ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Έχει φανατικούς,
έχει αναποφάσιστους
και φυσικά έχει και αντιπαλους Προσωπικά ανήκω στη πρώτη κατηγορία...κι αυτό γιατί από μικρούλα οι γονείς μου με μύησαν σ'αυτό το είδος των καλοκαιρινών διακοπών, κάτι που το συνέχισα κι εγώ στο γιο μου!
Ξεκινώντας με αντίσκηνο και ελεύθερο camping και συνεχίζοντας με τροχόσπιτο, σήμερα σκέφτομαι να πραγματοποιήσω το όνειρό μου με ένα τροκοκινούμενο!

Θυμάμαι στα ταξείδια μας με τους γονείς μου (αλλά να μη ξεχάσω και τις γάτες μας) με το τροχόσπιτο, βλέπαμε ειδικά στο εξωτερικό τότε, τα τροχοκινούμενα να περνούν κι εμένα να κολάω το μουτράκι μου στο τζάμι του αυτοκινήτου και να κάνω δηλώσεις ότι κάποια στιγμή όταν θα επιτραπεί η άδεια κυκλοφορίας τους στην Ελλάδα, θα αποκτήσω ένα τέτοια "μεγαθήριο"!!

Το τροχοκινούμενο για μένα είναι το απόλυτο ταξείδι στην ελευθερία και στη περιπέτεια!

Πιστεύετε κι εσείς ότι το camping είναι ένα αιώνιο ταξείδι στη καρδιά της φύσης, ένα σχολείο που μας μαθαίνει να τη σεβόμαστε, ένα παρεάκι που ενώνει πολιτισμούς και κουλτούρες, ένα ρίσκο και μια γλυκιά περιπέτεια ζωής??
Ελάτε να ανταλλάξουμε εμπειρίες και απόψεις, ελάτε να ταξειδέψουμε έστω και νοερά σε όμορφους προορισμούς!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Του χρόνου μάλλον με τροχόσπιτο και το γάτο αγκαλιά με βλέπω..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σε βρίσκω τ έ λ ε ι α!!!Λατρεύω το camping. Και γώ ξεκίνησα παιδί με τους γονείς μου. Και πήγαινα μέχρι και πέρισυ κάθε χρόνο σχεδόν. Φέτος με τον Prince δυστιχώς το στερήθηκα...
Του χρόνου μάλλον με τροχόσπιτο και το γάτο αγκαλιά με βλέπω..
prince
Διάσημο μέλος
Με αυτοκινούμενο δεν έχω δοκιμάσει αλλά τα βλέπω και τα ζηλεύω. Τι στο καλό... Πόσο μπορεί να κοστίζει να νοικιάσει κανείς ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο;
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Κατά μέσο όρο 120ευρώ τη μέρα... αλλά εξαρτάται από την εποχή, τις μέρες και το μέγεθός του.Είναι το camping άλλου είδους διακοπές. Πιο χαλαρές. Πιο ήρεμες.
Με αυτοκινούμενο δεν έχω δοκιμάσει αλλά τα βλέπω και τα ζηλεύω. Τι στο καλό... Πόσο μπορεί να κοστίζει να νοικιάσει κανείς ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο;
Havana
Διάσημο μέλος
ενα ηταν ενα τελειως μικρο και οικογενειακο καπτεν καυκης λεγοταν στο πισω λιβαδι της παρου το 96....με εναν φοβερο μαγειρα...

και το αλλο το καμπινγκ φυσικης διαβιωςσης στη σαμοθρακη...., 2006, δεν ειχαν πειραξει τιποτα απο τα δεντρα και το χωμα...
μονο ειχε ενα μικρο αναψυκτηριο και τουαλετες στην ακρη....
οι βαθρες και τα κατσικακια στα ταβερνακια ...μαζι με το συγκεκριμενο καμπινγκ ηταν μια επιτυχημενη συνταγη για διακοπες....

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
2 καμπινγκ μου εχουν μηνει αρκετα...
ενα ηταν ενα τελειως μικρο και οικογενειακο καπτεν καυκης λεγοταν στο πισω λιβαδι της παρου το 96....με εναν φοβερο μαγειρα...
και το αλλο το καμπινγκ φυσικης διαβιωςσης στη σαμοθρακη...., 2006, δεν ειχαν πειραξει τιποτα απο τα δεντρα και το χωμα...
μονο ειχε ενα μικρο αναψυκτηριο και τουαλετες στην ακρη....
οι βαθρες και τα κατσικακια στα ταβερνακια ...μαζι με το συγκεκριμενο καμπινγκ ηταν μια επιτυχημενη συνταγη για διακοπες....![]()
Στη Σαμοθράκη είχα πάει κι εγώ... το 1992 όμως...πέρασα υπέροχα... Μπάνιο στις λίμνες και trecking...α... το κατσικάκι και κάτι τρομερές τηγανητές πατάτες σ'ενα ταβερνάκι στη χώρα θα μου μείνουν αξέχαστες που τις τηγάνιζε μια γιαγιά στο γκάζι έξω απ'το μαγαζί!

JOHRA
Νεοφερμένο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Mόλις επιστρέψεις να μας ταξειδέψεις με τις όμορφες εικόνες σου!Καλημερονιαου!!πινω το καφεδακι μου,μαζευω τα συνεργα και φευγω για καμπινγκ.ο προορισμος μια παραλια μετα την αλεξανδρουπολη, νεα μακρη η κεραμωτη..η καπου αναμεσα,οπου μας αρεσει δηλαδη..ειμαι φαν του ελευθερου καμπινγκ,η ελλαδα εχει πανεμορφα μερη που σε αγκαλιαζουν για να χαλαρωσεις καποιες ωρες και σε προτρεπει να την λατρεψεις.αρκει να την σεβαστεις.. ενα σεντονι για σκια,βιβλιο για παρεα,μια ξαφνικη βροχη που ενωνει μια παρεα 4 ατομων να αγκαλιαστει για να ζεσταθει μεσα σε μια σκηνη,οπως και να καταληξει ενα προγραμματισμενο "ταξιδι" στην φυση,ειναι η μοναδικη φορα που αισθανεσαι απολυτα ελευθερος.ψηφιζω ελευθερο καμπινγκ δαγκωτα!!Υ.Γ. η γατοΗΡΑ μας, μας κανει κολπακια και μας χαλαει λιγακι την διαθεση αλλα θα μαθει που θα παει!!γιουλη πολυ ωραιο θεμα για συζητηση,μπραβο..
Γράφεις πολύ όμορφα!
]Καλό σου ταξείδι και προσοχή στο δρόμο!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Άντε κανονίστε να κανονίσουμε χειμωνιάτικο σαββατοκύριακο συνάντησης με σκηνές
. Μόνο που θα πρέπει να με βοηθήσει κάποιος να την στήσωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Κορίτσια εγώ έχω αγοράσει σκηνή αλλά δεν έχω πάει ποτέ για κάμπινγκΆντε κανονίστε να κανονίσουμε χειμωνιάτικο σαββατοκύριακο συνάντησης με σκηνές
. Μόνο που θα πρέπει να με βοηθήσει κάποιος να την στήσω
Για πρώτη φορά θα σου συνιστούσα να μην πας Χειμώνα... το Καλοκαιράκι προσφέρεται καλύτερα για καινούργιους του είδους...
Τώρα που είπες βοήθεια για να τη στήσεις!

Θυμάμαι φοιτήτρια στη Χαλκιδική... πήρα τη σκηνή μου, τον φιλαράκο μου και το παπάκι μας... του λέω λοιπόν τα πήρα όλα μην ανησυχείς!!

Οταν φτάσαμε εκεί λοιπόν με απογοήτευση ανακάλυψα ότι μου έλειπαν τα πασαλάκια!
Ουπς!! Για πότε μαζεύτηκαν άγνωστοι γύρω μας δίνοντάς μας τα δικά τους περισσευούμενα πασαλάκια δεν φαντάζεστε!!
Γι'αυτό λέω στο camping υπάρχει πνεύμα αλληλεγγύης!! Επίσης στο κουβάλημα του τροχόσπιτου να δείτε βοήθεια που είχαμε! Ελληνες, ξένοι, όλοι μαζί.... εεεεεεε ωωωωωπ!!!

prince
Διάσημο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Αρχικά πήγα Αντίπαρο με κάτι φίλους και μετά συνέχισα μόνη μου Πάρο, Φολέγανδρο και Μήλο. Είναι μοναδική αίσθηση να παίρνεις το "σπίτι" στην πλάτη και να πηγαίνεις όπου θέλεις. Και φυσικά η ατμόσφαιρα στα κάμπινγκ είναι καταπληκτική.Μια από τις όμορφες στιγμές ήταν στη Αντίπαρο. Η φίλη μου είχε φέρει μια αιώρα που την είχαμε δέσει σε ένα δέντρο. Η εμπειρία του να είσαι ξαπλωμένος στην αιώρα και να έχεις πάνω απ' το κεφάλι σου τον έναστρο ουρανό είναι απ' τις ωραιότερες που μπορεί να ζήσει κανείς. Αν δεν είχε και τόσα πολλά κουνούπια θα ήταν ακόμα καλύτερα!

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Ήταν η αίσθηση της ελευθερίας και της αλληλεγγύης και πολλά περισσότερα.
Τώρα πια δεν το επιλέγω για διακοπές αν και δεν θα είχα αντήρρηση για λίγες μέρες σε σκηνή ή σε τροχόσπιτο, με την ανάλογη παρέα, έτσι για πλάκα! Όμως νομίζω για τις νεαρές οικογένειες με παιδιά και γατιά είναι ιδανικό το τροχόσπιτο σε κάμπινγκ.
Για διακοπές με τις γάτες ειδικά πρέπει νάναι ιδανικό!!!
ruko
Διάσημο μέλος
Για διακοπές με τις γάτες ειδικά πρέπει νάναι ιδανικό!!!
Στην πραγματικότητα, εγώ το βρίσκω πολύ τρομερά παρακινδυνευμένο, εκτός κι αν έχεις πολύ ήσυχο γατί. Ακόμα θυμάμαι μια κοπέλα στην Αντίπαρο που είχε χάσει τη γάτα της έτσι.

Φυσικά, αν έχεις σκύλο, το κάμπινγκ είναι ό,τι καλύτερο!
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Kι εγώ έκανα κάμπινγκ με τα παιδιά μου μικρά για τρία χρόνια, μόλις είχα χωρίσει με τον πρώτο μου άνδρα. Ήταν πολύ ωραία και νομίζω ότι και σ' αυτά έμειναν ωραίες αναμνήσεις. Τόσο, που όταν κάποια στιγμή σκέφτηκα να τα στείλω σε κατασκήνωση έγιναν ένα κόμμα κι ούτε ν' ακούσουν δεν ήθελαν. Σωστά!!!!

βρε τα καυμενα!!! φανταζομαι ομως ηταν μικρα, και οταν μεγαλωσαν με τις παρεες τους ξανα γυρισαν στα καμπινκ!!!
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
MMMMMM!!!!! δεν είμαι σίγουρη τώρα που τριαντάρησαν!βρε τα καυμενα!!! φανταζομαι ομως ηταν μικρα, και οταν μεγαλωσαν με τις παρεες τους ξανα γυρισαν στα καμπινκ!!!
![]()
JOHRA
Νεοφερμένο μέλος
ευχαριστω για τον χωρο σου!φιλια
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Και για τις γάτες βρε μάνα μου, έτσι είναι τα ζώα, δηλαδή κι ο πρωτόγονος άνθρωπος πως ήταν? και που ξέρουμε ότι δεν ήταν καννίβαλος? Όλα δείχνουν πως ήταν! Μη κοιτάς τώρα που αρωματιζόμαστε και φιλιόμαστε μέσα στο στόμα! έτσι κι η γατούλα σου, μια πολιτισμένη είναι .... καμία σχέση! Είδες από τα διάφορα ποστ τι παθαίνουν οι καλομαθημένες πολιτισμένες γατούλες, δεν μπορούν να επιβιώσουν στον "πόλεμο", στο δρόμο!
Αχχχχχ, ας ήταν όλα λίγο καλύτερα!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool