Παρατημένο γαϊδουράκι!!

• Thread starter Thread starter felix
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Θα την βρασουμε ομαδικα:confused: πες της , καλε παρτην τηλεφωνο που παιζετε με τα σμσ
Εχω λόγο που δεν την παίρνω τηλ.
Ακομα δεν εχουν ξεκινησει.....φανταζεσαι να την παρω τηλ και να εξαγριωθει ο πατέρας της και να μην μαθουμε τιποτα τελικά?
Για αυτό περιμένω ...αλλιώς με το χέρι στο τηλ είμαι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το σωματειο ασχολειται μονο με γατες - σκυλους, μου εδωσαν το τηλ της
2221075182 ζωη χαινα αλλα δεν απανταει τωρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το σωματειο ασχολειται μονο με γατες - σκυλους, μου εδωσαν το τηλ της
2221075182 ζωη χαινα αλλα δεν απανταει τωρα
Την βρήκα.
Μου έδω σε αλλο τηλ να παρω γιατί δεν μπορούνε προφανώς.
Παίρνω τώρα .

ΤΟ ΠΗΡΑΝΕ:( :( :(
Πηγε η μαριελ και δεν το βρηκε....
μολις μιλησα και με την κυρια που θα βοηθουσε στην ευβοια......:( :( :(

Μακάρι να το πήραν για καλό...

Μηπως βρισκεται σε καποιο φιλοζωικο σωματειο?:hmm:

Μηπως βρισκεται σε καποιο φιλοζωικο σωματειο?:hmm:
ποιος ξερει γμτ....η μαριελ λεει οτι το ζωο δεν ειναι πουθενα... η κυρια που μιλησα μαζι της φοβαται για το τσιρκο...

Τώρα τι γίνεται; Είναι αυτό καλό άραγε ή κακό; Πού το πήγε; Μήπως πιο πέρα στην ίδια κατάσταση;
Αν δεν ήταν εκείνο το κοντό σκοινί δεν θα ανησυχούσα…

Παιδια; τωρα ειναι η ωρα να πρηξουμε το δήμο με το τσιρκο και τη κακοποιηση ζώου!!! ποιος θα γράψει ενα κειμενακι με αυτο που εγινε και τα κακα του τσιρκου και της κακοποιησης?? θαναση? καθε μερα θα τους το στελνουμε, φελιξ για δες και το ονομα του τσιρκου με τη GAWF

Η μαριελ λεει οτι το μερος που ηταν δεμενο, δεν ηταν ''βοσκοτοπος'' και ο ταβερνιαρης της ειπε οτι ηταν εκει 1-2 μερες.
Παω να σκασω....η Χριστινα απο ευβοια, εθελοντρια και πολυ φιλοζωος, λεει οτι αν το ζωο ηταν στα χαλια του τοτε ειναι πιθανο να το πηρανε για το τσιρκο. οποτε..........ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟΤΣΙΡΚΟ.
Θα μιλησω με την Carol απο το GAWF να δουμε τι θα γινει και πώς θα τους κράξουμε εκει πέρα που έχουν τσίρκο.
Συγνωμη για τον θυμο, εχω σαλτάρει ρε παιδιά.
Μεχρι μεταφορέα ιπποειδών είχα βρεί με 100 Ευρω και μέσω της χριστίνας θα το παίρναμε. :( :( :(

Να σου πω αυτη η Χριστινα απο ευβοια μηπως θα μπορουσε να εχω κανενα τηλ της? αν θυμασαι για εκεινο το γατακι που δωσαμε ευοια και χαθηκε...

Να σου πω αυτη η Χριστινα απο ευβοια μηπως θα μπορουσε να εχω κανενα τηλ της? αν θυμασαι για εκεινο το γατακι που δωσαμε ευοια και χαθηκε...
Στο έστειλα με πμ.
Ναι θυμαμαι την ιστορια...ποιος ξερει τι απεγινε και αυτο το δυστυχο.
Παιδιά θα ψαξω την Carol απο Gawf.Ειχαμε κανει την πορεια διαμαρτυριας στο μοσχατο σε ενα &^*@ τσιρκο με ζωα.
Μηπως και πάμε Ευβοια και διαμαρτυρηθούμε.
Θα εχω νεα το απογευμα.

Παιδια; τωρα ειναι η ωρα να πρηξουμε το δήμο με το τσιρκο και τη κακοποιηση ζώου!!!
Δεν ξέρουμε όμως σε ποιο δήμο είναι το τσίρκο

Δεν ξέρουμε όμως σε ποιο δήμο είναι το τσίρκο
Θα το βρούμε.
Εδώ παραλίγο να πάμε ευβοια να παρουμε το γαιδουράκι όλοι απο το σαιτ....το $%#^τσιρκο δεν θα βρούμε?

Η μαριελ λεει οτι το μερος που ηταν δεμενο, δεν ηταν ''βοσκοτοπος'' και ο ταβερνιαρης της ειπε οτι ηταν εκει 1-2 μερες.
Μήπως ο ταβερνιάρης υποψιάστηκε και ειδοποίησε αυτόν που το είχε δέσει;
Αφού ήξερε ότι είναι εκεί 1-2 μέρες, μπορεί να είδε και όταν το πήραν.

αν ειναι το medrano εχει εδω πληροφοριες για το που θα ειναι

https://www.circus.gr/gr/news.php?id=39

παιδια τωρα γυρισα Πειραια!

στεναχωρηθηκα παρα πολυ που δε βρηκα το γαιδουρακι...:( το σημειο που το ειχαν αφησει ειναι δρομος που καταληγουν πολλα χωρια.εκει γυρω δεν υπαρχουν ανθρωποι με ζωα,οποτε κατα πασα πιθανοτητα καποιος το αφησε εκει απο τα γυρω χωρια.το μερος οπως ειπε κι η Φελιξ δεν ειναι βοσκοτοπος,ειναι ακριβως διπλα στο δρομο.το ζωο φαινοταν πολυ χαλια...:/: κι αν ηταν καποιου σιγουρα δε θα το αφηνε εξω ολο το βραδυ(χτες που περασαμε κατα τη μια ηταν εκει).και στο χωριο μου πολλοι οταν βαρεθουν τα γαιδουρια,τ'αφηνουν διπλα στο δρομο,απο οπου περνανε διαφοροι με αγροτικα και τα παιρνουν.η καποιες φορες ο παππους μου τα εδινε κατευθειαν σε γυφτους οι οποιοι απο ο,τι του ειχαν πει τα πολυαγαν για κρεας:blink: παω να σκασω....σας ευχαριστω παντως παρα πολυ για ολη σας τη βοηθεια!ηταν πραγματικα πολυ συγκινητικο το ποσο θελατε να βοηθησετε το ταλαιπωρουλι:cry: και ρε γμτ,ειχε βρεθει μεχρι και τροπος μεταφορας...

οσο για το τσιρκο,τελικα ειναι στη Χαλκιδα,στο παρκο του Λαου.θα ειναι απο 31/5 εως 10/6,κι ειναι οντως το medrano.καποιος γειτονας μου ειπε οτι κανει περιοδεια και σ'αλλες πολεις της Ευβοιας,αυτο ομως δεν μπορεσα να το επιβεβαιωσω καπως.

Δεν πειράζει αρκεί που ξέρουμε σε ποιο δήμο είναι τώρα.
Τάνυα την Ευγενία γρήγορα.

οσο για το τσιρκο,τελικα ειναι στη Χαλκιδα,στο παρκο του Λαου.θα ειναι απο 31/5 εως 10/6,κι ειναι οντως το medrano.καποιος γειτονας μου ειπε οτι κανει περιοδεια και σ'αλλες πολεις της Ευβοιας,αυτο ομως δεν μπορεσα να το επιβεβαιωσω καπως.

αν ειναι το medrano εχει εδω πληροφοριες για το που θα ειναι

https://www.circus.gr/gr/news.php?id=39
https://messybeast.com/disabled.htm#amputee

... οντως... "αξεχαστο το νεο προγραμμα".. αντε να το ξεχασουν τι θα χουν τραβηξει τα ταλαιπωρα τα ζωα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back