indrilgon
Δραστήριο μέλος
λογικο ειναι αν κανει συνεχομενες γεννεςκαι ποτε θα πας σε γιατρο?πριν τους ρωτησεις η μετα?τι αποφασισες?(αν τελικα ειναι δικη τους δεν ρωτας καλου κακου αν της εχουν κανει εμβολια(ποτε δεν ξερεις)
Μάλον πρώτα θα τους ρωτήσω για να δω τι παίζει γενικα... Ενα αλλο πρ΄γμα που σκέφτομαι ειναι να μην τους μιλίσω καν (στο κάτω κατω δεν ξερουν οτι εχω δει την γάτα) και να κολισω αφίσες στην γειτονια και εξω απο το φαρμακείο τους να δω αν θα εχουμε απο εκει αντιδράσεις... Τι λετε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

αν και θα σου προτεινα να μην κολλησεις αφισακια,μα να δεις αν αντιδρασουν αυτοι πρωτη,αν αννησυχησουν για την γατα δεν θα πρεπει να την ψαξουν?????αλλιως πιο πιθανο παιζει να την αφησανε οι ιδιοι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon
Δραστήριο μέλος

Για αυτο μαλον θα κάνω αυτο με τα αφισακια και αν ενδιαφεροντε ας τηλεφωνισουν...
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
indrilgon
Δραστήριο μέλος
κατσε γιατι σε εχασα τωρα,αν μενουν κοντα σου η διπλα σου κανονικα θα πρεπει απο μονοι τους να σε ρωτησουν αν την πηρε το ματι σου,οχι να νιωθεις και τυψεις εσυ.εξαλλου οταν την βρικες ηταν και πεινασμενη που σημενη πως ειχε ωρες εξω,η μηπως κανω λαθος?
εχουν τον όροφο απο πάνω μου, απλα δεν ξερεις ποτε με τους ανθρωπους...
Και δεν θελω να εχω συγκρούσεις με γείτονες, ηταν ενας απο τους λογους που μετακόμισα πρόσφατα... και...
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
αρα τα γαντια του μποξ για παν ενδεχομενο καλο να ειναι στην τσαντα σουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon
Δραστήριο μέλος
συγκρουση οπως το βλεπω εγω τουλαχιστον θα εχεις ειτε γιατι δεν τους την πηγες αμεσως(και καλα?)ειτε γιατι δεν θα την θελουν και θα τους την πειςαρα τα γαντια του μποξ για παν ενδεχομενο καλο να ειναι στην τσαντα σου
Μα πήγα αμεσως μα δεν ανοιξαν, μάλον δεν ηταν μέσα. Αν βαλω απλα αγγελίες θα πιστεψουν οτι δεν ξερω οτι ειναι δικια τους και δεν θα εχουν κανενα χρεος απεναντι μου θα παρουν μονο αν πραγματικα ενδιαφεροντε για την γατούλα, τουλάχιστον ετσι το βλεπω εγω δεν ξέρω...

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
indrilgon
Δραστήριο μέλος
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
που ξερεις μπορει πργματικα να ανυσηχησαν και αυτοι για την γατα και να περιμενανε μηπως γυρισει μονη της,μακαριτωρα οτι και να πουμε ειναι..........καλυτερα πραξε οπως νομιζεις ,και βλεποντας και κανοντας,απλα να μην απογοητευτεις αν ερθουν διαφορετικα τα πραγματα
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
indrilgon
Δραστήριο μέλος

indrilgon
Δραστήριο μέλος
εχουν και μικρο παιδι...

moukelis
Επιφανές μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Ξέρω και εγώ κόσμο.. που ΟΤΑΝ έρθει η γάτα θα την ταΐσουν λίγο ψωμί... εμβόλια κλπ.... ναι, καλά!!!!
Όταν γεννάνε... ή η φύση κανονίζει ή καμία σακούλα...
Δεν σκέφτονται και δεν ενεργούν όλοι σαν εμάς.
Καλή σου μέρα.
indrilgon
Δραστήριο μέλος
Τους ειπα να το περιφραξουν καλύτερα και ηρθαν και την πηραν! (Μια φορα να κάνω αυτο που πρέπει με τους ανθρώπους? Μολις με ρώτησε αν την βρήκα δεν μπορεσα να πω οχι!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
τουλαχιστον εδειξαν ενδιαφερον,ειναι καλο αυτο(ξερουν πως ειναι εγκυος?για εχετε το νου σου καλου κακου)Πριν λιγο βγήκε καποιος απο πάνω και αυτη εκανε σαν παλαβη! Ακουσα που την ψαχνανε. Ανεβαινω λοιπον πανω και τους χτυπαω, μου ανοιξε η κοπελα που εχουν και καθαριζει. Την ρώτισα αν έχουν χασει την γατουλα τους και μου λεει πως οντος την έχουν χάσει και την ψαχνουν παντου. Εχει βρει τρόπο να φευγει απο το μπαλκονι και το σκαει συνεχια.Τους ειπα να το περιφραξουν καλύτερα και ηρθαν και την πηραν! (Μια φορα να κάνω αυτο που πρέπει με τους ανθρώπους? Μολις με ρώτησε αν την βρήκα δεν μπορεσα να πω οχι!
)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool