julia
Διακεκριμένο μέλος

Το Σάββατο πάντως είχαμε επεισόδια πάλι.... Η μάνα μου καθάριζε σαν τρελλή .. ξέρετε μια μερα Σάββατο την λένε?, που γυρνάνε ολο το σπίτι τουμπα??? και γίνετε χαμός...??
Έκανε ζέστη , και φόρεσε ενα σορτσάκι.. και είδα για πρώτη φορά τα πόδια της.... Ρε παιδιά...
.. ειναι άρρωστη.. δεν ξέρω... εχει μύκητες... της έχει πέσει ολο το Τρίχωμα...
Για να της φτιάξω το κέφι λοιπον και να την βοηθήσω με το καθάρισμα, άρχισα να την κυνηγάω και να της δαγκώνω την γάμπα!!

και... άρχισε να φωνάζει!!! Αλλά δεν μα αποθάρρηνε αυτό!!! Το ξαναέκανα!!

Τί το ήθελα...
Με βουτάει παιδιά.. με βαρεσε.. και με εβαλε τιμωρια!
στην γατοφόρο μου... Αλλά εγω ο τσίφτης μετά απο λίγο κατάφερα και άνοιξα το φερμούάρ και βγήκα!!! ΑΜΕ!!Και βζιινννν... αμέσως καταπάνω της!!! να δαγκώσω το τρυφερό ποδαράκι της!!!
Μετά όλα έγιναν πολύ γρήγορα!!!!
. ¨Φωναζε σαν υστερική!!!!... με σήκωσε κάτι έκανε να κάνει .. το μετάνοιωσε.. δεν ξέρω.. και μετά ντύθηκε και έφυγε απο το σπίτι!!! Ήρθε κατά το απόγευμα και με κοιταγε περίεργα....

Και αποφάσισα να είμαι για λίγο καλός μαζί της.. γιατί δεν μου άρεσε έτσι η μαμά μου.. γυάλιζε το μάτι της!!!
και εκανε κατά το μπαλκόνι... και είμαστε και ψηλά, και δεν ξέρω να πετάω ακόμα.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω ειμαι ο Εκτορας αλλα η μαμα μου με φωναζει "ρε" "αλητη" "μωρο μου" " ψιψινε" "γατουλι" και αλλα τετοια κουλα , που ποια δεν γυρναω στο ακουσμα του ονοματος μου....
Αυτη η μανα μου που λετε ειναι λίγο σουρτουκο...κοτζαμ σπιτι δνε της αρεσει και ολο γυρναει????
και αφου εκει εξω ειναι ωραια γιατι οταν βαζει τις μπαλκονοπορτες στην ανακληση (να αεριστει το σπιτι λεει) και με δει να προσπαθω να πηδηξω εξω, τσιριζει και ερχεται να με μαζεψει??????????
Εγω ειμαι ο υπευθυνος του σπιτιου... την ξυπναω καθε πρωι ν απαει στη δουλεια της ... δεν ξερετε τι τραβαω μεχρι να σηκωθει, τι νιαουριζω τι την κουτουλαω τι της τριβομαι... ωρεςς κανει , οποτε και εγω την ξυπναω απο τις 5 να ειμαι σιγουρος οτι θα παει στη δουλεια!!! Μετα την πλενω να ειναι καθαρη...και μπαινω στην τουλαπα να της δειξω τι πρεπει να βαλει...
γενικα την προσεχω και την φροντιζω... και αυτη ανταποδιδει ομως! με ταιζει, μου αλλαζει την αμμο καθε μερα , μονο που ολη μερα με κυνηγαει και με φιλαει και με ζουλαει.... δεν το μπορω αυτοοοο... αν δω οτι το παρακανει κρυβομαι στην κλειστη μου τουαλετα και ησυχαζω λιγο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Καλά...
Το Σάββατο πάντως είχαμε επεισόδια πάλι.... Η μάνα μου καθάριζε σαν τρελλή .. ξέρετε μια μερα Σάββατο την λένε?, που γυρνάνε ολο το σπίτι τουμπα??? και γίνετε χαμός...??
Έκανε ζέστη , και φόρεσε ενα σορτσάκι.. και είδα για πρώτη φορά τα πόδια της.... Ρε παιδιά..... ειναι άρρωστη.. δεν ξέρω... εχει μύκητες... της έχει πέσει ολο το Τρίχωμα...
Για να της φτιάξω το κέφι λοιπον και να την βοηθήσω με το καθάρισμα, άρχισα να την κυνηγάω και να της δαγκώνω την γάμπα!!
![]()
και... άρχισε να φωνάζει!!! Αλλά δεν μα αποθάρρηνε αυτό!!! Το ξαναέκανα!!
Τί το ήθελα...Με βουτάει παιδιά.. με βαρεσε.. και με εβαλε τιμωρια!
στην γατοφόρο μου... Αλλά εγω ο τσίφτης μετά απο λίγο κατάφερα και άνοιξα το φερμούάρ και βγήκα!!! ΑΜΕ!!
Και βζιινννν... αμέσως καταπάνω της!!! να δαγκώσω το τρυφερό ποδαράκι της!!!
Μετά όλα έγιναν πολύ γρήγορα!!!!. ¨Φωναζε σαν υστερική!!!!... με σήκωσε κάτι έκανε να κάνει .. το μετάνοιωσε.. δεν ξέρω.. και μετά ντύθηκε και έφυγε απο το σπίτι!!!
...
Ήρθε κατά το απόγευμα και με κοιταγε περίεργα....
Και αποφάσισα να είμαι για λίγο καλός μαζί της.. γιατί δεν μου άρεσε έτσι η μαμά μου.. γυάλιζε το μάτι της!!!
και εκανε κατά το μπαλκόνι... και είμαστε και ψηλά, και δεν ξέρω να πετάω ακόμα.....![]()
Τι επαθες κιεσυ βρε γατουλη Σαββατιατικα
.Γι αυτο πρεπει να ειμαστε καλα γατακια να μην νευριαζουμε τους Ανθρωπους μας που μας αγαπανε πολυ!!Υ.Γ Η συμβουλη ηταν για σενα...Γιατι εγω την νευριαζω και μ'αρεσει.Αλλα η δικια μου μαμα οταν παει να νευριασει κοιταει τη φατσουλα μου και με παιρνει αγκαλιτσα και με χαιδευει και εχει ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια
.Οποτε τη γλιτωνω λογω ομορφιας...Σ'αφηνω τωρα.Παω να σκισω την τσαντα της.Εκει με βολευει να ξυνω τα νυχακια μου

Φιλικα
Νορα
Desdemona
Διάσημο μέλος
αλλά η μαμά λέει ότι δεν πρέπει να κάνω παρέα με τα κοριτσάκια και ότι "θα δω εγώ που της θέλω και έρωτες". ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΕ;;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Ρε παιδιά εγώ τώρα τελευταία έχω πάθει ένα περίεργο πράγμα... Οι γατούλες που βλέπω από το μπαλκόνι μου φαίνονται όλο και πιο όμορφεςαλλά η μαμά λέει ότι δεν πρέπει να κάνω παρέα με τα κοριτσάκια και ότι "θα δω εγώ που της θέλω και έρωτες". ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΕ;;;
PRISON BREAK Συντροφε!!!!! The LOST Cat!!!
... Δεν σε βλέπω καλά...
Εγώ να καταλάβεις.. κάνω το μωρό ακόμα , μήπως και κερδίσω χρόνο...

Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άσ' το, μικρέ, δε θες να μάθεις ακόμα. Κοίτα να χαρείς όσες μέρες σου απομένουν μέχρι να αναλάβει δράση. Τι ήθελες κι εσύ και ψήλωσες νωρίς-νωρίς;Ρε παιδιά εγώ τώρα τελευταία έχω πάθει ένα περίεργο πράγμα... Οι γατούλες που βλέπω από το μπαλκόνι μου φαίνονται όλο και πιο όμορφεςαλλά η μαμά λέει ότι δεν πρέπει να κάνω παρέα με τα κοριτσάκια και ότι "θα δω εγώ που της θέλω και έρωτες". ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΕ;;;
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
εεε το τι έγινε όταν με πήρε χαμπάρι. Εφαγα μια εκει κοντά στην ουρά μου και μου φώναξε, μετά μου φύσηξε στο μουράκι μου και καταλαβα ότι αγριεψαν τα πράγματα πολύ...μέσα σ'ολα είχα και τη μικρή να κανει χαζοχαρουμενιές και να με καβαλαει σαν το μικρό της πόνυ...αφήστε φίλοι μου εξευτελισμός (όσοι δεν έχετε μικρές αδελφές δεν ξέρετε)...
τελος η μαμα ντύθηκε και έφυγε, φωνάζοντας στον μπαμπα να μη μου δώσει σημασία όσο λείπει...(κατι που φυσικά δεν εκανε γιατι παιξαμε τρελλα παιχνίδια όσο έλειπε. ΚΑΙ με το φρισμπι ΚΑΙ με το κουδουνιστό μπαλάκι ΚΑΙ η μικρή μου αδελφή έπαιξε με το νέο της post it) Βεβαια όταν γύρισε η μαμα καναμε ότι τριβόμαστε στα πόδια της και την περιμέναμε πίσω από την πόρτα και ότι κάναμε αμάν για να γυρίσει

aretha
Περιβόητο μέλος
Σας εγγυώμαι ότι την επόμενη μέρα θα σας χαϊδολογάνε όλη την ώρα, θα σας ταΐζουν ό,τι και όσο θέλετε και θα σας συγχωρούν όλες τις αταξίες! Αλάνθαστη μέθοδος, πιστέψτε με, τη δοκίμασα χτες και τους κοψοχόλιασα κανονικότατα...

Μόνο προσοχή να μη διαρρεύσει, ε;
Πορδολέων :cat:
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιπόν, σε ένδειξη συναδελφικής αλληλεγγύης, θα μοιραστώ μαζί σας το υπέρτατο κόλπο. Δώστε βάση: εκεί που κοιμάστε ήσυχα-ήσυχα, αγκαλιά με τους ανθρώπους σας, πάθετε μια αλλεργική κρίση. Όχι τίποτα σπουδαίο, μην τρελαθούμε κιόλας, αλλά λίγες γρήγορες, κοφτές αναπνοές, κανένα σφύριγμα από τη μύτη, τέτοια πράγματα. Το σημαντικότερο είναι όλα αυτά να τα συνοδεύσετε με βλέμμα απόγνωσης "είμαι καημένος, τρομαγμένος και αβοήθητος".
Σας εγγυώμαι ότι την επόμενη μέρα θα σας χαϊδολογάνε όλη την ώρα, θα σας ταΐζουν ό,τι και όσο θέλετε και θα σας συγχωρούν όλες τις αταξίες! Αλάνθαστη μέθοδος, πιστέψτε με, τη δοκίμασα χτες και τους κοψοχόλιασα κανονικότατα...
Μόνο προσοχή να μη διαρρεύσει, ε;
Πορδολέων :cat:
Αλίκη??????Μηπως.... μήπως λέω ο Πορδολέων εχει τηλ επικοινωνία με το δικό μου το αλητακι και κανουν τα ιδια κόλπα...

Νανσυ
Φιλε ... σιγα θα μας πιασουν...μιλα με κωδικούς

Εκτορας
aretha
Περιβόητο μέλος
Μαφία παιδί μου, τι περιμένεις...Μηπως.... μήπως λέω ο Πορδολέων εχει τηλ επικοινωνία με το δικό μου το αλητακι και κανουν τα ιδια κόλπα...![]()

georgia alex
Δραστήριο μέλος
Ειμαι πολυ ομορφος,πανεξυπνος,πολυταλαντος,αθλητικος τυπος με πολλα εσωτερικα χαρισματα,εχω εντονη προσωπικοτητα..μπουρου..μπουρου..Θα μπορουσα να σας παραθετω ωρες,μερες,μηνες τα απειρα καταπληκτικα χαρακτηριστικα μου(...
),αλλα η μαμα μου με σκουνταει γιατι εχω ξεφυγει,λεει,απ'το θεμα..!Γεννηθηκα στις 30 Οκτωβριου απ'ο,τι ειπε ο παιδιατρος μου και η φιλη της μαμας με εκανε ''δωρο'' στη μαμα την ημερα των γενεθλιων της,δωρο ζωης!!
Προφανως δε με προσεχαν πολυ οταν γεννηθηκα και η μαμα μου ταλαιπωρηθηκε λιγο,γιατι ημουν αρρωστουλικο,αλλα αξιζε ο κοπος 1.000% οπως παραδεχεται και η μανουλα(δεν ειμαι μαμοθρεφτο,πως σας ηρθε αυτη η ιδεα;;;
)Απ'την πρωτη στιγμη που αντικρυσε ο ενας τον αλλον υπηρξε κεραυνοβολος ερωτας πολλων βολτ κι απο τοτε μπορω με περηφανεια να δηλωσω οτι την εχω καταφερει να πηγαινει με τα νερα μου,της εχω εξηγησει οτι καποια πραγματα με ενοχλουν(νιαρρρ...!),της εχω δειξει τι μ'αρεσει και τι οχι(μαθαινει γρηγορα!)και αν συνεχισει ετσι,πιστευω πως θα τα παμε πολυ καλα..
Εξωτερικα ειμαι κοντουλης,αλλα ειμαι ακομα στον ογκο 
(γιατι γελας,μαμα;;
,εχω μεταξενιο,ασημενιο,κοντο τριχωμα και μεγαλα πρασινοκιτρινα ματια,αθλητικο σωμα με ψηλα ποδια και λαιμο(τς,τς,τς!)και διακρινομαι για τα μεγαλα σαλτα μου!!!!Απο χαρακτηρα,θα εχετε ηδη διαπιστωσει οτι ειμαι low profile τυπος
...Ειμαι πολυ χαδιαρης,τρελα αγαπησιαρης,παιχνιδιαρης,απροβλεπτος,γουργουρης&χουζουρης(αυτα πανε μαζι!) και χαριζω πολλες στιγμες συγκινησης!Οσοι με εχουν γνωρισει ως τωρα εχουν παθει την πλακα τους με την ακαταμαχητη προσωπικοτητα μου και λιωνουν ολοι(μα ολοι!!) με τις αγαπουλες που τους κανω..Επειδη ειμαι πολυ κοινωνικος και εμπιστευομαι ευκολα τους ανθρωπους,η μαμα μου ανησυχει και με συμβουλευει να προσεχω,γιατι δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι καλοι,αλλα εγω δεν την καταλαβαινω..Μερικες φορες στεναχωριεμαι οταν λειπει απ'το σπιτι και δεν καταλαβαινω γιατι το κανει..
Μου εχει εξηγησει οτι πρεπει να πηγαινει στη δουλεια,αλλα τι ειναι αυτη η κυρια δουλεια που στερει τη μανουλα μου τοσες ωρες;;;Αν ερθει καμια μερα σπιτι,θα της δειξω τα κοφτερα μου νυχια και θα δουμε μετα αν θα ξαναενοχλησει τη μαμα μου!
Παντως δε μπορω να πω,οποτε φευγει με χαιρεταει και με φιλαει(και με ζουμπαει και με σφιγγει..γκρρ..)και οταν επιστρεφει κανουμε αγκαλιτσες και φιλακια για ωρες..χρρρ..χρρρ..
Αυριο θα φυγουμε για το χωριο,που ειναι η γιαγια κ ο παππους και τα φιλαρακια μου:η Μπουλουκα,η Χαζουλα,ο Bobby και η Elisa και χαιρομαι πολυ γιατι μ'αγαπανε πολυ κ μου κανουν ολα τα χατιρια και θα εχω παρεα να παιζω με τους φιλους μου,να κυνηγαω παταλουδες και αλλα ζωυφια!!

Αρκετα ομως για σημερα,πιαστηκε το πατουσακι μου να γραφω..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Ναι, το έχουν αυτό οι μαμάδες..... Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου να με φιλάει...ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!
Καλά να περάσεις στο χωριό σου!!!!
και περιμένουμε νέα σου!

EleNiNja
Νεοφερμένο μέλος
! είμαι ένας πολύ περήφανος γατούλης μιας και έχω 2 ανθρώπους δικούς μου! και εκτός αυτού οι άνθρωποι μου είναι τόσο χαρούμενοι που τους υιοθέτησα που έχουν φτιάξει και οι 2 σελίδα στο mycat
για την αυτού υψηλότητα μ(ια)ου...Η πρώτη είναι η μαμά μου η οποία ειναι γνωστή και ως minnielakecity και η δεύτερη που κόλλησε το μικρόβιο της γατολαγνείας είναι η ninja..
Σ' αυτό το post όμως θα μιλήσω για την τελευταία για να σας "μπάσω" στον κόσμο της ζωής μου με αυτήν...

Λοιπόν σαν κυνικό γατί που είμαι (δεν μου αρέσει να λέω πολλά γιατί πιστεύω ότι μπορεί να κάψω πολύτιμες θερμίδες-άλλωστε γι' αυτό κοιμάμαι κι όλη μέρα
) δεν θα σας κουράσω με περιτές νιαουρολογίες...Η ninja λοιπόν είναι ένας άνθρωπος που μου μοιάζει πολύ...Κοιμάται κι αυτή όλη μέρα και είναι ξύπνια όλο το βράδυ...Αύτο έχει την τάση να το πάρεξηγει η μαμά μας και να την κάνει να φωνάζει για ησυχία..
Επίσης είναι πολύ πιο cool
τυπάκι από τη μαμά μου γιατί ποτέ δεν μ' έχει κυνηγήσει με παρανοϊκό και λυσασμένο μάτι για να με φιλήσει στα μουστάκια μου 
αλλά κι αυτή κάτι φορές με ζουλάει πολύ έντονα και μια φορά μου χε δαγκώσει την πατούσα μου:cry:!!!αφού πρώτα με είχε κάνει και μπάνιο:cry::cry:!!!πρέπει να είχα κάνει κάτι πολύ κακό εκείνη την ημέρα ακόμα ψάχνω να το βρω...
Δεν πρέπει με τίποτα να ξεχάσω να σας πω ότι αυτή η κοπέλα έχει μια πολύ πολύ κακιά συνήθεια.
..Κάθε τρεις και λίγο με πιάνει με χώνει στο μπάνιο και μ ένα μαύρο εργαλείο του διαβόλου μου κόβει τα νυχάκια μου

!!!Και θέλω να μάθω κι αν υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που υποφέρουν άπο αυτή τη σχιζοφρένεια για να οργανωθούμε να κάνουμε ένα petition η κάτι παρόμοιο για να σταματήσει αυτό το πράγμα παρέα με τους άλλους γάτους του site...Κι έχω και μια τελευταία διευκρίνηση : δεν είμαι χονδρούλης
!!! είμαι απλώς λίγο εύσωμος...και βαρυκόκκαλος...
(μην την πιστέψετε ότι κι αν πει...)Taj Mahal...
RedCat
Διάσημο μέλος
Επίσης μια ακόμα ερώτηση: Από τι υλικό ειναι φτιαγμένα τα μουστάκια σου ώστε η μητέρα σου το κουβαλάει ωσάν φυλαχτό πολύτιμο επάνω της;;;; και κατι τελευταίο αν είσαι αυτός που φαντάζομαι δεν ανέφερες καθόλου την αδελφούλα σου (καλά εκανες ήθελα να σου δώσω συγχαρητήρια γι'αυτό. Ευτυχώς το δικό μου το Φαλντί κοιμάται και δεν παίρνει χαμπάρι και κανονια να βαράνε δίπλα της και γράφω ανενόχλητος)

Υ.Γ. για το θέμα του κοψίματος των νυχιών θα βοηθήσω στον αγώνα μας αδελφέ...ήδη αντιστέκομαι σθεναρά και έχω χαλάσει απειρα ριχταρια καναπέ
EleNiNja
Νεοφερμένο μέλος
...Τις μουστάκες μου πρέπει να τις δεις απο κοντά για να καταλάβεις από τι υλικό είναι φτιαγμένες.
..Αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι..Εχτές ο άνθρωπός μου αγαπητέ πορτοκαλόγατε ανέβασε φωτογραφιές μου οι οποίες δν φαίνονται

...Κι αυτή κουλή είναι σαν την μανούλα μου και δν το έκανε σωστά;
Για την αδερφή μου την πούπσι να μιλήσει η ίδια η πούπσι...Επιτηδες δεν την ανέφερα γιατί εχτές τσακωθήκαμε πάνω από το φαϊ μας...

H μανούλα και η νίντζα μου είπαν να σου πω πως σε καλούν για τσάι και συμπάθεια σήμερα το απόγευμα...Αν δεν μπορείς πάρε την μαμά ένα τηλέφωνο...Νιαουυυυ...

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Είμαι η Ελίνα. Ο ψυχαδελφός μου είναι Χουχουδίτος. Ζούμε μαζί με ανθρώπους που είναι η μαμά και ο μπαμπάς μας. Η μαμά μου δουλεύει αρκετές ώρες και ο μπαμπάς μου λείπει σε μεγάλα ταξίδια. Εμείς έχουμε μάθει όλες τις γωνιές του σπιτιού και το προσέχουμε όταν λείπουν -ούτε μία ζημιά δεν έχουμε κάνει. Τις ώρες που είναι μαζί μας οι γονείς μας είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένα. Μας χαϊδεύουν, μας παίζουν και μας δίνουν μεζεδάκι κάθε μέρα. Πότε -πότε μας αφήνουν να ξαπλάρουμε στο μεγάλο κρεβάτι.
Την ιστορία μου δε θα σας την πω τώρα -ήδη την ξέρετε από το ποστ Ελίνα και Χουχουδίτος. Χάρηκα πάρα πολύ μόλις μου είπε η μαμά μου ότι άνοιξε αυτό το ποστ γιατί έτσι θα μπορούμε να λέμε τα δικά μας.
Φιλάκια Μμμρρρ μμνιαρρουμμμ μμ μμ για σας!
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Τέτοιο θέμα και το εγκαταλείψατε; Παλιοψιψίνια. Καλά που η μαμά μου ψάχνει στις πίσω σελίδες (Μας έχουν καπελώσει κ΄οι μάνιακς, γράφεις κάτι, τσουπ οι μάνιακς σε στέλνουν στη δεύτερη σελίδα). Λοιπόν, οι άνθρωποί μου είναι τέσσερις, οι εξής τρεις δηλαδή, Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ
Είμαστε αχώριστες. Αυτή με είδε σε αγγελία εδώ στο ΄μάι κατ, ήθελε κοριτσάκι ,λάτρευε κ΄τις παρδαλές γατούλες τι ασφαλέστερο σου λέει; Με ένα σμπάρο δυό τρυγόνια. Και κοριτσάκι και τρίχρωμο. Ο μπαμπάς , πάλι, αγαπάει πολύ τα γατάκια, αλλά, μάλλον γάτος ήταν πριν γεννηθεί άνθρωπος, γιατί, λατρεύει τον ύπνο. Έτσι, πριν με φέρει η μαμά μου της είχε πει: Μόνο μη με ξυπνάει πριν την ώρα μου!! Γιατί να τον ξυπνάω δηλαδή; Την όρεξή του είχα. Κάθομαι στη φωλιά μου στη βεράντα και άμα κάνει ζέστη, πάνω στα μπαμπού κ΄ούτε γάτα ούτε ζημιά. Να το χαίρεται το κρεβάτι του. Εγώ βοηθάω τη μαμά στις δουλειές, δεν ησυχάζει κι αυτή η ευλογημένη. Μόλις πλένει πιάτα στην κουζίνα ,της κρατάω παρέα ή τρυπώνω ανάμεσα στα πόδια της κ΄τον πάγκο κ΄πηδάω άλμα εις ύψος. Μόλις σφουγγαρίζει, τη βοηθάω πηδώντας πάνω στη σφουγγαρίστρα. Μόλις σκουπίζει με εκείνο το πράγμα , που κάνει ΒΡΡΡΡ ΒΡΡΡΡΡΡ, απλώς παρακολουθώ από εύλογη απόσταση. Άμα όμως σκουπίζει με σκουπάκι κανονικό , ε τότε, βοηθάω κ΄πιάνω κ΄το σκουπάκι κ΄το φαράσι. Αν πεις για όταν κάνει μπάνιο; Την παρακολουθώ ξαπλωμένη πάνω στη μπανιέρα!!!!Όμως, μόλις τελειώνουν αυτά, πάει κ΄πιάνει μολύβια κ΄χαρτιά. Τι μας λες; πού με αφήνεις κυρία μου; Εκεί να δείτε πείραγμα κ΄δαγκωνιές που της δίνω. Τώρα όμως, το σταμάτησα, γιατί της τσαλάκωνα τα χαρτιά της δουλειάς της και μια φορά με ψέκασε στη τη μούρη με νερό. Δεν το σιχαίνομαι το νερό ακριβώς, αλλά, καλύτερα από μακριά κ΄αγαπημένοι. Το μπαμπά τον έχω μόνο για παιγνίδια κ΄με αφήνει να παίζω κ΄με τα κομπολόγια του. Του έφαγα, όμως, τις κροκέτες που είχε αγοράσει για τα αδέσποτα γατάκια του εξοχικού κι ας με πονάει η κοιλιά μου. Ο χαζούλης, αφού τα άφησε μέσα σε τρεις σακκούλες, πάνω στη βαλίτσα, σκεπασμένα με άδεια σακ- βουαγιάζ, νόμιζε ότι δεν θα τα έβρισκα; ΧΑρ, ΧΑρ, ΧΑρ, ας γελάσω γατίσια. Τις άλλες δυό μικρές ανθρωπίνες μου, τις αγαπώ, τους τρίβομαι, κοιμάμαι σπάααανια μαζί τους ,με παίζουν, δε λέω, αλλά, εντάξει, δεν τρελλαίνομαι κιόλας. Τις αγαπώ λίγο περισσότερο από άλλους ξένους ανθρώπους που μπαινοβγαίνουν σπίτι μου. Έγραψα πολλά, ή μου φαίνεται; Το φρεσκάρισα το θεματάκι, άντε κ΄οι υπόλοιποι γάτοι/εςΦιλιάααα, Μπασσέτ
RedCat
Διάσημο μέλος
Είσαι πολύ όμορφη, μοιαζεις με μια γατουλα που μιλαει η μαμα κάτω, την Πιτσίλω, η οποία απ'οτι είδα είχε στεναχωρήσει τη μαμα τις περασμένες μέρες γιατι δεν φαινόταν πουθενά...και εγω πηγαινα κοντά της γουργουρίζοντας και τριβομουν στα πόδια της και της έλεγα "μη στεναχωριέσαι μαμα, έχεις εμένα και τον Τσέ που κάνει αστείους ήχους και δεν μπορεί θα σε κάνει να γελάσεις" και εκείνη όλο με ζουλαγε περισσότερο και με φιλούσε και ελεγε (απ'οτι καταλαβα ) στον μπαμπα μου ότι ειμαι σαν μπεζές (δεν ξέρω τι ειναι αυτό αλλα για καλό θα το ελεγε φαντάζομαι).
Αυτά τα νέα μου. Ελπίζω να γίνουμε φίλες (δεν εχω και πολλές γιατί ειμαι επιλεκτική) και να τα ξαναπούμε...
Υ.Γ. το ξάπλωμα στην μπανιερα και η παρακολουθηση της μαμας μου οταν πλενει πιατα ειναι απο τα αγαπημένα μου χόμπυ...

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Το σπίτι μας σήμερα είναι σαν βομβαρδισμένο. Βαλίτσες, σακκούλες, καλάθιακ΄ένα πράγμα που το είπαν κλειστή τουαλέτα (για μένα είναι αυτό). Με έχουν ζώσει τα φίδια ,ότι θα με πάνε κάπου αλλού.Τι τους πιάνει κι αυτούς να φεύγουν το καλοκαίρι; Έχε χάρη που είμαι βολικό γατάκι, αλλιώς, ξέρω εγώ, θα τους έκανα τη ζωή ποδήλατο στο ταξίδι για να τους μάθω άλλη φορά να μην ξεκουνιούνται. Α, κ΄κάτι άλλο. Η μαμά μου, τις πολύχρωμες γάτες τις ονομάζει Παρδάλω, Κουρελού κ΄άλλα τέτοια, εγώ αποτέλεσα εξαίρεση, παρά τη διαφωνία του μπαμπά, που έλεγε:" Αυτό το γατί είναι εντελώς κεραμιδέ, να το πούμε Μίμη"(του έχει μείνει απωθημένο από το γάτο του που έχασε κ΄του διαφεύγει ότι είμαι κορίτσι

). Όμως, πείτε μου παρακαλώ, είμαι εντελώς κεραμιδέ, ε, είμαι;;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool