felix
Δραστήριο μέλος
Εχω λόγο που δεν την παίρνω τηλ.Θα την βρασουμε ομαδικαπες της , καλε παρτην τηλεφωνο που παιζετε με τα σμσ
Ακομα δεν εχουν ξεκινησει.....φανταζεσαι να την παρω τηλ και να εξαγριωθει ο πατέρας της και να μην μαθουμε τιποτα τελικά?
Για αυτό περιμένω ...αλλιώς με το χέρι στο τηλ είμαι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
2221075182 ζωη χαινα αλλα δεν απανταει τωρα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
felix
Δραστήριο μέλος
Την βρήκα.Το σωματειο ασχολειται μονο με γατες - σκυλους, μου εδωσαν το τηλ της
2221075182 ζωη χαινα αλλα δεν απανταει τωρα
Μου έδω σε αλλο τηλ να παρω γιατί δεν μπορούνε προφανώς.
Παίρνω τώρα .
felix
Δραστήριο μέλος
Πηγε η μαριελ και δεν το βρηκε....
μολις μιλησα και με την κυρια που θα βοηθουσε στην ευβοια......

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

felix
Δραστήριο μέλος
ποιος ξερει γμτ....η μαριελ λεει οτι το ζωο δεν ειναι πουθενα... η κυρια που μιλησα μαζι της φοβαται για το τσιρκο...Μηπως βρισκεται σε καποιο φιλοζωικο σωματειο?![]()
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν δεν ήταν εκείνο το κοντό σκοινί δεν θα ανησυχούσα…
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
felix
Δραστήριο μέλος
Παω να σκασω....η Χριστινα απο ευβοια, εθελοντρια και πολυ φιλοζωος, λεει οτι αν το ζωο ηταν στα χαλια του τοτε ειναι πιθανο να το πηρανε για το τσιρκο. οποτε..........ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟΤΣΙΡΚΟ.
Θα μιλησω με την Carol απο το GAWF να δουμε τι θα γινει και πώς θα τους κράξουμε εκει πέρα που έχουν τσίρκο.
Συγνωμη για τον θυμο, εχω σαλτάρει ρε παιδιά.
Μεχρι μεταφορέα ιπποειδών είχα βρεί με 100 Ευρω και μέσω της χριστίνας θα το παίρναμε.

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
felix
Δραστήριο μέλος
Στο έστειλα με πμ.Να σου πω αυτη η Χριστινα απο ευβοια μηπως θα μπορουσε να εχω κανενα τηλ της? αν θυμασαι για εκεινο το γατακι που δωσαμε ευοια και χαθηκε...
Ναι θυμαμαι την ιστορια...ποιος ξερει τι απεγινε και αυτο το δυστυχο.
Παιδιά θα ψαξω την Carol απο Gawf.Ειχαμε κανει την πορεια διαμαρτυριας στο μοσχατο σε ενα &^*@ τσιρκο με ζωα.
Μηπως και πάμε Ευβοια και διαμαρτυρηθούμε.
Θα εχω νεα το απογευμα.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ξέρουμε όμως σε ποιο δήμο είναι το τσίρκοΠαιδια; τωρα ειναι η ωρα να πρηξουμε το δήμο με το τσιρκο και τη κακοποιηση ζώου!!!
felix
Δραστήριο μέλος
Θα το βρούμε.Δεν ξέρουμε όμως σε ποιο δήμο είναι το τσίρκο
Εδώ παραλίγο να πάμε ευβοια να παρουμε το γαιδουράκι όλοι απο το σαιτ....το $%#^τσιρκο δεν θα βρούμε?
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Μήπως ο ταβερνιάρης υποψιάστηκε και ειδοποίησε αυτόν που το είχε δέσει;Η μαριελ λεει οτι το μερος που ηταν δεμενο, δεν ηταν ''βοσκοτοπος'' και ο ταβερνιαρης της ειπε οτι ηταν εκει 1-2 μερες.
Αφού ήξερε ότι είναι εκεί 1-2 μέρες, μπορεί να είδε και όταν το πήραν.
myrtos
Δραστήριο μέλος
https://www.circus.gr/gr/news.php?id=39
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
στεναχωρηθηκα παρα πολυ που δε βρηκα το γαιδουρακι...
το σημειο που το ειχαν αφησει ειναι δρομος που καταληγουν πολλα χωρια.εκει γυρω δεν υπαρχουν ανθρωποι με ζωα,οποτε κατα πασα πιθανοτητα καποιος το αφησε εκει απο τα γυρω χωρια.το μερος οπως ειπε κι η Φελιξ δεν ειναι βοσκοτοπος,ειναι ακριβως διπλα στο δρομο.το ζωο φαινοταν πολυ χαλια...
κι αν ηταν καποιου σιγουρα δε θα το αφηνε εξω ολο το βραδυ(χτες που περασαμε κατα τη μια ηταν εκει).και στο χωριο μου πολλοι οταν βαρεθουν τα γαιδουρια,τ'αφηνουν διπλα στο δρομο,απο οπου περνανε διαφοροι με αγροτικα και τα παιρνουν.η καποιες φορες ο παππους μου τα εδινε κατευθειαν σε γυφτους οι οποιοι απο ο,τι του ειχαν πει τα πολυαγαν για κρεας
παω να σκασω....σας ευχαριστω παντως παρα πολυ για ολη σας τη βοηθεια!ηταν πραγματικα πολυ συγκινητικο το ποσο θελατε να βοηθησετε το ταλαιπωρουλι:cry: και ρε γμτ,ειχε βρεθει μεχρι και τροπος μεταφορας...οσο για το τσιρκο,τελικα ειναι στη Χαλκιδα,στο παρκο του Λαου.θα ειναι απο 31/5 εως 10/6,κι ειναι οντως το medrano.καποιος γειτονας μου ειπε οτι κανει περιοδεια και σ'αλλες πολεις της Ευβοιας,αυτο ομως δεν μπορεσα να το επιβεβαιωσω καπως.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Τάνυα την Ευγενία γρήγορα.
myrtos
Δραστήριο μέλος
οσο για το τσιρκο,τελικα ειναι στη Χαλκιδα,στο παρκο του Λαου.θα ειναι απο 31/5 εως 10/6,κι ειναι οντως το medrano.καποιος γειτονας μου ειπε οτι κανει περιοδεια και σ'αλλες πολεις της Ευβοιας,αυτο ομως δεν μπορεσα να το επιβεβαιωσω καπως.
αν ειναι το medrano εχει εδω πληροφοριες για το που θα ειναι
https://www.circus.gr/gr/news.php?id=39
https://messybeast.com/disabled.htm#amputee
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
πες της , καλε παρτην τηλεφωνο που παιζετε με τα σμσ