ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πολύ λυπάμαι που δεν το ευχαριστηθήκατε...καλημερουδια σας!! γιουλη,γυρισα απο ενα απογοητευτικο σαβββατοκυριακο.για σαμοθρακη ξεκινησαμε, φαναρι κομοτηνης καταληξαμε.εκει λοιπον εχει ενα δημοτικο καμπινγκ,πολλων χρονων.μας υποδεχτηκαν 2 ατομα με ξινα μουτρα και αντι να μας κατατοπισουν,μας πεταξαν το χαρτι με τα στοιχεια μας και μας στειλαν να μην πω που.. αντε λες ειμαι κουρασμενη απο το ταξιδι και εγω την ειδα στραβα.φαγητο, καφε, σουπερμαρκετ εκτος καμπινγκ..wc βρωμικα,δεντρα απεριποιητα με πολλοστους ιστους αραχνων, ποντικια να περπατανε γρηγορα και κατι πανεμορφα γατακια να τα τρωνε ωμα..ανατριχιασα ολοκληρη. θυμηθηκα εκεινη την ωρα το πεντακαθαρο γατονιαου μου να της φιλαω την μουσουδιτσα..anyway,φαναρι κομοτηνης καθαρα,κρυσταλλινα νερα αλλα βρωμικη η παραλια τους για πολλα χιλιομετρα..αα,ελεος με τα beach bar.εχει γεμισει ο τοπος,για να γινει καποιος πλουσιος ανοιγει μαγαζι και χανουμε εμεις τον υπνο μας . ολη μερα δυνατα μουσικη αλλα απο 2 μαγαζια,που να κοιμηθεις ..δυστυχωσ γυρισα με μαυρη διαθεση,συγνωμη αν στα μετεφερα. μια παρακληση: ΑΣ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟςΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΦΩΝΑΖΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ .....
ευχαριστω για τον χωρο σου!φιλια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer
Διάσημο μέλος

Το γεγονός οτι βρίσκεσαι μέσα στη φύση, αυτή η περιπέτεια και η μαγεία του camping πραγματικά είναι το κάτι άλλο και χάνει οποιος δεν το εχει ζήσει!
Το ξενοδοχείο σαφώς σου προσφέρει την πολυτέλεια αλλά ουσιαστικά είναι σαν να μένεις σε ενα αλλο πολυτελές σπίτι με τρελές ανέσεις..
Εννοείται πως ΔΕΝ ειναι ολα τα καμπινγκ φυσικά ιδια..
Το τριήμερο του δεκαπενταύγουστου πήγα χαλκιδική και εμεινα στο καλύτερο που εχω πάει μέχρι στιγμής με τις καλύτερες εγκαταστάσεις που εχω δεί. Αν πάς στο κάμπινγκ "Κυρ Μήτσος" με τις τουρκικες τουαλέτες και το φεστιβάλ σκουπιδιών να λαμβάνει χωρα σε ολο τον τόπο
είναι λογικό μετά να βαράς το κεφάλι σου γι'αυτό θέλει ψάξιμο για να μην σου χαλάσουν οι διακοπές! Οπότε δεν πάς στο οποιοδήποτε αλλά ψάχνεσαι!
Το ελεύθερο κάμπινγκ είναι καλύτερο για μένα γιατί μπορείς να μείνεις
σε πανέμορφα και μοναδικά μέρη μονο που πρέπει να είσαι με παρέα ή να εχει κόσμο εκεί που θα μείνεις, αλλιώς είναι επικίνδυνο και δεν το συνιστώ στις μέρες μας..
Πιστεύω οτι αξίζει κάποιος/α να το κάνει, +1 για το camping

Πάρτε και μια ιδέα απο το camping που έμεινα και κοιτάξτε και τις τουαλέτες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
).Ευτυχώς για μας -και δυστυχώς για κάποιους άλλους- σ' αυτό το θέμα δεν ισχύει το "ό,τι πληρώσεις παίρνεις". Είναι από τις φτηνότερες διακοπές και ταυτόχρονα από τις καλύτερες που μπορεί να κάνει κανείς.

Να και φωτογραφία, από ελεύθερο κάμπινγκ στην Ελαφόνησο:
Συνημμένα
RedCat
Διάσημο μέλος

erefer το καμπιγκ αυτο που λες στη χαλκιδική ειναι μήπως της Κρυοπηγής ή κανω λαθος;;
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Eιναι το Laccara στο μεσαίο πόδιΗ εμπειρία η δική μου απο καμπιγκ ειναι μικρή. Ενα τριημερο έχω να θυμάμαι πολυ ομορφο σε ένα οργανωμένο κάμπιγκ ανάμεσα απο το Αστρος Κυνουρίας και το Λεωνίδιο. Ηταν πολυ καθαρό με καταπληκτική παραλία...
erefer το καμπιγκ αυτο που λες στη χαλκιδική ειναι μήπως της Κρυοπηγής ή κανω λαθος;;

Τέλειο ε??

Επίσης μπορείς να μείνεις και σε φανταστικά Bunglalows σ'αυτά τα μεγάλα camping βέβαια το πράγμα αλλάζει πολύ...αλλά πάλι ωραία είναι!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Τρομερή παρθένα παραλία...ακουσα χθες ότι θα τη χαλάσουν χτίζοντας παράνομα σε δασική έκταση κοντά, μικρά ξενοδοχεία...Κι εγώ στους οπαδούς του κάμπινγκ, αν και δεν έχω πάει ποτέ σε οργανωμένο, μόνο ελεύθερο (άρα και παράνομο).
Ευτυχώς για μας -και δυστυχώς για κάποιους άλλους- σ' αυτό το θέμα δεν ισχύει το "ό,τι πληρώσεις παίρνεις". Είναι από τις φτηνότερες διακοπές και ταυτόχρονα από τις καλύτερες που μπορεί να κάνει κανείς.
Να και φωτογραφία, από ελεύθερο κάμπινγκ στην Ελαφόνησο:
μιλάω για τη παραλία του Σίμου...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Δάσος βέβαια δεν θυμάμαι να υπάρχει εκεί, αλλά και πάλι, είναι εντελώς ηλίθιο και μεγάλο αυτογκόλ να καταστρέψουν τέτοια μοναδική παραλία.
Οι ντόπιοι πάντως διαμαρτύρονται έντονα, μακάρι να καταφέρουν να το αποτρέψουν.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Δεν είναι δάσος (με δέντρα δηλ.)... είναι πως το λένε μωρέ όταν μια έκταση είναι δασική...όπου απαγορεύεται να κτίσεις...Κι εγώ το άκουσα στο ραδιόφωνο, ότι δόθηκε άδεια για ΒΙΠΕ (βιομηχανική περιοχή) εκεί κοντά
Δάσος βέβαια δεν θυμάμαι να υπάρχει εκεί, αλλά και πάλι, είναι εντελώς ηλίθιο και μεγάλο αυτογκόλ να καταστρέψουν τέτοια μοναδική παραλία.Οι ντόπιοι πάντως διαμαρτύρονται έντονα, μακάρι να καταφέρουν να το αποτρέψουν.

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι τους καραγκιοζηδες...δεν έχουν αφήσει παραλία για παραλία..λεφτά λεφτα, λεφτά..Το ίδιο γίνεται και στο Πήλιο.Μόνο σε μια μπορείς να κάνεις ελεύθερο camρing άτυπα βέβαια.Στις υπόλοιπες πέφτουν καταγγελίες γιατί λέει οι καμπερς βάζουν φωτιές και απειλούν το φυσικό πλούτο.Μέχρι και τα τροχοαυτοκίνητα απαγορεύονταιΤρομερή παρθένα παραλία...ακουσα χθες ότι θα τη χαλάσουν χτίζοντας παράνομα σε δασική έκταση κοντά, μικρά ξενοδοχεία...μιλάω για τη παραλία του Σίμου...
vickymoon
Διάσημο μέλος
εγω κανω μονο ελευθερο καμπινγκ και σχετικα λιγο καιρο.
εχετε να προτεινετε μερη για ελευθερο??
π.χ. εγω πηγα στη γαυδο που ειναι τελεια και επισης στο ποταμι πλατανιστου στη νοτια ευβοια.
φετος θα παμε νισυρο και τηλο. στη νισυρο θελαμε να μεινουμε σε σκηνη αλλα ανακλαυψαμε οτι δεν υπαρχει δεντρο για δειγμα.
στη τηλο βεβαια ειναι καλυτερα. εκει θα παμε με σκηνη.
οποιος ξερει καποιο μερος ειτε για σαββατοκυριακο ή για διακοπες που δεν κυνηγανε το ελευθερο ας μας ενημερωσει please
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

αλλα απο οργανωμενο ο,τι θες

ιδου!

https://www.gocamping.gr/index.asp?lng=GR
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

ελευθερο κανουν καποιοι κ στην σαμοθρακη, πανω στις βαθρες, αλλα αυτο ειναι για πολυ σκληροπυρηνικους καμπερς.....

σε νησι πια ειναι δυσκολο να κανεις ελευθερο. κυνηγανε πολυ, παλια εκανες σουπερ ελευθερο σε ελαφονησο, αναφη, ικαρια κ αγκιστρι. πανε αυτα τωρα. μονο γαυδο κ τηλο, λογω του καλου δημαρχου.
Melini
Διάσημο μέλος
Ομολογώ ότι δεν έχω κάνει ποτέ, αλλά δεν είναι το στυλ μου... στείλτε με σε Youth Hostel να κοιμηθώ σε δωμάτιο με 20 άτομα και να κάνω μπάνιο σε κοινές ντουζιέρες, στείλτε με ταξίδι με πλοίο, με σακίδιο, υπνόσακο και υπόστρωμα, αυτά τα γουστάρω, αλλά κάμπινγκ όχι 
Πάντως ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο το κάνω κέφι... νιώθω μεγαλύτερη σιγουριά, ίσως έτσι να δοκίμαζα. Γιουλάκο, θες να πάρουμε ένα συνεταιρικό;;

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
αρκεί να υπάρχει καλή παρέα
!Πάντα φροντίζω στις διακοπές μου τις μισές μέρες να πηγαίνω σε ξενοδοχείο και τις άλλες μισές camping.Τώρα Κρήτη που θα κετάβω βρήκα ένα ωραίο στα Χανιά,στους Άγιους Αποστόλους,πιστεύω θα είναι πολύ ωραίο,έτσι φαίνεται από την ιστοσελίδα του τουλάχιστον
https://www.camping-chania.gr/greek/
μήπως έχει πάει κανείς;Να πάρω μια 2η γνώμη...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ειναι το ονειρο μου Μελινακι...μακαρι να το πραγματοποιησουμε μαζι...τα αγορια οδηγος - συνοδηγος κι εμεις πισω κουβεντουλα και αραλικιΚάμπινγκ ε; Δηλαδή όλη μέρα θάλασσα, ήλιος, άμμος, ζουζούνια, πετούμενα και έρποντα κι ένα γκαζάκι για μαγέιρεμα;Ομολογώ ότι δεν έχω κάνει ποτέ, αλλά δεν είναι το στυλ μου... στείλτε με σε Youth Hostel να κοιμηθώ σε δωμάτιο με 20 άτομα και να κάνω μπάνιο σε κοινές ντουζιέρες, στείλτε με ταξίδι με πλοίο, με σακίδιο, υπνόσακο και υπόστρωμα, αυτά τα γουστάρω, αλλά κάμπινγκ όχι
Πάντως ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο το κάνω κέφι... νιώθω μεγαλύτερη σιγουριά, ίσως έτσι να δοκίμαζα. Γιουλάκο, θες να πάρουμε ένα συνεταιρικό;;![]()

δεν εχω παει Μαρακι....αλλα εμπιστευομαι την οργανωση των ΚρητικωνΕγώ είμαι μεγάλη οπαδός του campingαρκεί να υπάρχει καλή παρέα
!Πάντα φροντίζω στις διακοπές μου τις μισές μέρες να πηγαίνω σε ξενοδοχείο και τις άλλες μισές camping.Τώρα Κρήτη που θα κετάβω βρήκα ένα ωραίο στα Χανιά,στους Άγιους Αποστόλους,πιστεύω θα είναι πολύ ωραίο,έτσι φαίνεται από την ιστοσελίδα του τουλάχιστον

Melini
Διάσημο μέλος
ειναι το ονειρο μου Μελινακι...μακαρι να το πραγματοποιησουμε μαζι...τα αγορια οδηγος - συνοδηγος κι εμεις πισω κουβεντουλα και αραλικι![]()
Καλόοοοοοοοο
Θα πάρουμε και τις γάτες μας μαζί; 

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εννοειται...! κι οποια δεν κατσει καλα, θα την αφησουμε εκειΚαλόοοοοοοοοΘα πάρουμε και τις γάτες μας μαζί;
![]()

drf
Δραστήριο μέλος
Εγώ είμαι μεγάλη οπαδός του campingαρκεί να υπάρχει καλή παρέα
συγνώμη.. αυτό τώρα λέγεται 'camping' ?

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
έχει και πισίνα αλλά camping είναι!!συγνώμη.. αυτό τώρα λέγεται 'camping' ?
![]()
και έχει και ωραία παραλία δίπλα
drf
Δραστήριο μέλος
έχει και πισίνα αλλά camping είναι!!
και έχει και ωραία παραλία δίπλα
για μένα Μαρία camping είναι αυτό:
τα οργανωμένα είναι ημίμετρα , ή κάνεις κάτι ή οχι

(και για να εξηγούμαστε μου αρέσει πολύ η ιδέα αλλά ένεκα των περιπτώσεων δε το έχω κάνει ποτέ έτσι για διακοπές..
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool