Παροιμίες: Θέλετε;

:hello:Αγνη προσπαθησε να κατεβασεις το τετοι ξερεις πιο αν μπορεις τωρα.Για περισσοτερα πμ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:hmm:Γεια!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nαι ή όχι;;;

Γεια!:happy:Τα διάβασες αυτά που σου είπα.Λοιπόν τι λες;''In'':up: or ''Out'':(

Γεια!:happy:Τα διάβασες αυτά που σου είπα.Λοιπόν τι λες;''In'':up: or ''Out'':([/quote
Μπορείς να τα ξαναπείς;:confused: Δεν το κατάλαβα και ψιλοβαριέμαι να τα διαβάζω όλα...:P:redface:

Γεια!:happy:Τα διάβασες αυτά που σου είπα.Λοιπόν τι λες;''In'':up: or ''Out'':([/quote
Μπορείς να τα ξαναπείς;:confused: Δεν το κατάλαβα και ψιλοβαριέμαι να τα διαβάζω όλα...:P:redface:

Ωρίστε τι σκέφτηκα εγώ,η sweetycat,η babycat και το patsoukaki!

Λοιπόν επειδή βλέπω μόνο τίτλους ορίστε τα σχέδιά μου, να τα συζητήσουμε,να τα αλλάξουμε και να αποφασίσουμε:
1)θα ανοίξουμε ένα θεματάκι στα off-topics ή αλού με θέμα <<Διαγωνισμός-γάτες θαύματα>>(γίνεται να το ανοίξω εγώ;Θα γράψω ενοείται και τα ονόματά σας)2)Θα δηλώσουν συμμετοχή όση θέλουν,ακόμη και εμείς.
3)Κάποια από εμάς θα κρατάει τα ονόματα των διαγωνιζόμενων.
4)Όποιος συμμετέχει θα γράφει κάπως έτσι:

Δικό του όνομα:................
Όνομα γάτας:..................
Ράτσα:(και οι φάτσες συμμετέχουν)....................
Χρωνών:(η γάτα)...................

Βιντεάκι:..............................

Ένα σχόλιο:....................................................

5)θα κανονίσουμε την αρχή και τη λήξη της συμμετοχής.
6)Θα κανονίσουμε την αρχή και τη λήξη της ψηφοφορίας.
7)Θα συγκεντρώσουμε τις ψήφους.
8)Τέλος θα ανακιρίξουμε νικητή...
:up::up::up::up:

Θα ηθελα να μετραω τους ψηφους.Για να μην μπερδευτουμε ομως εχω να πω τα εξης:Εσυ Αγνη θα ανοιξεις το θεμα.Στο τελος της απαντησης σου θα γραψεις απο ποτε μεχρι ποτε θα γινει ο διαγωνισμος.Θα πεις ακομα οτι πρωτα θα δηλοσουν μερος θα δουμε για ποσες μερες θα μπορουν να δηλωσουν συμμετοχη και μετα θα ψηφισουν.Καλη ιδεα;Τι λετε;;;

Θα ηθελα να μετραω τους ψηφους.Για να μην μπερδευτουμε ομως εχω να πω τα εξης:Εσυ Αγνη θα ανοιξεις το θεμα.Στο τελος της απαντησης σου θα γραψεις απο ποτε μεχρι ποτε θα γινει ο διαγωνισμος.Θα πεις ακομα οτι πρωτα θα δηλοσουν μερος θα δουμε για ποσες μερες θα μπορουν να δηλωσουν συμμετοχη και μετα θα ψηφισουν.Καλη ιδεα;Τι λετε;;;

Πολύ καλή ιδέα.Και εγώ κάτι τέτοιο έχω στο μυαλό μου.
Λοιπον,εσύ μετράς ψήφους,η sweetycat καταχωρεί τα ονόματα,εγώ θα ανοίξω το θέμα,για το patsoukaki θα βρω κάτι και μάλλον η bunny δεν συμμετέχει.:hmm::up:

I've got i think an almost good idea about Patsoukaki's work.Μπορει να μετραει τις συμμετοχες:up:

Λοιπον παιδια ειναι ολοι εδω???:hmm:Θα σας πω τα ονοματα που θα παρουν μερος και αν θελει καποιος αλλος να μου το πει,οκ??<<BabyCat,ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ,Patsoukaki>>.Αλλοι???:D:up::rolleyes:

Λοιπον παιδια ειναι ολοι εδω???:hmm:Θα σας πω τα ονοματα που θα παρουν μερος και αν θελει καποιος αλλος να μου το πει,οκ??<<BabyCat,ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ,Patsoukaki>>.Αλλοι???:D:up::rolleyes:

Λοιπόν δεν ξέρω,μπορεί να συμετέχει η bunny.Νομίζω ότι δεν χρειαζόμαστε άλλους.

