ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Ναπαταω τα ονοματα???
Nαι.........Για περισσότερα αύριο.........

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Wait,i'm here
Τα λέμε αύριο την ίδια ώρα στο ίδιο μέρος........

GOODBUY!!!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Αγνη προσπαθησε να κατεβασεις το τετοι ξερεις πιο αν μπορεις τωρα.Για περισσοτερα πμΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Γεια!
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Γεια!
![]()
Γεια!
Τα διάβασες αυτά που σου είπα.Λοιπόν τι λες;''In''
or ''Out''
bunny
Περιβόητο μέλος
Γεια!Τα διάβασες αυτά που σου είπα.Λοιπόν τι λες;''In''
or ''Out''
[/quote
Μπορείς να τα ξαναπείς;Δεν το κατάλαβα και ψιλοβαριέμαι να τα διαβάζω όλα...
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Γεια!Τα διάβασες αυτά που σου είπα.Λοιπόν τι λες;''In''
or ''Out''
[/quote
Μπορείς να τα ξαναπείς;Δεν το κατάλαβα και ψιλοβαριέμαι να τα διαβάζω όλα...
![]()
Ωρίστε τι σκέφτηκα εγώ,η sweetycat,η babycat και το patsoukaki!
Λοιπόν επειδή βλέπω μόνο τίτλους ορίστε τα σχέδιά μου, να τα συζητήσουμε,να τα αλλάξουμε και να αποφασίσουμε:
1)θα ανοίξουμε ένα θεματάκι στα off-topics ή αλού με θέμα <<Διαγωνισμός-γάτες θαύματα>>(γίνεται να το ανοίξω εγώ;Θα γράψω ενοείται και τα ονόματά σας)2)Θα δηλώσουν συμμετοχή όση θέλουν,ακόμη και εμείς.
3)Κάποια από εμάς θα κρατάει τα ονόματα των διαγωνιζόμενων.
4)Όποιος συμμετέχει θα γράφει κάπως έτσι:
Δικό του όνομα:................
Όνομα γάτας:..................
Ράτσακαι οι φάτσες συμμετέχουν)....................
Χρωνώνη γάτα)...................
Βιντεάκι:..............................
Ένα σχόλιο:....................................................
5)θα κανονίσουμε την αρχή και τη λήξη της συμμετοχής.
6)Θα κανονίσουμε την αρχή και τη λήξη της ψηφοφορίας.
7)Θα συγκεντρώσουμε τις ψήφους.
8)Τέλος θα ανακιρίξουμε νικητή...
![]()
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Θα ηθελα να μετραω τους ψηφους.Για να μην μπερδευτουμε ομως εχω να πω τα εξης:Εσυ Αγνη θα ανοιξεις το θεμα.Στο τελος της απαντησης σου θα γραψεις απο ποτε μεχρι ποτε θα γινει ο διαγωνισμος.Θα πεις ακομα οτι πρωτα θα δηλοσουν μερος θα δουμε για ποσες μερες θα μπορουν να δηλωσουν συμμετοχη και μετα θα ψηφισουν.Καλη ιδεα;Τι λετε;;;
Πολύ καλή ιδέα.Και εγώ κάτι τέτοιο έχω στο μυαλό μου.
Λοιπον,εσύ μετράς ψήφους,η sweetycat καταχωρεί τα ονόματα,εγώ θα ανοίξω το θέμα,για το patsoukaki θα βρω κάτι και μάλλον η bunny δεν συμμετέχει.

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα σας πω τα ονοματα που θα παρουν μερος και αν θελει καποιος αλλος να μου το πει,οκ??<<BabyCat,ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ,Patsoukaki>>.Αλλοι???

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Λοιπον παιδια ειναι ολοι εδω???Θα σας πω τα ονοματα που θα παρουν μερος και αν θελει καποιος αλλος να μου το πει,οκ??<<BabyCat,ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ,Patsoukaki>>.Αλλοι???
![]()
Λοιπόν δεν ξέρω,μπορεί να συμετέχει η bunny.Νομίζω ότι δεν χρειαζόμαστε άλλους.
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Αγνη θα ανοιξεις το θεμα,Μαρια(SweetyCat)θα κρατας τα ονοματα(συμμετοχες),εγω θα μετραω τους ψηφους.Να διωργανωσουμε το θεμα σημερα και ο διαγωνισμος να αρχησει απο αυριο στης 6:00-6:30 το απογευμα και να ληξει στις 8:00-8:30.Ετσι καθε μερα για τρις ή τεσσερις ημερες για να δωσουμε χρονο σε ολους να συμμετασχουν.Συμφωνω με την ιδεα της Αγνης για το πως θα παρει κανεις μερος.Το μονο που μενει ειναι να βρουμε στο patsoukaki τι να κανει.Προτεινω ή να βοηθαει εμενα ή τη Μαρια στο μετρημα αλλα για να μη μπερδευτουμε να χωρισουμε απο πια σελιδα κι επειτα θα μετραει η καθεμια. Περιμενω ιδεες
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Σιγα το τεστ που γραφουμε καλε Μαρια.Ποσοστα , σιγα το δυσκολο.Παιδια τωρα θα μιλησουμε γιατι αυριο γραφουμε τεστ και δεν εχω διαβασει τιποτα![]()
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Την Τριτη δεν μπορουμε εχουμε θεατρικο το ξεχασες???Αγνη θα ανοιξεις το θεμα,Μαρια(SweetyCat)θα κρατας τα ονοματα(συμμετοχες),εγω θα μετραω τους ψηφους.Να διωργανωσουμε το θεμα σημερα και ο διαγωνισμος να αρχησει απο αυριο στης 6:00-6:30 το απογευμα και να ληξει στις 8:00-8:30.Ετσι καθε μερα για τρις ή τεσσερις ημερες για να δωσουμε χρονο σε ολους να συμμετασχουν.Συμφωνω με την ιδεα της Αγνης για το πως θα παρει κανεις μερος.Το μονο που μενει ειναι να βρουμε στο patsoukaki τι να κανει.Προτεινω ή να βοηθαει εμενα ή τη Μαρια στο μετρημα αλλα για να μη μπερδευτουμε να χωρισουμε απο πια σελιδα κι επειτα θα μετραει η καθεμια. Περιμενω ιδεες
Λες να μη παμε ??Τι θα πει ο κυριος......???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγωτα ξερω απ'εξω τα λογια και στα δυο θεατρικα
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Οταν λεω τιποτα το λεω με ολη τη σημασια της λεξεις καταλαβες για αυτο το εγραψαΣιγα το τεστ που γραφουμε καλε Μαρια.Ποσοστα , σιγα το δυσκολο.

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Αγνη θα ανοιξεις το θεμα,Μαρια(SweetyCat)θα κρατας τα ονοματα(συμμετοχες),εγω θα μετραω τους ψηφους.Να διωργανωσουμε το θεμα σημερα και ο διαγωνισμος να αρχησει απο αυριο στης 6:00-6:30 το απογευμα και να ληξει στις 8:00-8:30.Ετσι καθε μερα για τρις ή τεσσερις ημερες για να δωσουμε χρονο σε ολους να συμμετασχουν.Συμφωνω με την ιδεα της Αγνης για το πως θα παρει κανεις μερος.Το μονο που μενει ειναι να βρουμε στο patsoukaki τι να κανει.Προτεινω ή να βοηθαει εμενα ή τη Μαρια στο μετρημα αλλα για να μη μπερδευτουμε να χωρισουμε απο πια σελιδα κι επειτα θα μετραει η καθεμια. Περιμενω ιδεες
Λοιπόν,θα ανοίξω το θέμα με έναν προόλογο και μετά θα δώσω οδηγίες.
Μετά θα γράψω απάντηση <<Συμμετοχές>>.
Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα θα γράψω απάντηση <<Ψηφοφορία>>.Τότε θα στείλω ΠΜ στην Μαρία για να γράψει σε μια στήλη στο θέμα μας ποιοι συμμετέχουν π.χ. BUNNY
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
MOUKELIS...
Θα μπορούν να ψηφίζουν και αυτοί που δεν συμμετέχουν.
Babycat δεν κατάλαβα αυτά που λες με το χρονικό διάστημα 6:00-6:30

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Δε πειραζει υγειαΕγωτα ξερω απ'εξω τα λογια και στα δυο θεατρικα
![]()
Την Τριτη δεν μπορουμε εχουμε θεατρικο το ξεχασες???Λες να μη παμε ??Τι θα πει ο κυριος......???
Τι θέατρα λέτε;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool