουρίζοντας (χαζή ειμαι να τις φάω ?). Τον Τσε τον αγαπαω πολύ και τη μαμα μου αλλα κανω χαδια και στον μπαμπα μου μην έχουμε κανενα μετωπο ανοιχτό, ετσι ειμαι η αγαπημένη όλων..:P

Ας συστηθώ κι εγώ επίσημα...
Είμαι ο Πρέστο. Και είμαι πολύ ξεχωριστός γιατί είμαι ο μοναδικός γάτος στον πλανήτη. Επίσης η γη ολόκληρη περιστρέφεται γύρω από μένα, γι'αυτό να προσέχετε πώς μου μιλάτε.
Στο σπίτι ζω με τη μαμά, μια θηλυκιά που μου κάνει φιγούρα περπατώντας στα δύο και το θείο, τον αδερφό της μαμάς, αρσενικό.
Αλλά όλα αυτά ποσώς με ενδιαφέρουν. Χάρη θα μου'καναν αν με άφηναν ήσυχο στο σπίτι μου. Τελοσπάντων.
Η μάνα μου είναι μισότρελη. Χαζομισόχαζη ντε, πώς το λέτε εσείς οι κοινοί;
Αλλά μ'αγαπάει. Δε βαριέσαι. Αφού μου δίνει φαί, καλή είναι.
Το πρόβλημα είναι ότι προσπαθώ συνεχώς να της μάθω πέντε πράγματα αφού επέλεξα να έχω άνθρωπο στο σπίτι, αλλά εκείνη είναι ανεπίδεκτη μαθήσεως! Ντουγάνι, που λένε και στο Γέηλ.
Άντε φτάνει τώρα, αρκετά είπα. Πάω να φάω σολομό (ΠΑΛΙ:mad:)

Τον Τσε τον αγαπαω πολύ και τη μαμα μου αλλα κανω χαδια και στον μπαμπα μου μην έχουμε κανενα μετωπο ανοιχτό, ετσι ειμαι η αγαπημένη όλων..:P
Πώς εξηγείται ρε παιδιά αυτό, τα δεύτερα να βγαίνουν πάντα "διπλωμάτες"; Μυστήριο πράγμα...:hmm:

ε πάντα τα πρώτα παιδιά είναι τα κακομαθημένα...:lol:

Βοήθεια!!!!:eek:

Είμαι ο Ρωμαίος και εδώ και 2 χρόνια περίπου είμαι αιχμάλωτος! Σε ένα σπίτι με ένα τεράστιο αηδιαστικό άνθρωπο!

Με πήρε από το δρόμο όταν έπαιρνα τον υπνάκο μου αμέριμνος κάτω από τις ρόδες ενός αυτοκινήτου! Από τότε με έχει βάλει στο σπίτι του, με ταίζει, με καθαρίζει, με χτενίζει, μου έχει βάλει λουράκια, μου έχει πάρει παιχνιδάκια.. με έχει κάνει σαν την Μπάρμπι! Τί ταπεινωτικό!Το τι αλλο μου εκανε δεν μπορώ να το πώ.. ας το θέσω απλά ως εξής: δεν θα γνωρίσω ποτέ τον γατοέρωτα.... :cry:

Κάποιο καιρό μετά από εμένα ήρθε μια συντρόφισσα στο σπίτι, αιχμάλωτη και αυτή, τη λένε Φαντασία. Αλλά το δύστυχο γατί έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου και φαίνεται να διασκεδάζει τη διαμονή της εδώ! Αν είναι δυνατόν! Έτσι δεν μου έμεινε παρά να το παίζω κι εγώ χαρούμενος, μέχρι να βρώ ευκαιρία να το σκάσω!!! Η απελπισία μου μεγαλώνει και κάθε τόσο πηγαίνω στη μεγάλη πόρτα και νιαουρίζω με όλη μου τη δύναμη, μπας και με ακούσει κανένας χριστιανόγατος και καλέσει τη γατονομία! Τίποτα!

Όλες οι προσπάθειές μου να δραπετεύσω αποδείχτηκαν άκαρπες, με τελευταία ένα σχέδιο που κατάστρωνα ένα χρόνο και έβαλα σε εφαρμογή τον περασμένο Νοέμβριο! Υπολόγισα την ώρα αναχλωρησης του ανθρώπου και με βάση τη συχνότητα εκδήλωσης της βραχυχρόνιας απώλειας συνείδησης των περιοριστικών μέτρων και αντανακλαστικών σε σχέση με την αιχμαλωσία μου πάντα σύμφωνα με την καταγεγραμμένη γωνία ευθείας εξόρμησης από την μπαλκονόπορτα, έκανα το μεγάλο άλμα!
..Νόμιζα πως ήμουν ελέυθερος αλλά σύντομα κατάλαβα ότι απλα βρισκόμουν στον ακάλυπτο!!! Το μεγάλο τείχος δεν ήταν μέσα στις προβλέψεις μου και τα γατοπόδια μου δεν επιτρέπουν άλματα σε τέτοια ύψη. Έτσι επί 3 μέρες κάθησα στο κρύο ψάχνοντας κάποια τρύπα για αν ξεφύγω.. Μάταια! Χρειαζόταν ειδική κατασκευή... ταπεινωμένος γύρισα στον άνθρωπο αλλά δεν το βάζω κάτω.. Δουλεύω στο μυαλό μου το επόμενο βήμα μου.

Δεν μπορώ να πώ παραπάνω, ο άνθρωπος σε λίγο θα ξυπνήσει και δεν θέλω να καταλάβει ότι χρησιμοποιώ τον υπολογιστή!
Γειά σας προς το παρόν..

Η νίκη θα είναι δική μου αδέρφια!:mad:

Καλησπέρα σας.Επιτρέψτε μας να συστηθούμε ,είμαστε ο Ορέστης ο σιαμαίος και ο Σεβάχ ο ασπρούλης.Σε αντίθεση με τον φίλο μας το Ρωμαίο που θέλει να το σκάσει (χαζός είναι;) εμείς περνάμε ζωή χαρισάμενη, διότι έχουμε δικιά μας πόρτα και μπαινοβγαίνουμε όποτε γουστάρουμε ,να μην πώ για τη μαμα μας και τον μπαμπά μας που μας κάνουν όλα τα χατήρια. Αλλά το πιο ωραίο είναι ότι έχουμε δυο ζωντανά παιχνίδια για να περνάμε την ώρα μας, τον Γκαστόν και τον Μάιλο δύο κόκερ ( μπαμπά και γιό) που όχι μόνο τους κάνουμε ότι θέλουμε ,αλλά κάθαρίζουν για μάς σε περίπτωση που βρεθούμε σε δύσκολη θέση.Τι πλάκες σπάμε μαζί τους! Ο γιός είναι μόλις τεσσάρων μηνών και δεν έχει ησυχία , αλλά εμείς τον βάζουμε στη θέση του αμα το παρατραβήξει το σχοινί και για φαντάσου το καταλαβαίνει αμέσως .Οπου δεν πίπτει λόγος ,πίπτει ράβδος που λέει και το ρητό.:greycat:Τώρα που θα έρθει το καλοκαιράκι θα κατεβαίνουμε στην αμμουδια για να αγναντεύουμε το πέλαγος, μας αρέσει πάρα πολύ(ναι μένουμε δίπλα στη θάλασσα).

Βοήθεια!!!!:eek:

Είμαι ο Ρωμαίος και εδώ και 2 χρόνια περίπου είμαι αιχμάλωτος! Σε ένα σπίτι με ένα τεράστιο αηδιαστικό άνθρωπο!

Με πήρε από το δρόμο όταν έπαιρνα τον υπνάκο μου αμέριμνος κάτω από τις ρόδες ενός αυτοκινήτου! Από τότε με έχει βάλει στο σπίτι του, με ταίζει, με καθαρίζει, με χτενίζει, μου έχει βάλει λουράκια, μου έχει πάρει παιχνιδάκια.. με έχει κάνει σαν την Μπάρμπι! Τί ταπεινωτικό!Το τι αλλο μου εκανε δεν μπορώ να το πώ.. ας το θέσω απλά ως εξής: δεν θα γνωρίσω ποτέ τον γατοέρωτα.... :cry:

Κάποιο καιρό μετά από εμένα ήρθε μια συντρόφισσα στο σπίτι, αιχμάλωτη και αυτή, τη λένε Φαντασία. Αλλά το δύστυχο γατί έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου και φαίνεται να διασκεδάζει τη διαμονή της εδώ! Αν είναι δυνατόν! Έτσι δεν μου έμεινε παρά να το παίζω κι εγώ χαρούμενος, μέχρι να βρώ ευκαιρία να το σκάσω!!! Η απελπισία μου μεγαλώνει και κάθε τόσο πηγαίνω στη μεγάλη πόρτα και νιαουρίζω με όλη μου τη δύναμη, μπας και με ακούσει κανένας χριστιανόγατος και καλέσει τη γατονομία! Τίποτα!

Όλες οι προσπάθειές μου να δραπετεύσω αποδείχτηκαν άκαρπες, με τελευταία ένα σχέδιο που κατάστρωνα ένα χρόνο και έβαλα σε εφαρμογή τον περασμένο Νοέμβριο! Υπολόγισα την ώρα αναχλωρησης του ανθρώπου και με βάση τη συχνότητα εκδήλωσης της βραχυχρόνιας απώλειας συνείδησης των περιοριστικών μέτρων και αντανακλαστικών σε σχέση με την αιχμαλωσία μου πάντα σύμφωνα με την καταγεγραμμένη γωνία ευθείας εξόρμησης από την μπαλκονόπορτα, έκανα το μεγάλο άλμα!
..Νόμιζα πως ήμουν ελέυθερος αλλά σύντομα κατάλαβα ότι απλα βρισκόμουν στον ακάλυπτο!!! Το μεγάλο τείχος δεν ήταν μέσα στις προβλέψεις μου και τα γατοπόδια μου δεν επιτρέπουν άλματα σε τέτοια ύψη. Έτσι επί 3 μέρες κάθησα στο κρύο ψάχνοντας κάποια τρύπα για αν ξεφύγω.. Μάταια! Χρειαζόταν ειδική κατασκευή... ταπεινωμένος γύρισα στον άνθρωπο αλλά δεν το βάζω κάτω.. Δουλεύω στο μυαλό μου το επόμενο βήμα μου.

Δεν μπορώ να πώ παραπάνω, ο άνθρωπος σε λίγο θα ξυπνήσει και δεν θέλω να καταλάβει ότι χρησιμοποιώ τον υπολογιστή!
Γειά σας προς το παρόν..

Η νίκη θα είναι δική μου αδέρφια!:mad:
Καλη λευτερια συντροφε.Και εγω εχω κανει παλια αποπειρες να το σκασω αλλα παντα με βρισκουν και με φερνουν πισω.Αυτη η χαζη μαμα μου παντα κανει σαν υστερικη οταν στο εξοχικο μου εξερευναω τα οικοπεδα των γειτονων.Που θα παει ομως θα της το σκασω βαρεθηκα να με αγκαλιαζει και να με φιλαει ολη την ωρα. Εμενα με ρωτησε αν μου αρεσει? Κουραστηκα παω να κοιμηθω τωρα.
Με αγωνιστικους χαιρετισμους
ΜΥΡΤΩ (δεν ειμαι μωρακι να με φωναζουν Μυρτουλα)

Εγώ βλέπω με κακία τις αδέσποτες που ταΐζει η αδερφή μου, γιατί αυτές δεν έχουν όποτε θέλουν φαΐ όπως εγώ! Όμως τις ζηλεύω που δεν τις χαϊδεύει κανείς και που μπορούν και κάνουν παιδιά, γιατί εγώ το στερήθηκα αυτό!

Παιδιά την χάνω την μαμά μου!!!!!!
εχει αλλάξει μούρη.. φοράει κάτι κουλά ρουχα.. και όλο το ΣΚ γέμισε το σπίτι χρωματιστές κορδέλες και χαρτάκια!!! :(

Δεν πάμε καλά....

Παιδιά την χάνω την μαμά μου!!!!!!
εχει αλλάξει μούρη.. φοράει κάτι κουλά ρουχα.. και όλο το ΣΚ γέμισε το σπίτι χρωματιστές κορδέλες και χαρτάκια!!! :(

Δεν πάμε καλά....
Σύντροφε Κίκη,
να προτιμήσεις τα μπλε χαρτάκια, έχουν πολύ ωραία γεύση.

Σύντροφε Κίκη,
να προτιμήσεις τα μπλε χαρτάκια, έχουν πολύ ωραία γεύση.
ΤΕΤΟΙΑ θα τρώμε τώρα????? :(:( :mad::mad:

ΤΕΤΟΙΑ θα τρώμε τώρα????? :(:( :mad::mad:
Όχι βρε... μα τίποτα πια δεν έχεις μάθει; Είναι οι καινούργιες λιχουδιές! Αλλά πρέπει να είναι πανάκριβες, η μαμά μου κάνει σαν τρελή όταν τις τρώω...Μάλλον θα πρέπει να τις τρώω μία-μία :hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back