Παιδια τωρα θα μιλησουμε γιατι αυριο γραφουμε τεστ και δεν εχω διαβασει τιποτα:blink::blink:

Προτεινω να:

Αγνη θα ανοιξεις το θεμα,Μαρια(SweetyCat)θα κρατας τα ονοματα(συμμετοχες),εγω θα μετραω τους ψηφους.Να διωργανωσουμε το θεμα σημερα και ο διαγωνισμος να αρχησει απο αυριο στης 6:00-6:30 το απογευμα και να ληξει στις 8:00-8:30.Ετσι καθε μερα για τρις ή τεσσερις ημερες για να δωσουμε χρονο σε ολους να συμμετασχουν.Συμφωνω με την ιδεα της Αγνης για το πως θα παρει κανεις μερος.Το μονο που μενει ειναι να βρουμε στο patsoukaki τι να κανει.Προτεινω ή να βοηθαει εμενα ή τη Μαρια στο μετρημα αλλα για να μη μπερδευτουμε να χωρισουμε απο πια σελιδα κι επειτα θα μετραει η καθεμια. Περιμενω ιδεες

Παιδια τωρα θα μιλησουμε γιατι αυριο γραφουμε τεστ και δεν εχω διαβασει τιποτα:blink::blink:
Σιγα το τεστ που γραφουμε καλε Μαρια.Ποσοστα , σιγα το δυσκολο.

Αγνη θα ανοιξεις το θεμα,Μαρια(SweetyCat)θα κρατας τα ονοματα(συμμετοχες),εγω θα μετραω τους ψηφους.Να διωργανωσουμε το θεμα σημερα και ο διαγωνισμος να αρχησει απο αυριο στης 6:00-6:30 το απογευμα και να ληξει στις 8:00-8:30.Ετσι καθε μερα για τρις ή τεσσερις ημερες για να δωσουμε χρονο σε ολους να συμμετασχουν.Συμφωνω με την ιδεα της Αγνης για το πως θα παρει κανεις μερος.Το μονο που μενει ειναι να βρουμε στο patsoukaki τι να κανει.Προτεινω ή να βοηθαει εμενα ή τη Μαρια στο μετρημα αλλα για να μη μπερδευτουμε να χωρισουμε απο πια σελιδα κι επειτα θα μετραει η καθεμια. Περιμενω ιδεες
Την Τριτη δεν μπορουμε εχουμε θεατρικο το ξεχασες???:hmm:Λες να μη παμε ??Τι θα πει ο κυριος......???

Δε πειραζει υγεια:DΕγωτα ξερω απ'εξω τα λογια και στα δυο θεατρικα:P

Σιγα το τεστ που γραφουμε καλε Μαρια.Ποσοστα , σιγα το δυσκολο.
Οταν λεω τιποτα το λεω με ολη τη σημασια της λεξεις καταλαβες για αυτο το εγραψα:D

Λοιπόν,θα ανοίξω το θέμα με έναν προόλογο και μετά θα δώσω οδηγίες.
Μετά θα γράψω απάντηση <<Συμμετοχές>>.
Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα θα γράψω απάντηση <<Ψηφοφορία>>.Τότε θα στείλω ΠΜ στην Μαρία για να γράψει σε μια στήλη στο θέμα μας ποιοι συμμετέχουν π.χ. BUNNY
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
MOUKELIS...
Θα μπορούν να ψηφίζουν και αυτοί που δεν συμμετέχουν.
Babycat δεν κατάλαβα αυτά που λες με το χρονικό διάστημα 6:00-6:30:confused:

Δε πειραζει υγεια:DΕγωτα ξερω απ'εξω τα λογια και στα δυο θεατρικα:P

Την Τριτη δεν μπορουμε εχουμε θεατρικο το ξεχασες???:hmm:Λες να μη παμε ??Τι θα πει ο κυριος......???

Τι θέατρα λέτε;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back