Στην θέση σου δεν θα τα άφηνα να απομακρύνονται απο την δική μου αυλή (ή ειναι κοινή με τους άλλους?)
για τις απειλές την εξύβριση στον μικρό και για τα ζώα θα του έλεγα οτι εάν το συνεχίσει υπάρχουν νόμοι θα αναγκαστώ να καλέσω την αστυνομία και θα έχει να κάνει με την δικαιοσύνη, οι Νόμοι έχουν αλλάξει απο την εποχή σου μπαρμπα και φυλακή θα πάς και θα πληρώσεις
αντε πια με τον κάθε κακότροπο περίεργο γείτονα

εσυ απο την μεριά σου για να είσαι εντάξει περιόρισε τα γατιά σου όμως για να μην εχει πάτημα να πεί οτι μπαίνουν στην ιδιοκτησία του κάνουν ζημιές κλπ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria+benjamin
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
rouli726
Δραστήριο μέλος

Στην τελική αφού ήδη δε λέτε ούτε καλημέρα, αν δεις και δεν ιδρώνει το αυτί του και εξακολουθεί να απειλεί πες του "αν είστε ικανοί να κάνετε κακό σε ένα ζωάκι που δε σας πείραξε, τότε κι εγώ είμαι ικανή να σας τρέχω στα αυτόφωρα".

Πρέπει να προσέχεις γιατί όπως είπε κι η κούκι απο πάνω ποτέ δεν ξέρεις πού μπορεί να φτάσει η στενομυαλιά και το ότι νομίζουν ότι αυτό που κάνουν και λένε επιτρέπεται.
Όσο για τον αδερφό σου, πρέπει να το προστατέψεις το παιδί. Γιατί να έχει ψυχολογικά τραύματα από τον κάθε ηλίθιο?!
Ξέρω πως όλα αυτά είναι δυσάρεστα αλλά αν δε δείξεις πως θα υπερασπιστείς αυτούς που αγαπάς απέναντι σε όποιον τους ενοχλεί, θα συνεχίσουν τα ίδια και το μόνο που θα καταφέρνουν είναι να σου χαλάνε τις διακοπές.
υ.γ. πες του "κύριε τάδε, ξέρετε τί ποσά επιδικάζονται για ψυχική βλάβη ανήλικων παιδιών? ρωτήστε το δικηγόρο σας"

Καλές διακοπές, όπως και να 'χει!
maria+benjamin
Νεοφερμένο μέλος

rouli726
Δραστήριο μέλος
επειδή νιαουρίζουν μια στο τόσο είναι φασαρία αυτό?
τότε να απαγορεύσουμε σε όσους έχουν παιδιά να μένουν σε κατοικημένη περιοχή!

maria+benjamin
Νεοφερμένο μέλος

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Σήμερα λοιπόν, με πέτυχε την ώρα που έβαζα τροφή κάτω ο αδερφός του. Πλησιάζει με τρελό νταηλίκι και με ρωτάει αν ξέρω πως αυτό που κάνω είναι παράνομο! Του απαντάω -προσπαθώντας και πάλι να είμαι ψύχραιμη- πως είναι απόλυτα νόμιμο, υπάρχει συγκεκριμένος νόμος που επιτρέπει το τάισμα των αδέσποτων στο δρόμο και τα πεζοδρόμια και αν θέλει ας το ψάξει. Κατάπιε αρχικά τη γλώσσα του, μετά με απείλησε με το υγειονομικό γιατί λέει μπαίνουν μέσα και λερώνουν. Του είπα ότι όπως εξήγησα και στον αδερφό του, φταίει όποιος δεν κλείνει την πόρτα και όχι εγώ που την κλείνω πάντα ή τα ζώα! Στη συνέχεια με διέταξε "τότε να μαζεύω και τις ακαθαρσίες τους από τη γειτονιά" και του είπα πως οι γάτες πάνε στο χώμα και σκάβουν. Να πάρω φτυάρι και ν΄αρχίσω τις ανασκαφές;; Ε, θα έσκαγα αν δεν τον ειρωνευόμουν! Τέλος μου είπε πως έχει πρόβλημα όλη η γειτονιά που τα μαζεύω εκεί. Του απάντησα πως εφόσον αυτό που κάνω είναι νόμιμο, είναι πρόβλημά τους!
Τώρα βέβαια, αφενός φοβάμαι για νέο κρούσμα από φόλες και αφετέρου μη μου κάνουν καμιά καταγγελία που έχω 9 γάτες μέσα στο διαμέρισμα! Ξέρει κανείς αν εξακολουθεί να ισχύει το "2 ζώα/διαμέρισμα";
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
΄Εχει βγει καινούργιος νόμος, θα ψάξω να τον βρω και θα στον στείλω, που λέει πως αν δεν αναφέρεται στο καταστατικό της πολυκατοικίας κάτι σχετικά με τα ζώα, τότε μπορούμε να έχουμε όσα θέλουμε.Πριν καμιά δεκαριά μέρες μπήκε μέσα στην είσοδο της πολυκατοικίας ένας αδέσποτος γατούλης, βρώμικος και φοβισμένος όσο δεν πάει. Είχε πάει και είχε κάτσει έξω από το τζάμι από όπου φαίνονται τα νουμεράκια μου, στριμωγμένος στη γωνία. Από την τρομάρα που είχε πάρει εν τω μεταξύ, λέρωσε έξω από το σπίτι του από πάνω. Προσπάθησα να τον κάνω να βγει έξω, να τον τραβήξω με κονσέρβα, τίποτα. Έκανε κχχχ και στριμωχνόταν περισσότερο στη γωνίτσα. Ήταν και άγνωστο αδεσποτάκι, όχι από αυτά που ταΐζω. Άφησα την πόρτα ανοιχτή και λέω όταν θα συνέλθει θα φύγει και θα πάω να καθαρίσω. Στο μεταξύ γύρισε ο από πάνω και μου χτύπησε για να μου πει "Δεν ξέρω αν ήταν κανένα από τα δικά σου αλλά το έδιωξα και καθάρισα γιατί είχε λερώσει." Το ότι θα είχε φύγει γατούλα μου και αντί να μου το πει, θα την έδιωχνε επειδή είχε λερώσει, ασχολίαστο!! Του εξήγησα με όσο πιο ήρεμο τρόπο μπορούσα πως επειδή αφήνουν την πόρτα της εισόδου συνέχεια ανοιχτή, βρήκε καταφύγιο εκεί το φοβισμένο πλάσμα. Και πως η ευθύνη βαραίνει όποιον δεν κλείνει την πόρτα! Συμφώνησε και έληξε εκεί.
Σήμερα λοιπόν, με πέτυχε την ώρα που έβαζα τροφή κάτω ο αδερφός του. Πλησιάζει με τρελό νταηλίκι και με ρωτάει αν ξέρω πως αυτό που κάνω είναι παράνομο! Του απαντάω -προσπαθώντας και πάλι να είμαι ψύχραιμη- πως είναι απόλυτα νόμιμο, υπάρχει συγκεκριμένος νόμος που επιτρέπει το τάισμα των αδέσποτων στο δρόμο και τα πεζοδρόμια και αν θέλει ας το ψάξει. Κατάπιε αρχικά τη γλώσσα του, μετά με απείλησε με το υγειονομικό γιατί λέει μπαίνουν μέσα και λερώνουν. Του είπα ότι όπως εξήγησα και στον αδερφό του, φταίει όποιος δεν κλείνει την πόρτα και όχι εγώ που την κλείνω πάντα ή τα ζώα! Στη συνέχεια με διέταξε "τότε να μαζεύω και τις ακαθαρσίες τους από τη γειτονιά" και του είπα πως οι γάτες πάνε στο χώμα και σκάβουν. Να πάρω φτυάρι και ν΄αρχίσω τις ανασκαφές;; Ε, θα έσκαγα αν δεν τον ειρωνευόμουν! Τέλος μου είπε πως έχει πρόβλημα όλη η γειτονιά που τα μαζεύω εκεί. Του απάντησα πως εφόσον αυτό που κάνω είναι νόμιμο, είναι πρόβλημά τους!
Τώρα βέβαια, αφενός φοβάμαι για νέο κρούσμα από φόλες και αφετέρου μη μου κάνουν καμιά καταγγελία που έχω 9 γάτες μέσα στο διαμέρισμα! Ξέρει κανείς αν εξακολουθεί να ισχύει το "2 ζώα/διαμέρισμα";
Αν στο καταστατικό υπάρχει σχετικό άρθρο, τότε ισχύει το μέχρι 2 ζώα.
΄Οσο για το τάισμα των αδέσποτων, δεν είναι απλά νόμιμο, επιβάλλεται κιόλας απ' τον νόμο. Εφ' όσον το σημείο που ταίζουμε είναι τουλάχιστον 2 μέτρα από την είσοδο και δεν λερώνουμε.
Αλλά κανείς δεν ξέρει πως θα αντιδράσουν οι κάφροι γι' αυτό εκτύπωσε μερικές αφισσούλες με τον νέο νόμο και κόλα τις επιδεικτικά γύρω τριγύρω.
Σου στέλνω αν θες.
chocolilly
Νεοφερμένο μέλος
έχετε όλοι απόλυτο δίκιο κι ευχαριστώ τόσο για τη στήριξη!!Επίσης με κάνατε και γέλασα! Θα τα εφαρμόσω όλα και βλέπουμε!Το να τα κρατήσω μέσα το έχω δοκιμάσει αλλά πήδηξαν από το μπαλκόνι και μετά έλειπαν για 2 μέρες, οπότε δεν το ξανακάνω! Θα τον ΤΣΑΚΙΣΩΩΩΩ, όποιος θέλει ησυχία πάει να πάρει σπίτι στο νεκροταφείο όχι στο κέντρο του λιμανιού!!!!!! Και πάλι ευχαριστώ![]()
πάντως αν δεις και αγριέψουν τα πράγματα μπορείς πάντα να κάνεις αυτό https://www.kivotosalexpolis.gr/epsi...rhoalphagammagammaepsilonlambdaiotaalpha.html
μια απλή σύσταση είναι όπου θα τον καλέσει ο Εισαγγελέας και θα τον "μαλώσει". Δε θα σε μπλέξει σε περαιτέρω διαδικασίες και πιστεύω ότι θα καταφέρεις να τον κάνεις να λουφάξει..
αυτός είναι ο ν. 4039/2012 που έχει ενσωματωμένες και τις τροποποιήσεις που έφερε ο ν. 4235/2014, κοίτα το άρθρο 8 παρ. 1 που ουσιαστικά λέει ότι αν τηρείς τις προϋποθέσεις του άρθρου μπορείς να έχεις όσα ζώα θες στο διαμέρισμά εκτός αν υπάρχει καταστατικό πολυκατοικίας που σε περιορίζει στα 2 ζώα ανα διαμέρισμαΠριν καμιά δεκαριά μέρες μπήκε μέσα στην είσοδο της πολυκατοικίας ένας αδέσποτος γατούλης, βρώμικος και φοβισμένος όσο δεν πάει. Είχε πάει και είχε κάτσει έξω από το τζάμι από όπου φαίνονται τα νουμεράκια μου, στριμωγμένος στη γωνία. Από την τρομάρα που είχε πάρει εν τω μεταξύ, λέρωσε έξω από το σπίτι του από πάνω. Προσπάθησα να τον κάνω να βγει έξω, να τον τραβήξω με κονσέρβα, τίποτα. Έκανε κχχχ και στριμωχνόταν περισσότερο στη γωνίτσα. Ήταν και άγνωστο αδεσποτάκι, όχι από αυτά που ταΐζω. Άφησα την πόρτα ανοιχτή και λέω όταν θα συνέλθει θα φύγει και θα πάω να καθαρίσω. Στο μεταξύ γύρισε ο από πάνω και μου χτύπησε για να μου πει "Δεν ξέρω αν ήταν κανένα από τα δικά σου αλλά το έδιωξα και καθάρισα γιατί είχε λερώσει." Το ότι θα είχε φύγει γατούλα μου και αντί να μου το πει, θα την έδιωχνε επειδή είχε λερώσει, ασχολίαστο!! Του εξήγησα με όσο πιο ήρεμο τρόπο μπορούσα πως επειδή αφήνουν την πόρτα της εισόδου συνέχεια ανοιχτή, βρήκε καταφύγιο εκεί το φοβισμένο πλάσμα. Και πως η ευθύνη βαραίνει όποιον δεν κλείνει την πόρτα! Συμφώνησε και έληξε εκεί.
https://www.odigostoupoliti.eu/zoa-sintrofias-katikidia-adespota-zoa-sintrofias/#sthash.J7IQc7nV.dpbs
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Βεβαια εξαρταται κιολας αν νοικιαζεις ή ειναι δικο σου..γιατι εδω στην Κυπρο πχ στα περισσοτερα διαμερίσματα σου λεει οτι δεν επιτρέπονται τα ζωα. Καλο θα ηταν κατα τη γνωμη μου να μην πας πολυ κόντρα γιατι δεν ξερεις και τι μπορει να κανει. Δυστυχως ζωα υπαρχουν πολλα.
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Ξέρουν πόσα έχω γιατί με τον αδερφό του μιλούσαμε, έχει τύχει να έρθει σπίτι και να ανέβω στο δικό του στα πλαίσια της γειτνίασης. Αυτός δεν έμενε εδώ τότε.
Σύμφωνα με όσα μου στείλατε είμαι καλυμμένη γιατί καταστατικό δεν υπάρχει εδώ. Είναι 3 διαμερίσματα μόνο και είμαστε με ενοίκιο εμείς και ο από πάνω. Μόνο που δεν τα έχω τσιπαρισμένα.
Θα πρέπει να το κάνω λέτε;Δεν ανέφερε τίποτα βέβαια αυτός για τα δικά μου αλλά δεν ξέρω τι τρέλα κουβαλάει ο καθένας!
Πριν λίγες μέρες που είχαμε το κρούσμα με τις φόλες κόλλησα στη γειτονιά αφισάκια με τις ποινές. Έχω βάλει και εκεί που τα ταΐζω.
Τώρα θα κολλάω και με το νόμο για τη σίτιση! Θα με πάνε μέσα για μόλυνση του περιβάλλοντος στο τέλος!
Τους έχω βαρεθεί όλους σ΄αυτή τη γειτονιά! Του ψυχιατρείου είναι!
Και πάλι σας ευχαριστώ!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Το "γνώρισα τους ανθρώπους και αγάπησα τα ζώα" τώρα δικαιώνεται

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Τέτοιοι είναι, θρασύδειλοι! Εδώ ο κόσμος χάνεται κι αυτοί χτενίζονται!
Και το κορυφαίο ήταν που μου είπε το παλικαράκι γιατί να μη δίνω τα λεφτά που χαλάω για να ταΐζω εκεί, σε μία φιλοζωική! Γέλασα και του είπα πως εννοείται ότι δεν τον αφορά τι κάνω για να έχει και άποψη! Έλεος...
σε ευχαριστω!!!
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
αλλοι ειναι τα ζωα και αλλα αποκαλουν ζωα δυστυχως
chocolilly
Νεοφερμένο μέλος
chocolilly με σώζεις!!! εχω και εγω προβλημα με τρελο γειτονα, που απειλει να καλεσει το υγειονομικο κλπ. για τα αδεσποτα που ταιζω και φοβομουν γιατι εχω σπιτι αυτη τη στιγμη 7 γατες.... τωρα ομως εχω τι να του τριψω στην μουρη
σε ευχαριστω!!!
τίποτα καλέ μην ευχαριστείς! κάπως πρέπει να προστατευτούμε κι εμείς από τη μικροψυχία και την κακία του κάθε βλαμμένου πια...
@Ειρήνη1234 σιγά μη σου φέρει και την πρόνοια!!
άστους να λένε αρκεί να μη γίνονται απειλητικοί και επικίνδυνοι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rouli726
Δραστήριο μέλος
κι αυτό γτ είναι τόσο ανώμαλοι κάποιοι και ψευτόμαγκες που ξεσπούν στα ζωάκια αν τους ενοχλεί κάτι σε εμάς.
εγώ το μόνο που θα τους απαντούσα είναι "καλέστε και το FBI αν γουστάρετε, μόνο μη τυχόν και πάθει κάτι κάποιο ζωάκι γτ έχει αυτόφωρο".
κι αυτό γτ είναι τόσο ανώμαλοι κάποιοι και ψευτόμαγκες που ξεσπούν στα ζωάκια αν τους ενοχλεί κάτι σε εμάς.
χαχαχαχα αυτο του το χω πει, η αστυνομια εχει καλεστει και εχει καταγραψει ηδη στο βιβλιο συμβαντων για αυτον οποτε του εχω πει οτι ενα να λειψει.... πας αυτοφορο

ρε παιδι μου όλοι οι τρελοι ΙΔΙΟΙ ειναι? και εγω στο παρκινγκ μου τα εχω και τα πετανε! ρε ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ χωρος....ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ειναι τους λεω.Πατε καλα???????? ( καλα η απαντηση ειναι γνωστη...ΟΧΙ!)Τρελα που κουβαλαει ο καθενας. Και γω σημερα βρηκα τα μπωλακια με το νερο αδεια. Τα οποια τα εχω στο παρκινγκ το δικο μας. Καποιο ζωο ενοχληθηκε ενω τα εχω εκει τοσα χρονια. Αμ δεν θα τον κοψω την ωρα που το κανει μια φορα; παντως Ειρηνη μου δεν πιστευω να κατσει να ασχοληθει με τα γατια π εχεις σπιτι σου. Στα αδεσποτα μην κανει τιποτα αν ειναι κανενας τρελοςαλλοι ειναι τα ζωα και αλλα αποκαλουν ζωα δυστυχως
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool