Fotini
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Ακόμα κι αυτό όμως το βαριούνται μετά από λίγο. Δύο πράγματα μπορώ να σου προτείνω:
το πρώτο είναι να μην της έχεις όλα της τα παιχνίδια διαθέσιμα κάθε στιγμή, γιατί μοιραία θα τα βαρεθεί. Κρύβε τα κάπου και άφηνέ της κάνα-δυό διαφορετικά κάθε μέρα για να ασχολείται.
Το δεύτερο είναι να της φτιάχνεις αυτοσχέδια παιχνίδια (είναι και πιο οικονομικό για σένα, και η γάτα σου θα τα απολαμβάνει το ίδιο με τα του εμπορίου). Κάθε γάτα τρελαίνεται με άλλα πράγματα, θα βρεις το "κουμπί" της δικιάς σου.
Ορισμένα δοκιμασμένα και "σίγουρα" όμως είναι: τσαλακωμένα χαρτιά (τα οποία βέβαια θα καταλήξουν χαρτοπόλεμος σκορπισμένος παντού), μπαλάκια από αλουμινόχαρτο, μια παλιά κάλτσα γεμάτη με τσαλακωμένο χαρτί (για να "τρίζει"), ένα μπαλάκι του πινγκ πονγκ μέσα στην άδεια μπανιέρα, καλαμάκια, παγάκια (για το καλοκαίρι), κορδέλες (ειδικά αν στην άκρη τους δέσεις ένα απ' τα παιχνίδια της ή ένα κουδουνάκι) κ.λπ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Υπάρχουν όμως και πολλές λύσεις, χωρίς να ξοδευτείς... απλά θέλει φαντασία!!!
- Μπορείς να δέσεις μια κάλτσα σε εναν σπάγγο... είτε την αφήνεις να κρέμεται ανοιχτή ή την κάνεις μπαλάκι... Θα πάιξει μόνη της, και όταν βαρεθεί μπορείτε να ΄παίξετε μαζί, κουνόντας την απο τον σπάγγο...
- Μπορείς να τσαλακώσεις μια χαρτοπετσέτα ή χαρτομάνδηλο.. και να το κάνεις μπαλλάκι... αν δε το βρέξεις και μετά "πετρώσει" θα της αρέσει περισσότερο...
- Μπορείς να βρείς φτερά, ή πούπουλα... και να της τα δ΄σεις ή να τα δέσεις και αυτα σε σπάγγο και να παίζεις μαζί της...
_ Εμένα ξετρελλάθηκε με το καφέ πλαστικό που ξετυλίγουμε όταν ανοιγουμε ενα καινούργιο κουτι νεσ καφε.... Αβυσσος!!!
- Δεν χρειάζετε να ξοδευτείς.. ένα κοκαλάκι για τα μαλλιά, ένα μολύβι, ενα ποντικάκι απο Pet shop 0,60ε, κομμάτι βαμβάκι σαν μπάλα, γυρω-γυρω σελοτειπ.... για να μην ξεφτίζει....
- καπάκι απο στυλό....
- μαλακή θήκη απο γυαλιά...
Γενικά ότιδήποτε...
Εμεις δεν τα μαζεύουμε τα παιχνιδια του , όπου τα αφήσει, πάει και τα ξαναβρήσκει....
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
, τα παιχνίδια που του έχω αγοράσει δεν τον συγκινούν ούτε το ονυχοδρόμιο του
περισσότερο του αρέσει το κυνιγυτο με την άλλη την γατούλα, τρέχουν σα παλαβά γύρω γύρω, πηδάνε πάνω απο τα τραπέζια, παίρνουν και το τραπεζομάντιλο σβάρνα πανικός, του αρέσει να τον παίζω με κορδέλες και σκοινάκια αλλά δε του τα αφήνω όταν είναι μόνος μη μου πνηγει, το ενδιαφέρον του χάνετε γρήγορα και ξανακηνηγιούνται με την άλλη
δε με παίζουνε:cry:
μόνο τα λουριά της τσάντας μου τσακίζουν όταν κοιμάμε, μου την έχουν κάνει φέτες

Η Μία από την άλλη που είναι και ποιο μεγάλη παίζει με όλα, μπάλες του τέννις, μπαλάκια για γάτες του εμπορίου και μπαλιτσες απο αλουμινόχαρτο μέχρι και λούτρινα ζωάκια (που δεν είναι παιχνίδια της) τα βουτάει από το σβέρκο και ας είναι μεγαλίτερα από αυτήν και τα πάει βόλτες

aretha
Περιβόητο μέλος
Αυτό αρέσει πολύ και στην Αρήθα!!_ Εμένα ξετρελλάθηκε με το καφέ πλαστικό που ξετυλίγουμε όταν ανοιγουμε ενα καινούργιο κουτι νεσ καφε.... Αβυσσος!!!

ruko
Διάσημο μέλος
Είναι πολύ πιθανόν να πλήττει ή να μελαγχολεί που πρέπει να μείνει μόνη κατά τη διάρκεια της μέρας. Δυστυχώς δε γίνεται αλλιώς,
αλλά πιστεύω ότι σιγά-σιγά θα συνηθίσει στους ρυθμούς σου και θα δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα παιχνίδια της ή θα βρει άλλους τρόπους να απασχολείται.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Για πλάκα πάτησα το κουμπάκι απ' το λέιζερ και πετάχτηκε η ψιψι απ'τις κουβέρτες,έκανε ένα περίεργο μούγκρισμα και άρχισε να τρέχει σαν παλαβή πάνω κάτω!!! Ουφ γέλασα με την ψυχή μουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Fotini
Διάσημο μέλος

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

AGGELIKI
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος

Και πιστέψτε με έχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ παιχνίδια, αλλά δεν δίχνει να βαριέται κανένα... Επίσης παίζει μόνος του, χωρίς να τον παρακινώ εγώ...
Ismini
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Ναι είναι πολύ παιχνιδιάρης, ειδικά για την ηλικία του ο Φρου!![]()
Ποιά ηλικία του καλέ??? Μόνο 5 είναι το καμάρι μου!!
Σας παρακαλώ όλα κιόλα έχουμε ένα "θέμα" με τις ηλικίες και μαμά και παιδί

marestros
Δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
αααα συγνώμη νομιζα ότι ήταν μεγαλύτερος από 5....Ποιά ηλικία του καλέ??? Μόνο 5 είναι το καμάρι μου!!
Σας παρακαλώ όλα κιόλα έχουμε ένα "θέμα" με τις ηλικίες και μαμά και παιδί![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool