Ο άνθρωπός μου

Κουκλί είσαι, Μπασσέτ! (Ειδικά το δεξί σου χεράκι με τα πολύχρωμα μπαλώματα) :happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είσαι καθαρόαιμο κεραμίδι Μπασσέτ μου,μην ανησυχείς!Καλές διακοπές!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νιαρρρρχχχθθθθθθ:mad:Σείριε σε σένα απευθύνομαι. Δεν θα γράψεις για τον άνθρωπό Σου; ΕΣΥΥΥΥ; Που η Μ σε έχει σε όλα τα posts;Νιααααρρρρρχχχχχχχθθθθθθ:mad:
(Μουκέλις μου,ανήκω στη ράτσα "Κεραμίδι-ξεβαμένο-πιτσιλωτό". Αμέ!!!)
Μπασσέτ

Νιαρρρρχχχθθθθθθ:mad:Σείριε σε σένα απευθύνομαι. Δεν θα γράψεις για τον άνθρωπό Σου; ΕΣΥΥΥΥ; Που η Μ σε έχει σε όλα τα posts;Νιααααρρρρρχχχχχχχθθθθθθ:mad:
(Μουκέλις μου,ανήκω στη ράτσα "Κεραμίδι-ξεβαμένο-πιτσιλωτό". Αμέ!!!)
Μπασσέτ
:redface::redface::redface::(:(:(Θα γράψω αυριο αγαπητή Μπασσέτ,γιατί σήμερα είμαι αρρωστούλης και με ενοχλούν οι σταγόνες...Υπόσχομαι,μην μου φωνάζεις...:(

Να σας πώ και γώ για τους ανθρώπους μου και την ιστορία μου;

Δεν θυμάμαι πολλά για την πρώτη μου οικογένεια. Θυμάμαι την αγκαλιά του γατο μπαμπά μ τη μέρα που με έβγαλε από το κλουβάκι. Με ακούμπησε μέσα στο πράγμα με τις ρόδες βραδάκυ ιανουαρίου και με πήγε σε ένα ζεστό σπίτι. Εκεί με έβαλε πάλι για λίγο μέσα στο κλουβάκι και το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι τη μαμά μου να μιλάει εκνευρισμένα στον μπαμπά μου. (μάλλον είχαν τσακωθεί). Μετά ο μπαμπάς μου με έβγαλε πάλι από το κλουβί μ και με απόθεσε στο στομάχι της μαμάς μου, όπως ήταν ξαπλωμένη. ΕΚείνη έλιωσε ξετρελάθηκε και τον συγχώρεσε.

Το πρόβλημα ήταν ότι η μαμά ήταν υπό καθεστώς ακινησίας εκείνη την περίοδο και δεν μπορούσε να με φροντίζει. ΑΝαγκαστικά με φρόντιζαν οι γονείς της, αλλά αυτοί δεν θέλανε να είμαι μέσα στο σπίτι το βράδυ ελεύθερος. Η μαμά μου φώναζε ότι αν με βγάλουν έξω την άλλη μέρα το πρωί θα σηκωθεί από το κρεβάτι (παρά τις ρητές εντολές του γιατού) και αθ με πάρει σπίτι της.... Με κλείνανε στο κλουβάκι μου τα βράδια και η γκρίνια μου τους κράταγε ξύπνιους...

Μόλις ο γιατρός επέτρεψε να σηκωθεί η μαμά ήρθε ο μπαμπάς μ και μας μετακόμισε στον από πάνω όροφο, σπίτι μας. Στην αρχή περνάγαμε τέλεια, καθώς δειλά δειλά περπάταγε η μαμά, δεν την αφήναν να κατέβει τη σκάλα, οπότε την είχα όλη δική μου. Περάσαμε ένα μήνα στον καναπέ, βλέποντας dvd εγώ με τη μαμά μου. Όποτε μπορούσε πέρναγε και ο μπαμπάς μου και μας φρόντιζε και έπαιζε μαζί μου.

Το κακό έγινε μόλις σηκώθηκε η μαμά μου να ξαναπάει σε εκείνο το κακό πράγμα που το λένε δουλειά. Πλέον με αφήνει κάποιες ώρες σπίτι να κοιμάμαι λέει. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ο γατό μπαμπάς μου μυρίζει πια περίεργα. Και τον ακούω να λέει στη μαμά μου για κάποιον πάρη. Και πώς θα τα πάω εγώ μαζί του. Η μαμά μου λέει ότι ο πάρης είναι πιο μικρος από μένα... Χα! μια χαψιά θα τον κάνω αυτόνανε που χαϊδεύεται στον μπαμπά μου.

Ακους εκεί...

Η μαμά μου είναι ψυχοπονιάρα. Αμά ντ΄νεται να φύγει πέρνω το θλιμένο μου ύφος "που αφήνεςι το ορφανό στους πέντε τοίχους" και 3 στις 4 με πέρνει μαζί της. Συνήθως με πάει βόλτα ή στη μαμά της, ή στη γιαγιά της ή στον μπαμπά μου. Είναι όμως ύπουλη, μία στο τόσο με παει σε κάτι ανθρώπους με άσπρη μπλούζα και τους επιτρέπει να με ακουμπάνε. Αφου ξέρει ότι συχαίνομαι να με ακουμπάνε. Και γώ τους αποθω... Είναι η ώρα να γρατζουνίσω.

Δεν θέλω να με ακουμπάνε, να με χαϊδέυουν γιατί μου μπερδεύουν τη γούνα μου και έρχεται η μαμά και με πιλατεύει να ξεμπερδευτεί, να είμαι όμορφος λέει. :) Ο μπαμπάς σε αυτό το θέμα έίναι χειρότερος. Αυτός με κάνει μπάνιο!!! Με τη μία στη λεκάνη με το άσπρο πράγμα. Άσε που μου κόβει και τα νύχια που θέλω μέρες να ακονίσω. Μα γιατί γάτο ακριβώς με περάσανε... Εγώ είμαι κυνηγός.... Τα θέλω τα νύχια μου. Πείτε τους κάτι και εσείς...

Η μαμά είναι περίεργη. Αφήνει το μπαμπά να σκαρφαλώσει στο ντουλάπι αλλά όταν μία φορά το επιχείρησα και γώ με κατέβρεξε. Δεν με αφήνει μόνο μου στο μπαλκόνιι ! Πείτε της κάτι. Και κοιμάται όταν εγω θέλω να παίξω. Κυρά μου εγώ κοιμάμαι όλη μέρα και περιμένω να βραδιάσει για να παίξω... Πώς μπορείς και κοιμάσαι εκείνη την ώρα;

Κακιά μαμά... Ο μπαμπάς μου είναι καλύτερος... Σϋντομα θα τον έχω όλη μέρα σπίτι :) θα μπαίνει ανάμεσα σε μένα αι τη μαμά που με κυνηγάει γύρω γύρω στο σπίτι :Ρ

Σας φιλώ γιατί η μαμά λέει ότι θα πάμε διακοπές και πρέπει να διαλέξω τα παιχνίδια μου. Τα βάζω στη βαλίτσα με τα ρουχα της μαμάς, αλλά η κακιά μαμά τα βγάζει και τα βάζει στη δίπλα βαλίτσα....

Σας κάνω μυτούλες!!

ΣΝιαρ

Καλές διακοπές Πριγκηπάκο!:)

Prince, κ΄εμείς φεύγουμε για κάπου που η μαμά μου φοβάται ότι θα με χάσει, γιατί είναι μεγάλο σπίτι με πολλές πόρτες κ΄παράθυρα, γι'αυτό θα μου φτιάξει, λέει δικό μου διαμέρισμα με δύο δωμάτια, αλλά, κλειστό. Τώρα καλό είναι αυτό; Τέλος πάντων, οι άνθρωποί μας μας αγαπάνε, οπότε λέω να τους κρατήσουμε κ΄ας μας τραβολογάνε από εδώ κι από εκεί. Καλές διακοπές σε όλους!!!!!!
Μπασσέτ

Καλημερα και απο εμένα και καλό μήνα!!
Λαζαράκος στο πληκτρολόγιο..Μόλις είδα το θεμα, ξαπόστειλα τον μικρο Παρασκευα στη κουζίνα (θα σας πω στη συνεχεια για αυτον..) και ειπα να γραψω και γω για την οικογενεια μου..:)
Αντιθετα με τους περισσότερους απο εσας, εγω ειμαι επαρχιώτης..Μενω στο όμορφο Λιτόχωρο και απο το κρεβατι μου μπορω να βλέπω τον Όλυμπο. Στην αρχη με ειχαν βαλει σε άλλο δωματιο, αλλά πάτησα πόδι και διαλεξα αυτο με τη θεα!!:D
Λοιπόν, ειμαι 2,5 χρονων και η μαμα μου με εφερε απο τη Θεσσαλονικη στο Λιτοχωρο χωρις να το ξερει..Τι εννοω θα με πειτε?Πηγα και κρυφτηκα στη μηχανη του αυτοκινητου για να ζεσταθω και αυτη η χαζη δε με ακουγε που στριγλκιζα σε όλη τη διαδρομη..και τελικα εφτασα Λιτοχωρο!!
Ενταξει δε με πειραξε..αλλά πολύ χιονι ρε παιδι μου!! Στην αρχη με εβαλε στο γκαραζ(γιατι η γιαγια δε με ηθελε), αλλά μολις με χτυπησε ενα μηχανακι στο αριστερο μου ποδι, πατησε η μαμα ποδι και απο τοτε εγκατασταθηκα πανηγυρικα!!!:up::up:Τραβηξα πολλους πονους γιατι απο την τρομαρα μου, κρυβομουνα για 3μερες σε ενα γιαπι, αλλά δεν άντεξα την πεινα και -με μισο μετρο χιονι-πηρα το δρομο για το γκαραζ!
Εκει πετυχα τη μαμα που με εψαχνε και μετα το μονο που θυμαμαι ειναι να με βαφτιζει Λαζαράκο και να με παιρνει ο κτηνιατρος για να με βαλει σε ενα κρυο μηχανημα για ακτινογραφια..Ωραιος βγηκα πάντως!:up:
Απο τοτε, περναω ζωη χαρισάμενη!! Η μαμα βεβαια λειπει τις καθημερινες στη Θεσσαλονικη, αλλα με τη γιαγια και τον παππου περναω ζαχαρη!! Κοτοπουλακι, γαβρακια και αλλα μεζεδακια ειναι το καλυτερο μου και εχω βρει το κολπο και τουμπαρω τη γιαγια..:lol::lol:
Οταν δε επιστρεφει η μαμα, δε με αφηνει απο την αγκαλια της και κοιμαται στο κρεβατι μου..δηλαδη εγω κοιμαμαι στο δικο της(σε αυτο με τη θεα)
Τωρα τελευταια ομως μου τα χαλασε..δεν εχω την αποκλειστικοτητα! Στην αρχη μαζεψε τη Ψιψι, μια συμπαθητικη κοπελα που όμως ετρωγε όλο το φαι μου και οταν την πειραζα με γρατζουνουσε..Την βρηκε αδεσποτη, τη φιλοξενησαμε κανα μηνα και τωρα ειναι στο σπιτι της θειας μου..κανουμε παρεα καμια φορα, αλλα παντα με κανει κκκχχχχχ..
Τωρα εχουμε τον Παρασκευα..αλλο φρουτο κι αυτο! Κι αυτον αδεσποτο το βρηκε, μολις ειχε ανοιξει τα ματια του και πωπω πως φωναζε!! Τωρα τον εχω εδω παρεα..καλος ειναι αλλα δε με αφηνει σε ησυχια!ολο χοροπηδαει!!:/:μου εχει παρει τα παιχνιδια, την αμμο μου, μεχρι και το κρεβατι..Η μαμα μου λεει οτι εγω ως αντρας πρεπει να προσεχω το μωρο και να μην το βλεπω σα παιχνιδι..Δικιο εχει τελικα!
Στην αρχη τον ζηλευα, αλλα τωρα κανουμε παρεα..Ειμαι το προτυπο του!!!;););)
Αυτα. Περιμενω τη μαμα σημερα να γυριζει απο 8εσσαλονικη, να παιξουμε, να μας φερει και κανα παιχιδακι και να κοιμηθουμε οοολοι μαζι!!
Σας αφηνω γιατι επεστρεψε ο Παρασκευας απο την κουζινα και παιζει με την ουρα μου..
Σας κανω γλυκιες μουσουδιες..:redface::redface:

Καλώς τον Λάζαρο! Τσε εδώ... Βλέπω είμαστε σχεδόν συνομήλικοι και ξέρουμε τα ίδια κόλπα σχεδόν. Δεν ξέρω αν κάνεις και το κόλπο με το χαδι στην κοιλια σου...απλό: γυρίζεις ανάσκελα οταν ερχεται κόσμος . Αυτοι σχηματίζουν την καλύτερη εντύπωση για τις γάτες (που ξέρεις μπορεί να βοηθήσουμε έτσι να υιοθετηθούν και αλλα ταλαιπωράκια γατιά) και η μητέρα σου κορδώνεται περήφανη..(και μετά οταν φύγουν σου κάνει έξτρα χάδια)...
Για τον μικρό μη σε νοιαζει. Αφου σε έχει πρότυπο θα τον κάνεις οτι θέλεις. Και εγω με το Φαλντί έτσι κάνω...(αν και δεν με ακουει οταν το παρακάνει και της αγριεύω και με συγχίζει)..εχουν πλάκα τα μικρά μας αδελφάκια..

Καλο μηνα συντροφε Λαζαρε!Οχι,δεν ειμαι κομμουνιστης(ουτε καν ξερω τι ειναι!:blink: ),αλλα σε συμπαθησα,φιλε μου,γιατι εχουμε αρκετα κοινα απ'ο,τι διαβασα(ειμαι μορφωμενος γατος,τς!τς!:cool: ).Κι εγω εχω δωματια με θεα(πληθυντικος,γιατι ολα τα δωματια ειναι ΔΙΚΑ ΜΟΥ)...το δρομο,αλλα καλα ειναι,καμια φορα λεμε καμια κουβεντα κ με τον γειτονα σκυλο.:confused::blink::hmm:Εδω και 3 εβδομαδες παραθεριζω στηγιαγια κ τον παππου με την αδερφουλα μου..Αδερφουλα τη λεει η μαμα,αλλα εγω προβλεπω να προκυπτει ερωτας μεγαλος,γιατι αυτη η μικρη ολο με γυροφερνει,ποσο ν'αντεξω κι εγω,αντρας ειμαι!:blink::lol:Ειναι μικρη ομως,κατσε να μεγαλωσει λιγο και τα λεμε...ειναι και ομορφουλα..:redface:Οταν την πρωτοεφερε η μαμα σπιτι μου την παρουσιασε σαν τον μικρο μου αδερφο...Καλα,μου φαινεται ωρες-ωρες οτι οι ανθρωποι δε στεκουν και πολυ στα καλα τους!Μα καλα,για αγορι την περασαν;Εγω το καταλαβα αμεσως(αλιμονο..),αλλα τους αφησα στη χαζομαρα τους για να δω τι θα κανουν...πολυ γελιο σας λεω!:lol::lol::lol:Κι εμας τωρα στο χωριο μας εχουν ξετρελανει στις λιχουδιες!Κοτοπουλακι ειδικα που ειναι η αδυναμια μας!Στο σπιτι δεν εχουμε φρεσκομαγειρεμενο κοτοπουλακι,γιατι η μαμα λεει δεν τρωει κρεας!:blink:Μα πως γινεται αυτο;;;Μαλλον αρρωστη θα ειναι,δεν εξηγειται αλλιως.:hmm:Τελος παντων,επειδη εδω στην επαρχια δεν εχουμε υπολογιστη και τοση ωρα υπαγορευω στη μαμα μεσω τηλεφωνου κ τα γραφει(καλα,ειμαι και πολυ προχωρημενος γατος,ετσι;:cool::cool: ),αρχισε να γκρινιαζει οτι με επιασε παλι η φλυαρια μου,γι'αυτο φιλια και χαιρετισμους σς ολη τη γατοπαρεα,συντομα κι απο κοντα!Και Λαζαρε,κοιτα μη σου παρει τον αερα ο πιτσιρικος!Πανω απ'ολα ιεραρχια!;)

Hello ντο ονομα μου ειναι Daniella και ερκομαι απο μακρια πριν 3 κρονια ηρταμε μαζι με την μαμα μου στην Ελλαδα.Η αληντια ειναι οτι εκει που ημουν ειχε πιο πολυ ζεστη!!!! Εδω ντεν εχει τοση! μου αρεσει πολυ το μπανιο και η κρεμα για τις τριχες που μου εδωσε η γιατρος η μαμα μου ομως δεν μου την δινει να την φαω ολη :down::down: γιατι????????
Μαρεσει πολυ να ξαπλωνω απεναντι απο μια μηχανη που οταν πατας ενα κοκκινο κουμπι βγαζει κρυο αερα (περιεργο πραμα!!!). Αυτες τις μερες ολο παμε σε ενα περιεργο μερος οπου η κυρια ψαχνει την κοιλιτσα μου αλλα δεν εχω προβλημα εχω συνηθισει να με βλεπουν και να με πιανουν συνεχεια αλλα αυτη τη φορα ηταν διαφορετικα η μαμα ηταν πολυ χαρουμενη και μετα πηραμε και αλλη κρεμα και εφαγα αλλα παλι οχι ολη!!!!! Μου λειπει η μανουλα μου και ο πατερουλης μου επισης τα αδελφακια μου αλλα και ολοι μου η φιλοι αλλα πανω απο ολους ο Αγγελος......

Δεν ξέρω αν κάνεις και το κόλπο με το χαδι στην κοιλια σου...απλό: γυρίζεις ανάσκελα οταν ερχεται κόσμος . Αυτοι σχηματίζουν την καλύτερη εντύπωση για τις γάτες (που ξέρεις μπορεί να βοηθήσουμε έτσι να υιοθετηθούν και αλλα ταλαιπωράκια γατιά) και η μητέρα σου κορδώνεται περήφανη..(και μετά οταν φύγουν σου κάνει έξτρα χάδια)...

Καλα,μου φαινεται ωρες-ωρες οτι οι ανθρωποι δε στεκουν και πολυ στα καλα τους!Μα καλα,για αγορι την περασαν;Εγω το καταλαβα αμεσως(αλιμονο..),αλλα τους αφησα στη χαζομαρα τους για να δω τι θα κανουν...πολυ γελιο σας λεω!:lol::lol::lol:
Και Λαζαρε,κοιτα μη σου παρει τον αερα ο πιτσιρικος!Πανω απ'ολα ιεραρχια!;)

Ax φιλε μου τσε..αυτο το κόλπο το κανω συνηθως στη μαμα και στη γιαγια γιατι οταν ερχεται κόσμος στο σπίτι..ή παω στο δωματιο μου ή καθομαι διπλα στη πορτα για να πιασουν το νοημα και να φυγουν..:happy:

georgia alex..Αυτο με τους ανθρωπους..ξαναπες το! :up:και μενα στην αρχη η μαμα για κοριτσι με περασε!αλλα μετα ευτυχως το καταλαβε..οχι τιποτε άλλο!θα ειχα και κοριτσιστικο όνομα και με τι κουτελο θα εβγαινα στη γειτονιά!!
Όσο για τον αερα..μαλλον μου τον εχει ηδη παρει. Ή μάλλον τον αφησα να μου τον πάρει, ως πιο μεγάλος και γενναιόδωρος (λέμε τωρα) !!:P:P

Αμαν τι πηγες να παθεις,Λαζαρε!!:eek:Ακους εκει να σε περασουν για κοριτσι!!!Ουαχαχαχα!!:lol::lol:Δεν πιστευω να σου αφησε κανενα..εχεμ..κουσουρι η ολη υποθεση..;;;;:confused:Της μικρης μας,παντως,της εμεινε το αγοριστικο ονομα,γιατι το συνηθισε..Αλλα δεν ειναι κ τελειως αγοριστικο το Jerry,ε;Οσο για τον αδερφουλη σου,κοιτα να του μαθεις ολα τα κολπα που κανουμε εμεις οι μεγαλοι γατοι!:cool:Μονο προσεχε,γιατι καμια φορα ο μαθητης ξεπερναει το δασκαλο!;)

γειά σας και από μένα, με λένε Άρια και δεν θα μπω σε λεπτομέριες γιατί φαντάζομαι τις ξέρετε

ναι όλοι εσείς οι άνθρωποι που με βοηθήσατε να επιζήσω εκείνες τις κρύες νύχτες του χειμώνα που περιπλανιόμουν μόνη, φοβισμένη, πεινασμένη και αναρωτιόμουν αν θα τα καταφέρω και σε τι κόσμο θα φαίρω τα παιδιά μου:(

στην αρχή σας φοβόμουν λιγάκι:redface: όμως τελικά μετά μέσα από εσάς ανακάλιψα ότι υπάρχουν και καλοί άνθρωποι και πως δεν θέλουν όλοι το κακό μας

με την βοήθιά σας καφέρα και βρήκα μια οικόγενεια που με αγαπάει καθώς και ένα αρκετά όμορφο, ίσυχο, ζεστό και ασφαλές σπίτι

απέχτισα και έναν άντρα τον Μπέκερ, ήταν εκεί από την αρχή και με περίμενε, να φανταστίτε έπεσε στα πόδια μου από την πρώτη στιγμή που με ίδε και μου έκανε τούμπες:lol:

είναι τρελός και παλαβός για μένα σας λέω, μου κάνει όλα τα χατίρια, παίζει μαζί μου όλη μέρα και με αφήνει ακόμα και από το πιάτο του να τσιμπολογάω:cat:

μεταξύ μας νομίζω πως και εγώ τον έχω ερωτευτεί, ιδικά όταν μου τραγουδάει λιώνω, είναι ο πρίγκιπάς μου:inlove:

αχ δε μπορούσα καν να φανταστώ πως η ζωή μου θα μπορούσε να γίνει τόσο ωραία, αυτοί οι δύο υπηρέτες που μου δώσατε είναι πολύ εξυπηρετικοί με ταϊζουν με ποτίζουν ακόμα και την τουαλέτα μου καθαρίζουν:up:

δεν με καταπιέζει και δεν με ενοχλεί κανείς ποιά, κοιμάμαι όσο θέλω, παίζω όσο θέλω, και τρίβομαι σε όποιον και όποτε θέλω:D

το μόνο κακό είναι ότι δεν με αφήνουν να τρώω όσο θέλω ή να ζητιανέβω από το δικό τους φαγητό, πρέπει λένε να φέρομαι σαν κυρία ποιά και να προσέχω την διατροφή μου γιανα ζήσω καλήτερα και περισσότερο

αν είναι να ζήσω έτσι όπως ζω τώρα χαλάλι, ε εντάξι ένα πράγμα μου ζήτησαν και αυτοί και μάλιστα με τόσο ευγενικό τρόπο ας τους κάνω και εγώ ένα χατίρι:P

μάλον ενδιαφέρονται και αυτοί για εμένα γιατί ακόμα και τα παπούτσια τους έβγαζαν για χατίρι μου

ναι το ομολογώ είχα μία τόση δα φοβία αλλά μετά όταν τα είδα να κοίτωνται άψυχα στο πάτωμα και ιδικά όταν έκανα ένα πείραμα σέρνοντάς τα από δω και από κει κατάλαβα ότι είχα λάθος και μάλον έφταιγε το γεγονός ότι συνοδέβονταν από κακούς ανθρώπους.

ναι έτσι πρέπει να είναι γιατί το πείραμα το έκανα αρκετές φορές και κανένα παπούτσι ή παντόφλα δεν γύρησε ποτέ από μόνο του να με πονέσει:hmm:

μακάρι να ήταν όλοι οι άνθρωποι σαν και εσάς και όλες οι γατούλες του κόσμου τυχερές σαν και εμένα, αν έχετε την δυνατότητα να βοηθήσετε και άλλα ζωάκια κάντε το, σας παρακαλώ μην απογοητέβεστε και μην μας ξεχνάτε, ο κόσμος εκεί έξω είναι σκληρός, πιστέψτε με έχουν δει πολλά τα ματάκια μου εμένα και πάλι σας ευχαριστώ:)

Φίλε Prince καλές διακοπές με την μαμάκα σου.Να περάσεις καλά κ να μην κάνεις σκανταλιές για να σε ξαναπάρει μαζί...Να την αφήνεις να κοιμάται τα βράδια για να έχει κουράγιο να κάνει πολλές βουτιές στη θάλασσα τα πρωινά. Να μην της δαγκώνεις απαλά τα πόδια κ τα χέρια τα χαράματα... Τα έχω μάθει όλα κακομοίρη μου...:)
Εμείς θα μείνουμε σπίτι. Είμαστε καλή γατοπαρέα τα 3 μας λέει η μαμά, μαζί με την σκυλίτσα τη Λούση. Αυτή κάνει κ τον εισαγγελέα όταν μαλώνουμε μεταξύ μας. Στέκεται όρθια ανάμεσά μας κουνώντας την ουρίτσα και κοιτάζει να βγάλει πόρισμα ποιος απ΄όλους φταίει για να τον κυνηγήσει.
Λοιπόν τι έλεγα? Α θα μείνουμε στο σπίτι με την μία απ΄τις μαμάδες μου(γιατί εγώ προσωπικά είμαι κ τυχερός, έχω 2 μαμάδες) τη μαμά μου που με μεγάλωσε με μπιμπερό από 15 ημερών γιατί δηλητηρίασε ένας "καλός" κύριος τη φυσική μου μητέρα κι ευτυχώς εγώ επέζησα κ με υιοθέτησαν κ την μαμά της μαμάς μου..:)
Μόνο που φέτος έχουμε κ καλεσμένο έναν θρασύτατο κύριο τον Simba.Αυτός λοιπόν είναι ο γατούλης του αγαπημένου της πρώτης μου μαμάς κ τελευταία μου την έχει δώσει. Γιατί μου πήρε τη θέση στο δωμάτιο κ κοιμάται εκεί. Εγώ βέβαια τον φτύνω κανονικά. Εδώ κ καιρό κοιμάμαι στο πάνω κρεβάτι της κουκέτας μαζί με τον θειο μου κ τα πάμε μια χαρά. Τους ελέγχω ολους από ψηλά. Αμ τί νόμιζαν τα βούρλα...;)
Λοιπόν η μαμά θα φύγει διακοπές κ από Κυριακή θ'αρχίσει να ετοιμάζει τις βαλίτσες. Δεν θα κάνω θέμα εγώ. Άλλωστε δεν μ'αρέσει να μετακινούμαι κ να αλλάζω περιβάλλον. Ασε που εκεί στο νησί που θα πάει μόλις φτάσει στο σπίτι μαζεύονται ένα σωρό κεραμιδόγατες που έχουν τα μύρια τόσα προβλήματα οι καημένες κ τους αρχίζει θεραπείες και μάλιστα ΤΟΥΣ μαγειρεύει η τρελή αντί να τους δίνει ξηρή τροφή, όπως κ σ'εμάς.. Νομίζω πως θα κόλλαγα ρινοτραχιήτιδες κ άλλα πολλά άν πήγαινα μαζί. Α πα πα καλλίτερα εδώ με τις ξάπλες μας...
Λοιπόν έχω κόψει τον αέρα όπως σου έλεγα κ στον καλεσμένο, αλλά και στα νέα μέλη της οικογένειας τη Νάλα κ τον Πέρση που μου τους κουβαλήσανε τα τελευταία δύο χρόνια. Ενώ ο Πέρσης που είναι ο "άγιος" της γατοοικογένειάς μας καλά να πάθει. Του ορμάει με φόρα ο Simba στο κεφάλι, εκεί που κάθεται αμέριμνος κ ρεμβάζει και τον κάνει μαξιλάρι τον καβαλάει και ξαπλώνει επάνω του. Τον αγαπάει πολύ βέβαια...
Η Νάλα ευτυχώς δεν επιτρέπει τέτοιες καταστάσεις. Τον έχει σε απόσταση και ενώ θέλει συνέχεια να τον βλέπει και να τον έχει σε ακτίνα επιφυλακής, δεν τον αφήνει να της πειράζει την ουρά του κάνει ένα ωραιότατο χουυχου.:cool: Εγώ πάντως δεν έχω πολλά πολλά με κανέναν τους. Άντε μην ξεράσω πάλι όπως έκανα κ στους τρεις όταν μου τους παρουσιάσανε. Κι είναι σίγουρο πως η μαμά δεν θάναι κ πολύ χαρούμενη άμα το κάνω..
Λοιπόν τάχω λίγο και με τη μαμά γιατί είναι ιδιαίτερα ανεκτική με τον Simba. Ο κύριος ανεβαίνει θρασύτατα στα τραπέζια και μάλιστα της κουζίνας κ τον απομακρύνει με ευγενικό τρόπο λέγοντας: "Οοοχι Σίμπα όχι στο τραπέζιιι". Ενώ εμείς οι τρεις ούτε που να το διανοηθούμε να ανεβούμε στο τραπέζι της κουζίνας. Μόνον στης τραπεζαρίας μας αφήνει κι αυτό μόνο τώρα το καλοκαίρι για να δροσιστούμε γιατι έχει γυαλί. Και πού να δειτε που ανεβαίνει ο αναίσθητος στο Ενυδρείο. Εεε είναι απαράδεκτος. Η μαμά μας τσιρίζει όταν μας βλέπει να ετοιμαζόμαστε να πηδήξουμε στο ενυδρείο και εμείς βέβαια δεν τολμάμε γιατί έχουμε κ τη σκυλίτσα που όταν ακούει πως μας μαλώνουν ετοιμάζεται να μας δαγκώσει τις ουρίτσες μας.
Αυτά αγαπημένε μας φίλε Prince. Και πάλι σ' όλα τα γατάκια της συντροφιάς καλές διακοπές για όσους πάνε, σας χαιρετούμε, εγώ ο Τίμυ, κι η γατοπαρέα μου Νάλα και Πέρσης...:up:

