Παζάρι Αγάπης

Και εγώ ξεκινάω με 4.... :)
Αν έρθεις στον καφέ στα δίνω!!! :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα ερθω καλο μου...!:up:σε ευχαριστουμε παρα πολυυυυ:up::up::up:
απλα δεν προλαβα να γραψω στο θεμα του καφε γιατι ημουνα στο τρεξιμο....:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μέσα κι εγώ, για 1 στείρωση (προς το παρόν) εντός Απριλίου.

Συγχαρητήρια στην Αγγελική για τις φοβερές τιμές που βρήκε.

Μεσα και εγω για δυο στειρωσεις τωρα και αλλες δυο με το δωρο του πασχα (αλλοιως με βλεπω να τη βγαζω με ...κοτοπουλο:P)

Τα συγκεκριμενα... ποιος τα μαζευει?? Αχταρμα θα τα κανουμε :blink::blink::blink::blink:

Σε εμένα ή σε HAVANA, στέλνετε πμ όταν βάλετε τα λεφτά στο λογαριασμο.
Αλλά απο την άλλη εβδομαδα θα πρότεινα, οταν είμαστε σίγουροι για το ποτε και πώς θα οργανωθει το πράγμα. Μην κάνετε κατι ακομα.
Θα ανακοινώσουμε δημοσίως την πρώτη επιχείρηση.:)

για να δουμε τι θα κανουμε με τα βλασταρια μας λοιπον!!!

Λοιπον, ήδη μαζεύτηκαν λεφτά για τις πρώτες στειρώσεις.:)
Όποιος θέλει να συμβάλει επίσης, μου λέει να στείλω λογαριασμό του ταμιευτηρίου.

παιδιά, πραγματικά τώρα το είδα! απίστευτες είστε! Αρχες απριλη ξεκινάω δεύτερη δουλειά, οπότε μάλλον προς το τέλος ίσως μπορέσω και εγω να δώσω έστω για μία στείρωση:redface::). Θα ενημέρωσω εννοείται..

λοιπον...σημερα στον καφε του mycat γιναν μαγικα για τα φτωχα και αμοιρα σκυλακια...
ναι ναι εδω σας θελω.
μαζευτηκαν χρηματα για 10 στειρωσεις .:up:
οι οποιες θα πραγματοποιηθουν σε 2 δοσεις των πεντε σκυλακιων μεσα στις επομενες 2 εβδομαδες, το προγραμμα εχει πενε σκυλακια να στειρωνονται καθε σαββατο ( αν υπαρχουν ποροι φυσικα)
.χρηματα μαζευει η δρουσιλια στο ταμιευτηριο κι εγω στην αλφαμπανκ,
οποτε οποιος θελει ας επικοινωνησει με πμ..ευχαρηστηριο καταλογο θα αναρτησουμε την τεταρτη ο οποιος θα ανενωνεται .
νομιζω πως η αρχη εγινε...αναμεινατε φωτογραφιες απο τα στειρωμενα φατσονια...συντομα..
:):up::up::up:
ενα ευχαριστω ειναι πολυ λιγο...

havana στείλε μου με πμ το γιατρό που λες στη Ν.Σμύρνη,μήπως είναι ο δικός μας;:hmm::hmm::hmm:

σου στελνω πμ

Να κάνω μια ερώτηση κρίσεως, ίσως χαζή : Ωραία, μαζεύτηκαν χρήματα για να στειρώσουμε 10 ζωάκια προς το παρόν, αλλά αρκεί μόνο αυτό ?
Εννοώ ότι δεν θα τους γίνει κάποιος αιματολογικός έλεγχος μήπως χρειασστεί και κάποια άλλη θεραπεία ? Και σε τελική ανάλυση, αν κάποιο ζώο στειρωθεί και αποδειχθεί ύστερα ότι είναι σε προχωρημένο στάδιο καλαζάρ ή ερλειχίωσης, τι αξίζει περισσότερο έχει νόημα ?
Απλά, ίσως ως μεγαλύτερη, σκέφτομαι πιο πρακτικά και ρεαλιστικά.
Καλό είναι ότι κάνουμε να το κάνουμε ολοκληρωμένο και όχι μισό.
Άλλο που σκέφτομαι, θα το γυρίσουμε πίσω στειρωμένο αλλά με τα τσιμπούρια τι γίνεται ?
Επαναλαμβάνω και πάλι, ότι απλά διατυπώνω σκέψεις, όχι ότι διαφωνώ στο project στείρωσης.

καλη μου βουλα, η στεγη εχει μια πτεριγα με τα αρρωστα σκυλακια απο καλαζαρ και ερλιχεια, τα οποια μενουν ξεχωριστα το καθε ενα..θα τα εχεις δει φανταζομαι.
δεν ειμαστε χασαπιδες να παμε ενα αρρωστο ζωακι στην επεμβαση, θα ξεκινησουμε με τις περιπτωσεις που επειγουν και οχι με τα αρρωστα.., τα οποια λαμβανουν βαριες φαρμακευτικες αγωγες .
εχουμε ξεκινησει τους ψεκασμους για παριστα αν αυτο εννοεις.
δεν ειναι χυμα η κατασταση σε καμια περιπτωση, θα χαρω πολυ να ερθεις το επομενο σαββατο μαζι μας για τις πρωτες στειρωσεις και να κρινεις .
ετσι κι αλλιως εγω χρειζομαι ενα εθελοντη συνοδηγο για το αμαξιι μου να με βοηθησει;)
και δεν ειπε κανενας οτι 10 στειρωσεις αρκουν καναμε την καλη μας πραξη και τερμα..απλα αυτα τα χρηματα μαζευτηκαν αμεσα τη μερα που καφε, δεν ειναι κριμα να μη χρησιμοποιηθουν και αμεσα?
ετσι κι αλλιως και για εκατο στειρωσεις να μαζευαμε που λεει ο λογος το επομενο σαββατο μπορουν να πραγματοποιηθουν μονο οι 5! οπως και καθε σαββατο.

η προαπσπαθεια συλλογης χρηματων για τις στειρωσεις συνεχιζεται
ευχαριστουμε πολυ!

Αβάνα, την ερώτηση κρίσεως την έκανα γιατί πριν 2 εβδομάδες που επισκεφθηκα το καταφύγιο είδα με τα ίδια μου τα μάτια να συνυπάρχουν μέσα στο ίδιο κλουβί (της εξωτερικής πλευράς) ένα υγιέστατο σκυλί, η Κανελίτσα μαζί με ένα άλλο, τυφλό, γεμάτο πληγές, το οποίο ήταν προφανές ότι βρισκόταν σε προχωρημένη κατάσταση βαριάς ασθένειας.
Και ο πιο χαζός άνθρωπος εκείνη την στιγμή θα καταλάβαινε ότι αυτού του είδους η συγκατοίκηση ήταν απαράδεκτη.
Και τελικά ίσως να μην έχω καταλάβει σωστά, τα σκυλιά παρακολουθούνται ιατρικά ? Δηλ εκεί ξέρουν ποιά έχουν καλαζάρ, ποια έχουν ερλιχείωση κλπ ? Σίγουρα πάντως δεν πήρα την εντύπωση "σωστής δουλειάς" αλλά μιας κατάστασης ψιλοχύμα, όπου υπάρχουν τόσες ψυχές και το μόνο που τους παρέχεται σίγουρα απο τους εκεί ανθρώπους είναι το φαγητό.
Δεν έχω την πρόθεση της αντιπαράθεση, απλά διατυπώνω την αποψή μου γιατί όπως σου ανέφερα και πριν ήδη έχω επισκεφθεί το καταφύγιο.

το συγκεκριμενο σκυλι μεταφερθηκε απο το κλουβι 52 στο κλουβι 7 μονο του πλεον .μετα την απογραφη τα πραγματα μπηκαν στη θεση τους:)

επισης να συμπληρωσω οτι η στεγη χρειαζεται τη βοηθεια μας για να λειτουργησει σωστα και αυτο δε σημαινει μονο χρηματα αλλα και εθελοντικη εργασια, βολτες , κουρεματα, ψεκασμοι, συνοδια υιοθεσιες, υπαρχουν εκατο στραβα γιατι τα σκυλια ειναι πολλα και για αυτο αγωνιζοματσε , δυστηχως δεν ειναι rcpsa αλλα παλευουμε για το καλυτερο δυματον απο την ωρα που επεσε στην αντιληψη μας η συγκεκριμενη στεγη...(βλεπε ημερομηνια του πρωτου ποστ)
και μεσα στο τοσο λιγο διαστημα του ενος μηνα μια στεγη με 'στενα μυαλα " και πολλα προβληματα βγηκε απο την αφανεια και ξεκινησε να κανει σωστα βηματα .
δεν νομιζω να εχουμε ανιρριση σε αυτο
προσπαθουμε χωρις να ειμαστε υποχρεωμενοι και δεν απολογουμαστε.

• Ολα τα πράγματα έχουν έναν τρόπο που γίνονται λοιπόν
  • όταν λοιπόν υπάρχουν αναγκες και είναι πολλές βάζουμε προτεραιότητες......
  • ποιο θα ήταν το τέλειο να μην υπήρχαν αδέσποτα και ζώα που χρήζουν βοήθειας.....
  • αλλά υπάρχουν οπότε αφού ο κοσμος που ζούμε δεν είναι τέλειος τότε προσπαθούμε να κάνουμε τι??? να αξιολογήσουμε τις ανάγκες .....
  • δηλ τα ζώα αυτό πρέπει να μην γίνουν περισσότερα άρα πρώτα πρέπει να στειρώσουμε...
  • μετά κατά τύχη μέσα σε ένα κλουβί είναι ένα υγειές ζώο και βρίσκεται ένα άλλο άρρωστο τι κάνουμε τα αφήνουμε στην τύχη τους ή προσπθούμε να κάνουμε έναν συμβιβασμο στον χώρο μέχρι να βολευτούν όλα????
  • κατόπι το καλύτερο το ξέρουμε όλοι εξετάσεις φάρμακα καταφύγια αλλά αυτά είναι στην χώρα της ουτοπίας και δεν υπάρχουν οπότε τι κάνουμε ??
  • η τα αφήνουμε στην τύχη τους να πεθάνουν ή παλεύουμε ακόμα και με λάθος τρόπο να σώσουμε όσες περισσότερες ψυχές μπορούμε....
  • και είναι κρίμα να υποβαθμίζουμε την αξία μίας προσφοράς επείδή δεν καταφέρνει να πετύχει το 100% του στόχου ακόμα και ένα ζώο να στειρώθεί ακόμα και άρρωστο είναι κέρδος γιατί δεν θα ζευγαρώσει με ένα άλλο και να γίνουν 2 ή 3 τα άρρωστα......
  • ας σταματήσουμε να ασκούμε κριτική και ας πούμε ένα μπράβο σε ολους αυτους που παλεύουν και κάνουν ότι μπορούν με ότι μέσα έχουν.....
  • και συγνωμη για την μακρυγορία μου!!!!!

Μάγισσα νομίζω ότι με κάλυψες σε ότι σκεφτόμουν κι εγώ να πώ.
Δεν μπορούμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες αλλά πιστεύω ότι οι στειρώσεις
στα ζώα που το χρειάζονται είναι κάτι πολύ σημαντικό.
Ελπίζουμε λοιπόν ότι με την συμμετοχή όλων όσων θα βοηθήσουν τα αποτελέσματα
θα είναι εντυπωσιακά!:)

Μάγισσα νομίζω ότι με κάλυψες σε ότι σκεφτόμουν κι εγώ να πώ.
Δεν μπορούμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες αλλά πιστεύω ότι οι στειρώσεις
στα ζώα που το χρειάζονται είναι κάτι πολύ σημαντικό.
Ελπίζουμε λοιπόν ότι με την συμμετοχή όλων όσων θα βοηθήσουν τα αποτελέσματα
θα είναι εντυπωσιακά!:)

ναι μωρέ το υποβαθμίζουμε μία προσπάθεια είναι εύκολο αλλά εμείς τι μπορούμε να κάνουμε για να την μεγαλώσουμε δηλ επείδή δεν μπορούμε να τα πετύχουμε όλα ας μην προσπαθήσουμε καθόλου????

και ένα ζώο να σωθεί από οποιαδήποτε προσπάθεια ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΧΑΜΕΝΗ ΑΚΟΥΤΕΕΕΕΕ!!!
αυτό δεν πρεπει να το ξεχνάμε και ένα απλό μπράβο σε αυτούς που προσπαθούν ακόμη και για το ελάχιστο για μία χούφτα κροκέτες για ένα εμβόλιο για 1 στείρωση είναι αρκετό για να ψάξουν να βρούν και άλλο ένα....
αλλά η κριτική φέρνει κάματο και αυτο δεν κάνει πουθενά καλό ας μην είμαστε με κριτική διάθεση αλλά με διαθεση θετική και με λίγη αγάπη στην καρδιά μας για όλες αυτές τις ψυχές που μας έχουν ανάγκη .......:):)

Κοριτσάκια τώρα διάβασα το ποστ. Μια ταπεινή στείρωση και από μένα μια που δεν ήμουν στον καφέ. Μόνο τον επόμενο μήνα γιατί έχω ψιλοαφραγκιές και πρέπει να πάω και τον μικρούλη Αιμίλιο στον γιατρό.:redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back