Παζάρι Αγάπης

στα μεσογεια... μη νομιζετε οτι καταλαβα και τη διαδρομη αφου κι εγω ακολουθουσα αμαξι:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

στα μεσογεια... μη νομιζετε οτι καταλαβα και τη διαδρομη αφου κι εγω ακολουθουσα αμαξι:P

Οχ κάτι σαν το ΚΑΖ. Θέλεις τζίπ για να φθάσεις εκεί:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελεια! Εγω διαθετω Πεζω (δηλαδη δυο ποδια!)
Δεν οδηγω γιατι απλα ποτε δεν τα καταφερα :P το τουτουνι που αγορασα ειχε γινει γλαστρα στο τελος!

Αν κουβαλησετε το γερικο κουφαρι μου μεχρι εκει εχει καλως :P:P

Παιδια, το θέμα του κτηνιάτρου ειναι επειγον πιστεύω.
Πρέπει να πάρουμε και καλές τιμές για στειρώσεις, αν έχει κάποιος κάτι να προτείνει καλό θα ήταν.

Παιδια, το θέμα του κτηνιάτρου ειναι επειγον πιστεύω.
Πρέπει να πάρουμε και καλές τιμές για στειρώσεις, αν έχει κάποιος κάτι να προτείνει καλό θα ήταν.

Μηπως γνωριζουν καποιους οι γιατροι στο "κεντρο"???

Ηavana, πρώτα απ'όλα ευχαριστώ για όλη σου τη βοήθεια σήμερα στο καταφύγιο!!:up::up:
Ήσουν η πρώτη που έκανες ποδαρικό απ'το my cat κ' ελπίζω να είσαι γούρικη!!!:cool:
Σίγουρα τα ζωάκια αισθάνθηκαν τη θετική σου ενέργεια,αλλά κ' εσύ νομίζω εισέπραξες
ανάλογα συναισθήματα κοιτάζοντας τα!!:):)
Τα ονόματα είναι άψογα, είσαι τέλεια νονά!!

Κορίτσια,το καταφύγιο βρίσκεται στο Κορωπί, από τον κεντρικό δρόμο απέχει περίπου 10' με αμάξι.Αύριο η Βούλα κ' η Αvrilio θα γνωρίσουν κ' αυτές τα ζωάκια από κοντά.
Είμαι σίγουρη ότι κ' αυτές θα σας πούνε τις εντυπώσεις τους.

Μηπως γνωριζουν καποιους οι γιατροι στο "κεντρο"???
Φρου φρου θα επικοινωνήσω και θα μάθω.
Δεν ξέρω αν θα μπορούσαν και οι ίδιες να το κάνουν και να μας κάνουν κάποια καλή τιμή...
Να δούμε.

μακαρι και βοηθαω στις μεταφορες, ανρωπων και ζωων...:P

Λοιπον, μίλησα με το Κέντρο Γατας. Δεν έχουν εργαλεία για στείρωση σε σκυλάκια, αλλά εχουν έναν φιλο κτηνίατρο που ασχολείται κυρίως με σκυλιά, οποτε σε συνεργασία με αυτον θα μπορούσε να γίνει η δουλειά.
Απλά πρέπει να υπάρχει μεταφορικό να τους πηγαίνει εκει. Θα μας κάνουν σίγουρα καλύτερη τιμή, αλλά στην φάση αυτή δεν το συζητήσαμε για ποσο ακριβώς.

Δρουσιλια,

Υποθετω θα θελουν να δουν πρωτα τα ζωακια και μετα να πουν τιμες κλπ..

Κρατα μας ενημερους στο σαιτ αν μπορεις (αχ τσακαλω μας, ολα τα γνωριζεις!!! να σαι καλα!!!)

φιλικα
κατερινο φρου-φρου

Λοιπον, μίλησα με το Κέντρο Γατας. Δεν έχουν εργαλεία για στείρωση σε σκυλάκια, αλλά εχουν έναν φιλο κτηνίατρο που ασχολείται κυρίως με σκυλιά, οποτε σε συνεργασία με αυτον θα μπορούσε να γίνει η δουλειά.
Απλά πρέπει να υπάρχει μεταφορικό να τους πηγαίνει εκει. Θα μας κάνουν σίγουρα καλύτερη τιμή, αλλά στην φάση αυτή δεν το συζητήσαμε για ποσο ακριβώς.
εδω το καλο μεταφορικο... αυτο το αναλαμβανω κι εγω...:)
μακαρι να συμβει κατι καλο:up:

Ωραια!! και λεω τωρα εγω η χαζη μελαχροινη ....

Μηπως να συνεισφερουν και οι "κολλημενοι" με τα σκυλακια??

Λεω παλι τωρα εγω και ας με περασετε για γρουσουζα...

Οταν πάτε να μου πείτε και μένα,και εγώ δεν έχω μεταφορικό μέσον και θέλω πολύ να βοηθήσω όπου μπορώ!:redface::redface:

Επιμενω οτι καλο θα ειναι να ενημερωθουν και τα σκυλοσαιτς.
Εδω δε προλαβαινουμε τα γατουλινια...

Δε νομιζω να ειμαι παραλογη (και εαν δειτε ανταποκριση απο τα σκυλοσαιτς σφυριξτε μου κλεφτικα! Αν ανταποκριθουν 200 ευρω απο μενα, ετσι... για το ευχαριστω στα ψωνια πια - τους βαρεθηκα και ας εχω καθαροαιμο- )

Παιδια, ας διαπιστώσουμε ακριβως τι ανάγκες υπάρχουν και πως μεταφραζεται αυτο οικονομικα και μετα φτιάχνουμε ένα κείμενο που θα ανακοινωθεί όπου μπορούμε να σκεφτούμε.
Μίλησα για τις στειρώσεις και μου ειπαν οτι μπορούν να γίνουν στον χώρο του καταφυγίου μονο υπάρχει κάποιος καθαρός χώρος να παραμείνουν τα σκυλάκια αμέσως μετά την στείρωση.
Επίσης θα μου δώσουν κάποιες τιμές.
Αν έχει κανένας άλλος κάποιον γνωστό κτηνίατρειο που θα ενδιαφερόταν να μας κάνει καλύτερες τιμές, ας ρωτήσει να ξέρουμε που βρισκόμαστε.

μιλησα στη κτηνιατρο μου κι ειπα να το πει κ στο κοινο φιλο μας κτηνιατρο.....μου ειπαν θα το σκεφτουν...θα θελαν ομως να συννενοηθουν με καποιους υπευθυνους, δεν μου το απεκλεισαν...οποτε....τι να τους πω????με ποιον να ερθουν σε επαφη???οποια ξερει κατι ας με συντονισει.....

Καταρχάς πες τους να μας δώσουν μια τιμή για τις στειρώσεις και τους εμβολιασμούς. Και πες τους οτι πιθανότατα οι εγχειρίσεις θα γίνουν στο ίδιο το καταφύγιο. Στην φάση αυτη μας ενδιαφέρει πρώτα να πάρουμε τιμές. Και βλέπουμε.

Kαλησπέρα σε όλους !

Σήμερα το πρωί μαζί με την Kiseki είχα την χαρά να συναντήσω αμέτρητες γλυκές φατσούλες, τις οποίες πλέον θα κουβαλάω στο μυαλό μου με την έννοια και την ελπίδα να βρουν μια οικογένοια. Δεν ξέρω ποιο να πρωτοσκεφτώ, τον μπόμπιρα Μανωλάκη (αυτόν που ερωτεύτηκε η κόρη μου), τον Huge, την Μόνικα, την Κανελλίτσα, την γλυκύτατη Μπιμπι, το πανέμορφο Λαμπραντόρ, την Λάικα, ο ένας πιο όμορφος από τον άλλο και ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ να ζητάνε το χάδι, την προσοχή και την αγάπη μας.
Σίγουρα στο καταφύγιο υπάρχουν υπέρ και κατά..
Το υπέρ είναι ένας χώρος περιορισμένος, έστω κι αν αυτό είναι ένα κλουβί, το φαγητό (γιατί φαίνεται ότι όλα είναι καλοταισμένα) και η προστασία από τις φόλες και τα αυτοκίνητα.

Τα κατά (σύμφωνα με την προσωπική μου άποψη) είναι αρκετά. Επειδή όμως πιστεύω ότι με την συμμετοχή όλων μας πολλά πράγματα μπορούν να διορθωθούν, θα τονίσω τα βασικότερα.
Στείρωση και ιατρική περίθαλψη. Είναι απολύτως απαραίτητο να γίνει άμεσα. Πρέπει να γίνει μια λεπτομερής καταγραφή πόσα από τα ζώα είναι αστείρωτα (τόσα θηλυκά, τόσα αρσενικά). Αποκλείω το ενδεχόμενο οι στειρώσεις να μπορούν να γίνουν εκεί. Οπότε αυτό σημαίνει μεταφορά του ζώου, παραμονή στο κτηνιατρειο όσο χρειαστεί και μετά ξανά μεταφορά στο καταφύγιο.
Σχετικά με την ιατρική περίθαλψη : Θα χρειαστούν εξετάσεις αίματος ολα τα ζώα, αποπαρασιτωσεις και τυχόν θεραπεία. Επειδή έρχεται άνοιξη, τα ζώα πρέπει να ψεκαστούν για ψύλλους και για τσιμπούρια. Και μετα να φορέσουν τα αντιπαρασιτικά λουράκια.
Αυτό το κεφάλαιο (στείρωση και περίθαλψη για τόσα ζώα) σημαίνει και το ανάλογο κόστος που όλοι θα πρέπει να αναλογισθούμε πως θα καλυφθεί. Πρέπει να εξετάσουμε όλες τις πλευρές (σκέφθηκα να στείλουμε μια επιστολή στην Κτηνιατρική Σχολή του Παν. Θεση/κης , να αναφέρουμε την κατάσταση και να ζητήσουμε βοήθεια, ποιός ξέρει, κάτι μπορεί να γίνει). Άλλες σκέψεις, ιδέες, προτάσεις ?

Havana, νομίζω ότι χρειάζεται και πολλή δουλειά το θέμα "καθαριοτητα" των κλουβιών, ειδικά αυτά που έχουν το ελενίτ σκέπαστρο. Νομιζω ότι οι συνθήκες υγιεινής ειναι ανύπαρκτες. Τι να πρωτοκάνουν οι 2 άνθρωποι που μένουν εκεί ? Μη ξεχνάμε ότι μιλάμε για 350 σκυλιά.

Θα αναφέρω σαν τελευταίο θέμα το πόσο σημαντικό είναι η εθελοντική παρουσια ανθρώπων που να μπορούν να ασχολούνται με τα σκυλιά για να συνηθίζουν στο λουρί και να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμα για να πάνε στις οικογενειές τους.

ΥΓ. Εγώ ερωτεύτηκα ένα φοβερο γάτο, τον Λέοντα (ή Leo) έτσι τον βαφτίσαμε με την Kiseki. Θα μπει αγγελία. Είναι ένας γλυκύτατος γάτος, πανέμορφος, ο οποίος νιαούριζε πίσω από το συρματόπλεγμα ζητώντας χάδια. Του αξίζει ένα σπίτι με πολλή αγάπη.
Μη ξεχνάμε, Αγάπη και Φροντίδα και Χάδια χρειάζονται και αξίζουν ΟΛΑ τα πλάσματα του καταφυγίου.

Kαλησπέρα σε όλους !

Θα αναφέρω σαν τελευταίο θέμα το πόσο σημαντικό είναι η εθελοντική παρουσια ανθρώπων που να μπορούν να ασχολούνται με τα σκυλιά για να συνηθίζουν στο λουρί και να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμα για να πάνε στις οικογενειές τους.

Με ενδιαφερει να βοηθησω με αυτον τον τροπο...αφου υπαρχει αναγκη.Λεπτομερειες ξερεις για την απασχοληση με τα ζωα?Τι χρειαζονται?
Εχω χρονο και ιδιαιτερα πρωινες ωρες γιατι δουλευω μεσημερια
Και για αλλη ενεργη βοηθεια αμα ξερεις τι χρειαζεται ενημερωσε με. Αν σε βολευει καλυτερα στειλε π.μ

βιβη...τα κοριτσια λενε πως δεν μπορουν εκει να γινουν στειρωσεις κι εξετασεις....οι κτηνιατροι δεν πρεπει με μενα να μιλησουν αλλα με καποιον πιο αρμοδιο και σχετικο....κατι πιο οργανωμενο...οχι προχειροτητες του ποδαριου.....Κισεκι.....τι λεει η κυρια διευθυνουσα?????τι χρματα μπορει να διαθεσει κ τι προθεσεις υπαρχουν?????γιατι, ελλειψει προθεσεων......βρασε ορυζα!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back