drf
Δραστήριο μέλος
Καλημέρα!!!Στείρωσα την περασμένη τρίτη και την Χιονούλα,μια αδέσποτη αρχικά γατούλα 6μηνών περίπου που την είχαν παρατήσει κοντα στο σπίτι μου,χτυπημένη στο ποδαράκι της.Απο εχθές βήχει συνέχεια.Πήρα τηλ.τον γιατρό το πρώι και μου είπε να της δωσω αντιβίωση.Λέτε να είναι κατι ανησηχυτικό?![]()
γειά σου Ντίνα
καλύτερα τηλε-διαγνώσεις να μη γίνονται ούτε ο γιατρός σου , ούτε κάποιος από εδώ δε θα μπορέσει να σου πει τι ειναι. το καλύτερο είναι να πας το ζωάκι στο γιατρό σου να το δει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

stellamaria
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
κι εγω την στειρωσα την γατουλα μου προχθες και σημερα την πηρα σπιτι μου και ειναι μια χαρουλα και τρωει και περπαταει .το μονο που καθεται κουλουριασμενη γιατι μαλλον εχει πονακια.. ε σε λιγες μερουλες θα εχει συνελθει..το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι η κοιλιτσα της κατω χαμηλα εκει που εγινε η εγχειρηση ειναι μαζεμενη λες και ειναι τελειως αδεια.. θα μου πειτε αφου βγηκαν τοσα οργανα αλλα ομως θα επανελθει ή θα παραμεινει ετσι?και σε εσας ετσι ηταν ?
Τόσα όργανα ΔΕΝ βγήκαν, βγήκαν 2 σωληνάκια 5 πόντοι το πολύ.

Δεν είναι τίποτα, απλά έχει μαζευτεί ο χαλαρός ιστός. Και τα ράμματα το σηκώνουν λίγο παραπάνω. Είναι και γυμνό και σου φαίνεται κάπως.

Είναι και ένα σημείο που οι περισσότερες γάτες έχουν "παχάκια".
Απο δω και πέρα θα σου έλεγα και με μέτρο το φαγητό!

stellamaria
Νεοφερμένο μέλος
μου φαινεται καπως γιατι οταν την πηγα δεν ηταν ετσι.. τεσπα.. μαλλον θα γινει σαν φοραδιτσα παλι γιατι ακομα δεν ηρθε και αμεσως πηγε για μασα η λαιμαργουλα μου!!
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αναγκαιο κακο...

ntina10
Νεοφερμένο μέλος
stellamaria
Νεοφερμένο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

stellamaria
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Μπορείς να βράσεις κοτοπουλάκι με ρύζι, η κονσέρβα γενικά είναι πολύ λιπαρή.. και αν υπάρχει τάση για διάρροια θα την αυξήση.
Γενικά να προτιμάς τις κροκέτες αν θέλεις την γνώμη μου. Αλλά κάθε αλλαγή τροφής να γίνεται σταδιακά.
stellamaria
Νεοφερμένο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

ntina10
Νεοφερμένο μέλος

stellamaria
Νεοφερμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Ειδικά αν τις έχει συνηθίσει. Θέλει υπομονή, επιμονή και χρόνο για να ξεσυνηθίσει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
στειρωσα σημερα στις 12.00 τον ενος ετους γατουλη μου. ενω η γιατρος μας ειχε πει οτι θα ψιλοκοιμοταν ως το βραδυ τουλαχιστον, αυτος στις 3 ωρες ξυπνησε κ αρχισε ,εστω παραπατωντας, να σουλατσαρει στο σπιτι. το προβλημα ειναι οτι εχει "διαρροη" : αφηνει πισω του συνεχεια ενα διαφανες υγρο, χωρις προσμιξη αιματος, το οποιο ειναι εξαιρετικα κακοσμο. η γιατρος μου ειπε οτι εφοσον δν εχει αιμα, δν υπαρχει λογος να ανησυχω, κ οτι το υγρο ειναι ουρα ,τα οποια λογω της αναισθησιας δν παει να αφησει στην αμμο. επισης η μυρωδια οφειλεται σε σπερματικα υγρα που εχουν απομεινει(?) γιατι τον προλαβαμε λιγο πριν τον οιστρο του. ανησυχω παρα πολυ!!! να παρω δευτερη γνωμη απο αλλο γιατρο? υπαρχει καποιος με αναλογη εμπειρια ή να εχει γνωση επι του θεματος? εχω τρελαθει...

ιβανα
Επιφανές μέλος
ψυχραιμια, δε νομιζω οτι υπαρχει λογος πανικου...

αυριο θα μπει ο γιατρος του φορουμ μεσα, κανε του μια ερωτηση να σου πει κι αυτος τη γνωμη του (στο θεμα "γιατρε αρρωστησε")

περαστικα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool