Παζάρι Αγάπης

Όλγα όπως σου είπε κ' η Βιβή,μάθε πρώτα τι προσφορά μας δίνουν για στειρώσεις
οι κτηνίατροι που λες,θα ρωτήσουμε κ' άλλους κ' μετά βλέπουμε.
Επίσης εγώ δεν ανέφερα ότι δεν μπορούν να γίνουν στειρώσεις εκεί.Ξέρω ότι στο σπιτάκι
που μένουν οι εργάτες,υπάρχει ένας χώρος(όχι ο ιδανικός βέβαια) όπου έχουν φιλοξενειθεί
κατά καιρούς ζώα σε ανάρρωση.Απλώς πρέπει να ρωτήσω γι'αυτό την υπεύθυνη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με ενδιαφερει να βοηθησω με αυτον τον τροπο...αφου υπαρχει αναγκη.Λεπτομερειες ξερεις για την απασχοληση με τα ζωα?Τι χρειαζονται?

ELENIP, κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη γι'αυτές τις ψυχούλες που μεγαλώνουν στο καταφύγιο χωρίς να έχουν δική τους οικογένεια.:(
Αυτό που τους δίνει μεγάλη χαρά κ' το έχουν ανάγκη, είναι αν μπορείς
να πηγαίνεις κ' κάθε φορά να χαιδεύεις 4-5 ζωάκια, να τους μιλάς τρυφερά κ' επίσης με λουράκι να προσπαθείς να τα περπατάς λιγάκι.
Έτσι θα τα βοηθήσουμε να έχουν καλύτερη ψυχολογία αλλά κ' να συνηθίζουν στην κοινωνικοποίηση, πράγμα που κάνει πολύ ευκολότερη
την υιοθεσία τους.
Το ερχόμενο Σάββατο θα πάμε κ' πάλι στο καταφύγιο κ' αν μπορείς
μακάρι να έρθεις κ' εσύ για μια πρώτη γνωριμία μαζί τους.
Σ' ευχαριστούμε για την προσφορά σου κ' θα σου στείλω πμ. για λεπτομέρειες της επίσκεψης.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί, Κισέκι, ο χώρος που λες για την ανάρωση θα διευκόλυνε πάρα πολύ την κατάσταση. Γιατι αλλιώς τα ζωάκια θα πρέπει να μεταφερονται στον γιατρο, μετά θα θέλουν φιοξενια και γενικά πολλές μεταφορές ζώων πάνω κάτω που για τοσα ζωάκια εινια πρόβλημα.
Οποτε ξεκαθάρισέ το, εμεις οι υπόλοιποι παίρνουμε τιμές και αποφασίζουμε πως κινούμαστε.

Η τιμή που μου έδωσαν στο Κτηνιατρικό Κέντρο Γάτας για τις στειρώσεις ειναι 80 ευρώ.
Αν θέλετε πάρτε και τιμές απο άλλους, αλλά πάντα με την προοπτική οτι θα δουλέψουν στο χώρο του Καταφυγίου (αν τελικά μας πουν οτι μπορεί να γίνει αυτο).

:up:Το σαββατο θα γινει αποβαση ν.2 για την ολοκληρωση της απογραφης!
οσοι πιστοι προσελθετε!!!!!:up:

σχετικα με τις στειρωσεις της στεγης , ρωτησα τον κτηνιατρο μου και ειπε την τιμη της φιλοζωικης 120 ευρο στο ιατρειο του το καθε σκυλι, χειρουργει 5 πετ καθε σαββατο και πηγαινουν πισω στη στεγη δευτερα.το ποσο ειναι απογορευτικο 8160 συνολο για να στειρωθουν τα ζωα...:hmm:
67 περιπου σκυλια, ενω με το 80 που βρηκε η δρουσιλια το ποσο κατεβαινει στα 5360
δεν ξερω παιδια ειναι τεραστιο εγχειρημα και σιγουρα δεν μπορει να το σηκωσει ενα γατοφορουμ για να μπουν και τα πραγματα στηθεση τους, εαν καποιος εχει καμια ιδεα να απευθυνθουμε καπου για βοηθεια,
η αν μπορει ο καθενας μας να αναλαβει απο ενα ζωο... δεν ξερω.
καθε συζητηση , προταση , ιδεα δεκτη να δουμε τι θα απογινουμε....:|

Καταρχάς ψυχραιμία. Δεν ειναι ανάγκη να τα κάνουμε όλα μαζί, σίγά σιγά...
Αν αποφασίσουμε οτι τα 80 είναι η χαμηλότερη τιμή που μπορούμε να έχουμε και διαπιστώσουμε ότι όντως στο καταφύγιο μπορούν να γίνουν οι στειρώσεις και να αναρώσουν τα σκυλάκια με ασφάλεια θα φτιάξουμε κείμενο που θα προωθηθεί παντού και ανάλογα με τα λεφτά που θα μαζεύονται θα γίνονται και στειρώσεις.
Σιγά σιγά, όσο μπορούμε.
Εγώ δεσμεύομαι απο αρχές Απρίλη να βάλω λεφτά για μια στείρωση πάντως.

κι εγω θα αναλαβω μια στειρωση και καποια λουρακια αντιπαρασιτικα:happy: με αναπτερωσες δρου

Το επόμενο φιλοζωικό παζάρι του Αγίου ΦΡαγκίσκου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Μαρτίου (10.30 - 16.00), Μονής Προδρόμου 9-11 κοντά στην Πλατεία Βικτωρίας.
Έχει αρκετό ενδιαφέρον, πωλούνται κάθε λογής ετερόκλητα αντικείμενα σε πολύ χαμηλές τιμές. Εγώ ας πούμε πήρα 5 ενδιαφέροντα μεταχειρσιμένα βιβλία με 7 ευρώ. (απο drusilia)

ας μεινουμε σe αυτο προς το παρον, μετα το σαββατο της απογραφης και την κυριακη του παζαριου ξαναμιλαμε.:)

Και να θυμήσω οτι αν έχετε ο,τιδήποτε παλιά αντικείμενα απο βιβλια μέχρι διακοσμητικά που δεν θέλετε, μπορείτε να τα δωρήσετε στο παζάρι για να πουληθούν για τα ζωάκια.

Ωραία, μέχρι τέλη του Μάρτη μπορούμε να έχουμε πάρει τις προσφορές μας απο γιατρούς και τότε να δούμε πώς θα κινηθούμε.

Και να θυμήσω οτι αν έχετε ο,τιδήποτε παλιά αντικείμενα απο βιβλια μέχρι διακοσμητικά που δεν θέλετε, μπορείτε να τα δωρήσετε στο παζάρι για να πουληθούν για τα ζωάκια.

χμμμμ...καλό αυτό:hmm:....τέτοια έχω πολλάαααα:D.....εγώ όμως που είμαι Θεσ/νίκη, πως να τα στείλω;;;;:blink:

κτελ, ταχυδρομειο, κουριερ? ανθρωπο που κατεβαινει αθηνα? νιαου:happy:

με κτέλ εεεε; λες;;;;;:hmm:τι ώρες έχει όμως και ποιός θα τα παραλάβει;;;; ξέρει κανείς;;;

ωρες , λοιπν πας εκει και τους τα αφηνεις ασυνοδευτα με το επομενο δρομολογειο!! θα κανονισουμε απο δω ποιος θα τα παραλαβει , θα προτεινα την κισεκι μιας που ειναι μελος του συλλογου και τους ξερει ολους και πως θα διαχειριστουν τα πραγματα. γιατι εγω απλα βοηθαω γενικα οπου μπορω οτι μπορω.;)
ευχαριστουμε θερμα παντος για την κινηση αυτη!!!! :)

ΟΚ, αρχίζω να μαζεύω πράγματα σε κούτα...
μόλις τα πάω στο κτελ, μάλλον αύριο, σας ειδοποιώ:up:

οκ, τα ειπαμε και σε πμ!! αυριο πολυ δουλεια για τον αγιο φραγκισκο (ονομα κι αυτο):blink:

Αβανα,

δεν μπορω τα Σαββατα γιατι ειναι η μονη μερα που προλαβαινω να κανω 5-10 δουλειες αλλα... οπως ειχα αναφερει σε καποιο αλλο τοπικ σχετικο με ταφες ζωων, απ 'οτι μου ειπε η κορη μου, ο Αρβυ μου (ναι, ο σκυλαρος μου που μου φολιασαν οι "αγαπητοι γειτονες" ) ειναι θαμμενος εκει. Εκεινη θυμαται καλυτερα γιατι εγω ειχα παθει νευρικο κλονισμο και ουτε που ηξερα που με πηγαινε να το θαψουμε το μωρο μου. Εχω χασει ομως το τλφ. τους, μηπως μπορεις να τους ρωτησεις αν εχουν νεκροταφειο ζωων?? Ισως ειναι απλη συνονυμια, απ οτι θυμαμαι ηταν καπου προς Μαλακασα μερια..

Θενκς φιλενας, δε με παει η μικρη μου μη βαλω τα κλαμματα (γερασα και δεν αντεχω τις κακουχιες βλεπεις:redface::P) αλλα εγω θελω να παω :mad:

φιλουθκια
φρουφρου

Raisa, τα ζωάκια του καταφυγίου σε ευχαριστούν πολύ για τα πραγματάκια που
θα στείλεις.:)Θα μιλήσω με την Αβάνα κ' αφού μάθουμε την ακριβή ώρα άφιξης,θα πάω
εγώ να τα παραλάβω ώστε να τα έχουμε προς πώληση την Κυριακή.
Ένα ευχαριστώ επίσης κ' στη Βούλα που μας γέμισε μία μεγάλη κούτα με διάφορα αντικείμενα
για το παζάρι.Την προηγούμενη φορά οτιδήποτε μας δώρισε έγινε ανάρπαστο.:P

Εχω χασει ομως το τλφ. τους, μηπως μπορεις να τους ρωτησεις αν εχουν νεκροταφειο ζωων?? Ισως ειναι απλη συνονυμια, απ οτι θυμαμαι ηταν καπου προς Μαλακασα μερια..

φρουφρου[/quote]

Ε...Φρουφρου, μη λες τέτοια κ' μας τρομάζεις βραδιάτικα...:redface:
Όντως είναι απλή συνονυμία,εμείς όταν μιλάμε για Αγ.Φραγκίσκο αναφερόμαστε πάντα στο σωματείο-καταφύγιο με τα τόσα υπέροχα σκυλάκια που βρίσκεται στο Κορωπί. Όποτε θέλεις να έρθεις να τα δεις είσαι καλοδεχούμενη!
Θα γνωρίσεις απίστευτες φατσούλες κ' πολλές ουρίτσες να κουνιούνται!:P:P:P

Αβανα,

δεν μπορω τα Σαββατα γιατι ειναι η μονη μερα που προλαβαινω να κανω 5-10 δουλειες αλλα... οπως ειχα αναφερει σε καποιο αλλο τοπικ σχετικο με ταφες ζωων, απ 'οτι μου ειπε η κορη μου, ο Αρβυ μου (ναι, ο σκυλαρος μου που μου φολιασαν οι "αγαπητοι γειτονες" ) ειναι θαμμενος εκει. Εκεινη θυμαται καλυτερα γιατι εγω ειχα παθει νευρικο κλονισμο και ουτε που ηξερα που με πηγαινε να το θαψουμε το μωρο μου. Εχω χασει ομως το τλφ. τους, μηπως μπορεις να τους ρωτησεις αν εχουν νεκροταφειο ζωων?? Ισως ειναι απλη συνονυμια, απ οτι θυμαμαι ηταν καπου προς Μαλακασα μερια..

Θενκς φιλενας, δε με παει η μικρη μου μη βαλω τα κλαμματα (γερασα και δεν αντεχω τις κακουχιες βλεπεις:redface::P) αλλα εγω θελω να παω :mad:

φιλουθκια
φρουφρου
καλη μου φρου φρου το νεκροταφειο ζωων αγιος φραγκισκος ειναι στην μαλακσα , μολις βγεις απο αττικη εχει πινακιδες δε σχετιζεται με τον συλλογο, απλα ειναι ενας αγιος για τα ζωακια.....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back