Παιδιά sos!!!

Εισαι σιγουρη οτι ειναι η ιδια γατουλα;Πηγαινε και χτυπα τους τοτε αφου ειναι εκει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εισαι σιγουρη οτι ειναι η ιδια γατουλα;Πηγαινε και χτυπα τους τοτε αφου ειναι εκει.

Δεν ειμαι 100% σίγουρη, η γατούλα τους ειναι calico dilute απλά δεν ξέρω αν ειναι η ίδια! Θα τους χτυπίσω αυριο τωρα που βρικαν να γυρίσουν και αυτοι! Δεν εχω την ικιότιτα να παω τόσο αργα...:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΟΚ,αυριο τοτε θα περιμενουμε νεα σας.Και επαναλαμβανω,μην πεις οτι την εχεις σπιτι,για να κερδισεις λιγο χρονο να την πας στο γιατρο.;)

Καλησπερα κι απο μενα!
Μηπως, λεω μηπως, αφου δεν αντεδρασε η γατα, να μην πας αποψε για να τους αφησεις να ανησυχησουν λιγο????:hmm: Λεω κακιες βεβαια, αλλα αποθηκη???? Ελεος...

Για να δούμε...;)

Καλησπερα κι απο μενα!
Μηπως, λεω μηπως, αφου δεν αντεδρασε η γατα, να μην πας αποψε για να τους αφησεις να ανησυχησουν λιγο????:hmm: Λεω κακιες βεβαια, αλλα αποθηκη???? Ελεος...
Αυτό σκέφτικα και εγω! Ναι αυριο θα παω...:)

και αν ειναι να γεννηση κοντα σε δυο βδομαδες δεν ειναι λιγο αργα για στειρωσει?

Καλησπέρα σε όλες! Να σας ρωτήσω λίγο κάτι; Μήπως ο ψυχολογικός εκβιασμός δεν είναι η καλύτερη λύση; Αν δηλαδή είναι όντως δική τους η κούκλα αλλά εκείνοι είναι ο λόγος που βρέθηκε στο δρόμο τότε ποιός μπορεί να πει ότι δεν θα ξαναβρεθεί. Και ίσως την επόμενη φορά να μην είναι τόσο τυχερή ώστε να την βρει κάποιος φιλόζωος ή μπορεί να την αδειάσουν κάπου πιο μακρυά και να πετύχουν τον σκοπό τους. Δεν μπορείς να αναγκάσεις κάποιον να θέλει ένα ζώο. Μήπως ένα άλλο σπίτι θα ήταν η καλύτερη λύση;

και που ξερεις κιολας πως δεν ηταν αυτοι που την αφησανε λογω εγκυμοσυνης,γιατι ισως να μην θελανε να φροντισουν και τα μωρα?

Βασικα δεν θα τους πω οτι την βρικα απλα τους ρωτήσω αν την έχασαν να κόψω αντιδράσεις...
Μπορει και να μην γεννάει σε δύο βδομάδες απλα τοσο το υπολογιζω εγω με το μάτι...:/:
Εννοητε πως αν δεν την θελουν θα αναλβω εγω αυτη και τα μωρά μεχρι το πασχ τουλαχιστον:redface:

και αμα σου πουν ενταξει την χασαμε,αλλα δεν πειραζει κιολας(καμια φορα δεν ξερεις)και να μαθουν πως ειναι εγκυος εσυ πως θ'αντιδρασεις?αν δεν δειξουν το ενδιαφερον που υπολογιζεις?

εμενα παλια μια και μοναδικη φορα καταφερε η μια γατα μου να την κοπανηση(αν και τελικα ειχε προσπαθησει να ανεβει στην ταρατσα)και εβαλα φωνες σε ολη την γειτονια μηπως και την ειδανε(μετα φωναζε η μανα μου που καταφερε να την κοπανηση):redface::redface:εννοω πως κανεις μεσα στο σπιτι δεν το αφησε να περασει (μηπως βαρεθηκαν):mad::mad:?

Βλεποντας και κανοντας... :/:

τουλαχιστον αν παραστει αναγκη εχεις καθολου εμπειρια απο γεννα και μεγαλωμα μωρων?

https://www.greektube.org/content/view/51002/2/
Απλωνε και το ποδαράκι τη στην καμερα (του στυλ "αχ αυτοί οι παπαράτσι:mad:":lol:)

τουλαχιστον αν παραστει αναγκη εχεις καθολου εμπειρια απο γεννα και μεγαλωμα μωρων?

Απο γέννα ναι, και απο μεγαωμα μωρων μον που ποτέ δεν τα ειχα και τα δυο μαζι! Δλδ ή που εβρισκα μωρα στην σακούλα και τα μεγαλωνα(αλλα τα καταφεραν αλλα οχι) ή που εβρισκα ετιμογενες γατουλες και μολις περναγαν μια δυο μερες απο την γεννα καλούσα κάπιον αρμόδιο...

αυτη ειναι η γατουλα που βρηκες?πανεμορφη,αν και μου φαινεται πολυ μικρη για να ειναι η δευτερη εγκυμοσυνης,κριμα ετσι θ'αρρωστησει σιγουρα(αν ειναι τον γειτονων να ξερουν πως καποιοι ανθρωποι τους βριζουν(ΕΓΩΩΩΩΩΩ)

ε δε χαιρεσαι!!τωρα θα παρεις ολο το πακετο:lol::lol::lol:(μακαρι να ημουν κοντα να σε βοηθουσα)

αυτη ειναι η γατουλα που βρηκες?πανεμορφη,αν και μου φαινεται πολυ μικρη για να ειναι η δευτερη εγκυμοσυνης,κριμα ετσι θ'αρρωστησει σιγουρα(αν ειναι τον γειτονων να ξερουν πως καποιοι ανθρωποι τους βριζουν(ΕΓΩΩΩΩΩΩ)

Κοντά 1,5 χρονών πρεπει να είναι το καημένο, δεν εχει αναπτυχτει τελειος:/:

Κοντά 1,5 χρονών πρεπει να είναι το καημένο, δεν εχει αναπτυχτει τελειος:/:
λογικο ειναι αν κανει συνεχομενες γεννες;):/::/:και ποτε θα πας σε γιατρο?πριν τους ρωτησεις η μετα?τι αποφασισες?(αν τελικα ειναι δικη τους δεν ρωτας καλου κακου αν της εχουν κανει εμβολια(ποτε δεν ξερεις)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back