Παζάρι Αγάπης

Ραισα ειμαι σίγουρη ότι σήμερα θα κουνηθούν πολλές σκυλοουρές από την προσφορά σου...να'σαι καλά...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ραισα ειμαι σίγουρη ότι σήμερα θα κουνηθούν πολλές σκυλοουρές από την προσφορά σου...να'σαι καλά...:)

Και γω την κούνησα την ουρά μου:P....ξεφορτώθηκα πράγματα, τα οποία υπήρχαν στο σπίτι απλώς για να υπάρχουν:redface:...μακάρι να αρέσουν και να πουληθούν:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπον, το πρωινο στο παζάρι πήγε καλά, βάλαμε αφισούλες σε σταντ και έξω απο το χώρο που γίνεται το παζάρι, μοιράσαμε και αφισούλες σε κάποιες κυρίες του συλλόγου αλλά και πελάτισσες για να κολήσουν.

Ο Μανωλάκης ήταν ενα φανταστικό κουτάβι, φοβερά απαλό και πρόσχαρο και αν και χοροπηδούσε και ήθελε παιχνίδια δεν το άκουσα να γαυγίζει ούτε μια φορα.
Από ότι έμαθα ο Μανωλάκης θα υιοθετήθει απο καλή οικογένεια! :)

Ηταν μια ευχάριστη ημέρα.

:up::up::up::up::up::up::up:Υπέροχα μπράβο:up::up::up::up::up:

πολυ καλα νεα αυτα...!!:up::up:
μπραβο μανολακι, μπορει να χασαμε μια μασκοτ αλλα πηγε σε πολυ σοβαρη και καλη οικογενεια οποτε αξιζε!!!!!!!!!

Μπράβο παιδιά!:up:
Κι ένα μεγάλο μπράβο στο Μανωλάκη,που κέρδισε επαξια μια νέα ζωή κοντά γεμάτη αγάπη!

Όντως ήταν μία επιτυχημένη μέρα κ' κυρίως για τον Μανωλάκη μας που σύντομα θα βρεθεί
με μία καλή μαμά!;)

Αντε, να πάρουν σειρα και τα υπολοιπα σκυλάκια σιγά σιγά. :)

Όντως ήταν μία επιτυχημένη μέρα κ' κυρίως για τον Μανωλάκη μας που σύντομα θα βρεθεί
με μία καλή μαμά!;)

Ημουν κι εγω εκει.Εχω μια υποψια οτι σε ειδα...Αλλα ντραπηκα να σου μιλησω:redface:. Που ηταν ο Μανωλακης? Δεν τον ειδα:hmm:

Ο Μανωλάκης ήταν ευθεία από την είσοδο,πίσω από τα ρούχα
κ' κοιμόταν πάνω σ'ένα χαλάκι. Κρίμα που δεν τον είδες.:/:

Μπράβω σε όλους!!! :)
2 στειρώσεις απο μένα!!!!
Περιμένω πως θα δώσω τα χρήματα!! :up:
Θα δώ πως θα παει ο προυπολογισμός μου και μπορέι να επανέλθω για αλλες 2!! :cool:

για αρχη τα μαζευω εγω.. οταν μαζευτει ενα ποσο ικανο για 5-6 στειρωσεις ξεκιναμε το ολο εγχειρημα τημηματικα σε 5αδες ζωων!!!!
ευχαριστουμε θερμα τζουλια!!!!!!!!:up::up::up::up:
το επομενο σκυλακι προς υιοθεσια ειναι το κουταβι ο αιαντας!!!!!
ΕΝΑ ΚΟΥΚΛΙΣΤΙΚΟ λυκοσκυλακι το οποιο εχει αναρτηθει στις αγγελιες εδω (αλλα ζωακια) παρακαλω προωθειστε τον αιαντα σε οποιον νομιζεται οτι του αρεσουν τα λυκοσκυλα αλσατιας!:up:

Αχ, χαιρομαι που περασατε καλα !!! :up::up::up:

σας σκεφτομουν και ζηλευα απ το κρεβατι του πονου οπου ημουν με 39 πυρετο :(:(:(:(:(:(

αντε να δω ποτε θα αξιωθω να σας συνοδευσω στις επισκεψεις και στο παζαρι!!!!

Τζουλια, ενα κατιτις με τις στειρωσεις το χεις, το χεις!!!:P:P:P:P:P:P:P:P

Παιδιά, χαίρομαι πολύ που πήγαν τόσο καλά τα πράγματα:up:

Τα δικά μου έπιασαν τόπο:(....ή βγήκαν άχρηστα:cry::cry::cry::cry:

θα μας πει η κισεκι που ηταν παρον!!! της ειπα να βγαλει μια φωτο και την τοσο ομορφη συσκευασια!!!:up:
καποια πραγματα φαινεται οτι ειναι σταλμενα ΜΕ ΑΓΑΠΗ!!!!!!!!!!

καποια πραγματα φαινεται οτι ειναι σταλμενα ΜΕ ΑΓΑΠΗ!!!!!!!!!!

Ναιιιι!!!!!!:redface::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Όλα ήταν χρήσιμα κ' πολλά απ' αυτά πουλήθηκαν.Ειδικά τα παιδικά βιβλιαράκια
χρειαζόταν γιατί δεν υπήρχαν κ' τόσα.
Πώς μπορεί να μην πιάσουν τόπο Raisa αφού τα έστειλες με τόσο θετικές σκέψεις?:):)

:up::up::up::inlove::inlove::inlove::inlove:

νεα χαμηλοτερη τιμη!!!

οχι δεν ειναι διαφημιση του ικεα...!
το ψαχτηρι μας η αγγελικη βρηκε μια πολυ καλη προσφορα για να στειρωσουμε ζωακια της στεγης σε κτηνιτρειο στν ν.σμυρνη με 35 ευρο εκαστο σκυλακι,
νομιζω οτι ειναι η φιλικοτερη τιμη μεχρι στιγμης!!!!
προγραμματικα θα το κανουμε 4-5 σκυλια αν σκ,
σιγα σιγα σε ενα scedual 12 εβδομαδων θα εχουν γινει θαυματα στη στεγη!!!!!
:)
οποιος ενδιαφερετε για να προσφερει στειρωση σε καποιο ζωακι απο αυτα..ας επικοινωνησει μαζι μου!!!!
;)

Με τις νέες τιμές εγώ βάζω 3 στειρώσεις απο αρχες απρίλη και μετά ανα μηνα αλλες 2.:)
Οταν ξεκινήσει το πράγμα μου λες αβάνα. Θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε και τον λογαριασμο του ταμιευτηρίου που υπάρχει ήδη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back