αχ τιμυ..πως τα βγαζεις περα??:hmm:
χαρα στο κουραγιο σου!!!
Παντως την καλυτερη δουλεια θα κανεις που θα μεινεις σπιτι..εμενα η μαμα μια φορα με πηγε θεσσαλονικη για να της κανω παρεα και ξερασα 2 φορες..Ασε με κυρια μου στη βολη μου!!Εισαι εσυ τρελη, θες να με τρελανεις και μενα...:lol::lol:

Και κατι τελευταιο..αν ημουνα κοριτσι, θα σε ερωτευόμουν, τέτοιος κουκλος που είσαι!!:inlove::redface::inlove:

Λαζαράκο, είσαι ένας κούκλος. Είδαμε κ τις νεες φωτο σου. Μόλις διαβάσαμε την ιστορία σου και πραγματικά είσαι πολύ τυχερούλης που σώθηκες!!! Και με τέτοια μαμά!! Ζήτω.
Σε ζηλεύουμε εμείς εδώ στη Ν. Σμύρνη γιατί δεν έχουμε τέτοια ωραια θέα όπως εσύ. Άντε καμια δεκαοχτουρα να δούμε στο μπαλκόνι και καμια μύγα να κυνηγήσουμε άσε που η μαμά δεν μας αφήνει πια σχεδόν καθόλου στο μπαλκόνι γιατί η άτιμη η Νάλα είναι σκέτη ακροβάτισσα κ παρόλο το σαμαράκι που φοράει, χθες μπροστά στα μάτια της μαμάς μας, είχε το θράσος να σκαρφαλώσει στο πλαστικό δίχτυ προφύλαξης στα κάγκελα κ να προσπαθήσει να βγεί από την έξω μεριά να ρεμβάσει κ βέβαια να σκοτωθεί. Θα την κανονίσουμε εμείς την άτιμη που εξαιτίας της τα πατζούρια είναι πιο πολλές ώρες κλειστά.
Τίμυ, Πέρσης κ... Νάλα

Ευχαριστω!!:redface::redface:
τα μικρα τιμυ μου δεν καταλαβαινουν..και εξαιτιας τους τραβαμε και μεις το ζορι:mad:..αλλα τι να κανεις??εχε χαρη που ειναι χαριτωμενα, αλλιως...:P:P

Hello ντο ονομα μου ειναι Daniella και ερκομαι απο μακρια πριν 3 κρονια ηρταμε μαζι με την μαμα μου στην Ελλαδα.Η αληντια ειναι οτι εκει που ημουν ειχε πιο πολυ ζεστη!!!! Εδω ντεν εχει τοση! μου αρεσει πολυ το μπανιο και η κρεμα για τις τριχες που μου εδωσε η γιατρος η μαμα μου ομως δεν μου την δινει να την φαω ολη :down::down: γιατι????????
Μαρεσει πολυ να ξαπλωνω απεναντι απο μια μηχανη που οταν πατας ενα κοκκινο κουμπι βγαζει κρυο αερα (περιεργο πραμα!!!). Αυτες τις μερες ολο παμε σε ενα περιεργο μερος οπου η κυρια ψαχνει την κοιλιτσα μου αλλα δεν εχω προβλημα εχω συνηθισει να με βλεπουν και να με πιανουν συνεχεια αλλα αυτη τη φορα ηταν διαφορετικα η μαμα ηταν πολυ χαρουμενη και μετα πηραμε και αλλη κρεμα και εφαγα αλλα παλι οχι ολη!!!!! Μου λειπει η μανουλα μου και ο πατερουλης μου επισης τα αδελφακια μου αλλα και ολοι μου η φιλοι αλλα πανω απο ολους ο Αγγελος......

Γειά σου Ντανιέλλα. Αλήθεια σε λίγο θα γίνεις νομίζω μια πανέμορφη μανούλα. Γι αυτό σου ψάχνουν την κοιλίτσα. ΣΣΣ μην το πεις , το άκουσα από τη μαμά μου που το έλεγε στον μπαμπά μου κ σε έδειχνε στη φωτογραφία. Έλεγε μάλιστα πως κι εγώ θα γινόμουν μια τέτοια μανούλα ίσως (αν δεν με είχε στειρώσει που το έκανε χωρίς να με ρωτήσει η κυρία πριν λίγες μέρες..) Αλλά τελικά καλά έκανε για να είμαι η μοναδική του είδους μου εδώ μέσα. Λοιπόν η μαμα σκεφτόταν χθες συγκεκριμένα που καθάριζε τον πωπουδάκο τ Πέρση γιατί πάλι είχε ψιλολερωθεί απ΄τα κακά του, πως εγώ είμαι πιο εύκολη στην περιποίηση γιατί ποτέ δεν λερώνομαι κ το τρίχωμά μου είναι πιο εύκολο στο βούρτσισμα. Λοιπόν, κοιτα να ρίχνεις ξάπλες τώρα και να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς πιο πολύ, γιατί σε λίγες μέρες θα έχεις πολύ δουλειά κ κούραση κ ξαγρύπνια κακομοίρα. Θα έχεις 8 νινιά να μυξοκλαίνε και να σε ζουλάνε συνεχώς. Πρέπει να πάρεις δυνάμεις κ να τρως όλο το φαγητό που σου δίνει η μαμά σου.
Φιλάκια πολλά πολλά η φίλη σου Νάλα.:lol:

αχ τιμυ..πως τα βγαζεις περα??:hmm:
χαρα στο κουραγιο σου!!!
Παντως την καλυτερη δουλεια θα κανεις που θα μεινεις σπιτι..εμενα η μαμα μια φορα με πηγε θεσσαλονικη για να της κανω παρεα και ξερασα 2 φορες..Ασε με κυρια μου στη βολη μου!!Εισαι εσυ τρελη, θες να με τρελανεις και μενα...:lol::lol:

Και κατι τελευταιο..αν ημουνα κοριτσι, θα σε ερωτευόμουν, τέτοιος κουκλος που είσαι!!:inlove::redface::inlove:

Λαζαράκο σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια κ θα ήθελα να σε γνωρίσω αν μέναμε πιο κοντά. Αλλά μη νομίζεις είμαι κ λίγο γρουσούζης. Μπορεί αν σ΄έβλεπα να σου έριχνα και καμιά άγρια ματιά και να εξαφανιζόμουν για κανένα 5ωρο στην κουκέτα μου....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back